Sziasztok!
Az idei év nálam a megújulás éve. 1. Soha nem írtam még fórumon. 2. Babát szeretnénk.
Nem próbálkozunk görcsösen, hiszen még csak most kezdtük el. Ma két hete voltunk együtt a párommal (március 3.). Pénteken (március 6.) kezdtem nem 100%-os lenni. Tudtam/tudom, hogy rettenetesen korai volt még, így nem is gondoltam semmire természetesen (maximum egy enyhe gyomorrontásra). Hétfőre az lett gyanús, hogy bármit és bárhogy ettem (semmi exrta, csak a szokásos), nem múlt el az enyhe émelygés és a gyenge hasfájás. Ezek a tünetek azóta is tartanak csak kiegészültek néha egészen komoly petefészek-szúrkálással. Ja, és érzékenyebb vagyok a szagokra és talán mindent kicsit sósabban eszem, mint korábban.
Mindenhol azt olvastam, hogy az együttlét utáni 12-14. napon már van értelme tesztelni. Ma reggel teszteltem és egyértelmű negatív lett. tudom, hogy még lehetett túl korai a teszt, hiszen "reménykeltő", hogy ma is fáj egy kicsit a petefészkem.
A menstruációhoz sajnos nem tudom kötni a terhesség meglétét, mert kicsit még kaotikus, de elvileg már meg kellett volna jönnie.
Mondjatok valami bíztatót!