Sziasztok!
Minyu, Vanda!
Köszi a gratulát, meg a válaszokat az eredmények megértéséhez!
Amit még nem tudok, hogy ez a "placenta a mellső falon tapad" mit jelent, jó-e vagy sem???
Hanee!
Sajnálom, hogy gerincproblémáid vannak! De egyáltalán ne érezd Magad rosszul a császározás miatt! Az a legfontosabb, hogy mindkettőtök egészséges legyen, és ha nincs más megoldás, arról nem Te tehetsz! Egyébként is, már egy csomó nő akar császárral szülni, minden indok nélkül... pedig hát a vajúdás része a kemény, nem pedig a kitolás.
JA, most látom, Mj-Móni mondta, hogy ilyenkor nem "vajúdtatják" a kismamát...
Bogárka!
Gratula az AFP-hez, és a Kisfiúhoz!!!
Judyt!
Nektek is sok-sok hurrá, az eredményhez!
Azt elhiszem, hogy várod már az UH-t! Mi is várjuk a képeket a Manóidról!
Johanna!
Köszi a tea receptet!
Vanda!
Remélem az Augmentin segít, és hamarosan makk-egészséges leszel Te is!
Timi!
Akkor nem unatkozol!
Kitartás!!! Tényleg jó lenne már a nyár! (én nem tanulok, de így is annyi dolgom van a munka mellett, le a kalappal a még tanuló kismamák előtt!!!! Annak idején GYES alatt én is tanultam, hát mit mondjak, nem sok éjszakát aludtam)
Örülök, hogy nincs már hólyaghurutod!
Hogy nálam mi lehetett ez a vizelet eredmény??? Azt mondják (Hanne is mondta), hogy ez nem feltétlenül jelent bajt, lehet az előző napi evés-ivástól, szóval tök természetes is lehet, ha van ilyen üledék. Mondjuk, hogy érzékeny miért volt, azt nem tudom. Lehet, hogy csak beképzeltem.
Jófej a Babád, hogy nem hagyott vizsga közben elkedvtelenedni!
biztos szólt, hogy itt vagyok, mindent bele!
Hízás...
Én kb. 1 hete nem mértem a súlyomat, de valahol a 6 kiló környékén járhatok én is. Igazából nagyon nem aggódom emiatt, mert szerencsére azt látni, hogy háj nem rakódott le, szinte minden a hasamon van kizárólag, meg pici a derekamon. Szabival csak előrefelé
híztam, most meg azt látom, hogy oldalra is gyarapodom. Erre persze mindenki azt mondja, hogy akkor biztos lány.
(Ja, a télikabátot én is már kezdem kényelmetlennek érezni, a gombok majd’ lerobbannak.
)
Gemini!
Én úgy tervezem, hogy a szülés elött kiadható 4 hetet kiveszem, illetve elötte az össze szabadságomat, úgyhogy a 7. hónap végéig tervezek dolgozni. (Na nem mintha lenne kedvem hozzá, de valahogy csak kibírom.
)
Képzeljétek
Tegnap az UH-n eszembe sem jutott megkérdezni Babucim nemét.
Annyira el voltam foglalva azzal, hogy minden más rendben legyen. Szívesen megnézném a Praxisban is (Olyan jó volt látni ahogy ficánkol
), de azon gondolkodom, hogy azt a pénzt talán elkölthetnénk másra is, hogy megéri-e a mozizásért, amikor a sima UH-val is szuper jól lehetett látni a fontos dolgokat. Persze nem volt olyan Baba-forma, mint egy 4D-s uh, de hát így is Éééédes!
És milyen kis örökmozgó, mint a bátyuskája!
Puszi Mindenkinek!
Viki(18+2)