Új privát üzeneted érkezett!

@dzff9:
?? Nálad valami pozitiv változás??
noni

@noni:

Képzeljétek! Tegnap pozitívat teszteltem! :D A mensim 70. napján. 18-án szombaton megyek dokihoz!!
dorcsi00

noni

Sziasztok!
A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát. Fiatalok vagyunk, sportolunk és most igyekszünk extra egészségesen élni. Úgy is éreztem, hogy minden rendben van, sikerült összehoznunk a picit, így egyre izgatottabban vártam a tesztelés napját. Már az "esemény" után pár nappal megesett, hogy este állva el tudtam volna aludni, pedig mióta szedem a terhesvitamint, ilyen nem fordult elő, sokkal energikusabb lettem.
Június 10-én jött meg utoljára és 28-29 napos ciklusaim vannak, nem szokott különösebben ingadozni. Már egy hete jól megnőtt a cicim és elnehezült, időnként görcsösen fáj a hasam, de máshogy, mint a menzesz előtt és megnövekedett a hüvelyi váladék mennyisége is (a ciklus végén egyáltalán nem szokott lenni, de ilyen tejszerű, mint most, még sosem volt). Tegnap hányingerem is volt, de azt talán már csak képzeltem. Szóval biztos voltam benne, hogy sikerült, de folyamatosan negatívat tesztelek: se a korai, nagy érzékenységű tesztek nem mutatták ki a nemvárt előtt, se most a "rendes" érzékenységűek, pedig már 2 napja késik és a reggeli hőmérsékletem alapján ma sem fog megjönni.
Lehet, hogy terhes vagyok? A teszteknek higgyek, vagy a jeleknek? :(
Előre is köszönöm a segítséget!
sarah16

@dorcsi00:
Ez annyira szuper
gratulálok
párod ott volt mikor teszteltél??
noni

@sarah16:
Sztem pár nap mulva tesztelj ujra.
nekem is késett
nekem még elötej is szivárgott
mégis negativ volt a teszt
sok szerencset
noni

@sarah16:
Lehet hogy késöbb történt meg a beágyazodás.
talán még kevés a hcg szint
noni

@noni:
Köszönöm szépen Noni! :-) nem volt ott a férjem a tesztelésnél, de így is volt sírás rívás amikor haza ért :lol:
dorcsi00

@noni: "@sarah16: Lehet hogy késöbb történt meg a beágyazodás.talán még kevés a hcg szint"

Köszönöm, pesze, megpróbálom később. Csak olyan nehéz lesz kivárni... Már eddig is biztos voltam benne, hogy mikor letelik a pár perc, 2 csík fogad. De azért nagyon jó, hogy itt lát az ember pozitív kimenetelt is. Köszönöm a bíztatást! :)

dorcsi00: Neked pedig gratulálok és sok boldogságot! :)
sarah16

@sarah16:
Köszönöm szépen! :-) 2 évet vártunk arra a bizonyos 2 csíkra... Pár tesztet próbáltam már és a Predictor Early az egyik legérzékenyebb, azt tudom ajánlani. Azelőtt mindig Exepil tesztet használtam, de a sok erősen pozitív teszt mellett azon még most is jóval halványabb a 2. csík. Ha ez segít egy kicsit... :-) minden jót és sok türelmet kívánok!
dorcsi00

@dorcsi00:

Hú, 2 év nagyon sok idő, örülök, hogy végre sikerült! Most aztán nagyon vigyázz Magadra/Magatokra... ;)
Hát én most hétfőn csináltam egy Predictor Early-t és csalódottan dobtam ki. Aztán nézegettem a netet és rájöttem, hogy amit láttam, simán lehetett halvány pozitív is. Ez volt az első tesztem, így kedd reggel elég nagy reményekkel próbáltam újra a következő Predictor Early-t (és mellé még egy X-epilt is, biztos, ami biztos, mert előző nap még vettem gyorsan egy Clearblue-t, de az meg nem működött...). Na a keddi tesztek mind összetéveszthetetlenül negatívak lettek. El is ment a kedvem, így csak ma próbáltam újra a maradék otthon lévő x-epillel (normál esetben már ennek is simán ki kéne tudni mutatni), de semmi :( Viszont így még reménykedem. De az sem baj, ha nem ebben a hónapban lesz, csak egészséges legyen... :)
sarah16

@sarah16: ha ez megnyugtat, akkor elmondom, hogy nekem még múlthéten kedden is negatív lett és a tegnapi 9.!!! teszt lett pozitív. Úgyhogy amíg nem jön meg, addig bármi lehet ;)
dorcsi00

jujjj nagyon jokat olvasok itt örülök mindenkinek kiknek mär sikerült a Baby ;) !!!! Mit akarik tudjatok vagyis Noni lehet ö reagalt miket irtam , nahh ma voltunk dokinak essss hat a doki szerint ez nem gyerek ez nem tudj ami nem is ciszta nem is ez nem is az ....bla bla bla stb . Csinalt negy foto es ha hiszitekk ha nem en mär vagy be beszeltem vagy nem tudom , de en mär pär napja neztem itt lätok ultrahangos fotokat stb .. es en mit lättam feket sötet juk karika es a szelehez egy valami kis feher mar mint en gondolom a mazat vagy hogyan nevezem vagy ertitek . Nayira ideges vagyok szomoru csalodot stb ... Anyira rosz igy . De persze normal esetbe 22 en kenne megjöjjön nahh hat kivancsi leszek rä . Nem tudom mit irjak meg , most igzabol semmihez ninc kedvem , de igertem megirom mit mond a a doki . Mindenkit puszillok üdvözlök es sok sok sok kitartasrt kivanok mindenkinek sok örömöt es ne adjatok föl soha !!!! Puszi szep estet !!1
oliviadiego
Miskolc

@oliviadiego:
Szia
nagyon sajnálom. De te se add fel
csak derüljön ki hogy akkor mi lehet amit uh.n látott a doki
noni

@oliviadiego:
Én tudom megértem. Hogy teljesen elkeseredtél.
doki szerint akkor várni kell következö menzeszig??
noni

Syia Noni , nagyon szomoru vagyok . dehat nem tudom mi ez vagy mi van most öszinte legyek . igen varni kell elmeletileg most julius 22 en kenne megjönnie. kivancsi leszek . Igazabol mi nem akartunk babat , de anyira örültem volna örültünk volna, es ez az ilyen kicsit elszomorit megint. Az elsö Länyunknalis szine mär ket lett volna mire vegül összejöt, nahhh hogy azt se tudom . es most miket erzek ereztem en teljesen azt hittem meg meg tan most is azt hiszem hogy az vagyok , meg persze amit a länyom mondott a hasamba van a picibaba. Nahat most persze ez van . majd irok ha lesz valami mäs . Puszillok mindenkit , es mindenkinek szep hetveget kivanok puszi !!!
oliviadiego
Miskolc

@dorcsi00: "@sarah16: ha ez megnyugtat, akkor elmondom, hogy nekem még múlthéten kedden is negatív lett és a tegnapi 9.!!! teszt lett pozitív. Úgyhogy amíg nem jön meg, addig bármi lehet "

Igen, ez megnyugtat, köszönöm... :) Még ma sincs jele, úgyhogy majd próbálkozom megint... ;)
sarah16

@oliviadiego:
Neked is szép hétvégét.
uj ciklus
uj remény!!

Na de amig nem jön meg addig nármi történhet.
/mennyi idös a kislányod?/
noni

Sziasztok!

Úgy látom más is volt ilyen helyzetben, mint én...vagy mégsem?
Belevágok a közepébe: 8 napja késik a menstruációm...a melleim olyanok, mintha 1-1 kg kő lenne bennük, iszonyatosan szinte már fájnak. A medencém is fáj, fáj a derekam. Úgy érzem sokszor, mintha meg akarna jönni (már fél csomag betétet elhasználtam, hogy tuti ne legyen baleset)...
Már 5 éve, hogy próbálkozunk a párommal...3 inszemináción már túl vagyunk, a Kaáliba járunk már. Azonban van egy kis csavar a helyzetünkben, mert Hyperinzulinémiával járó inzulinrezisztenciám van, egy éve diagnosztizálták. A 3 inszemináció után olvasgattam a fórumokat ahol megírták, hogy a leggyakoribb "teherbe nem esés" oka az inzulinrezisztencia, ami után kiderült, hogy nekem az van. Lassan az értékeim a felére csökkentek, de még mindig magasak (dupla), ezért gyógyszert kapok miatta és pajzsmirigy alulműködésre is kapok gyógyszert...A legutóbbi vérvételkor a TSH szintem a minimum alatt volt nem sokkal, de ezt a Letrox-nak gondolom, amit két hónapja szedek.
28 naposak a ciklusaim, a hormonszintjeim jók, a dokik nem tudják mi az oka, hogy nem akar összejönni a baba. Egyszer 10 napot késett, az első inszemináció után, de mondjuk akkor szedtem is bogyókat rendesen, hormonokat meg clostyt, most semmit sem (vagyis csak a Letrox-ot, de az nem okozhatja a menstruáció kiesését).
Tehát a normális 28 napos ciklus helyett már 8 napot késik...3 teszten (legutóbb 3 napja) már túl vagyok, de mind negatív. Csütörtökön megyek nőgyógyászhoz, kontrollra és ott persze megnézetem magam, de szerintetek annak ellenére, hogy 3 teszt is negatívot mutatott még lehet esélye annak, hogy babát várok? Csodás lenne...
Próbálok nem gondolkodni, élem a napjaimat úgy, ahogy eddig...de azért nagyon izgatott vagyok. 
hetta79

@hetta79:
Szia
lehet persze hogy baba
csak még alacsony hcg szint.
de ne éld bele teljesen magad csak az orvosnál ha az uh.on is láthato.
vogyázz magadra
s irj fejleményekröl.
noni

Hallo mindenkinek , Noni az en kislänyom most 4,5 eves . Szeptember 3 än lesz 5 eves. ja ja igen ugy fogom föl uj ciklus stb.... de mär komolyan most anyira örültem volna. nahh oke meg lehet bärmi juius 22.23.24 ig .  Majd kiderül mi lesz . Ha netan Baby akkor mindenkepp meg irom itt. Es köszönöm szep hetvge van , nagyon meleg van . Most megyek dolgozni . Puszi mindenkinek es Szep Boldog Hetet Kivanok mindenkinek itt !!! Puszi  Olivia
oliviadiego
Miskolc

jahh meg a masik amugy a tetsthöm miert magas vagyis ertitek sokszor egy 4.5 napja 36 ., vagy 36,5 vagy 36,2 ilyenek ey mi ?? Vagy ez normalis nem tudom . Vagy lehet tenyleg Babank lesz , komolyan fogalmam sincs . Az biztos tesztett nem csinalok .
oliviadiego
Miskolc

@noni:

Szia!
Köszönöm a bíztató szavakat. Vasárnap van, volt időm gondolkodni. Először arra gondoltam, hogy holnap úgy is megyek körzeti orvoshoz, megkérem, hogy csináltassunk HCG vérvételt, de rájöttem, hogy mégsem akarom. Június 21-én voltunk utoljára együtt a párommal, mert akkor volt itthon...tehát 3 hete. Pénteken csináltam utoljára tesztet, negatív lett, tehát több, mint valószínű, hogy nem vagyok terhes, mert már rég kimutatta volna a teszt. Igaz, 8 napot késik, biztos más oka van.
Hogy ne éljem bele magam? Hmmm...az első inszemináció után, hogy 10 napot késett...na az nagyon durva volt. Sírás hegyek...igen, most is sokat járt arrafele az eszem, főleg hogy ismerősömék nemrég jelentették be, hogy első próbálkozásra sikerült a baby. Tök gáz...nem csinálok tesztet, hanem csütörtökön úgy is nőgyógyászhoz megyek, majd megvizsgál. Mellem fáj, éhesebb vagyok a kelleténél, más tünetem nincs. Nah még talán annyi, hogy fáradt vagyok, de hát ez a pajzsmirigy alulműködés tipikus tünete is.
Tehát...ha optimistán nézem a dolgokat: nem sok esélyünk van arra, hogy baby lenne a dolgok mögött. 3 hete voltunk együtt, azt már rég ki kellett volna mutatnia a tesztnek pénteken. Minden szépet és jót nektek. 
hetta79

Sajnálom csajok..
nekemis negativ lett teszt.. hát majd megjön.. a nemvárt..
kitartás...
noni

@noni:
Nagyon sajnálom...de te se add fel!!! Azt soha nem szabad!
hetta79

@hetta79:

Szia!

Ha már 1 éve diagnosztizálták, gondolom mindent tudsz az inzulinrezisztenciáról, de azért belinkelek egy cikket, hátha mégis hasznos lehet. http://tervezettbaba.hu/tudastar/inzulinrezisztencia  Nem tudom, hogy ismered-e az oldalt. Én amellett, hogy igyekszem egészségesen enni (és a férjemet is úgy etetni ), meg sportolni, 3 hónapja elkezdtem mérni az ébredési hőmérsékletemet és ezen az oldalon vezetem néhány más dologgal együtt. Nagyon sok hasznos dolgot olvastam itt és szerintem ez egy nagyon jó oldal. Oké, mi egészségesek vagyunk, így leginkább csak arra használtam, hogy kiválasszuk a megfelelő időpontot (meg most a hőmérsékletem alapján minden reggel tudom, hogy szerencsére ma sem fog megjönni...). 
Viszont, ha ez megnyugtat egy kicsit: mi is június 21-én voltunk együtt és egész eddig semmi, sőt, a múlt héten még mutatkozó jelek is tűnni kezdtek. A tegnapi tesztemen viszont mintha már feltűnt volna valami. Határozottan még nem mondanám, hogy egy 2. csík, de valami volt ott, ahol lennie kéne és ezt a párom is megerősítette (különben tuti azt gondoltam volna, hogy csak én képzelem oda). Így most pár napot megint kihagyok, de egyre izgatottabban várjuk a következő tesztet. Szóval szerintem még reménykedhetsz, mi is ugyanakkor voltunk együtt és konkrétan még nálam sem mutatta ki a teszt, de azért már nagyon reménykeltő... ;)

Sok sikert!

sarah16

@sarah16:
Köszönöm a bíztató szavakat. Titokban reménykedem...és az ébredési hőmérséklet dolgot én is egy időben vezettem, de mindig változó, hogy mikor kelek-de kontrollálom ezt is. Holnap veszek tesztet, szerdán megyek kontrolra az IR-rel...addig még 2 nap és 39 nap lesz...meglátjuk. ;-)
hetta79

@hetta79:

Szurkolok, majd írj, hogy mi újság! ;)
sarah16

@noni:

Amíg nem jön meg, van remény, ne add fel...
sarah16

9. Napja késik. Nem merek tesztelni. Pénteken teszteltem utoljára vagy csütörtökön, nem tudom. A lényeg, h akkor negatív volt. Babonából megvárom még a holnapi napot, és ha a 10. napon sem jön meg, a 11. nap reggelén megcsinálom. Viszont fogadalmat tettem: holnaptól hőmérőzök, amin igaz nem tudom mit kell nézni, de csinálom. Minden nap 4:30-kor fogok kelni. Igaz kéthetente kelek ilyenkor, de akkor majd utána visszafekszem aludni.
hetta79

9. Napja késik. Nem merek tesztelni. Pénteken teszteltem utoljára vagy csütörtökön, nem tudom. A lényeg, h akkor negatív volt. Babonából megvárom még a holnapi napot, és ha a 10. napon sem jön meg, a 11. nap reggelén megcsinálom. Viszont fogadalmat tettem: holnaptól hőmérőzök, amin igaz nem tudom mit kell nézni, de csinálom. Minden nap 4:30-kor fogok kelni. Igaz kéthetente kelek ilyenkor, de akkor majd utána visszafekszem aludni.
hetta79

@hetta79:

Na, mi újság, még mindig nem jött meg, ugye?
Én is pénteken teszteltem, tök negatív volt, összetéveszthetetlenül. Aztán nem bírtam ki és vasárnap még egyszer és abban mintha már látszott volna valami nagyon halvány kis fénysugár... :) Most még én is próbálom kibírni pár napig, de eléggé reménykedek, hátha...
Nem tudom, hogy a hőmérőzés most fog-e segíteni, mert nem tudod az eddigi hődet. Nekem most minden reggel 37 fok körül van, de neked lehet ennél jóval alacsonyabb, vagy magasabb is, ez egyénfüggő. Annyi a lényeg, hogy a ciklus elején alacsonyabb, az ovulációt követően megemelkedik (nekem például két lépésben szokta elérni a végleges 37 fok körüli értéket) és úgy marad a ciklus végéig. Én mérem már pár hónapja és aznap, mikor megjön, mindig leesik, úgyhogy pontosan tudom, mikorra várjam. Így most, amíg magasan van, nem kell félnem :) A hőmérőzés előtt nem szabad felkelni, pisilni menni, mozogni, még beszélni sem nagyon. Nekem oda van készítve az ágy mellé, már egész jól tudok hőmérővel a számban is aludni  Viszont én hétvégén is ugyanakkorra állítom az ébresztőt, mérek, aztán kiveszem a számból és már alszom is tovább... ;)

Ha kell valami segítség a témában, szívesen, én elég sokat olvastam hozzá és a családban is van "szakértő".

sarah16

Sarah
halvány két csikos volt a teszt???!
jaj annyira szupi lenne
noni

Noni, hát, így nézett ki. Nem tudom, nézegettük egy darabig. Biztos két csíknak nem mondanám :) De most először látszott valami ott, ahol kellene lennie... Teszt Teszt2
sarah16

@sarah16:
Szia! Annyira, de annyira drukkolok nektek! Vettem tesztet, de még nem csinálom meg reggelig...eddig vártam, h teljen már az idő, de most már félek tőle.Holnap hőmérőzni nnem tudok meg utána sem, mert holnap és után is 4-kor kelek, mert Kecskemétre és másnap Pestre megyek kontrollra. Gondoltam nem csinálok tesztet sem mert Kaáliba megyek kontrollra, de nem bírom ki. Smi már tuti : 10 napja késik... bizakodást mindenkinek és szurkolok értetek -Hetta
hetta79

Ma tartunk a 11. napnál. A teszt negatív :cry: Holnap nőgyógyász, de ezek után nem sok reményt fűzök hozzá. Minden szépet és jót nektek - H
hetta79

@hetta79:

Szia! Először is, köszönjük :)
De ne keseredj el. Nézd meg pár hozzászólással feljebb, Dorcsi00 a 70. napon tesztelt először pozitívat 8 negatív után. (Amúgy egy kérdés: Te mennyit iszol? Mert én egy kisebb vízmű vagyok, főleg este, lefekvés előtt iszom sokat és szerintem lehet, hogy a sok víz annyira felhigítja a vizeletet, hogy a teszt negatívat mutat, holott normál esetben már rég pozitívnak kellett volna lennie. Ezért jobb az orvosnál vérből. Meg az sem kizárt, hogy ma nagyon korán teszteltél éjjel és még nem volt ideje koncentrálódni a hcg-nek.)
Azt, hogy félsz, megértem: az első tesztbe még nagy reményekkel, vágtam bele, aztán a nagy csalódás után folyamatosan tartok tőle. Persze, nem jó beleélni magunkat előre (mi nagyon bizakodunk, de mondtam a páromnak, hogy a következő tesztig beszéljünk másról - mintha olyan könnyű lenne...), de szerintem teljesen ne is mondj le a reményről. Amíg nem jött meg, jók vagytok. Majd holnap megmondja a nőgyógyász. De egyébként még az is elképzelhető, hogy ő sem látja még mindig és mégis terhes vagy. Nézd meg, a hozzászólásoknál volt olyan, akinél csak hónapok múlva muatatott pozitívat, de olyan is, akinél az otthoni teszt egész terhesség alatt negatív volt. Ha az orvos sem tudja még kimutatni, de nem jön meg még egy darabig, akkor majd úgyis visszamész és lehet,  hogy csak akkor fogja látni. Szóval teljesen azért ne add fel. Én nagyon szurkolok!
sarah16

@sarah16:
Szia! Köszönöm bíztató soraid. Megmondom őszintén, ha nem lát a doki semmit lehet Norcolutot fog adni, h megjöjjön, attól meg tartok, mert ahogy írtad mi van, ha mégos van baba. Most itt ülök Naszódynál, neki is felvázolom és hátha ő is olyan gyógyszert ad ami a babát nem bántaná. Most magam alatt vagyok, mert igaz boldog vagyok a hírtől, de első próbálkozásra összejött bátyáméknak, én meg itt állok 5 éve a semmibe. De fel a fejjel, nem gondolkodom. Lassan holnap van. Kitartás nektek is...és köszi ;-)
hetta79

@hetta79:

Szia!
Hú igen, ez nehéz ügy. Mert persze örülsz, hogy másnak elsőre sikerül, de azért mégis. Nem baj, ha bánt, de azért nyilván tudod, hogy az ő próbálkozásaiknak semmi köze a tiedhez, nem az késlelteti a Tieteket, hogy nekik elsőre sikerült. Szóval amennyire tudsz, örülj nekik. Nálam még eléggé bejött az a módszer, hogy amit nagyon szeretnék, azt elképzelem. Mondjuk ebben az esetben nem csak azt, hogy babánk lesz, hanem minden részletet. Ahogy az orvos azt mondja, hogy "gratulálok anyuka, egészséges", ahogy fogom, magamhoz ölelelem és szuszog, ahogy érzem a hajának az illatát. Minél részletgazdagabb, annál jobb. És ezt sokszor felidézem magamban, akárcsak, ha pár másodpercre csukom is le a szememet, de elalvás előtt mindig. Nekem ez a módszer bejött például azoknál a vizsgáknál is, ahol rajtam kívül mindenki megbukott, engem meg megdícsért a tanár, pont ahogy elképzeltem :) Szóval remélem itt is működik... És Nálad meg most mi lehetne ennél jobb ösztönzés, mint azt képzelni, hogyan fog együtt játszani a Te kisbabád a bátyádékéval... ;)
Nem tudom, ebben persze a nőgyógyász szakavatottabb, de én nem szívesen vennék be gyógyszert, hogy megjöjjön. Ha nem jön meg, annak van valami oka, inkább azt derítse ki. Ha ciszta, vagy ilyesmi, azt kezelni kell, de vizsgálja ki, hogy attól nem jön meg. Ha meg baba, csak nem látja, akkor meg ne adjon rá gyógyszert, amíg nem tudja, hogy mi okozza a késést/kimaradást. Szerintem azért legyél határozott, hogy nem szeretnél gyógyszert bevenni, ha nem tudja, mitől nem jött még meg, előbb derítse ki. És mindenképp mesélj majd, hogy mi történt!
Hetta, ha a hét végén tesztelek és pozitív, meséljem el, mert reményt ad, vagy inkább tartsam meg magamnak, hogy ne szomorítson el az is jobban?
sarah16

(A férjem egyszer felnézett az oldalra és kérdezte, hogyan lettem Sarah16? Nem értettem, mert nem mondtam neki, hogy regisztráltam, csak küldtem neki a fórumot, hogy van még remény a negatív tesztek ellenére is. Azt mondta, hogy mindenki más 5-10 sort ír, Sarah16 50-et, az csak én lehetek... Van benne valami... :))
sarah16

@sarah16:
Szia! Ami nagyon fontos: kérlek írd meg hogy mit teszteltetek, nagyon szorítok hidd el. Elég keserűnek érzem magam ahogy olvasgatom írásomat, ne haragudj érte. Én nem vagyok ilyen, bár tudom nem ismersz, ezért szégyellem néhány reakciómat. Érzem kezdek belefáradni, főleg a mai nap után. Az IR-es dokim azt mondta, h az inzulin miatt nem jött meg és felesleges s nődoki, főleg hogy felesleges gyógyszerrel fog tömni. Igazolást nem adott, hogy elindítsuk a beültetés előkészületét, tehát szeptemberig újabb gyógyszereket kell szednem a táplálkozás betartása mellett. Tehát ezért nem jött meg sajna.
hetta79

@sarah16:
Viszont figyellek titeket ha nem is reagálok - mert hát nálam egy jó ideig változás nem lesz :cry: És még egyszer kérlek írd meg mi a helyzet veletek, mert érdekel. Én innen délről szúrkolok nektek, kívánok minden szép és jót Nektek. Köszönöm a bíztató szavakat amivel könnyebben átvészeltem az eltelt nyűgös napokat ;-)
hetta79

@hetta79:

Szia!
Nagyon sajnálom, hogy ezt mondta az orvosod :( Ez akkor most biztos? Vagy attól ma még elmész a nőgyógyászhoz is? Mondjuk visszaolvasgattam az első hozzászólásodat és abban azért írtál róla, hogy elnehezültek és fájnak a melleid, fáj a hastájék. Oké, ezek lehetnek menstruáció előtti jelek, de mondjuk én a hasfájásban nem, a melleimben éreztem különbséget. Máskor is megnőnek kicsit, meg érzékenyek, most azért elég más volt. Ezek azért szerintem Nálad továbbra is bíztató jelek. 
Azt, hogy nyűgös vagy keserű vagy, abszolút nem csoda. Nagyon régen vártok már rá, hogy babátok legyen, rengeteg csalódás ért, ez mindenkit negatívvá tenne. Azt mondják, hogy ne görcsöljünk rá, meg, hogy ne legyünk negatívak, majd legközelebb - ezeket tuti olyan találta ki, akinek elsőre minden gond nélkül összejött. Szerintem jogod van dühösnek, elkeseredettnek lenni, akár, ha úgy jobb, napokat sírni is. Hogy utána össze tudd szedni magad és (ha most tényleg nincs baba a dologban) megpróbálni legközelebb. Esetleg még próbáld ki ezt: http://www.ujkorklub.hu/load/uj_elet_szuletik/kismamaknak/dr_kigyos_eva_bolcso_meditacio/87-1-0-8555#.Vadgt_ntmkq  
Én kerestem egy darabig, hogy hol lehet hozzáférni neten is, mert nagyon jókat hallottam róla. Ez a Bölcső 3 részből áll. A legfölsőnek a címe Befogadlak életembe:ez a hanganyag a meddőség testi és lelki okait kutatja és próbálja feloldani. Ha másra nem is jó, szerintem nagyon pihentető és talán ad Neked egy kis megnyugvást, reményt is.
Annak pedig nagyon örülök, hogy ha csak egy picit is, de hozzá tudtam járulni, hogy jobban teljenek az utóbbi nehéz napjaid...
sarah16

Ami pedig minket illet: ma pozitívat teszteltem... :) :) :) Pedig a kezdeti tünetek (pl mellek elnehezülése, fura hasfájás) már egy ideje nem is jelentkeznek.
Mindenesetre nagyon boldogok vagyunk, Apuka egész reggel hol engem ölelgetett, hol csak boldogan téblábolt a lakásban... :)
Köszönjuk szépen a szurkolást és hasonló jókat mindekinek!
sarah16

@sarah16:

Sziiia!!!
Ez valami fantasztikus, gratulálok Nektek! Annyira jó, és elképzeltem, ahogy megláttad a második csíkot meg a párod reagálását, napi viselkedését. Ezt az érzést más nem is tudja, csak aki már régóta vágyik rá. Tényleg szuper.
Az, hogy mit mondott a doki, tehát hogy az inzulin műveli a dolgokat...elhiszem neki, bár titkon reménykedem még. Reménykedem, mert már máskor is volt ilyen magas az inzulinszintem és akkor normálisan megjött, sőt mondhatni, hogy volt már ennél rosszabb eredményem is. De tesztet nem fogok csinálni, nem tudnék elviselni még egy "egycsíkos" tesztet. Nőgyógyászhoz nem megyek el, ezt is átgondoltam. Ha a teszt negatívat mutat akkor vszínű az orvos sem látna semmit (hiszen a hcg-t ha nem érzékeli a teszt akkor vszínű az ultrahang sem mutatna semmit). Ennek ellenére nem adom fel, kissé keserű vagyok, érzem is...de majd elmúlik - vagy nem. Ami viszont aggaszt, hogy jövő héten tüdőszűrésre megyek, ami persze árt, ha van baba. Muszáj megtennem, mert utazni fogunk repülővel és ahhoz, hogy felvihessem a pumpámat egy igazolást kell kiadniuk, egy éves szakvizsgálatit amit meg nem adnak csak úgy oda. Elmegyek, elmondom, hogy esélye, ha csak kevés is van, de lehetséges a baba és hátha megúszom a "fényképezést".
Ami nem változott, hogy fáj a csípőm, mintha tényleg meg akarna jönni...a mellfeszülésem, fájdalmam megszűnt. Persze, érzékeny, de ez már nem olyan, mint akkor. Nem is tudom, minden fájt...amikor levettem a melltartót úgy éreztem, hogy 1-1 kg kő van benne...
A mai naptól szigorúan betartom a diétát. 120 g CH diéta, tejmentes és gluténmentes étkezés szeptember végéig. Szept végén megyek vissza az inzulinommal, küzdök erősen az igazolásért, hogy elkezdhessük a Kaális dolgokat. Azt mondta az inzulinos dolog, hogy neki még mindiig az az cél, hogy ne legyen szükség még a Kaálira sem...de nem sok esélyt adok neki.
Mérem a hőmérsékletem is, ma lezuhant 36,2-re. Igaz, nem sok esély van arra, hogy ma vagy holnap együtt lehessek a párommal, mert éjszaka jön haza...de nem fogjuk feladni, az tuti.
MIndenesetre ami nagyon fontos: gratula, és ezerszer gratula. TI biztos jó szülők lesztek, nagyon kedves vagy. Sokat segítettél nekem, így ismeretlenül is. És ha lehetnék szemtelen: megírnád vagy elmondanád nekem ezeket a hőmérős dolgokat, vagy csoportot adni, ahol ezeket meg tudnám tanulni? Köszike

Még egyszer sok puszi és aztán vigyázzatok magatokra!!!

Heni
hetta79

@hetta79:

Szia Heni!

Jaj, nagyon köszönöm! Igen, madarat lehetett volna fogatni velünk, ma a munkahelyemen is egész nap vigyorgok (a többieknek valószínűleg fura is, de mit csináljak?)...
Hát, ha az inzulinod ennél már volt rosszabb is és akkor megjött, akkor azért még lehet rá esély szerintem. Azt nem csodálom, ha nem szeretnél tesztelni, borzasztó látni azokat a hülye egy csíkos teszteket, mikor már annyira reménykedik az ember. Az elképzelhető, hogy a nőgyógyász sem lát semmit, de, ha továbbra sem akar megjönni, szerintem menj el vérvételes hcg tesztre, az sokkal-sokkal pontosabb.
Mi mielőtt belevágtunk volna a babaprojektbe, pár hónapig igyekeztünk tényleg nagyon egészségesen élni, hogy kicsit megtisztítsuk a szervezetünket (nekem elég sok belgyógyászati jellegű problémám volt, így szerettem volna odafigyelni magamra, hogy tényleg egészségesen várhassam a picit). Azt viszont nem vettem észre, hogy lejárt a munka alkalmasságim és ahhoz kötelező a tüdőröntgen. Jeleztem a hölgynek, hogy még nem vagyok terhes, de a közeljövőben szeretnénk babát és dupla védőfelszerelést kaptam, amit nagyon alaposan ellenőrizve tett fel, aztán kicsit állított a röntgenen is (magyarázta, hogy durvábbra állította a sugárzási szintet, amitől megijedtem, de azt mondta, hogy így nagyobb százaléka megy át rajtam, ugyanis az okozza a gondot, ami a sugárzásból a testben marad). Szóval szerintem mondd nyugodtan,hogy valószínűleg terhes vagy, de még pár nap van a ciklusod végéig és ezért még nem mutatja ki a teszt. Ha így is ragaszkodnak a röntgenhez, legalább extrán vigyáznak majd rád (remélem inkább rátok)!
A tej és gluténmentes életmód nem egyszerű, engem próbaképp már fogtak mindkettőre, igaz, külön-külön. Kitartást kívánok hozzá, tudom milyen nehéz, de most nyáron talán változatosabban lehet azért így is enni...
Tényleg köszönjük a jókívánságokat és a bíztatást, igyekszünk eleget tenni és tényleg jó szülők lenni...
A hőmérőzéshez és általában a tervezéshez javaslom a http://tervezettbaba.hu/ oldalt. Ha nem is regisztrálsz, egy csomó érdekes anyagot találsz a Segítség menüpontban (esetleg érdemes lehet elolvasni a Részletes útmutatót, illetve a Hogyan mérjem részt). Ez az oldal nagyon részletes, kérdezi azt is, ha regisztráltál, hogy épp milyen gyógyszert szedsz, így azt is figyelembe veszi. Ami Neked hasznos lehet, hogy egy csomó mást is felhasznál az ébredési hőmérsékleten kívül, így pl a hüvelyváladékot tudod nézni akkor is, ha nem tudsz aznap hőmérőzni (elég ijesztően hangzik, de nem olyan vészes :)). Csatolom a mostani grafikonomat. A zöld napok a termékeny napok (máskor is sikerülhet, de ekkor a legnagyobb az esélye), a kékes pedig az ovuláció napja, mikor mindenképp jó lenne együtt lenni. Ha megnézed, az ovuláció napján felugrik a hőmérséklet és a rendszer automatikusan jelöli, hogy aznap van az ovulációd.
Én még ezt az oldalt néztem meg, ugyanis nekem a legtöbbször egyszer megemelkedett a 14. nap környékén, aztán még egyszer a 17.-nél és nem tudtam, hogy melyik az igazi: http://babatervezok.otthona.net/hoemerseklet-alakulasa.html  itt is sok reménykeltő dolog van, hogy ilyen vagy olyan "rendellenes" görbével is teherbe lehet esni.
Remélem tudtam segíteni, de ha bármi kérdésed van még, írj nyugodtan, igyekszem válaszolni :)

Szép napot kívánok!
sarah16

@sarah16:
Gratulálok.
vigyázz magatokra
'
noni

@noni:

Köszönjük, nagyon igyekezni fogok :)
sarah16

sziasztok. uhh egesz nap azokat olvasgattam, amit itt irogattatok. es hat nem tudom mi van. most lesz 10.hete hogy kesik.. (remelem nem is jon meg) kb egy hete teszteltem, de nem reggel, hanem napkozben, ami negativ lett, nagyon szomoru lettem.. neha emejgek, meg mintha nott volna a pocakom (bar ennyi ido utan nem hiszem hogy latszodna) nagyon szeretnem, ha tenyleg novekedne bennem a kis pocaklako. nem merek tesztelni tobbet, mert ha megint negativ lesz akkor nagyon szomoru leszek. dehat a remeny hal meg utoljara, irjatok csajok! puszi
nischiff

@nischiff:
10hete késik??
hátha..
ha olvastál itt akkor láthatod a pozitviv szuper jo hireket.
ne add fel!!
irj ha + a teszt
sok szerencsét
noni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?