Új privát üzeneted érkezett!

Jópár éve tejcukor érzékeny vagyok. Kezdteben mentes termékeket és laktáz enzim tablettát használtam, de most az orvosom javaslarára kipróbáltam a Lactase Comfortot. Eddig nagyon jól beválik, esetleg vannak tapasztalatok a termékkel kapcsolatban?


Szerintem is jó kis termék, nekem mondjuk csak tej ivása során van szükségem külön enzimre, de ez a folyékony típus használható a legjobban szerintem.


sziasztok!Szerintetek 14 hós babának adhatok tehéntejet?
kettyke
Vásárosdombó
 
 

 
 

Sziasztok!

Ezt is érdemes elolvasni:http://protexin.hu/immunrendszer/a-tejcukor-erzekenyseg-es-a-probiotikumok

klara11
Budapest XI. kerület
 
 


@annamaria65:


Szia. Én is Lactase Comfortot használok már egy ideje. Eleinte rágótablettát vettem, de nem tudtam mindig időben bevenni, olyankor pedig aztán kiütés, puffadás, hasfájás, elég erősen... A cseppet valahogy jobbnak találom. Evés előtt beleteszem a kajába és már ehetem is. Eleinte nagy nyűg volt nekem ez a tejcukor érzékenység de a cseppekkel sokkal elviselhetőbbnek érzem, nincsenek is már tüneteim.
lara03
Budapest III. kerület
 
 


Lactase comofrt cseppet kislányomnak adtam egy éve, én meg vagyok elégedve a termékkel, mert kislányomnak segített, elmúltak a tünetei. És amíg neki adtam és szoptattam addig a tejbe amit ittam abba is kevertem.
tmama
Budapest XI. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

cron