Új privát üzeneted érkezett!

Fridának továbbra is pozitívak a tesztjei.  Szóval nagyon úgy tűnik, hogy babás.  Remélem nem baj, hogy leírtam. 

evita10
Budapest IX. kerület

Ejnye Frida velünk nem közli a jó hírt? Am Gratula neki :) Harmadika...  de messze van, Te jóóóó isten :D

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
verus92
Szolnok

Jaj de jó :)
Verus kitartás :) hát még a 10-e milyen messze van. ..nekem akkor nem kéne. .

Lilypie First Birthday tickers
doorcsu

Hát még a május vége hol van, nekem akkor nem kéne... 

evita10
Budapest IX. kerület

Evita:Nem tudom, hogy bírod kivárni.Minden elismerésem :D

doorcsu

Doorcsu: Az éltet, hogy tudom, hogy elkezdünk próbálkozni. Kb még fél éve a férjem hallani se akart kistesóról. Így teljesen elégedett vagyok, és boldog, hogy mégis lesz. Újra terhes lehetek, újra átélhetem ezt az egészet. Így simán ki tudom várni. 

evita10
Budapest IX. kerület

Evita: Tényleg le a akala előtted, mert nekem lövésem nincs hogy bírom ki 3.ig nem hogy még május vége :D
Doorcsu szurkolok hogy neked se jöjjön meg ;)

verus92
Szolnok

Verus: Úgy legyen:)

Hétfőre kaptam időpontot dokinál.Reméljük jókat mond.

És a napom fénypontja: hugom terhes! És éljen..nem irigykedem..azért sem!

doorcsu

Látom mindenki jól van......:)

doorcsu....gratulálok a hugodnak! :)
katusmatus

Doorcsu gratulálok a hugodnak :) Szurkolok :)

verus92
Szolnok

:( Negativ lett,de délután csináltam,majd reggel! Tavaly oktoberbe is kimaradt egy hónapot,de akkor nem terveztünk bébit,de most azon vagyunk!! Tanácstalan vagyok! :(
katusmatus

Köszi lányok:) Bár kicsit fura,hogy előbb lesz anyuka mint én...Azért Ő csak a HUGOM :D

Katus: mióta késik neked? Nem kellene orvosi vélemény? Főleg,ha volt már olyan h kimaradt egy hónap.Nem érzel semmi különöset?

Verus mi a helyzet nálad? 

Többiek? Mindenki megvan?:D

doorcsu

Doorcsu!
Gratulàlok!

Sztem nekünk nem lesz semmi, nembaj majd a következő hónapban.

Szèp hètvègèt!

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger

Doorcsu: megvagyok... éppen a telenorral állok nagy harcban. Pocakom feszül melleim fájnak, de menszesz előtt is ez van. De most valahogy másabb mert délutánonként alszok, amit nagyon rég csináltam :D  Nem reménykedek, most inkább a másik dolog bosszant...  elhiszem, hogy fura hogy hamarabb lesz anyuka a hugod :) viszont, ha belehúztok pároddal, akkor lehet, hogy tesóddal nagyjából egyszerre babáztok :) :D

verus92
Szolnok

Nyuszifül: sajnálom:/

Verus:Igen,reméljük,bár mire megtudtam a dolgot addigra már 14hetes  várni akart tudod a bűvös 3. hónapig vagy mi... augusztusra van kiírva.. Á még nem fogtam fel,még csak barátkozok a gondolattal :D

Ezek a mobilszolgáltatók katasztrófa mind...

Dukkolok(de csak halkan)

doorcsu

Lányok,
Én már végképp nem értem a szervezetem. Ma van elvileg a peteérésem, fáj a cicim, a hasam...Ezzel nem is lenne gond. Bocsi gusztustalan leszek  szóval a folyásomba vér volt. Mégis mitől? A gombától vagy a kúptól? De pont peteéréskor ? Vagy pont amiatt? De sose volt még ilyen...  Nem hiszem el, hogy pont most hülyül meg a szervezetem, amikor lassan neki állunk a babaprojektnek...

evita10
Budapest IX. kerület

dorcsu: Már mástól is hallotam,h évente 1 hónapba nem jön meg neki,h miért azt nem tudom! :( 
 Akkor tavaly még tudtam h nem lehetek terhes,mert akkor még nem terveztük,de már az idén igen,amugy kedden kellet volna megjönnie,mivel előtte január 20.-án volt. Hogy mit érzek? 2-3 éjszaka ,éhes vagyok,meg ma reggel hányingerem volt,de lehet csak a savam volt fennt,a melleim kicsit érzékenyek,meg a hasam alatt néha szúr..... de majd meglássuk h mi lesz a jövőhónapba, de orvoshoz bizti elkéne mennem...... véleményetek???
katusmatus

Sziasztok!

Evita: A kúp produkálhat ilyen jelenséget! Nekem is volt már így.  

Mindenkinek megy a drukk,nekünk is hogy szerdán minden klappoljon. :)  Vannak újak. Szóval nálunk a párom eredményei nem túl rózsásak,így mennünk kell a meddőségi klinikára. Reméljük most már valamelyest felpörögnek az események :). Amúgy 13 hónapja próbálkozunk....sikertelenül 

Mindenkinek gratulálok,aki várandós :) és boldog babavárást kívánok. 

Sajnálom Nyuszifül. Vegyed rá a párodat szerintem egy spermavizsgálatra . Nem voltatok még ugye?

Mindenkinek szép estét! Holnap brutál napom lesz . 3/4 6kor kezdek az egyik munkahelyemen és fél8ra megyek  a másikra. Ott leszek vagy 4ig tuti. És mindenhol elutazás... Istenem mennyit fogok takarítani :D 
Viki
vikivagyok
Radtsadt

Viki rossz helyre írtál :lol: :lol: Kitartást a holnapi naphoz!!

evita10
Budapest IX. kerület

Viki: Szerintem nem kell rögtön spermavizsgálatra elmenni... amúgy sem foglalkoznak a dolgokkal míg nem volt 1 év sikertelen próbálkozás....  És igen :D Szerintem is elég rossz helyre írtál :D Illetve ha nem akkor ilett volna valamennyire bemutatkozni (nem akarok bunkó lenni....)

Doorcsu felrobbanok már tőlük... De szerintem fogyasztóvédelmisek lesz a vége mert megint elutasították a panaszomat...

Evita szerintem nem lehet a kúptól, hacsak nem marta ki a méhnyakad, vagy a hüvelyed, mert mitől lenne vér? Vagy esetleg becsúszott volna a kistesó és beágyazódási? Mikor (nem)kéne megjönnie? Illetve doki? Halkan jegyzem meg, hogy nem akarunk zárt topicot csinálni?  nem akarok senkit ezzel megbántani és csak egy ötlet )

Katusmatus: Én a helyedben elmennék orvoshoz mert nagyon játékosak ezek szerint a homronjaid :(

Csajok Megcsivel mi a helyzet? Nagyon elveszett.

Álmos vagyok de kegyetlenül csajok.... Ma is elaludtam filmezés közben... és folyamatosan aludnék (nem vagyok kimerülve) Reménykedhetek szerintetek?

verus92
Szolnok

verus92: én meg éhes vagyok!!!!!! :) bizti van valami bibi
katusmatus

Verus: szerintem ezt már zárttá nem tudjuk tenni, újat kéne nyitni. Viszont van már egy zárt topic a 2015-ben babát szeretnénk. Oda ír Megcsi, Frida, Nyüszifül, Viki meg én is. Nem akarsz odafönt? Persze ez szól a többieknek is, akik ott még nincsenek. Beágyazódási vérzés nem nagyon lehet szerintem. 8 napon voltunk együtt, akkor nem hiszem, h peteérésem lett volna. Ez volt 8 napja... Hát az álmosság jó jel, bár még nagyon az elején vagy, még messze a 2-a...

evita10
Budapest IX. kerület

Evita egyszer be ajartam lépni, de nem fogadtak be, Ha szólnátok, hogy megyek akkor talán bevennének :) Nem tudom, hogy mi lehet akkor az oka ennek a tünetnek Evita.

verus92
Szolnok

Verus, szerintem csak nem vették észre a kérelmet, mert olyan sokan vagyunk. :wink: Tegnap utána olvastam és peteéréskor is előfordulhat ilyen. Nekem ugye eddig nem volt ilyen, persze attól még most lehetett. Hát meglátjuk, hogy mi lesz, így nekem is március 4-5-dike körül kell megjönnie, remélem most már rendesen fog. :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Sorry! Rossz helyre írtam. Ha nem véletlenül írok,természetesen bemutatkozom.... Szép estét!

Viki vagyok 34 éves leszek és babát szeretnénk. :) Ennyi. Szerdán megyünk a meddőségi klinikára első konzultációra. Egy másik topkiban vagyok jelen jobban. Biztosan elugrott a kurzor,mikor a másikba akartam lépni. 

Viki
vikivagyok
Radtsadt

Evita. csak megjön rendesen már :)
Viki sajnálom ha kicsit bunkóbb voltam a kelleténél. Eléggé frusztráló napjaim voltak és sajnos lesznek is.  Sok sikert, hogy ne legyen semmi problémád. :)

verus92
Szolnok

Sziasztok! Még új vagyok itt. A párommal nagyon szeretnénk kisbabát, ezért is szeretnék csatlakozni hozzátok. Már 4-dik hónapja próbálkozunk eddig sajnos sikertelenül

bszabina

Március 7-én lenne a következő mensi időpontja (ami remélem elmarad). 27-28 napos a ciklusom. Múlthéten csütörtökön reggel igen erős hányingerem volt és azt hittem meghalok ha nem eszek valamit. Azóta is kicsit émelygős vagyok és állandóan ehetnékem van. Péntek este olyan "mindjárt megjön" érzésem volt kb egy óra hosszáig. Szombaton nagyon erős alhasi görcsöm volt. Hol mintha kést szúrnának belém hol olyan mintha éppen ki akarna szakadni. Most is néha néha szúrkálgat a hasam egyszer jobb egyszer baloldalon.
Szerintetek ez jelenthet már valamit? Nagyon örülnénk ha összejönne a csöpség, csak félek, hogy megint csalódás fog érni. Tudom nem próbálkozunk még olyan rég óta.

bszabina

Sziasztok! én teljesen uj vagyok itt. Lehet hogy meglepo lesz nektek hogy irok hiszen még csak pár hete probálkozunk a párommal es else tudom kepzelni milyen lehet nektek mert én már most nagyon türelmetlen vagyok. De tudom hogy sikerülni fog nektek!! azért irok mert teljesen összevagyok zavarodva mert van egy két tünetem szinte teljesen ugyan olyan mint Fridának voltak. Mint olvastam neki pozitiv let a teszt:))) GRATULÁLOK!!ezért én is elgondolkodtam. A tüneteim hogy folyamatosan érzem a méhemet szurkál, néha fáj is mintha megakarna jönni. Folyamatosan pisilnem kell ha iszok ha nem és néha enyhe hányigerem is van (bár ezt könnyen lehet h csak bebeszélem magamnak:)) és nagyon száraz vagyok.Az utolso feb 16án volt és csak 12 én kellene megjönnie ezért még csak nagyjábol most vagyok az ovul. szakaszban tehát majdnem lehetetlen hogy ilyen hamar összejött volna (sztem) persze nagyon örülnék neki NAGYON!!:)) valahol olvastam hogy a kutatások kimutatták hogy ha egy nőnek nagy orgazmusa van akkor spontán peteérés is kialakulhat tehát hogy ha ezt vesszük akkor már nem is lehetetlen. Kérlek irjátok le nekem a véleményeteket van valakiek tapasztala vagy ismerőse akinél előfordult már a korai szakaszban a sikeres babaprojekt? 26án megyek orvoshoz mert már korábban beiratkoztam de ha nagyon korai akkor még a ultrahang sem tudja látni.. a teszt is korai lenne.Vélemény?:)KÖSZI:))

Lilypie Premature Baby tickers

dorcsi1

@dorcsi1:

Szia, mi  is pár hete vágtunk bele, pont ma egy hete késik,de nekem még a teszt nem mutassa ki,várom még pár napot... türelmesen.... nekem is van néha aluszékonyság,meg a melleim nagyon érzékenyek,én majd márciusba megyek dokihoz.....nékem is olyan mintha meg akarna jönni,de már azis elmult,néha fájdolgál...
katusmatus

@katusmatus:

Szia! jaj de jo szurkolok nagyon! még én is bőven várok a tesztel mert majd csak 12.e körül érdemes megcsinálni de nem könnyű kivárni akkor jol értem h probáltál már tesztelni? mikor csináltad meg az elsot?

dorcsi1

@dorcsi1:

Szia,túl hamar,mikor nem jött meg,meg várom a márciust is,h akkor se jön meg akkor megyek el a dokihoz. énis szurkolok neked! :)
katusmatus

Sziasztok!
Bocs hogy eltűntem, kb. 1 hétig nem voltam internetközelben sem. Gratulálok a babásoknak, és üdvözlöm az újakat! Nálunk semmi nem történik, mostanában volt peteérés, de az időzítéssel nálunk mindig gond van. Hamarosan írok még!

Kép
megcsi
Németország

Koszonom Katusmatus!:) en holnap megyek az orvoshoz nagyon remelem hogy orom konnyekkel jovok majd ki:) a hasam meg mindig szurkal es neha faj is egy picit a mehemnel mintha megakarna jonni. A tuneteim annyival valtoztak h tegnap ez egyik mellem nagyon kemeny volt. De mar egy picit felek nem szeretnek csalodni es probalok nem figyelni ezekre a dolgokra ne hogy bebeszeljek magamnak valamit..

Megcsi: nagyon szurkolok Neked! Olvastam a korabbi bejegyzeseidet es sokat gondolok Rad hogy oszejojjon a picur:)

dorcsi1

@dorcsi1:

Szia!
Köszönöm a drukkokat, és nagyon remélem, hogy örömkönnyekkel jössz majd ki a dokitól! Majd írd meg mi volt! 

Kép
megcsi
Németország

Sziasztok!
jó,hogy megtalaláltam ezt az oldalt.

Én olyan cipőben járok,hogy nagyon szeretnénk párommal kisbabát,de sajnos eddig még nem jött össze.

Viszont múlt hónapban jan.28. helyett jan.26-án megjött,de sem a színe sem a mennyisége nem volt olyan mint szokott lenni, ráadásul a szokásos 5nap helyett 3 nap volt az egész.

Vártam a következő nemvárt napjáig feb.26. És a nem várt nem is jelentkezett, de két tesztem is negatív lett :(.

Adjatok nekem tanácsot,tippet,ötletet,bármit!

Itt lehet még a pocaklakonk????
puccancs

Szia Puccancs,

Hát, elvileg, ha terhes lennél, szerintem kimutatta volna, mármint ha múlt hónapba már teherbe estél volna.  Ha ebben a hónapban estél teherbe és azért késik, akkor még simán lehet, hogy nem mutatta ki, pár nap késés után. Milyen tesztet csináltál? Várj 1-2 napot és csinálj újabbat, és ha esetleg tudsz, akkor 10-es érzékenységüt. Amúgy múlt hónapban a 6 napos menszim helyett 1,5 napos volt a menszim, és elvileg nem voltam/vagyok terhes... 

Dorcsi1: NA mi volt a adokinál???

evita10
Budapest IX. kerület

Evita10!
Köszönöm a gyors reakciót! Az orvosom is azt tanácsolta,hogy várjak legalább egy hetes késést,és akkor egy uh-val már megtudja mondani,hogy mi a helyzet.
Úgy,hogy egyenlőre marad a reményteli várakozás!
Sok sikert mindenkinek a pocaklakókhoz!
puccancs

@evita10:

Sziasztok!

ne haragudjatok h csak most irok de kellett egy kis ido h megerosodjek. Voltam az orvosnal sajnos semmi jelet nem latta picurnak ( de akkor nem ertem a szurkalasokat a mehemnel..) De  amikor megvizsgalt akkor latta hogy eppen abban a 10 oras pè idoszakban vagyok amikor osszetud jonni a baba. Ugy h probalkoztunk es nagyon remelem hogy osszejott. A nem vartnak 12 en kellene jonnie remelem nem latom egy darabig:) egy kicsit elkeseredtem h meg nem jott ossze mert titkon azt ereztem h igen de egyben kaptunk egy lehetoseget is hogy pontosan megtudtam h eppen akkor van pé m. es mindenkeppen probalkozzunk akkor..

es te hogy vagy evita10?:) meg mindig verzel neha? Voltal vele orvosnal?

dorcsi1

@evita10:

Sziasztok! Most csatlakoztam a fórumhoz, de nem tudok új hozzászólást írni ebbe a topikba, csak választ valamelyikőtökére :) Tudtok segíteni, hogy tudok simán új hozzászólást írni? Bemutatkoznék és vázolnám a helyzetem :) Köszönöm

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
makimaom

Hopp most már sikerül. :)
Szóval 32 éves vagyok, a férjemmel 3. ciklus óta próbálkozunk. Tudom, hogy rövid idő, de már nagyon izgatottan figyeljük, hogy megjön-e vagy sem. Eddig atomóra szerűen pontosan megjött mindig, ma lenne a napja a nemvártnak. (tudom igen korai lelkendezni) Remélem nemvárt is marad. A ciklusaim 25 naposak és max 4 napig tartanak, első napon erősek csak. Legutóbbi ciklus febr 6-án kezdődött, 4 napig tartott és ovulációs teszt szerint febr 20-án volt peteérés. Együtt voltunk 10-11-14-16-18-19-20-21-24-25-28-án és most izgatottan várom, hogy sikerült-e. Az alhasi és petefészek szurkálás megvan. Folyásom sosem volt, most valamicske van már 4 napja kb. Mellem kicsit nőtt és kicsit érzékeny, nem számottevő. Viszont émelygés és kis szédülgetés is van. Tegnap már nem tudtam a szurkálástól hason aludni sem. Csak találomra megcsináltam tegnap egy ovulációs tesztet (jósként) délelőtt, ami pozitívnak tűnt. Szerintetek lehet baba?

makimaom

@makimaom:

Szia, elég biztatóak a tüneteid. Szerintem akár lehet is, hogy sikerült. NAgyon drukkolok. Főleg, hogy még az LH teszt is pozitívat jelzett... Ha van 10-es érzékeynségű teszted, szerintem holnap reggel megpróbálkozhatsz vele. 

evita10
Budapest IX. kerület

@evita10:

Köszönöm Evita, most épp hol bizakodom, hol csendesítem magam, nehogy hiába legyen :) Holnap délután jutok teszthez leghamarabb, így ha nem jön meg tényleg, holnap után reggel, meg is tudom csinálni. Azon aggodalmaskodtam kicsit, hogy a 25 nap és a luteális fázis nem túl rövid-e.

makimaom

Sziasztok!

Új vagyok... :)
Néhány hónapja próbálkozunk a férjemmel, menet közben rólam kiderült, hogy IR-es vagyok, magas a prolaktinom. Kaptam gyógyszert, életmódot váltottam, sportoltam/sportolok...
A múlt héten (hirtelen felindulásból) csináltam lh tesztet. A 21., 22. és 24. napon. Erősödtek... Így felbuzdulva csináltam hcg tesztet, ami a legnagyobb meglepetésemre pozitív lett.
Vérvétel 164-es hcg mutatott ki..
A 25. napon vagyok, a ciklusaim általában 24-25 naposak, a pé-m - ovu-m a 10-12. nap között van/volt a hőmérőzés szerint...

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Lányok, én Németországban élek és az orvosom szerint be kellene adni újra a DiPerTe oltást nekem. De akkor 3 hónap szünet a babagyárban. Otthon mi a rutin, terhesség előtt oltják a kismamákat?

makimaom

Hm, én még nem is hallottam róla.

mucus
Tm

Bevallom én sem és szkeptikus is vagyok. Nem szívesen adatnám be most. De azt sem akarnám, hogy ebből legyen gond. Rádaásul otthonról dolgozom, közösségbe, max boltba járok :)

makimaom

De Németország és Magyarország igen nagy különbség van... Főleg orvoslásban.  Érdemes utána járni, megesetleg online orvost is megkeresni...

mucus
Tm

Mucus, gratula,
nalam is van IR, miota dietazol? volt mar kontroll meresed is vagy csak jott a pozi teszt? es megkerdezhetem mennyi volt az inzulinod? nekem azt mondtak enyhe IR em van, de dieta mozgas.
Ja es a prolaktinom is magas.
udv
R
reginand1pont0

Köszi!
Elméletileg enyhe Ir, esténként 3x500 merckformin xr.
Október óta veszem komolyabban...
Most megyek kontrollra, 10én.
Számokat csak nagyjából tudok most. 0: 14,5; 60: 114, 120: 70
Valahogy így alakult.

mucus
Tm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?