Ez az Matt07! Agyh.oltásos tájékoztatód nagyon tetszett. Szeretem az ilyen körültekintö hozzáolvasásokat...
Én ugyan nem szoktam ilyet mert nekem ez üres frázis, de akkor férjhez (is) GRATULA!
A házimunkát részemröl úgy oldom meg, h egyszerüen nem háztartok.
Ah...nem igaz! Részletekben. Mikor jól elvan, felporszizok aztán ha nyikorog játszunk, vagy "kuschelunk"-szeretgetjük egymást, este felé már birkózunk, aztán ha úgy jön ki h megint elvan (mostmár sürübben) akkor felmosok, vagy épp port törlök. Aztán van olyan is h "megelözésként" gyorsan odaugrom hozzá egy kis versike vmi...aztán megint egy házi dolog, molyirtás vagy netezés...elég hektikus...mostanság egy-két orrszivás is beugrik..
Ma féléves Mark-Oliver! Okulva azon h karácsonyra rajtam kivül mindenki mint gép vásárolt az alig 2,3 vagy épp 4 hónapos gyerköcnek, ma hirtelen megfontolásból lecseréltem a játékkészletet. Régiek zacskóba, új ki játszószönyegre. Ezek közé tartozik:
1 db új rágóka
1 doboz baby lego (házikó benne 12 virág, oval , vagy kocka alakú müanyag
1 új babakönyv (csirke, hal, egérfej finom puhi)
1 másik babkönyv (keménypapir, állatos)
Besikerült még egy etetöszél is (chicco) u.h. nem mondom mennyit költöttem ma. És ezt mind 2 óra alatt.
Ja, beugrott még egy új pizsi, egy pólo, 2 fehér body és egy új sapka...ennyivel még növeld a fenti X összeget! Nagyon büszke vagyok magamra!
(fenti smiley azért van ott nehogy egyesek félreértsék és
komolyanazt higgyék büszke vagyok arra h egy "valag" (cuicco!) pénz kiadtam)
Nem hiszitek, (de még én sem) apa útban van hazafele bébiszittelni!!!Én meg komplett tornaszerkóban ülök itt a laktok
elött! Igaz félre kellett volna itt lennie, de iszonyat havazás van. Úgy kb. 2 hetet esik. Kisebb megszakításokkal.
Elég furcsa, mert tavaly május óta nem volt rajtam a tornagatyám. (Akkor még sokkal szeb volt benne a pocakom, mostmár inkább szégyenlem)
De MOST lehet akár hóvihar is vagy orkán én ma elmegyek, még ha csak egy kör sauna fér bele, AKKOR IS! Még van max. 3 "kabátos" hónap idöm, utána már a szülés nem mentség mégha a homlokomra tennék egy számháborús cédülát akkor sem!
Apa MEGJÖTT!