Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek felkértek keresztanyának a nagybátyám kisfia számára! Bár egy kicsit bizar, hogy az unokatesóm keresztanyja leszek.

Kép
megcsi
Németország

Megcsi ez tök jó:) Szerintem nem bizar, nálunk is van így a családban, a legidősebb unokatestvérem a legkisebb unokatestvérem keresztapukája :)

Lilypie First Birthday tickers
doorcsu

@doorcsu:

Köszi, megnyugtattál, mert nekem ez egy fura helyzet. Azért is mert még soha nem kértek fel erre, meg hát a nagybátyám korban közelebb áll hozzám, mint anyumhoz vagyis a saját nővéréhez. Anyum 14 éves volt amikor az öccse született, a nagybátyám meg csak 7 volt amikor én születtem. Kicsit kusza. 

Kép
megcsi
Németország

Szerintem semmi fura nincs benne:) Nem törvényszerű,hogy kit választunk keresztszülőnek:)
például a hugomnak a nagymamám testvére a keresztanyja. Itt már nem is vagyok képbe ki kinek a mije  
Nálunk egyébként nagy a család nemcsoda ha elvesztem a fonalat lassan :D

doorcsu

Lányok,

Tanácstalan vagyok. Ugye csütörtök délután megjött úgyahogy. Pénteken véreztem, de akkor sem hűdenagyon, egy tampont használtam el, és tegnap, meg ma már semmi. Ma csak egyszer volt picit véres a wc papír, és slussz... Szerintetek? Néha érzem a hasamat, meg szédelgek is, de közben ugyebeteg is vagyok... Jaj, nem értem én ezt...

evita10
Budapest IX. kerület

Megcsi: Nem kusza :D Én  az öcsémnek (apám új kapcsolatából született fiának) vagyok a keresztenyja hozzáteszem 18 voltam amikor született. És Öcsém 3 volt amikor a lányom született. Mi is jól megkutyultuk :D Szóval gratulálok :)

Evita: Lehet hogy a hormonok játszanak, de lehet babó is. Szerintem dokihoz menj el. Szurkolok ;)

Doorcsu: Nekem is nagy a család (bár amikor nagy szarban voltam mindenki elfordult. Önhibán kívül voltam benne szóval nem drog lopás meg ilyenek) Anyámnak 5 tesója van és az egyiknek 11 gyereke van..... Gondolhatod... Mint a potriban úgyélnek.... viszont mindegyik tesónak minimum 2 gyereke van. Szerinted?
Plusz a sors iróniája mindig is kisfiú tesót akartam, anyámék szétmentek és rögtön lett szinte 3 fél tesóm (anyámnak 2 apámnak 1 fia) Na nem  lelkizek tovább

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
verus92
Szolnok

Sziasztok Lányok! 

Először is Evita, tesztet nem csináltál? Háátha nem csak a hormonok:) Bár Nálad most kicsit nehezíti a betegség a helyzetet.

Verus: Sajnos,ilyenek is vannak, én sem vagyok jóban mindenkivel a családban...van akikkel kijössz és van,akikel nem...Azokat kell megbecsülni, akik mindenben melletted vannak:) Ezt már megtanultam:)

Ami most engem illet: 27.napon vagyok. Semmi jele,annak hogy meg akarna jönni,ami fura..mert előtte én görcsölök,most néha szúrkál a hasam..de semmi. Nem tudom Ti mennyire vagytok képben ezzel a hőmérőzéssel (én kb 2hete csinálom, nagy tapasztalom Nekem sincs) de állítólag mensi előtt leesik a hőd, na most nekem már legalább 3 napja 37 fok...nem értem, de adok még 3 napot magamnak és csak a 30. napon tesztelek,ha aznap sem jön meg, az már fura lesz:)

doorcsu

És Nálatok mi a helyzet? Megcsi, ha jól emlékszem holnap mész orvoshoz igaz?:)

doorcsu

Sziasztok,
Teszteltem és negatív lett. Délelőtt volt egy kis vérzésem, délután semm... Egyszerűen nem értem mi ez, a sok szédelgés a leghosszabb. Közben megjártam a háziorvost is, kaptam ab-t, kúrálom magam.

evita10
Budapest IX. kerület

Ja azért is mentem dokihoz, mert beparáztam,mivel anyu is elkapta Emmától és neki kezdődő tüdőgyulladása van, úgyhogy féltem nehogy nekem is az legyen, de szerencsére nem.

evita10
Budapest IX. kerület

@evita10:

Akkor valószínű,hogy a betegség kavar be:/ Vigyázzatok magatokra és jobbulást Nektek!

doorcsu

Doorcsu: Én konkrétan senkivel nem vagyok jóban, talán apám az akivel haveri viszonyom van... Anyámmal 12éves koromban kegyetlenül megromlott a kapcsolatom egy fickó miatt aki miatt szó szerint eldobott....
Keresztanyám még akivel szoktam beszélgetni. Ennyi az én rokonságom, és hatalmas a család.

Evita: Jobbulás. Sok pihi tea meg ágynyugalom.... kéne... tudom Emma miatt nem megy, de nehogy tényleg tüdőgyuszi legyen..

Mi határozottan rajta vagyunka kistesón de 19-én van pé-m. Mondjuk azóta fáj a mellem és érzékeny..... nem tudom, hogy miért. Majd kiderül, de nem reménykedek már... Belefáradtam, hogy folyton csalódok... :'(
Beletojok az egészbe és majd amikor kell akkor jön....

verus92
Szolnok

Remélem nem lomboztam le senkinek a kedvét... :(

verus92
Szolnok

Verus: Köszi a biztatást, már megnyugtodtam a kusza helyzetben.

Evita: Jobbulást kívánok nektek!

10 perc múlva indulok a nőgyógyászhoz, nagyon izgulok, hogy rendben legyek. A menzinek végszóra vége lett, úgyhogy reményekkel teli vágok ennek a hónapnak. Remélem ebben a doki is megerősít!

Kép
megcsi
Németország

Verus: Dehogy lomboztál le minket! Gyere mesélj, írj ki magadból nyugodtan mindent!!! 

Megcsi: Majd mesélj mit mondott a doki! Mennek a drukkok!!

Doorcsu: Köszi szépen! Én is ebben bízom!!! 

Én nem túl jól, fáj a homlokom, arcom. Elkezdett az oldalam is, ahol anno 10 éve fájt a tüdőgyulladásomkor. Infrázok, és mindjárt inhalálok is!!! Ezek vannak!   Menstrucáió a tegnapi pici vérzés óta semmi... Ha már nem is lesz semmi, akkor elkönyvelem, hogy ez egy ilyen hónap volt. Ha megint fogok pecsételgetni, akkor irány a doki, kivárom ezt a hetet...

evita10
Budapest IX. kerület

Hát sajnos tényleg kezdek belefáradni a kistesó témába, hogy minden hónapban csalódnom kell, hogy megjön :(
Folyamatosan azon kattogok, ha terhes leszek akkor remélem nem kockáztatnak, hogy megpróbálják természetesen megszüleszteni velem a kicsit. Vagy ha nem ezen akkor meg azon, hogy miért  nem esek már teherbe... Zabálok már 1 hete de úgy hogy pislogok magamon... Mellem szinte folyamatosan fáj... De megvolt, tehát most lövésem nincs hogy mi a franc van velem. Hangulat ingadozásom van. Vélemények?

Megcsi: Drukkolok én is :) Remélem sikerül végre Neked is :)

Evita: Szerintem jó lenne egy teljeskörű kivizsgálás. pocidat is meg a tüdődet is. Én tuti elmennék...

verus92
Szolnok

Verus: Hát nem tudom mi lehet...Tudom nehéz ezt mondani, de próbálj ne rágörcsölni. Mióta próbálkoztok? Nem akarsz elmenni dokihoz megnézetni magad? Miért nem szülhetsz természetes úton?

evita10
Budapest IX. kerület

Megcsi: drukkolok:)
Verus: kitartás, a várakozás ideje a legrosszabb,én is tudom.Pedig nem is régóta próbálkozunk:(
Nekem ma megjött. ..

doorcsu

Sziasztok!
Én pénteken megyek nőgyógyhoz. 
Májusban lesz egy éve h próbálkozunk... páromat még nem nézték.

Evita jobbulást!

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger

Evita: Május óta de voltak szünetek a próbálkozásban (augusztustól novemberig) Még nem foglalkoznának velem.

Doorcsu: Sajnálom :( Pedig reménykedtem hátha Neked összejön.

Nyuszifül: megvizsgálnak vagy baba van remélhetőleg?

verus92
Szolnok

Verus: nembaj,új hónap, új esély:)

doorcsu

Verus: Nem kell tudniuk, hogy pontosan mióta próbálkoztok. Mondhatsz bármit. 

evita10
Budapest IX. kerület

Hmmmmm lehetséges hogy megfodgadom mindketőtök tanácsát. Viszont ebben a hónapban kipróbálom az ovitesztes fognatatást hátha ha nem megy akkor meg májusban megyek max. Új hónap új esély :) Ez tetszik Köszönöm csajok :)

verus92
Szolnok

Sziasztok!

Jobbulást kívánok a betegeinknek! 

Verus: ne add fel, akkor se ha már kilátástalan, max. keress új hobbit, ami leköthet.

Ma reggel voltam a nőgyógyásznál, és szokatlan boldogsággal jöttem el onnan. Valami olyasmit érzek, amit eddig még nem, és ez végig kísérte az egész napomat. Azt hagyjuk, hogy úgy indult a nap, hogy elkéstem, mert eltévedtem a dokihoz menet, ugyanis a rendelőnél szembesültem azzal, hogy a rendelő átköltözött máshová. Fél óra késés volt mögöttem de nem adtam fel. Aztán behívtak, és a doki megkérdezte miben állhat a rendelkezésemre. Erre én lazán azt válaszoltam: "A párommal babát szeretnénk, és tudni szeretném egészséges vagyok-e!" Úgy megörült ennek az ipse, hogy már a szülést is levezette gondolatban (de legalábbis már eltervezte), holott még terhes sem vagyok!  Mindenesetre felírta a speckó vitaminokat, és persze megvizsgált, és elsőre mindent rendben talált!  Aztán csinált hüvelyultrahangot, és itt jött a meglepi, és előre bocsátom ilyenről még nem is hallottam, nemhogy velem megtörténhet: a jobb oldalon sok sok egészséges petét látot és semmi rendelleneset, a baloldalon 1 akkora petét mint jobboldalon az összes!!!! Ami nem halt el a többivel, pedig a hétvégén még menstuáltam! Annyira meglepődött, hogy visszahívott péntekre soron kívül, mert érdekli, hogy fejlődik az "óriáspetém", és hogy 1 vagy több ciklust élt túl. De az tuti hogy élni akar.  Mikor van peteérésem?? Na ha valaki ki tudja számolni, kérem írja meg nekem is!  A doki azt mondta, ha igaza van (a pete állapotától függ) gyakorlatilag bármikor teherbe eshetek. Kíváncsian várom mi lesz még, de további vizsgálatokat kért, + a kórtörténetemet, amiért még haza kell ruccannom Magyarországra, de már látom, hogy nem bízzák a véletlenre. Én már azzal is beérem, hogy biológiailag nincs akadálya, hogy várandós legyek, gyakorlatilag egészséges vagyok!

Kép
megcsi
Németország

Megcsi én piszkosul örülök, hogy legalább neked semmi gátja :) Illetve mikor is jössz haza? ;)

Tegnap elmentem magán dokihoz (Evita piszkosul fülembe ültetted a bogarat.) Elmondtam neki, hogy május óta projektezünk de semmi, meg hogy van már 1 babám. Első kérdése az hogy hogy ejakuláció után meddig vagyunk még "összeragadva" Hát mondanom sem kell, hogy pirultam rendesen. Elmondtam neki, hogy együtt szoktunk maradni. Erre elkezdett vigyorogni (na mééég kínosabb volt). Visszakérdeztem erre mondta, hogy utána rögtön mosakodás? Mondom ige. Erre mondta, hogy ez a nini hogy nem jön össze mert túl gyorsan távozik a kistesónak való (szó szerint ezt mondta) Szóval új reményt adott. Megvizsgálta a petefészkemet, méhemet uh-n semmi bajuk, sőt szinte nem is látszódiki, hogy szültem, csak a heg ami ott éktelenkedik. Szóval én is több és erősebb reményekkel kezdem el az ovu tesztet.

Evita hogy vagytok? Remélem jobban vagytok Emmussal.

verus92
Szolnok

@verus92:

Verus, nagyon örülök, hogy a doki támpontot adott, és remélem ez végre eredményre vezet. Ha minden jól megy hétvégén megyünk haza. Azért még este elgondolkodtam azon, amit a dokim mondott, és kicsit elbizonytalanodtam. Még ha nem is halt el az a pete, túl sokáig biztos nem érik (gondolom én). Tehát annyira nem értem a szitut. Bár az igaz, hogy 2 ciklussal ezelőtt használtam ovutesztet, és 5 napig mutatott peteérést (digitális clearblue ovutesztet használok). Talán majd pénteken többet tudok.

Kép
megcsi
Németország

@megcsi:

Remélem, hogy minden okés lesz mindkettőnkkel és lesznek babák (mindenkinek 1 magzat :D)
holnap veszem az ovu tesztet. Szerintem apája kifog akadni :D Nem szereti az ilyeneket.... Nem bízik bennük

verus92
Szolnok

Sziasztok! Ma regisztráltam hozzatok. Teljesen uj vagyok a temaban. A tortenetem a kovetkezo. December ota probalkozunk a parommal. Bar igaz hogy decemberben is es januarban is kihagytuk a legtermekenyebb napokat,mert elutazott es mindig akkor voltunk kulon,amikor peteeresem volt. Most februar volt az ahol nem hagytunk ki egy termekeny napot sem. Elvileg 7-en volt ovulaciom de a testem ugy erzekelte hogy ez penteken volt. (Csutortokon penteken testapolo szeru suru feher folyas,jobb petefeszeknel szuras. ) Nagyon remelem hogy sikeres lett a dolog. Elvileg tesztet leghamarabb kedden vagy szerdan csinalhatok, a nemvartat 21.-ere varom (vagyis nem varom :) )2-3 naplya iszonyatosan sokat jarok pisilni. Ez nem felfazas,azzal van tapasztalatom. Nem ingerem van,hanem tenylegesen pisilek 30 percenkent. Eleg jo etvaggyal tudok enni,folyadekot rendesen iszom ,napi 2 litert,de eddig is ennyit ittam,nem jartam tobbet wc-re. Eszreveteleteknek,tapasztalataitoknak es ezzel kapcsolatban velemenyeteket varom szeretettel. Koszonettel egy bizakodo....
frida860722
Zürich

Verus: Az én emberem egyszerre több magzatra is hajazik, de persze az 1-1-en kiegyeznék veled, és irtó boldog lennék!!! Az ovuteszt valóban megkérdőjelezhető, megértem a párod.

Frida: Üdv itt köztünk. A te esetedből is simán lehet baba, bár én még kivárnék a helyedben, főleg hogy a nem várt még csak később lenne esedékes. Neked is ++++ tesztet kívánok!

Kép
megcsi
Németország

Megcsi,Verus: Úgy örülök a jó híreknek:)

Egyébként Verus, én is ebben a hónapban kezdem az ovu tesztet, párom szintúgy kiakadt,mikor vettem, de mondtam neki, hogy a cél érdekében mindent :D

Frida: üdv köztünk, mielőbbi pozitívat :)

doorcsu

Lányok, ilyen nincs... Emmának még mindig nem tiszta a tüdeje, pedig ma kapja 10 napja az ab-t, nem is kapthat többet. Így pénteken mégsem mehet oviba, sőt még jövő hét elején sem. Ugrott a farsang is.  De tényleg nem értem, hogy miért nem jön rendben. Jó nyilván az lenne a legjobb ilyen esetben, hogy feküdje ki, de egy négy évest nem lehet rávenni, úgyhogy semmi baja láthatóan, tök jól érzi magát, most már alig köhög. Doki azt mondta, hogy mondjam Emmának, hogy jóóól köhögje fel a cuccot. Na köszi...  Most már jó lenne, ha rendbe jönne. 

Megcsi: Tyű, érdekes ez az óriás petéd...  Majd jóóól megtermékenyül és ketté válik, és leszen egypetéjű ikreid.  Örülök, hogy mindent rendben találta  a doki. Reméljük hamarosan baba lesz a pocakban... DRukkolok!!!

Verus: Na szuper, hogy elmentetek, és minden rendben talált. Na igen, az egyből fürdés/mosakodás nem nagyon segít...  De milyen jó a doki, hogy ilyenekre rákérdezett, még ha kicsit zavarba ejtő is...  Én jobban, az inhalálás csodákra képes!!! Ma is fogok az tuti, már nem akar kiszakadni a homlokom a heyléről. 

Frida: Üdv köztünk. Hát igen, ez simán lehet baba. 21-e még jóóó messze van, úgyhogy egyenlőre annyit tudsz tenni, hogy türelemmel vársz. REmélem pozitív teszted lesz! Drukkolok!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Megcsi: Akkor Veled is ilyen téren ellentétek vagyunk, mert ha jól emlékszem akkor Evita mondta, hogy 2 gyerkőcöt szeretne egyszerre. Na én nem :D Pedig hatalmas esélyem van rá, mert páromnak vagy egy ikertársa akik kétpetéjűek, és anyámnak az elsőszülött tesói kétpetéjű ikrek, szal nem kicsit félek. Lili mellett ikerpár... :D Év poénja lenne :D  No de reménykedek először is hogy babás leszek. :)

Doorcsu: eléggé elkerekedett a szeme. Viszont amint elmagyaráztam neki, hogy smint működik és miért veszek akkor rögtön visszakérdezett, hogy mikor is akarom megvenni? :D Szóval levan zsírozva Párommal :D

Evita: Teljesen megértelek, mert Lilikém amikor piszkosul lázas még akkor is kacag meg szaladgál Dollival (kutyusunk) csak néha nyűgös. De szerintem semmi baja nem lesz.

Frida: Üdvözöllek én is köztünk :) Neked is mihamarabbi pozitívat kívánok :) Én várnék a helyedbe olyan 25-ig, mert ha addig nem jön meg akkor tuti kimutatja. De ha addig megjön akkor ahogy mi is próbálkozunk újra :)

verus92
Szolnok

Köszönöm mindenkinek a kedves biztatást :) jelentkezem. Igen nagyon messze van, es borzaszto turelmetlen az ember lanya... De remeljuk megeri varni!!!
frida860722
Zürich

Frida: Mindig megéri várni, de eljön az is, amikor biztos nem lesz hiábavaló. Kívánom, hogy minél hamarabb + tesztelj!

Evita: Köszi a drukkokat, az ikrek megrémisztenének, de boldogok lennénk a párommal (ő kimondottan). Én nem vagyok telhetetlen, 1 egészséges baba bearanyozná az életemet, olyan boldoggá tenne, hogy azt még kifejezni sem tudom szavakkal! Még nem is vagyok várandós, de gondolatban nagyon is él már a babám, és nagyon várom, hogy a valóságban is mindent megadhassak neki! Emmának mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem hamar rendbejön. Sajnálom szegényt, amiért kimarad a farsangból. Szent igaz, hogy egy gyerek számára az egyik legrosszabb dolog, ha azt mondják neki ki kell feküdnie a betegséget, és nem játszhat kedvére. Remélem véget ér mostmár számára ez a rémálom.

Verus: Hidd el nekem, ha ikreid lennének Lili mellett (bár most félsz), nem lenne nálad boldogabb ember! Egyébként nekem is van rá esélyem, mert amikor anya velem volt terhes, az is ikerterhességnek indult, de az ikertestvérem elhalt, viszonylag korai időszakában a terhességnek, úgyhogy csak én születtem meg. Anya húgának is ikerterhessége volt, de az orvos azt hitte elvetélt (több vetélése volt korábban), és kikaparták úgy, hogy nem vették észre, hogy van még egy magzat, aki ráadásul él! Máté ma 6 éves, és egy napon ünnepli a szülinapját az öcsémmel.

Kép
megcsi
Németország

Megcsi: Nem tudom, hogy mi lenne, tuti biztos hogy örülnék neki (nekik) de egyenlőre még teherbe se tudok esni, szóval ez csak álom egyenlőre.  Ezt a menszesz naptárat kipróbálom, meg az ovu tesztet ha nem sikerül akkor már végképp nem tudom, hogy mitévő legyek :/

Evita: LEhet baromság amit mondani fogok, de mi lenne ha jobban vagy és kárpótolnátok Emmust egy otthoni farsanggal (ennyi lazítás neked és párodnak is jár) és akkor beöltöztök és hatalmas meglepetésre a farsangi szépségversenyt Emma nyerné? Tudom, nem ugyanaz mintha oviban a többiekkel játszana. De a hangulatát tuti feldobnátok :)

Frida: Egy tanács amit valószínű, hogy nem fogsz tudni betartani: Ne görcsölj rá a baba témára (tapasztalat, mert én is minden menszesznél már kefét eszem, hogy most megjön vagy nem?! ) Sok sikert és addig is pároddal élvezzétek az életet kettesben (Utána úgyse lesz alkalmatok olyan piszok sok :D )

verus92
Szolnok

@verus92:

Valamivel sürgősen le kellene kötnöd a figyelmedet, mert ez a babatéma hamarosan felemészt! Nem szabad, hogy ez irányítsa az életedet. Meg kell látnod a jó dolgokat, pédául neked ott van Lili, akiben örömödet lelheted. Nézz meg engem, nekem nincs gyerekem, ezért is nagyon szeretnék, mert gyerek nélkül üres, értelmetlen az élet. Ennek ellenére sem hagyom, hogy a gyermek utáni sóvárgásom határozza meg a mindennapjaimat. Ami Evitának tanácsoltál Emma farsanja kapcsán, az szerintem kiváló ötlet! Bár nem lehet a társaival, ez az otthoni farsangozás valamelyest biztosan feledtetné vele ezt a sok kellemetlenséget!

Kép
megcsi
Németország

Dehogy nem fog felemészteni, csak nektek itt kiírom ami gondolotok kavarognak néha bennem. Nehogy azt higyjétek, hogy Lilinek sem örülök, illetve hogy nem foglalkozom vele. Csak mostanában elég sok minden összejöt nekünk és kivagyok teljesen. De ezekben a problémákban a legkisebb gond, hogy nem jön a kicsi.

verus92
Szolnok

Sziasztok. Szeretnem veletek megosztani a mai tapasztalataimat. Tegnap mar meseltem hogy kb 2 napja rengeteget megyek Wc-re. Ma kiprobaltam,nem ittam meg egy l folyadekot sem es ennek ellenére az egy órában történő ürítések száma 2. Érzem a hasam alját ,nem faj bár ma reggel szúrkalt kb 5 perc erejéig össze vissza,amolyan összerándulósan,felszisszenősen,de aztan el is múlt. 3 napja fekszem delutan. Van hogy alszom is,semmi kedvem semmihez. Ma a hőmérsékletem 37 körüli es tök száraz vagyok,ha értitek. Tapasztalat?? Jeezuuus Uuuur Iiiisten de nehez kivarni a tesztelhetést vagy a nem vartat, (ami egyebkent jovohet szombat) aki velem egyutt var a honapban pozitiv tesztre,mindenkinek ++++++++ energiaaaat es 2csíkocskát kívánok :) Frida
frida860722
Zürich

Szia Frida :) Jó látni, hogy ennyire lelkesülsz :) Nekem már megvolt ebben a hónapban és most mi próbálkozunk ovu tesztel. Am elég bíztatóak a tüneteid. Ha nagyon nem bírsz várni akkor 10es terhességi tesztet csinálhat (ugye 21én kell megjönnie, vagyis pont, hogy nem) és előtte 3-4 nappal a tesz az TALÁN már kimutatja a kicsit.

verus92
Szolnok

Ovuteszttel meg nem probalkoztam. Nem igazan igazodok ki rajta. De ha megjonne,akkor a kovetkezo honapban kiprobalom. Te hogy hasznalod?? Marmint mennyit hasznalsz el??? Drukkolok :)
frida860722
Zürich

Köszike, hááááát olyan ciklus közepe előtt 2-3 nappal tesztelek ha 2 csíkos lesz akkor apájával uccu neki :D És utána meg csak várunk, hogy mi lesz... :) Persze előtte utána is együtt vagyunk amikor úgy akarjuk... csak akkor még plusz :)

verus92
Szolnok

Sziasztok
Vizsgàlatra megyek holnap dokihoz. Mèg nincs baba.

Örülök hogy jók lettek a vizsgàlati eredmènyek!

nyuszifül82
Eger

Frida megy a drukk!

nyuszifül82
Eger

Megcsi: visszamentél ma a dokihoz? Mit mondott? Mi a helyzet az óriáspetéddel? :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Verus: igazából Emmát nem annyira izgatja, h nem ment a farsangra, inkább én keseredtem el. :D Bármikor felveheti a jelmezét, ezért sem zavarja szerintem. :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

@evita10:

Sziasztok! Ha hülyén halok meg sem fogom megérteni mi történik velem, bennem. Ma visszamentem a dokihoz, ma is azt mondta minden rendben. De az arcáról mást lehetett észrevenni. Rákérdeztem nyiltan, egyenesen, hogy ez az "óriás pete" dolog normális-e? Azt válaszolta, nem azzal van a baj, hanem hogy 3 nap elteltével összement, és most meg túl kicsi!!! Az első reakcióm az volt, hogy megkérdőjeleztem magamban a német nyelvtudásomat, de amikor a vizsgálat után leültünk megbeszélni hogy mit is látott, rájöttem nem a nyelvtudásom hibádzik! Őszintén szólva kezdek aggódni! Amikor kijöttem a dokitól bizony megfordult bennem az a gondolat/érzés, hogy megbántam hogy belevágtam ebbe az egészbe. Hogy közel 28 éves fejjel eljutottam arra az elhatározásra, hogy babát szeretnék! Végül abban maradtunk a dokival, hogy a következő ciklusom 2-5. napjainak valamelyikén csakúgy időpont nélkül beállítok, vért vesznek, és hormonvizsgálatot végeznek. Hát ez az... vizsgálódunk. Zavar, hogy nem tudok semmit, csak vizsgálatokra járok, de közben nem tájékoztat, hogy ezek miért is kellenek. Elegem van, hogy mindenre az a válasza, hogy minden rendben van, DE...  Még csak most kezdtem, de kezdek beleőrülni. Főként a bizonytalanságba! Ahhoz képest, hogy először én pedzegettem az embernek a babatémát, most ő mondogatja, hogy nyugodjak meg, nem lesz semmi baj, mert hamarosan 3 gyerekünk lesz!

Kép
megcsi
Németország

Evita: Akkor meg nincs nagy probléma :D Te könnyen túlteszed magad rajta Emma  meg annyi farsangon lehet még amennyit nem szégyell :D Hogy vagytok jobban vagytok már ebbőla  fránya vírusból?

Megcsi: Tudom milyen érzes. Sajnos mindenki átmegy szerintem ezeken az érzéseken :( De ne aggódj, most ha kilökődik az a változékony pete akkor lesznek újabb peték melyek megtermékenyülhetnek és meg is fognak. De most próbálkozhattok pároddal a kicsivel? Vagy jegelitek? Doki mondta, hogy nem lehet?

Én elkezdtem tegnap az ovutesztelést, hát jól belefogtam, vettem 4 darabosat és amikor letelt az idő megnéztem és pozitív volt, szóval én közel állok a megtermékenyüléshez :) Remélem most sikerül. Párom még mindig puffog mint egy vipera, hogy minek kellenek ezek a tesztek... De majd megbékél, ha siker vele a kistekó(k)

verus92
Szolnok

Csajok segítsetek kérlek..... Tegnap csináltam ovu tesztet. Pozitív, nem erősebb mint a kontrol vonal, de erős volt. Ma ugyanabban az időben csináltam megint de az halvány volt. Tegnap a teszt után összebújtunk párommal. Szóval ha tegnap este érte el az LH hulláma  csúcsot akkor talán megfoganhatott. De nem tudod, hogy most mi van, hogy nagyon halvány lett (ami az tájékoztató szerint negatív...) Szerintetek? Van még 2 ovu teszt. Mi tegyek, vagy mi a véleményetek?

verus92
Szolnok

Hát én sose használtam, de gondolom tegnap volt akkor az ovulációd,és ma már azért halvány. Reméljük sikerrel jártatok tegnap. :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita remélem a próféta szól belőled :) De nem korai az ovuláció amikor 3án volt meg?
No de sebaj majd meglátjuk. :)

Megcsi, Nyuszifül, Frida, Doorcsu mi van veletek? :)

verus92
Szolnok

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?