Jó reggelt mindenkinek,
@andrenoci, ugyan miért is ne lehetne az a várva várt valami a has szúrás!! Hamarosan kiderül
@marquise, hogyne lehetne már enyhe tünet ha 25-re nem várod.. simán. Mondjuk, szerintem sok tünet mentálisan beképzelhető, az émelygés az pont nagyon ilyen. A mellfjás az talán már kevésbé.
@manyinya, hát ez nagyon izgi. Azt nem irtad meddig vársz és mikor tesztelsz.
Én is pont így vagyok vele mint te az utolsó soraidban írod 'ha nem védekezünk ugyis összejön'. Azt gondoltam, a kétnaponkénti szex az úgyis nyerő lesz. Most aztán totál össze vagyok zavarodva, így rögtön az első hónapban
Máskor olyan határozottan érzem az ovut egy jó erős szúrás/görcs kb 10-20 másodpercig eltart általában este szokott lenni. A juliusira napra pontosan visszaemlékeztem (akkor jöttünk vissza a nyaralásból).
Most persze csak ilyen kis apró szurkát éreztem de egymást követő 2 nap is. A váladék akkor volt olyan amilyennek lennie kell. (ebben a 2 napban meg előtte is szexeltünk persze). Tegnap napközben úgy éreztem olyan száraz vagyok mint a sivatag. Estére viszont láttam, mégis van még a 'jó féle' váladékból. És reggel ma arra ébredtem hogy mestruációsan fáj a hasam. Egyértelmű külömbság az ovulációstol, az olvulációs egy ponton szurkál bent, a mestruációs meg a teljes alhasnál ilyen zsibbadás-szerű érzés nálam.
Szóval már most nem tudom. Ma mindenképp összebujunk, így (elméletileg) minden esélyt megadtunk, remélem..
Jajj én vagyok a legtávolabb a nem várttól, hol van még október 8..
Nagyon nagyon remélem hogy addig mindanyiótoknak gratulálni fogok..