Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Nálam nincs baba. Voltam orvosnál.
pankah

Nagyon sajnálom.... :(
Akkor mièrt kèsett? Mit mondott a doki? Mert szerintem elèg nagy esèlyed volt rá.... tudom nem sokat segìt de hátha legközelebb sikerül èn nagyon szurkolok neked!
dili90

Mindent rendben talált egyébként,de írt fel Norcolutot, h megjöjjön és akkor a 3. napon kell mennem laborba ahol megnéznek néhány hormont.Aztán ha lesz eredmény,akkor újabb konzultáció.Nem tervezünk kistestvért,de nem bántuk volna.:) Na de még lehet!;)
pankah

Legalább minden rendben van :) az eredmènyek meg hátha sokat fognak segitenil! Ès ha ùgy alakuk jöhet a kis tesò :wink:
dili90

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy megtaláltalak titeket, azt hittem, hogys földön kívüli vagyok.: D Mindíg pontos a menstruációm illetve előtte pontosan 2 nappal érzem, hogy na most. 2 napja késik de már egy hete úgy érzem, hogy megkéne jönnie. 3 teszt negatív eddig egyet pont ma csináltam. Hasfeszülés, cici dagadás, fáradtság, émelygés, hányinger, stb jelek. Én úgyvagyok vele ha sikerül szeretni fogom és örömmel várom, ha nem  akkor majd jön amikor jönnie kell, csak páromat sajnálom annyira beleélte magát hogy lehet hogy van baba nehéz szívvel engedtem ma el munkába annyira letörte az eredmény. Nem tudom, hogy táplálható e még benne a remény hátha vagy esélytelenség nyugalmával törjem le lelkesedését.
coookie

@coookie: "Sziasztok!Nagyon örülök, hogy megtaláltalak titeket, azt hittem, hogys földön kívüli vagyok.: D Mindíg pontos a menstruációm illetve előtte pontosan 2 nappal érzem, hogy na most. 2 napja késik de már egy hete úgy érzem, hogy megkéne jönnie. 3 teszt negatív eddig egyet pont ma csináltam. Hasfeszülés, cici dagadás, fáradtság, émelygés, hányinger, stb jelek. Én úgyvagyok vele ha sikerül szeretni fogom és örömmel várom, ha nem  akkor majd jön amikor jönnie kell, csak páromat sajnálom annyira beleélte magát hogy lehet hogy van baba nehéz szívvel engedtem ma el munkába annyira letörte az eredmény. Nem tudom, hogy táplálható e még benne a remény hátha vagy esélytelenség nyugalmával törjem le lelkesedését."

Szia!

Nincs még túl nagy tapasztalatom a témában, de szerintem ha későn estél teherbe, akor lehet negatív a teszt. Várj még szerintem egy pár napot, ha addig sem jön meg, akkor én inkább dokihoz mennék. Ő azt is meg tudja mondani, hogy ha nincs baba, akkor mi más oka lehet a késésnek :)

monikakatie

Sziasztok!
@coookie bejegyzése után már én sem érzem magam annyira földönkívülinak :D

11. napja késik a menstruációm, ami mindig napra pontos szokott lenni. 1 hét késés után és tegnap reggel is negatív lett a teszt. Az első, egy olcsóbb volt, a második 9 Eur(!!) 25-ös mindegyik. Január 16-17-én voltunk együtt a párommal, de időben kiszállt. Én úgy gondolom, hogy ezeknek a hiper-szuper "99 %"-os megbízhatóságú teszteknek illene már mutatni valamit.
Napok óta szúrkáló érzés van hasamban, hulla fáradt vagyok, az elmúlt 2-3 napban egyhe hányingert érzek és mindent tudnék zabálni mindennel, állandóan pisilni járok (felfázva tuti nem vagyok) :D
Szerintetek?

Jövő héten utazom haza, ha addig sem jön meg, akkor otthon szeretnék elmenni dokihoz. Ha Ő azt mondja, hogy baba van, akkor jöhet az osztrák doki. :)

monikakatie

Sziasztok! Elvileg peteéréskor voltam együtt a partneremmel. Február 23-án kellett volna megjönnie. De nem jött meg azota sem viszont feb 25-én és ma is csináltam tesztet ami negatív lett. Tüneteim nem tudom hogy vannak e. A derekam fájdogál vagy két hete, hasszúrka volt sőt azota is van, felfújodás az folyamatosan van már szinte kellemetlen. Mell feszülés? Feszül mint máskor is és hogy érzékeny e nem különösebben mint mindig ahogy szokott. Hányinger nekem inkább este 7-8- között van. Szédülés? hazudnék ha azt mondanán hogy nem szédülök be kicsit. Gyomorégés is csak este van. Szerintetek terhes vagyok vagy valami más van? Mikor érdemes elmennem a dokihoz?
flittering

Az orvos előtt én még tesztelnék! De feltétlen írd meg mi lett az eredmény.

Kép
megcsi
Németország

Sziasztok én új vagyok itt.Olvastam a hozzászolásokat és megrémit hogy mindenki aggodik hogy terhes-e mert nem jött meg xxx-napja.Hát most egy kicsit én is beparáztam.Tudnotok kell hogy én 42 éves vagyok és már van 2 gyermekem.De már 1,5-2 éve levetettem a spirálom mert ugy döntöttünk hogy szeretnénk még 1 pocaklakot.Január 25-én volt utoljára menszeszem.Február 21-én kelett volna megbetegednem.36 napos késésem volt igaz egyszer kétszer 1 évben.32 nap negativ tesztem.33 nap elmentem az orvoshoz mert émelyegtem fájt a mellem.Megvizsgált hüvelyi ultrahangal és azt mondta nem lát cisztát de még babát sem.De ne nagyon ringassam magam abba hogy baba van a dologba.Mondta csináljak tesztet még.34nap is negativ.36 nap is negativ.De csak egyre rosszabbak a tüneteim.Nagyon hányigerem van, sokat böfögök, émejeg egész nap a gyomrom ,sokat járok wc-re feszülnek a melleim.Látom hogy valami nem klappol a mellem méretével sem.Várok még 1 hetet és felkeresem a dokit hogy küldjön el vérvizsgálatra mert az 100%-100%-ban kimutatja.Különben meg megjegyzem igen nem akarnak foglalkozni az ilyen esetekel a dokik.Gyorsan lepatintanak azzal hogy ugy sem vagy terhes.Szegény a fizetésük a nőgyogyászoknak is manapság.Nem csoda hogy sok nő egymástol kérdi mikor mit tegyen.Miközben a dokiknak kéne segitenie.Hát én most elöször érzem ugy hogy igen is terhes vagyok!De még várok! Kacsintás
denibaba

Sziasztok!Nekem már annyira nagy mértékű a hányinger hogy már vennem kelett B6 vitamint.A héten csinálok tesztet de benne nem igazán bizok.Ezek az érzések csak is terhességkor jönnek elö ilyen mértékűben.Normál esetben ha elmarad vagy késik ilyet nem érezni.Szóval drukkolok mindenkinek Ártatlan
denibaba

Sziasztok Adrienn vagyok!
Új vagyok még itt, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Párommal már 5 éve szeretnènk kisbabàt,de eddíg még sajnos nem jöt ösössze. Januàrban elmentem a nõgyògyàszomhozmert fojamatosan késik hol 5 hol 8 napot. Kaptam egy premens nevü gyògyszert, màr a 3. Dobozzal szedem, februá22.-én jött meg utòjàra 28 naposak a ciklusaim elvileg, 21.-én kellett volna megjönnie de 10 napja késik vasàrnap csinàltam tesztet de negatìv lett lehetek még jelentheti ez még azt hogy terhes vagyok ? Vannak jelek sûrü pisilés mell feszülés sokszor böfögök émejgek van egy kis has feszülés is és fàradékonysàg ja és tegnap jelentkezett egy kis vesetàjéki szúrò fàjdalom.
adri198
Siklós

Sziasztok Adrienn vagyok!
Új vagyok még itt, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Párommal már 5 éve szeretnènk kisbabàt,de eddíg még sajnos nem jöt ösössze. Januàrban elmentem a nõgyògyàszomhozmert fojamatosan késik hol 5 hol 8 napot. Kaptam egy premens nevü gyògyszert, màr a 3. Dobozzal szedem, februá22.-én jött meg utòjàra 28 naposak a ciklusaim elvileg, 21.-én kellett volna megjönnie de 10 napja késik vasàrnap csinàltam tesztet de negatìv lett lehetek még jelentheti ez még azt hogy terhes vagyok ? Vannak jelek sûrü pisilés mell feszülés sokszor böfögök émejgek van egy kis has feszülés is és fàradékonysàg ja és tegnap jelentkezett egy kis vesetàjéki szúrò fàjdalom.
adri198
Siklós

Sziasztok!

Én 3-4 éve jártam ugy hogy akkármennyi tesztet csináltam mind negatív lett. De éreztem hogy nincs rendbe valami. A nögyogyász azt mondta hogy menjek haza majd megfog jönni.... De nem jött meg 9 hetes voltam amikor a doki észlelte.... Baba akkor nem lett belölle mert nem áltam készen még rá. Most március 20.án kellet volna megjönnie. De eddig mindegyik teszt negetív volt. Tegnap együtt voltunk párommal és mondta hogy mejek el mihamarabb dokihoz mert anyira szük voltam hogy fájt neki is meg nekem is... Az itteni nögyogyászhoz nemszivesen megyek el. Várok még egy kicsit.

Valaki hasonló helyzetbe van e??? 

odimano
Orosháza

Sziasztok!

Fogamzásgátlót szedek, én már egy jó ideje nem felejtettem el bevenni egyet sem.
Úgy, hogy még két hét volt hátra a menstruációig, elkezdtek nőni a melleim, érzékenyek lenni, feszülni (ez időszakosan előfordul, de ilyen intenzitássa és ilyen sokáig soha), 3 napig fájt a fejem, egy napig a derekam, reggelinél és vacsoránál volt egy pici hányingerem, és egy nagyon picit teltebbnek érzem magam főleg hasi tájékon.
Tegnap este megcsináltam egy terhességi tesztet, ami persze negatív lett, de továbbra is fáradékony vagyok, és még egy hét van a menstruációig (még mindig szedem a gyógyszert).
A negatív teszt ellenére mégis van egy furcsa érzésem/megérzésem. Lehetséges lenne, hogy terhes vagyok? (Aminek amúgy örülnénk nagyon! :))

Köszi előre is a válaszokat vagy a tippeket :)
eperke29
Gyula

Eperke!
Akkor szeded még a gyógyszert v sem?
Nem írtad de ha pl voltál beteg, egyes gyógyszerek semlegesíthetik a fogigátló hatását, és teherbe eshettél mellette.
De ha sejted h van vmi akkor sztem meg abba kellene hagynod a gyógyszert m ha besikerült a baba nem tesz neki jót...

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger

Sziasztok!
Lassan 2 éve szeretnénk babát... ez idő alatt sok mindenen kersztül mentünk. Kiderült, hogy PCO szindrómám és inzulinrezisztenciám van ami nagy mértékben nehezíti, hogy várandós lehessek. Ahhoz, hogy sikerüljön teljes életmódot kellett váltanom. Január vége óta tartom a diétát, szedem a Merckformint és ennek köszönhetően a 45-59 napos ciklusaimból áprilisban és májusban sikerült 29 és 30 naposat produkálnom. Örültem, hogy alakul valami, most azonban már a 47. napon járok és mensinek se híre se hamva. Mostanában gyakran felkeltem éjjel is pisilni, de ezt betudtam az eper vízhajtó hatásának  , feszülnek és csomósak a cickóim, szurkál a hasam és kicsit olyan érzés mint mielőtt meg szokott jönni. Ezen kívűl kb egy hete nem esik jól semmilyen kaja...alig tudok enni...gondoltam a nagy meleg miatt. Már túl vagyok 4 teszten, mind a 4 negatív. A görcsösen akarás és a kiborulás fázisain már szerencsére régen túl vagyok,  azonban nem merem beleélni magam semmibe. Úgy vagyok vele, hogy ha jönni akar és itt az ideje akkor úgyis jön... de kicsit elbizonytalanodtam az írásaitok miatt. Lehetséges, hogy sunnyog a picike? 
dorcsi00

@dorcsi00:
Dettó mint én.Most vmi a ciklusom 55 napja. Még semmi. Elsején még negatív volt a teszt. Várunk csak,mint ti. Hétvége felé próbálok még egyet tesztelni.(hátha megint padlóra vág az újabb negatív: ( )
dzff9
Sousse

@dzff9:

Nekem meg most van a ciklusom 47. napja. Tegnap reggeli teszt is negatív volt... Én is hétvégén tesztelek megint ha addig nem történik semmi... Ma is nézegettem a teszteket, de végül nem vettem, nem akarok nagyon rákattanni a dologra mert abból csak pofára esés lesz. Bár a didkóim egyre jobban fájnak, viszont ez lehet a mensi jele is... passz. Majd hétvégén kiderül. Addig kitartást neked!!! 
dorcsi00

@dorcsi00:
Az előbb teszteltem. Megint negatív: (
Persze nem bírtam ki hétvégéig... Tényleg nem értem mi van,semmi jele,hogy meg akarna jönni. 28.án volt egy világosrózsaszínű maszat a tisztaságimon de pár perc múlva már semmi,és azóta sem jött meg,ennek a rózsaszín dolognak már 18 napja. Cicik érzékenyek nekem is,tegnap előtt délután pedig úgy hánytam egész délután,mint eddig még sosem. Valami ötlet? Vagy még mindíg korán teszteltem?
dzff9
Sousse

Hát nem tudom... Már mindkettőnknek jócskán ki kéne mutatnia a tesztnek, de a testem mást üzen, úgyhogy én kértem beutalót a laborba, holnap reggel megyek vérvételre az a biztos. Ha nem jön meg akkor szerintem menj te is tovább.
dorcsi00

@dorcsi00:
Oksa. Remélem minden leleted rendben lesz. Majd írj,hogy mi volt. Megy a drukk ezerrel neked
dzff9
Sousse

@dzff9:
Köszönöm szépen! :-) holnap délután már lesz eredményem, majd jelentkezem.
dorcsi00

Sziasztok. Annyira jo hogy rátok találtam itt. 3napja ez tartja a lelket bennem.. minden történetet végigolvastam.kitartást kivánok mindenkinek akinek nem jött még össze a baba. Talán van valami abban hogy nem szabad rágörcsölni.. nekem 4napja késik . Ilyen nem szokott lenni. Cicimböl tejes viz szivárog.. 2negativ teszten vagyok tul..
noni

@noni: kitartás. Ha esetleg később volt peteérésed, akkor is csak később mutatja ki. Bízzunk benne,hogy sikerült: )
dzff9
Sousse

@dzff9:
Köszi.
neked végülis akkor nem jött meg?? Ma nekem is kis barnázás van..
de a mellemben lévö tejtermelés az egyetlen jel.. az csak ugy nem lesz senkinek...
noni

Én meg voltam ma vérvételen és azt mondta a csaj, hogy mivel gond van a gépekkel így lehet, hogy csak hétfőn lesz eredményem... Ja meg azt is mondta, hogy lehet hogy még nem lesz olyan magas a béta hcg, de attól még lehet baba... Na mondom narha jó :lol: szóval vagy igen vagy nem, de az biztos :lol:
dorcsi00

Hát ilyenkor annyira nehéz várni.. tényleg mintha még az idö is lasabban telne..
hétvégén mi is ujra tesztelünk ha addig semmi nem történik..
noni

@dorcsi00:
okés,várom: )
dzff9
Sousse

@dorcsi00:
Ugye,hogy nincs még minden veszve: ) A jó hír hétfőn is jól fog esni,ne aggódj. Nagyon szorítok nektek,hogy csak csupa jót mondjanak. De ugye majd megírod?
dzff9
Sousse

@noni:
Nem,nem jött meg. Ma 1 hónapja,hogy késik. Néha van pár tünetem, néha pedig semmi. Pl az egy hónapos késés alatt egyszer sem émelyegtem, aztán ahhoz képest egész vasárnap délután hánytam. Az is elmúlt,most megint nincs majdnem semmi tünetem. Annyi talán, hogy a fejem sűrűbben fáj ebben az egy hónapos késésben,mint azelőtt.
dzff9
Sousse

@dzff9:
Köszönöm szépen! Szorítok neked, hogy baba legyen!! <3 ha lesz eredményem naná, hogy megírom! :-D nem merem beleélni magam, de azt hiszem nektek nem kell mondani, hogy ez nem olyan könnyű... Persze reménykedem, de megbeszéltem magammal, hogy ha téves a riasztás akkor nem fogok befordulni! ;-)
dorcsi00

Na megvan a leletem. (ilyenkor jól jön egy kis protekció ) A rossz hír az, hogy 0,1 lett a hcg-m, úgyhogy kb nullára csökkent a esélye annak, hogy úton van a bébi.  Viszont teljesen jó lett a vérképem, mondhatni tökéletes, aminek örülök.  Azonban továbbra is iszonyat csomósak és duzzadtak a cickóim és egyre jobban érzem, hogy mintha mindjárt meg akarna jönni de közben semmi.... Persze jó egészségügyis lévén egyből diagnosztizáltam magam... Ki akarom zárni a méhen kívüli terhesség gyanúját ezért úgy döntöttem, hogy holnap délelőtt felhívom a dokimat, mert érzem, hogy valami nem oké.  Nem esett jól, hogy negatív az eredmény, de már nem sírtam, úgyhogy teljesen fejődőképes vagyok.  Kitartás inden kedves sorstársnak!!!
dorcsi00

@dorcsi00:
Sajnálom hogy nem sikerült.
Neked is kitartást!!
noni

@noni:
Köszönöm!
dorcsi00

@dorcsi00:
Jaj nagyon sajnálom.Kitartás. Aminek jönnie kell az jönni fog.Ha magamból indulok ki,akkor gondolom újra próbálkoztok és minden követ megmozgattok a sikerért. Megy a drukk ezerrel mindenkinek csajok <3
dzff9
Sousse

Új ciklus új esély...
mindig mondogatja a párom.
ti régota probálkoztok babával?
én kicsit összetörtem.. megjött...
noni

@noni:
Nagyon sajnálom,gondolom mit érzel. Énis padlót fogok minden negatív teszttől. (Nekem még mindíg nem jött meg.)
Remélem legközelebb sikerül nektek. Megy a drukk ezerrel. Soha ne add fel.
dzff9
Sousse

Sajnálom Noni! Ne add fel! Nem szabad feladnunk. De nem is szabad belebetegednünk! Mi közel 2 éve adtunk szabad utat a babának,és biztos oka van annak, hogy még nem született le közénk. Úgy vagyok már ezzel, hogy én mindent megteszek, de vannak dolgok, amik felett már nincs hatalmunk. Türelmesnek kell lennünk, ami talán az egyik legnehezebb dolog a világon.
Mindenkinek kívánok sok-sok erőt és türelmet!! Na és persze 2 csíkos tesztet! ;-) :-D
dorcsi00

Sziasztok! Kivel mi a helyzet??? Dzff9?? Nekem még mindig nem jött meg....  most tartok a ciklusom 58. napjánál. Eddig 59 volt a leghosszabb. Jövőhéten tesztelek megint. Ha az is negatív, akkor irány a doki. 
dorcsi00

@dorcsi00:
Szia
mizujs??
van + teszt???
noni

Nekem ma vannak erös görcseim.. talán ma van peteérés. Attol félek ha este lennénk együtt már nem érnének oda a kis katonák... de azért megprobáljuk..
noni

Szia! A 8. teszt is negatív lett, de még mindig nem jött meg....
dorcsi00

Szia! A 8. teszt is negatív lett, de még mindig nem jött meg....
dorcsi00

sziasztok ! Igazabol azt se tudom hol kezdjem ... olvasok mindent de ugazabol senkise valaszol arra mit feltesztek egymasnak maksz egy kettö ember ir visza eleg furi igy ide irni .  mert hat velem mostansag anyi törtent hogy most visza megyünk junius 8 än vagyunk együtt a parommal eddig ugy vedekezünk ami ugye nem mondthato annak hogy kiszal idöbe... gyakorlatilag , de ezek szerint most 8 än kesön szalhatot ki . Mert rä nekem 18/19 en jött valami barnas folyas nyalkas vagy mi eddig ez a ket nap , de ez se nagyon csak hat azert eszre vettem amit eddig nem nagyon volt nalam. Persze nekem ebbe az evbe vegig minden honap 22 en jött meg es 5 napos volt, es januartol nem szedek gyogyszert se. nahhh de nekem meg is jött junius 22 en meg 23 än is volt meg utana semmi, maksz 24 en valami barnas akami . Nekem mär persze van egy 5 eves kislänyom mnagylänyom . aki kb ket hete azt mondta nekem magatol hogy... Anya a hasadba van egy picibaba. en visza kerdeztem es hogy vagy miert gondolod ezt..?? Ö erre ott van  apici baba a hasadban. Oke azt azota kb mär3/4 szer mondta es angyszulöknel is. Nah de en ma csinaltam egy tesztett es negativ meg , szerdan voltam ver vetelen es azis negativ. mondta a doki koran mentem . Jövöhet penteken megyek Nögyogyaszhoz. Igazabol nekem egy hete kb szurkal a haam allja mär nem allnado ez de erzem a mehem fölöt vagy hogy ijam a puncim fölött.... es kb 4 napja a mellem is kezd eleg fura lenni .... a mellbimbom mintha erzekenyebbe valt volna, meg mint mar a szine is kezdene 2 napja. Fogalmam sincsmire gondoljak mi nagyon örülnenk neki persze!!!! Persze nem volt tertvezve , de en hiszek a csodakban es szerintem ez nem veletlen . De nem tudom ki vjart e igy vagy van e igy vagy hallote ilyet .... hasonlokat nagyon jol esne ha valaki meg nyugtattna hogy ezt en nem be  beszeltem hisz be se akartam beszelni mert ez csak megtörtent .... es persze ha Varandos vagyok annak csak jobban örülnenk !!!! Es mär a pärom is meg emlitette a kerdest mert hat ö is ugy gondolja hogy nem volt eleg gyors vagyis kesön szalt ki. nem tudom nagyon örülnek a valaki meg nyugtattna azzal is hogy ezeket a jeleket vagy miket erzek ezeket nem tudom be beszelni igy meg hat minek is beszeltem volna is be mikor ugy vagyun vele hogy jöhet mikor akar . ELöre is nagyon köszönöm minednkinek ki el olvassa es ha tud valaszol. Puszi mindenkienk , es igazabol örülök hogy ezt letudtam irni .
oliviadiego
Miskolc

@oliviadiego:
Hihetetlen hogy mit érezhet a kislányod ☺
ha megis lesz baboca ird majd meg.
sztem tesztelj még. Az elsö terhességednél is ilyen jelek voltak??
noni

Szia Noni  Köszönöm hogy irtal nekem . Ja az nagyon hihetettlen mit erez a kislänyom elöször en se akartam hinni mit mond, de tegnap megint mondta nekem szüleim elött anya ot van a picibaba a hasadban. Kerdezem mekorra ? mutatja nagyon kicsi . Aranyos volt nagyon . Az elös terhessegm nahh azt igazabol eszre se vettem csak anyit hogy nagyon erzekenyek a melleim vagyis inkabb a mellimbom ... tesom mondta terhes vagy tuti.... el mentem venni tesztett es masnap megcsinaltam azonal egy masodperc alatt ket csik lett. Hivtam adokim ra egy hetre szintre adott idöpontot es amikor megvizsgalt lentröl kezzel mär akkor mondta a Dokim Nahh Oliii kb 6/8 hetes re tippel, ät küldött ultrahangra es az mutatta hogy 7 hetes 2 napos a pici . Szoval igy lett az elsö kicsi Hercegnönk . NAhh de most valamiert en is erzem , eleg fura ez . Meg be se akarom beszelni . Penteken megyünk 12 re dokihoz szoval imatkozom hogy kicsi Baba legyen tenyleg a pocimba  nem csinaltam azota tesztett es felek is mär öszinte lgyek , nem merek csinalni . inkäbb megvarm mit mond penteken a doki, es utana megirom itt is . Puszia mindenkinek . Jajjjj nagyon izgulok anyira szeretnenk most hogy tenyleg legyen kicsi Babank megint !!!
oliviadiego
Miskolc

@oliviadiego:
Szia
drukkolok neked
noni

@oliviadiego:
Nem birnám ki hogy ne teszteljek
hány napja késik?

Még akartam neked irni elsö hozzászolásodhoz
Amire tudnak itt válaszolnak
de semki se lát bele a másik testébe