Sziasztok!
Reggel már írtam egy tök hosszút, de közben bedöglött a net
Utána pedig jött a védőnéni, meg az anyósom
, meg az anyukám, meg Kristófka szopizgatott...szóval van mentségem
Judyt
Nagyon szupi a babakocsitok
Igyekszem mihamarabb válaszolni
De lehet, hogy csak holnap lesz belőle valami. Bocsi érte.
Zsófinak csak annyit tudok üzenni, mivel félidő előtt még nem volt baba, így bizonyára nem is ártott a gygyszer
Vali írt nekem sms-t egy pár napja
azt írta, hogy jól vannak, nem történt még semmi különös, csak kicsit uncsi neki egész nap egyedül.
Kutya-téma: Köztes megoldásra jutottunk. Nappal itt lehet Dolfika, estére viszont anyukámékhoz megy át. Ez azért már jobban tetszik
Most a héten anyukám szabin van, így sokat van itt nálunk, segít főzni, takarítani, őrzi Kristófka álmát, míg én lemegyek a kutyussal friss levegőt szívni
Nagyon jól esik sétálni egyet-egyet ebben a hideg, ámbár szép napos időben
Teljesen ujjászületek tőle
Tejcsi ügyben: hát...alakulunk, de csak kora délutánig. Estére kifogyok
Dokinéni utasítására mérnem kell mennyit eszik Kristóf. Hajnaltól délig két ciciből megvan összehozzuk valahogy a 90-100gr-ot, de délutánra már 50-60gr-nál nincs több, hiába a két cici, hiába a másfél-két órás cicizés, egyszerűen nincs több. Hiába minden küzdelem, ébresztgetés, fejés(még hajnali 3-kor is itt pumpáltam a tejcsit, legalábbis azt a pár cseppet, ami még jött)
1 hét alatt kereken 100gr-ot nőtt a súlya, ami kevés, így úgynéz ki, holnaptól pótlást fogunk majd kapni (legalábbis estére), anyatejcsi formájában. Rettentően sajnálom, de azt méginkább, hogy éhezik.
Persze nem adom fel, de ha ezen idegeskedem, méginkább nem lesz tejcsi. Talán ha majd megnyugszom, hogy a hűtőben ott a vésztartalék, és drága kisfiam semmiképp nem marad kaja nélkül, akkor talán még a saját tejcsim is beindul. De így, hogy már most azon rágódok, hogy mi lesz estére...ez így nagyon nem jó.
Egy szolid mosoly...csak nektek:
(ennél nagyobbat is tudok ám, csak anyuék nem elég gyorsak, hogy le is tudják fotózni
)
Babus+Kristóf