Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok! érdeklődni szeretnák a lactinatal kapszula mit tartalmaz? Kevés tejem van, de a tea nem segít, viszont mindenképp valami természetes hatóanyagot tartalmazó készítményt szeretnék.Segítségeteket előre is köszönöm!
edduszi
Budapest X. kerület
 
 


Szia! Természetes gyógynövény kivonatot tartalmaz, nyugodtan szedheted. Én ezt használtam, bevált.
 
 


@edduszi:


Próbáld ki a lactinatalt, nekem ez teljesen bevált, napi kettőt szedtem be és pár nap alatt beindult a tejem, előtte alig volt és nagyon nem szerettem volna pótlást adni az én picimnek.
 
 

 
 

Nekem is a lactinatal használt.
magetta
Budapest XV. kerület
 
 


@edduszi:


Lactinatal kapszulát ajánlom. Nem okoz hasfájást a gyereknek és még a teje is lesz az embernek:)
parazka
Budapest XII. kerület
 
 


Azért nem okoz hasfjást a babnak, mert édeskömény van benne. Múltkor a rossmannba láttam hogy lehet ott is kapni lactinatalt, nem csak gyógyszertárakban:)
klipmli
Budapest XX. kerület
 
 


Az elején lactoherb teát ittam, mert mindeki azt ismeri arra mondják hogy hu, ez használ. Hát nekem semmivels em lett több tejem. Szerencsére rábukkantam a lactinatal kapszulára 2 nap után érezhető volt hogy kezd tejem lenni, persze emellett sokat amikor csk tudtam cicre tettem a babát.
mkramh
Zalaegerszeg
 
 


Lactanatal serkentette a tejemet:)
kjehna
Debrecen
 
 


LActoherb teával nem sokra mentem, aztán próbáltam a lactinatal kapszulát és bevált, több lett a tejem és nagyon boldog voltam, hogy nem kell tápszerezni a babámat!
 
 


Nekem a rooibos tea segített, sőt ezt még a babának is lehet adni, mert nincs benne koffein! Egy próbát megér nálatok is!

Itt találtok mindent, amit tudni kell róla:
https://teapalota.hu/rooibos-tea-ara-mi ... dnod-kell/

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: