Sziasztok lányok!
Úgy éreztem ezer éve nem irtam, de most látom, csak tegnap óta
Jó ez a fórum mert van is mozgás de nem annyira túlzott sem, hogyha egy két napig nem jövünk, ne tudjuk felvenni a fonalat.
Látom sokak betegeskedtek gyengélkedtek hát itt a szezonja sajnos. (hacsak nem baba tünetek mert akkor örülünk
).
Ha szeretitek, ajánlom a csipkebogyós teákat a csipkebogyó nagyon vitamindús cucc. Most a Lipton piramisos teáját vettem csipkebogyó málna eper hmm isteni.
Jah és az új kedvencem a körte mézzel hmm, nemsokára el is készítem.
Akiknek nem jön a mensi de nincs pozi teszt hát nem tudom. Piszok egy dolog lehet várni a bizonytalanságban. Vagy nagy boldogság bujkál a felszin alatt vagy épp az ellenkezője.. Ciklus problémák.
Persze azokból is van normális, ha tudni mitől van (nagyon erős stresszes időszak vagy antibiotikum mint Oreosmilka irja.
Én egy 2 hetes késésemre emlékszem az elmult egy éven belül. Kicsit reménykedtünk nem-e véletlen becsúszott. Mostmár tudom milyen kis esélye van a 'becsúszásnak'
Aztán emlékszem megjött 2 hét mulva de nagyon gyenge volt. Csináltam egy tesztet de negativ lett.
Gondolom kimaradt a peteérésem.. Aztán valami kis nyálkahártya mégis levált valami ilyesmi lehetett. Szerencsére erre az egy extrém esetre emlékszem. Pár napokat persze ugrál 30-33 nap tájt a ciklusom.
Hát kitartás nektek.. Csak kiderül már hogy mi jön bébi vagy a havi. Szoritok mindenkinek hogy minél előbb jöjjön az előbbi.
Nekem szinte teljesen elmultak a piros napok mára.
Ezt a részét szeretem a ciklusnak a legjobban peteérésig ami a közérzetet illeti. Ilyenkor vagyok a legkevésbé fáradékony és ingerlékeny.
Holnap utazom haza alig várom az otthoni napokat.
Párom pedig utazik utánam jövő pénteken.
A távollét amugy nem rossz dolog. Kicsit emlékeztet minket arra hogy mennyire is hiányzunk egymásnak amikor nem lehetünk együtt. És szerintem az intim életünknek is épp jó lesz ez a pár nap 'hiány'. Onnantól pedig ahogy ujra együtt leszünk pár nap és jön a peteérés. A 'mindent bele' időszak.
Intim kérdésem van
Nektek mennyire van jelen a dolog a fejetekben amióta babán 'dolgoztok' az együttlétek alatt? mennyire változtatta meg magát a szexet?
Mi azért észrevettük. Párom is bevallotta hiába azt kellene éreznünk hogy most vagyunk 'szabadabbak' épp az ellenkezője az igaz mert az együttléteknek 'célja' is van. Azt mondta őszintén - habár ugyanúgy minden szuper és élvezetes egy hajszálnyival jobb volt az a spontanitás és változatosság ami régen volt.
Hisz régen nem görcsöltünk hogy ajaj most kimarad 2 nap nem jó ma este együtt kellene lenni. Hanem tényleg ahogy jól esett volt hogy 3 napon át minden nap, aztán 4 nap teljes kihagyás mert épp úgy jött ki. Mostmár nem lehet így mert ha nem figyelek a 'fontos napokra' ki tudja hány hónapot 'rontunk' még el.. Így is, csupán egy stratégiai napot hagytunk ki hát tessék. Szóval sajnos valamennyire muszáj kicsit 'beleavatkozni' a dolgokba és érezni ennek 'súlyát'.
Nálatok okozott bármi gondot ez?