Új privát üzeneted érkezett!

És attól elmúlik? Kép Kép Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!
A géllel kapcsolatban volna néhány kérdésem. (Ha volt már szó erről az előzményekben, ne haragudjatok érte, de nem volt időm a teljes topikot végigolvasni)Vettem egy aloe gélt, de eddig még nem használtuk, csak áll a hűtőben. Nemrégiben produkáltam egy pocsék vérképet (nem vagyok terhes)amiben szinte minden eredmény rossz volt. Arra gondoltam, hogy a sok vacak helyett amit kapnék, inkább megiszom ezt a gélt. És ha lehet, akkor adnám a gyerekeknek is(2 és 4,5 évesek).Tényleg lehet higítani?Valaki írta, hogy a kislánya csak narancslével issza meg. Attól tartok, hogy az enyémek még azzal sem fogják...
Annyian írtátok, hogy ez a szer milyen jó, hogy most már meg kell nekünk is próbálni-
Bocs, ha hosszú lett és zagyva, sziasztok: Rita
 
 


Sziasztok!
Nem volt energiám teljesen végigolvasni a topicot, volna egy-két kérdésem.(Ha van róla szó az előzményekben, ne haragudjatok érte) Van nekünk itthon egy aloe gél, azt hiszem áfonyás ízban. Bátran adhatom a gyerekeknek is? (2 és 4,5 év)Valaki írta, hogy narancslével keveri. Azt lehet? Mert azt hiszem, anélkül tuti nem fogják meginni, lehet, hogy azzal sem. Mekkora mennyiséget kell inni gyereknek-felnőttnek naponta? Bocsi, ha ezeket már kitárgyaltátok, de pár hete produkáltam egy pocsék vérképet (nem vagyok terhes) és úgy gondoltam, mindenféle vacak gyógyszer helyett inkább ezt innám, és itatnám a családommal is. Köszönöm a segítséget, sziasztok, Rita
 
 

 
 

Elnézést kérek, valamit nagyon megkutyultam...Kép
2× ment el, két variációban, mert az elsőről azt hittem, eltűnt...
Rita
 
 


Rita,
próbáld meg a gyerekeknek először higítatlanul. Enyém gyerekek meglepő módon így is megisszák (1,5 és 3,5 évesek), egy-egy teáskanállal kapnak naponta, gyerekorvosi javaslatra. Ha nyavalyás időszak van, vagy ők maguk is betegek, akkor kétszer ennyit. Az igaz, hogy bűnrossz íze van (áfonyás a miénk), de a gyerekek meglepő módon mégis kedvelik Kép Lehet nyugodtan teába-narancslébe is tenni. Felnőtt adagnak sztem elég egy evőkanállal, és ugyanúgy duplázni a
fertőzveszély idején, mint a gyerekeknél.

Jamina
 
 


JAmina, köszi a választ.Elég a kávés- ill. evőkanál? Nem kell egy fél decit inni? Tegnap adtam az egész családnak (fél-fél decit), de a gyerekeknek meggylével higítva. Remélem, nem ártottam vele.
Rita
 
 


Az adagolást a gyerekorvos mondta. A Te gyerekeid is hasonkorúak, úgyhogy sztem ne adj nekik fél deciket Kép
 
 


Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, használja-e valaki az Aloe Verá-t a maga természetességében, azaz otthon nevelt növény leveleiből készítve zselét? Találtam egy oldalt, ahol ezt a módszert leírják, de nem tudom, hogy mennyire megbízható a dolog, adagolás, stb.?

http://www.cserepesaloevera.fw.hu/recept.htm

Mi a véleményetek?

Éva
 
 


Szóval semmi?
Kár.
 
 


Rizikének! az otthon nevelt aloét biztosan lehet külsőleg /sebekre/ használni, erről már hallottam, de belsőleg azért nem! Már csak azért sem, mert több ezer fajta aloé létezik, s nem mindegyik tudja azt,mint amit az flp /aloe barbadensis miller/dolgoz fel! Biztonságos feldolgozás, magas szintű minőségi követelményeknek megfelelve, 78 cég aloéját bevizsgálva ez lett a legjobb! Ez azért meggyőző!
 
 


Szia Mollu!

Én azért gondoltam a házi előállításraKép, mert vettünk egy Aloe Vera literes italt, és valami 5 gramm benne az aloé, a többi: tartósítószer, koffein, stb. Szóval ezért kezdtem kicsit kételkedni a termékben. Nem FLP-termék egyébként.
Köszi az infót.
 
 


Rizike!
Az FLP és az Aloex is 98% feletti aloe tartalommal bír, sőt a múltkor már láttam a neten hirdetni 100%-os bio-aloe levet, amit Mexikóból hűtőkonténerben szállítanak Németországba, ott dolgoznak fel, és csak hűtéssel tartósítanak.

Házi lé: nekem tuti nem lenne türelmem reggelente mixelni, eltenni meg nem merném. Azért azt nem gondolom, hogy ne lehetne frissen nyugodtan inni.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
 
 


Rizike és Borcsa!
Lehet mixelni, - gondolom - de pld. az FLP a levél zöld részét nem teszi bele a juicba, mert annak hashajtó hatása van, ezt visszaforgatja a földekbe! Csak a kocsonyás részt kivenni elég macerás lehet megoldani!
Mollu
 
 


Sziasztok!

Borcsa, hol lehet ezt a 100%-os levet megtalálni? Hát egyébként nem bonyolult megcsinálni, csak a hatóanyagokat ugye nem lehet tudni-nincs itthon vegyi laborom...
 
 


Itt a honlapjuk:
http://risingforce.hu/?oldal=mainaloevera
Azt írják, hogy gyógynövényboltokban is kapható.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
 
 


Sziasztok!

Nem olvastam végig a topikokat, de úgy tűnik, hogy az aloe barbandesis miller-ről van szó. Én ezzel foglalkozom, már egy idelye, talán pontosabb válaszokat tudok adni nektek, konkrét kérdésekre, nemcsak üzleti szempontból, hanem saját és családom tapasztalataiból is. Ha kérdésetek van hívjatok: 20/398-4391.

Mindenkinek jó egészséget!
 
 


Sziasztok!
Egy evekig betegeskedő, folyton mindenfele nyavajával küszködő emberke vagyok, aki most mar majdnem egy éve a Forever Living termékeit szedi. Gyógypedagógusként dolgozom egy iskolában, és az elmúlt tanévben nem egyszer betegedtem le. Volt olyan alkalom, mikor a hangom is elment, hetekig kínlódtam mindenféle ízületi fajdalommal. E melle meg allergiás aszthmám is van. A mostani tanévben ezekre a betegeskedésekre csak nevetve gondolok vissza.
szeretnem, ha mások is megismekedhetnenek ezekkel a termékekkel, ezért elkezdtem árusítani ezeket. A raktárból elhozott áron értékesítek minden.(pl.: egy natúr gél ezen a heten nálam 5500 ft volt, a First 4300.)Keresek vásárlókat, de olyan lelkes embereket is akik mindenféle kötelezettség nélkül szeretnének ugyanilyen jó áron hozzájutni ezekhez a csodálatos táplálékkiegészítőkhöz.
Jelentkezzetek, ha érdekel benneteket akár vásárlás, akár forgalmazás!
szu
 
 


Elnézést elfelejtettem elérhetőséget megadni:
írj a topikba, vagy a zsuszo78@hotmail.com címre.
szu
 
 


Sziasztok remélem feléled ez a tpoc:)

Én anyit szeretnék mondani hogy a napi adag éhgyomorra bármilyen gélből felnőttnek fél dl gyereknek napi 3 cent. Teház ezt adni kell ha csak 1-2 kicsi kanállal adsz nem lesz meg az elvárt hatása. És még valami 3 hónapig adni célszerű minden nap és lényeges, hogy éhgyomorra és utánna 15 percig nem szabad enni semmmit sem. Ezek a gélek adhatóak 1 napos kortól is hígítva is ha másként nem fogadja el a gyermek. Vn őszibarackos ízben is ami édesebb és a gyerekek jobban megisszák mint a berryt vagy a sárga natúr gélt. É ezen kívül adom még a gyerekemnek aki 5 éves a kids vitamint napi 2 szemmel illetve ha hurutosan köhög a fokhagyma tablettát is.

Annyit még, hogy a sárga gél jó nagyon cukorbetegeknek illetve olyan személyeknek akiknek sok a gyomorsava. Aki nem savas vagy veseproblémája van annak ajánlottabb a berry mert finomabb.

Puszi

ha lenne valakinek kérdése: moni0511@freemail.hu ( debreceni vagyok.)
 


Sziasztok!

A család issza a natur gélt, a 2,5 ével lányomnak 5 ml-t adok naponta, akkor most ez kevés? Igyon a 14 kg testsúlyával majdnem annyit mint mi felnőttek?
Annamari
 
 


Sziasztok!

Nekem is és a családomnak, barátaimnak is nagyon jó tapasztalata van az aloa-s termékekkel kapcsolatban.... sőt Magyarországon kb. 2 éve működő német kozmetikai cég (LR) is forgalmazza... és itt van ízesített változat is! Én személy szerint az őszibarackosat iszom, nagyon finom :) és lehet hígitani, koktélokat csinálni belőle!
Ennél a cégnél rengeteg olyan termék van még ami kifejezetten az egészséges életmódot segíti elő! és úgy tudom, hogy ez Magyarországon egyedülálló!

Ha lenne valakinek kérdése, írjon: nagy.viktoria@tvnetwork.hu

Kép
 
 


Sziasztok!
Én új vagyok itt!
Tudtok abban segíteni, hogy a 2,5 éves kisfiamnak milyen immunerősítő készítményt adjak, ill. adhatok? Mióta bölcsis mindig náthás és középfülgyulladása van. köszönöm
 


persze aloe verás készítményre gondoltam.
 


kisputyin írta:persze aloe verás készítményre gondoltam.


Szia!

Én a kislányomnak a Berry Nectart-t és az Activatort adom. A KIDS vitamin-t is ajánlom nagyon, azt is adtam, amíg megette, most már egyre nehezebb trükközve is (pedig nagyon finom).
Igaz, hogy még csak magánbölcsibe jár, ahol 3-4 gyerek van összesen, de 16 hónapos, és orvosnál csak a kötelező oltások miatt volt (BCG-t kétszer kapott, egyszer sem fakadt meg benne...)
A Berry Nectar (és mindegyik gél) immunmoduláló hatású, tehát ha gyenge az immunrendszer, akkor felerősíti, ha túlműködik (pl. allergia), akkor leszabályozza a normális szintre, emellett méregtelenít is.
Az Activator lázcsillapító, fájdalomcsillapító, görcsoldó hatású (nem tudom, hogy ettől van-e, de 11 fogunk bújt ki és egyetlen álmatlan éjszakánk nem volt), ha már megvan a betegség, akkor szerintem ez a legjobb, én minden este locsolok egy kicsit a tápszerébe, hogy ne kapjon el semmit a bölcsiben (vagy legalábbis kisebb legyen rá az esély).
A KIDS vitamin pedig egy nagyon jó multivitamin készítmény, kifejezetten jó a középfülgyulladás megelőzésére.
Betegség idején (betegség alatt azt értem, hogy napota 5-10 alkalommal meg kell törölni az orrát, ennél nagyobb betegségben még nincs személyes tapasztalatom) szoktam még C-vitamint adni (Absorbent-C a neve) nagy dózisban, ennek az a lényege, hogy napon érlelt gyümölcsökből vonták ki, tehát nem szintetikus, így nem okoz vesekövet, és zabkorpába ágyazták, ezért nem ürül ki az első pisivel, mert a zabkorpa nehezebben szívódik fel. Nagyon finom, narancsos íze van (és a gyerekem ezt is kiköpi...).
A www.flpshop.hu oldalon találsz árakat, képeket, azon az áron tudok küldeni az országban bárhová (postaköltséget én állom, ha előre utalva megkapom az árát, egyébként az utánvét kb. 2000Ft).
Ha az oldalról akarsz vásárolni, az is megoldható, emailben leírom a menetét.

Ha bárkinek bármi kérdése van, szívesen állok rendelkezésére, amiben nem vagyok biztos, azt olyan orvosoktól, főorvosoktól szoktam megkérdezni, akik 8-10 éve ezzel foglalkoznak.
email: temes33-kukac-gmail-pont-com

Üdv:
Temes
 
 


 


Kedves Fórumozók!

Ha szükségetek van bármilyen információra az FLP-s (és kizárólag FLP-s)  aloe vera termékekkel kapcsolatban, írjatok, szívesen segíetk! 
És ha szükségetek van a termékekre rendeléseteket leadhatjátok Nálam. 

Egy kis ízelítő:


Aloe Vera Gél(natúr)


 


96.2% Aloe Vera, több, mint 200 aktív összetevőt, beleértve 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint tartalmaz.




  • · Immunbetegségekre;




  • · Emésztőszervi megbetegedésekre (gyomor, nyombél,. Vastagbél fekély, vékony és vastagbél




gyulladásokra;




  • · Hasnyálmirigy gyulladásokra;




  • · Depresszióra, alvászavarra;




  • · Szív problémákra: infarktus utáni kezelés, illetve megelőzés;




  • · Daganatos betegségek kezelésére, illetve a sugár- és kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére · Koleszterin szint beállítása;




  • · Normalizálja a vérnyomást;




  • · Érelmeszesedés javítása I kísérő: Artic-Sea Super Omega-3 kapszulával;




  • · Csontritkulás esetén /Nature-Min tablettával;Calcium tablettával




  • . Sclerosis multiplex kezelésére;




  • . Változás korában felmerülő tünetekre;




  • · Májregenerálásra;




  • · Különböző allergiákra;




  • . Asztmára;




  • . Ízületi, reumatikus problémákra;




  • · Gombás fertőzésekre.




 


Aloe Berry Nektar


 


88.9% Aloe Vera gél + vörös áfonya, alma sűrítmény, C-, A- vitaminnal, káliummal, amelyek segítenek


megtisztítani az emésztő rendszert




  • · Légzőszervrendszeri problémákra: mandula, tüdőgyulladás, asztma;




  • · Húgy- és nemi szervrendszeri betegségekre: nőgyógyászati, prosztata problémák, vesekő,




Vesehomok elhajtás;hólyaghurutra nagyon jó!


Vérszegénység esetén ajánlott




  • . Idegrendszeri megbetegedések: Parkinson-kor, Sclerosis multiplex, agyi katasztrófák, bénulások,




epilepszia.




  • · Cukorbetegeknek nem ajánlott, vagy a napi szénhidrát mennyiségbe bele kell számítani.




Fields of Greens(zöldségtabletta)


 




  • . Zöld árpa, lucerna, tarackbúza, Cayenni bors




  • . Zöldség alapú készítmény, mely beépíthető a mindennapi táplálkozásba;




  • Székrekedés ellen, javítja a bélműködést




  • Vérszegénység esetén




  • . Ásványi anyagot, fehérjét, béta-karotint, enzimet, aminosavakat, klorofilt tartalmaz;




  • . Segíti az anyagcserét;




  • · Klorofil: hámosodást segítő, hámvédő;




  • . A bőr vízmegtartó képességének fokozása / psoriasis seborrea/;




  • . Látás problémák kiegészítő terápiája;




  • . Vércukorszint csökkentése.






Forever Kids(multi vitamin rágótabletta)


120 db, 8 féle zöldség, 8 féle gyümölcs kivonata


 




  • .Vitaminok, ásványi anyagok;.




  • . Nem tartalmaz cukrot, aszpartamot, mesterséges színezéket, vagy tartósítószert;




  • .Az emberi szervezet számára legszükségesebb vitaminokat és ásványi anyagokat természetes forrásból, megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazó állatfigurákat mintázó, rágható




Multi vitamin készítmény 2-102 eves korig;




  • . Támogatja és segíti a sejtek anyagcseréjét;




  • . Terhes és szoptatós anyáknak kifejezetten ajánlott;




  • . Megakadályozza a gyerekkori középfülgyulladást és fogszuvasodást;




  • . Alkoholfogyasztók és dohányosok, fogamzásgátlót szedők részére ajánlatos.




 Milyen növények találhatók a Kids-ben?

Sárgarépa, brokkoli, spenót, káposzta, alma, paradicsom, áfonya. Nagyon sok olyam komplex vitálanyag található bennük, amely nélkülözhetetlen a kisgyermek testének felépítésében, szellemi fejlődése, pszichéje kialakulása vonatkozásában. Különleges összetevői között vannak a Phytonutriensek, amelyek az érett növények részei, és védelmi feladatot látnak el. A xilitol egy természetben előforduló 5-karbon cukor, amely a növényekben, gyümölcsökben és zöldségekben található. Amellett, hogy hatékony édesítőszer, jelen orvosi kutatások bebizonyították, hogy a gyermekeknél segít a fülfertőzések megelőzésében a Streptococcus pneumonia baktérium növekedésének akadályozásával! Egy teljes B-vitamin csoport található benne. Mindenekelőtt B1, B2, B3 vitamin, Biotin, B5, B6, B12 vitamin és folsav található ebben a csoportban. Összefoglalva, valamennyi az idegrendszer tápláléka. C vitaminnal együtt hatnak igazán jól a B vitaminok, ezek együtt stressztűrőbbé tesznek bennünket. 1 db tabletta tartalmaz 2-3 éves gyermekek számára napi 1 tabletta RDA*% Energiatartalom: 11,6 KJ (2,8 kcal) Fehérjetartalom: 0 mg Szénhidrát + cukoralkohol: 95,6 mg EBBÔL: Cukrok: 30 mg ukoralkohol: 65,6 mg Zsírtartalom: 0 mg A vitamin 375 μg 94 75 54 C-vitamin 15 mg 33 33 33 D vitamin 2,5 μg 25 25 25 E vitamin 4,5 mg 90 75 64 B1 vitamin 0,375 mg 54 42 31 B2 vitamin 0,425 mg 53 42,5 30 Niacin 5 mg 55,5 45 31 Folsav 75μg 150 100 75 B12 vitamin 0,75 μg 107 75 54 B6 vitamin 0,5 mg 55,5 38,5 31 Biotin 75 mg - - - Pantonénsav 2,5 mg 83 62,5 50 Kalcium 10 mg 1,25 1,25 1,25 Magnézium 15 mg 10 7,5 6,0 Cink 3,75 mg 75 62 53,6 Réz 0,5 mg 83 71 62,5 Mangán 0,5 mg 42 29 20 *RDA= gyermekek számára ajánlott napi bevitel %-a. 4-6 éves gyermekek számára napi 1 tabletta RDA*% 1-10 éves gyermekek számára 1 db tabletta tartalmaz napi 1 tabletta RDA*%

Napi 2 –3 tabletta, megelőzésre




Köszönöm a figyelmeteket   

 katinka.tokes@gmail.com





 
 


@Anonymous:


Kedves Fórumozók!

Ha szükségetek van bármilyen információra az FLP-s (és kizárólag FLP-s)  aloe vera termékekkel kapcsolatban, írjatok, szívesen segíetk! 
És ha szükségetek van a termékekre rendeléseteket leadhatjátok Nálam. 

Egy kis ízelítő:



Aloe Vera Gél(natúr)




 




96.2% Aloe Vera, több, mint 200 aktív összetevőt, beleértve 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint tartalmaz.









    • · Immunbetegségekre;











    • · Emésztőszervi megbetegedésekre (gyomor, nyombél,. Vastagbél fekély, vékony és vastagbél








gyulladásokra;









    • · Hasnyálmirigy gyulladásokra;











    • · Depresszióra, alvászavarra;











    • · Szív problémákra: infarktus utáni kezelés, illetve megelőzés;











    • · Daganatos betegségek kezelésére, illetve a sugár- és kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére · Koleszterin szint beállítása;











    • · Normalizálja a vérnyomást;











    • · Érelmeszesedés javítása I kísérő: Artic-Sea Super Omega-3 kapszulával;











    • · Csontritkulás esetén /Nature-Min tablettával;Calcium tablettával











    • . Sclerosis multiplex kezelésére;











    • . Változás korában felmerülő tünetekre;











    • · Májregenerálásra;











    • · Különböző allergiákra;











    • . Asztmára;











    • . Ízületi, reumatikus problémákra;











    • · Gombás fertőzésekre.








 




Aloe Berry Nektar




 




88.9% Aloe Vera gél + vörös áfonya, alma sűrítmény, C-, A- vitaminnal, káliummal, amelyek segítenek




megtisztítani az emésztő rendszert









    • · Légzőszervrendszeri problémákra: mandula, tüdőgyulladás, asztma;











    • · Húgy- és nemi szervrendszeri betegségekre: nőgyógyászati, prosztata problémák, vesekő,








Vesehomok elhajtás;hólyaghurutra nagyon jó!




Vérszegénység esetén ajánlott









    • . Idegrendszeri megbetegedések: Parkinson-kor, Sclerosis multiplex, agyi katasztrófák, bénulások,








epilepszia.









    • · Cukorbetegeknek nem ajánlott, vagy a napi szénhidrát mennyiségbe bele kell számítani.








Fields of Greens(zöldségtabletta)




 









    • . Zöld árpa, lucerna, tarackbúza, Cayenni bors











    • . Zöldség alapú készítmény, mely beépíthető a mindennapi táplálkozásba;











    • Székrekedés ellen, javítja a bélműködést











    • Vérszegénység esetén











    • . Ásványi anyagot, fehérjét, béta-karotint, enzimet, aminosavakat, klorofilt tartalmaz;











    • . Segíti az anyagcserét;











    • · Klorofil: hámosodást segítő, hámvédő;











    • . A bőr vízmegtartó képességének fokozása / psoriasis seborrea/;











    • . Látás problémák kiegészítő terápiája;











    • . Vércukorszint csökkentése.










Forever Kids(multi vitamin rágótabletta)




120 db, 8 féle zöldség, 8 féle gyümölcs kivonata




 









    • .Vitaminok, ásványi anyagok;.











    • . Nem tartalmaz cukrot, aszpartamot, mesterséges színezéket, vagy tartósítószert;











    • .Az emberi szervezet számára legszükségesebb vitaminokat és ásványi anyagokat természetes forrásból, megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazó állatfigurákat mintázó, rágható








Multi vitamin készítmény 2-102 eves korig;









    • . Támogatja és segíti a sejtek anyagcseréjét;











    • . Terhes és szoptatós anyáknak kifejezetten ajánlott;











    • . Megakadályozza a gyerekkori középfülgyulladást és fogszuvasodást;











    • . Alkoholfogyasztók és dohányosok, fogamzásgátlót szedők részére ajánlatos.








 Milyen növények találhatók a Kids-ben? 

Sárgarépa, brokkoli, spenót, káposzta, alma, paradicsom, áfonya. Nagyon sok olyam komplex vitálanyag található bennük, amely nélkülözhetetlen a kisgyermek testének felépítésében, szellemi fejlődése, pszichéje kialakulása vonatkozásában. Különleges összetevői között vannak a Phytonutriensek, amelyek az érett növények részei, és védelmi feladatot látnak el. A xilitol egy természetben előforduló 5-karbon cukor, amely a növényekben, gyümölcsökben és zöldségekben található. Amellett, hogy hatékony édesítőszer, jelen orvosi kutatások bebizonyították, hogy a gyermekeknél segít a fülfertőzések megelőzésében a Streptococcus pneumonia baktérium növekedésének akadályozásával! Egy teljes B-vitamin csoport található benne. Mindenekelőtt B1, B2, B3 vitamin, Biotin, B5, B6, B12 vitamin és folsav található ebben a csoportban. Összefoglalva, valamennyi az idegrendszer tápláléka. C vitaminnal együtt hatnak igazán jól a B vitaminok, ezek együtt stressztűrőbbé tesznek bennünket. 1 db tabletta tartalmaz 2-3 éves gyermekek számára napi 1 tabletta RDA*% Energiatartalom: 11,6 KJ (2,8 kcal) Fehérjetartalom: 0 mg Szénhidrát + cukoralkohol: 95,6 mg EBBÔL: Cukrok: 30 mg ukoralkohol: 65,6 mg Zsírtartalom: 0 mg A vitamin 375 μg 94 75 54 C-vitamin 15 mg 33 33 33 D vitamin 2,5 μg 25 25 25 E vitamin 4,5 mg 90 75 64 B1 vitamin 0,375 mg 54 42 31 B2 vitamin 0,425 mg 53 42,5 30 Niacin 5 mg 55,5 45 31 Folsav 75μg 150 100 75 B12 vitamin 0,75 μg 107 75 54 B6 vitamin 0,5 mg 55,5 38,5 31 Biotin 75 mg - - - Pantonénsav 2,5 mg 83 62,5 50 Kalcium 10 mg 1,25 1,25 1,25 Magnézium 15 mg 10 7,5 6,0 Cink 3,75 mg 75 62 53,6 Réz 0,5 mg 83 71 62,5 Mangán 0,5 mg 42 29 20 *RDA= gyermekek számára ajánlott napi bevitel %-a. 4-6 éves gyermekek számára napi 1 tabletta RDA*% 1-10 éves gyermekek számára 1 db tabletta tartalmaz napi 1 tabletta RDA*%

Napi 2 –3 tabletta, megelőzésre





Köszönöm a figyelmeteket   


 katinka.tokes@gmail.com


 

 
 


@ritasol: Kedves Fórumozók! Ha szükségetek van bármilyen információra az FLP-s (és kizárólag FLP-s)  aloe vera termékekkel kapcsolatban, írjatok, szívesen segíetk!  És ha szükségetek van a termékekre rendeléseteket leadhatjátok Nálam.  Egy kis ízelítő: Aloe Vera Gél(natúr)   96.2% Aloe Vera, több, mint 200 aktív összetevőt, beleértve 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint tartalmaz. · Immunbetegségekre; · Emésztőszervi megbetegedésekre (gyomor, nyombél,. Vastagbél fekély, vékony és vastagbél gyulladásokra; · Hasnyálmirigy gyulladásokra; · Depresszióra, alvászavarra; · Szív problémákra: infarktus utáni kezelés, illetve megelőzés; · Daganatos betegségek kezelésére, illetve a sugár- és kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére · Koleszterin szint beállítása; · Normalizálja a vérnyomást; · Érelmeszesedés javítása I kísérő: Artic-Sea Super Omega-3 kapszulával; · Csontritkulás esetén /Nature-Min tablettával;Calcium tablettával . Sclerosis multiplex kezelésére; . Változás korában felmerülő tünetekre; · Májregenerálásra; · Különböző allergiákra; . Asztmára; . Ízületi, reumatikus problémákra; · Gombás fertőzésekre.   Aloe Berry Nektar   88.9% Aloe Vera gél + vörös áfonya, alma sűrítmény, C-, A- vitaminnal, káliummal, amelyek segítenek megtisztítani az emésztő rendszert · Légzőszervrendszeri problémákra: mandula, tüdőgyulladás, asztma; · Húgy- és nemi szervrendszeri betegségekre: nőgyógyászati, prosztata problémák, vesekő, Vesehomok elhajtás;hólyaghurutra nagyon jó! Vérszegénység esetén ajánlott . Idegrendszeri megbetegedések: Parkinson-kor, Sclerosis multiplex, agyi katasztrófák, bénulások, epilepszia. · Cukorbetegeknek nem ajánlott, vagy a napi szénhidrát mennyiségbe bele kell számítani. Fields of Greens(zöldségtabletta)   . Zöld árpa, lucerna, tarackbúza, Cayenni bors . Zöldség alapú készítmény, mely beépíthető a mindennapi táplálkozásba; Székrekedés ellen, javítja a bélműködést Vérszegénység esetén . Ásványi anyagot, fehérjét, béta-karotint, enzimet, aminosavakat, klorofilt tartalmaz; . Segíti az anyagcserét; · Klorofil: hámosodást segítő, hámvédő; . A bőr vízmegtartó képességének fokozása / psoriasis seborrea/; . Látás problémák kiegészítő terápiája; . Vércukorszint csökkentése. Forever Kids(multi vitamin rágótabletta) 120 db, 8 féle zöldség, 8 féle gyümölcs kivonata   .Vitaminok, ásványi anyagok;. . Nem tartalmaz cukrot, aszpartamot, mesterséges színezéket, vagy tartósítószert; .Az emberi szervezet számára legszükségesebb vitaminokat és ásványi anyagokat természetes forrásból, megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazó állatfigurákat mintázó, rágható Multi vitamin készítmény 2-102 eves korig; . Támogatja és segíti a sejtek anyagcseréjét; . Terhes és szoptatós anyáknak kifejezetten ajánlott; . Megakadályozza a gyerekkori középfülgyulladást és fogszuvasodást; . Alkoholfogyasztók és dohányosok, fogamzásgátlót szedők részére ajánlatos.  Milyen növények találhatók a Kids-ben?  Sárgarépa, brokkoli, spenót, káposzta, alma, paradicsom, áfonya. Nagyon sok olyam komplex vitálanyag található bennük, amely nélkülözhetetlen a kisgyermek testének felépítésében, szellemi fejlődése, pszichéje kialakulása vonatkozásában. Különleges összetevői között vannak a Phytonutriensek, amelyek az érett növények részei, és védelmi feladatot látnak el. A xilitol egy természetben előforduló 5-karbon cukor, amely a növényekben, gyümölcsökben és zöldségekben található. Amellett, hogy hatékony édesítőszer, jelen orvosi kutatások bebizonyították, hogy a gyermekeknél segít a fülfertőzések megelőzésében a Streptococcus pneumonia baktérium növekedésének akadályozásával! Egy teljes B-vitamin csoport található benne. Mindenekelőtt B1, B2, B3 vitamin, Biotin, B5, B6, B12 vitamin és folsav található ebben a csoportban. Összefoglalva, valamennyi az idegrendszer tápláléka. C vitaminnal együtt hatnak igazán jól a B vitaminok, ezek együtt stressztűrőbbé tesznek bennünket. 1 db tabletta tartalmaz 2-3 éves gyermekek számára napi 1 tabletta RDA*% Energiatartalom: 11,6 KJ (2,8 kcal) Fehérjetartalom: 0 mg Szénhidrát + cukoralkohol: 95,6 mg EBBÔL: Cukrok: 30 mg ukoralkohol: 65,6 mg Zsírtartalom: 0 mg A vitamin 375 μg 94 75 54 C-vitamin 15 mg 33 33 33 D vitamin 2,5 μg 25 25 25 E vitamin 4,5 mg 90 75 64 B1 vitamin 0,375 mg 54 42 31 B2 vitamin 0,425 mg 53 42,5 30 Niacin 5 mg 55,5 45 31 Folsav 75μg 150 100 75 B12 vitamin 0,75 μg 107 75 54 B6 vitamin 0,5 mg 55,5 38,5 31 Biotin 75 mg - - - Pantonénsav 2,5 mg 83 62,5 50 Kalcium 10 mg 1,25 1,25 1,25 Magnézium 15 mg 10 7,5 6,0 Cink 3,75 mg 75 62 53,6 Réz 0,5 mg 83 71 62,5 Mangán 0,5 mg 42 29 20 *RDA= gyermekek számára ajánlott napi bevitel %-a. 4-6 éves gyermekek számára napi 1 tabletta RDA*% 1-10 éves gyermekek számára 1 db tabletta tartalmaz napi 1 tabletta RDA*% Napi 2 –3 tabletta, megelőzésre Köszönöm a figyelmeteket   


 katinka.tokes@gmail.com
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tokeskatinka 2014.11.09 08:05-kor.
 
 


@bigacsiga:


Kedves Fórumozók!  (lehet hogy többször is sikerült elküldenem, ha így van bocsánat kezdő vagyok itt, és hiába küldöm el, nem látom az írásomat sehol ugyhogy lehet, egyszerre megjelenik vagy ötször. ha ez így lesz, emiatt előre is elnézést kérek 

Ha szükségetek van bármilyen információra az FLP-s (és kizárólag FLP-s)  aloe vera termékekkel kapcsolatban, írjatok, szívesen segíetk! 
És ha szükségetek van a termékekre rendeléseteket leadhatjátok Nálam. 

Egy kis ízelítő:



Aloe Vera Gél(natúr)




 




96.2% Aloe Vera, több, mint 200 aktív összetevőt, beleértve 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint tartalmaz.









    • · Immunbetegségekre;











    • · Emésztőszervi megbetegedésekre (gyomor, nyombél,. Vastagbél fekély, vékony és vastagbél








gyulladásokra;









    • · Hasnyálmirigy gyulladásokra;











    • · Depresszióra, alvászavarra;











    • · Szív problémákra: infarktus utáni kezelés, illetve megelőzés;











    • · Daganatos betegségek kezelésére, illetve a sugár- és kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére · Koleszterin szint beállítása;











    • · Normalizálja a vérnyomást;











    • · Érelmeszesedés javítása I kísérő: Artic-Sea Super Omega-3 kapszulával;











    • · Csontritkulás esetén /Nature-Min tablettával;Calcium tablettával











    • . Sclerosis multiplex kezelésére;











    • . Változás korában felmerülő tünetekre;











    • · Májregenerálásra;











    • · Különböző allergiákra;











    • . Asztmára;











    • . Ízületi, reumatikus problémákra;











    • · Gombás fertőzésekre.








 




Aloe Berry Nektar




 




88.9% Aloe Vera gél + vörös áfonya, alma sűrítmény, C-, A- vitaminnal, káliummal, amelyek segítenek




megtisztítani az emésztő rendszert









    • · Légzőszervrendszeri problémákra: mandula, tüdőgyulladás, asztma;











    • · Húgy- és nemi szervrendszeri betegségekre: nőgyógyászati, prosztata problémák, vesekő,








Vesehomok elhajtás;hólyaghurutra nagyon jó!




Vérszegénység esetén ajánlott









    • . Idegrendszeri megbetegedések: Parkinson-kor, Sclerosis multiplex, agyi katasztrófák, bénulások,








epilepszia.









    • · Cukorbetegeknek nem ajánlott, vagy a napi szénhidrát mennyiségbe bele kell számítani.








Fields of Greens(zöldségtabletta)




 









    • . Zöld árpa, lucerna, tarackbúza, Cayenni bors











    • . Zöldség alapú készítmény, mely beépíthető a mindennapi táplálkozásba;











    • Székrekedés ellen, javítja a bélműködést











    • Vérszegénység esetén











    • . Ásványi anyagot, fehérjét, béta-karotint, enzimet, aminosavakat, klorofilt tartalmaz;











    • . Segíti az anyagcserét;











    • · Klorofil: hámosodást segítő, hámvédő;











    • . A bőr vízmegtartó képességének fokozása / psoriasis seborrea/;











    • . Látás problémák kiegészítő terápiája;











    • . Vércukorszint csökkentése.










Forever Kids(multi vitamin rágótabletta)




120 db, 8 féle zöldség, 8 féle gyümölcs kivonata




 









    • .Vitaminok, ásványi anyagok;.











    • . Nem tartalmaz cukrot, aszpartamot, mesterséges színezéket, vagy tartósítószert;











    • .Az emberi szervezet számára legszükségesebb vitaminokat és ásványi anyagokat természetes forrásból, megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazó állatfigurákat mintázó, rágható








Multi vitamin készítmény 2-102 eves korig;









    • . Támogatja és segíti a sejtek anyagcseréjét;











    • . Terhes és szoptatós anyáknak kifejezetten ajánlott;











    • . Megakadályozza a gyerekkori középfülgyulladást és fogszuvasodást;











    • . Alkoholfogyasztók és dohányosok, fogamzásgátlót szedők részére ajánlatos.








 Milyen növények találhatók a Kids-ben? 

Sárgarépa, brokkoli, spenót, káposzta, alma, paradicsom, áfonya. Nagyon sok olyam komplex vitálanyag található bennük, amely nélkülözhetetlen a kisgyermek testének felépítésében, szellemi fejlődése, pszichéje kialakulása vonatkozásában. Különleges összetevői között vannak a Phytonutriensek, amelyek az érett növények részei, és védelmi feladatot látnak el. A xilitol egy természetben előforduló 5-karbon cukor, amely a növényekben, gyümölcsökben és zöldségekben található. Amellett, hogy hatékony édesítőszer, jelen orvosi kutatások bebizonyították, hogy a gyermekeknél segít a fülfertőzések megelőzésében a Streptococcus pneumonia baktérium növekedésének akadályozásával! Egy teljes B-vitamin csoport található benne. Mindenekelőtt B1, B2, B3 vitamin, Biotin, B5, B6, B12 vitamin és folsav található ebben a csoportban. Összefoglalva, valamennyi az idegrendszer tápláléka. C vitaminnal együtt hatnak igazán jól a B vitaminok, ezek együtt stressztűrőbbé tesznek bennünket. 1 db tabletta tartalmaz 2-3 éves gyermekek számára napi 1 tabletta RDA*% Energiatartalom: 11,6 KJ (2,8 kcal) Fehérjetartalom: 0 mg Szénhidrát + cukoralkohol: 95,6 mg EBBÔL: Cukrok: 30 mg ukoralkohol: 65,6 mg Zsírtartalom: 0 mg A vitamin 375 μg 94 75 54 C-vitamin 15 mg 33 33 33 D vitamin 2,5 μg 25 25 25 E vitamin 4,5 mg 90 75 64 B1 vitamin 0,375 mg 54 42 31 B2 vitamin 0,425 mg 53 42,5 30 Niacin 5 mg 55,5 45 31 Folsav 75μg 150 100 75 B12 vitamin 0,75 μg 107 75 54 B6 vitamin 0,5 mg 55,5 38,5 31 Biotin 75 mg - - - Pantonénsav 2,5 mg 83 62,5 50 Kalcium 10 mg 1,25 1,25 1,25 Magnézium 15 mg 10 7,5 6,0 Cink 3,75 mg 75 62 53,6 Réz 0,5 mg 83 71 62,5 Mangán 0,5 mg 42 29 20 *RDA= gyermekek számára ajánlott napi bevitel %-a. 4-6 éves gyermekek számára napi 1 tabletta RDA*% 1-10 éves gyermekek számára 1 db tabletta tartalmaz napi 1 tabletta RDA*%

Napi 2 –3 tabletta, megelőzésre





Köszönöm a figyelmeteket   


 katinka.tokes@gmail.com


 

 
 


Nálunk csak úgy itta meg a lányom ha leszűrtem anno. Mi most a Protexin termékeket használjuk immunerősítésnek és bár persze nem érez semmit az ember de ebben a tanévben még nem voltunk betegek :)
klara11
Budapest XI. kerület
 
 


@borsts:


Tudom, régi topic, de szerintem hasznos info:


A Forever Aloe gél azóta változott, most már 99.7%-ban tiszta aloe-t tartalmaz. Fontos még tudni, hogy az FLP aloe gélben csak az aloe növény levelének belső, kocsonyás része van, a levél külseje nincs. Ez azért lényeges, mert a külső rész az, ami hashajtó hatású lehetne, illetve van aki úgy tudja, hogy allergiás az aloe-ra, az erre a külső héjra allergiás.


 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

cron