Új privát üzeneted érkezett!

Ezt a topikot azon céllal hozom létre, hogy nyugodt, higgadt hangnemben eszmecserét folytassunk különböző témákról kismamákkal, kispapákkal, szülőkkel, vagy bárkivel, akit érdekelnek a felmerülő kérdések. Lehet szó a világnézeti kérdésektől, az étkezési szokásokon át, a politikáig bármiről - a gyermeknevelés szempontjából! Egyetlen fontos kritérium a hozzászólásokkal kapcsolatban: egymás minősítését, szidalmazását mellőzzük! Köszönöm!

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie First Birthday tickers
gemini28
Kisigmánd
 
 


első témaként, mit gondoltok az alábbiról?

http://nebancs.hu/vedoltasok-pro-es-kon ... oltas.html


Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie First Birthday tickers
gemini28
Kisigmánd
 
 


Ahogy a cikkből (is) kiderül, semmi komolyabb pozitív hatása nincs ennek az oltásnak (sem). Ellenben épp elég negatív hatásról írnak. Szerintünk az egyik legnagyobb gond az egész életreszóló immunitás eltünése. Az oltás láthatóan legalább annyi szövődményt okozhat, mint a betegség, és a gyakoriságuk is hasonló. A betegség lefolyása csökkenti néhány komolyabb betegség késöbbi kialakulásának kockázatát. Szerintünk fontosabb, hogy hagyjuk dolgozni az immunrendszert, így megerősödik. Nem véletlenül van az, hogy minden második ember egy sima megfázással már fut az orvoshoz a gyógyszerekért, míg ennek nem kellene ekkora problémát jelentenie. Az életreszóló immunitás eltünése az idősekre a legveszelyésebb ami semmiképp nem jó...Ma kevesebb az átlagéletkor magyarországon, mint 100-200 éve. És míg a betegség egyszer lezajlik, elmúlik, jön az immunitás, ezt az oltást kétszer is beadják, és mind a két esetben ottvannak a szövődmények lehetőségei. Alapból elvi kérdésnek is kéne, hogy legyen, hogy aki már lusta utánanézni a lehetséges szövődményeknek, legalább a gyerekét ne tegye ki a saját felelőtlensége által okozott veszélyeknek. Azt nem értjük, hogy egyáltalán kinek van szíve egy pár napos/hónapos/éves csecsemőt ilyen szenvedésnek kitenni. Tudományosan bizonyított, hogy csecsemőkorban átélt sokkhatás is kihat a felnőttkori pszichés állapotra. Egyáltalán hogy képesek elviselni azok a szülők, akik elviszik gyermekeiket oltatni, hogy egy köpenyes alak lefogja és összeszúrkálja a kicsiket legyengített vírusokkal...A kisgyermekek még nem képesek önálló döntéseket hozni! Életüket is tönkretehetjük ezzel, ha felnőtt korára nincs megfelelő immunrendszere és sokan nem is tudják, hogy sok szorongásos beteg a gyermekkorban átélt hasonló traumák miatt tart ott, ahol.


Amúgy nem lett rossz a topic név, csak az a baj, hogy ez a "másképp" és nem ez a természetes.:)


 
 

 
 

igen, engem is az aggaszt a leginkább, hogy az oltás nem feltétlenül ad élethosszig tartó védettséget. másrészt pedig, hogy nem hagyjuk az immunrendszerünket dolgozni, erősödni.
egyébként, erről most eszembe jutott egy másik témakör. érdekes módon, mióta "tudatosan" vásárolunk (bár nem szeretem ezt a szóhasználatot), és nem eszünk műkajákat, nem vagyunk betegek! például: házi tejet iszunk, abból készítünk néha túrót, sajtot (ha veszünk sajtot, akkor tartósítószer-menteset), tojást a piacon veszünk, nem iszunk kólát és társait, magunk sütjük a kenyeret, stb. ezt már kb. 3 éve kezdtük, és azóta nem voltunk betegek, talán pár nap taknyosság előfordult, de gyógyszert nem kellett szedni.

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie First Birthday tickers
gemini28
Kisigmánd
 
 


Mi általában azt eszünk, amit épp megkívánunk, szóval ezt elég lazán vesszük:) Mi sem betegeskedünk, nagyon ritkán nálunk is ezek a kisebb megfázások előfordulnak, de más bajunk nekünk sincs. Ennek ellenére jó, ha valaki egészségesen táplálkozik, nekünk ez valahogy fejben dől el inkább, az tesz jót, ami éppen ízlik. (Az állatok is megtalálják a megfelelő növényt, ha ég a gyomruk :D )

 
 


"
Tiszteltek, kérem írjátok alá és terjesszétek az Európai Parlamenthez benyújtandó petíciót, melyet azért alkottak haladó szellemű emberek, hogy oltás előtt kaphassanak őszinte, megfelelő tájékoztatást, még egy oltásilag szabad rendszerben is. 1 millió aláírás kell Európa szinten!

 

Ugye azt tudjuk mi van a kötelezett rendszerben? KUSS, OLTASS! NE KÉRDEZZ!!!! KUSS ÉS OLTASS!   (pardon)

 

Írd alá, terjeszd, hogy meghallgattassunk, és ne tehessék máshol is kötelezővé az "alig" hatékony oltásaikat (és alig veszélyteleneket).... van akinek veszélyes, van akinek jó. Korrekt tájékoztatás és egyedi ebírálás a kulcs. Szabadon dönthető orvosokkal együtt.... 

Köszönettel: Oltáskérdés csapat"

 


 
 


ment az aláírás

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie First Birthday tickers
gemini28
Kisigmánd
 
 


Valószínüleg több közösségi helyen vagy fent, mint mi, ha tudod terjeszd a petíciot, hogy minél több emberhez eljusson!:)

 
 


nem biztos - én kemény 1, azaz egy darab közösségi oldalon vagyok fenn, 29 ismerőssel

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie First Birthday tickers
gemini28
Kisigmánd
 
 


Akkor az pont 1-el több, mint amin mi vagyunk. :D


Nekünk sem élőben sem máshol nincs összvissz 29 ismerősünk (4 van). Szóval nyertél :D Oszdd meg! :)


 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

cron