Sziasztok!
Jobbulást kívánok a betegeinknek!
Verus: ne add fel, akkor se ha már kilátástalan, max. keress új hobbit, ami leköthet.
Ma reggel voltam a nőgyógyásznál, és szokatlan boldogsággal jöttem el onnan. Valami olyasmit érzek, amit eddig még nem, és ez végig kísérte az egész napomat. Azt hagyjuk, hogy úgy indult a nap, hogy elkéstem, mert eltévedtem a dokihoz menet, ugyanis a rendelőnél szembesültem azzal, hogy a rendelő átköltözött máshová. Fél óra késés volt mögöttem de nem adtam fel. Aztán behívtak, és a doki megkérdezte miben állhat a rendelkezésemre. Erre én lazán azt válaszoltam: "A párommal babát szeretnénk, és tudni szeretném egészséges vagyok-e!" Úgy megörült ennek az ipse, hogy már a szülést is levezette gondolatban (de legalábbis már eltervezte), holott még terhes sem vagyok!
Mindenesetre felírta a speckó vitaminokat, és persze megvizsgált, és elsőre mindent rendben talált!
Aztán csinált hüvelyultrahangot, és itt jött a meglepi, és előre bocsátom ilyenről még nem is hallottam, nemhogy velem megtörténhet: a jobb oldalon sok sok egészséges petét látot és semmi rendelleneset, a baloldalon 1 akkora petét mint jobboldalon az összes!!!! Ami nem halt el a többivel, pedig a hétvégén még menstuáltam! Annyira meglepődött, hogy visszahívott péntekre soron kívül, mert érdekli, hogy fejlődik az "óriáspetém", és hogy 1 vagy több ciklust élt túl. De az tuti hogy élni akar.
Mikor van peteérésem?? Na ha valaki ki tudja számolni, kérem írja meg nekem is!
A doki azt mondta, ha igaza van (a pete állapotától függ) gyakorlatilag bármikor teherbe eshetek. Kíváncsian várom mi lesz még, de további vizsgálatokat kért, + a kórtörténetemet, amiért még haza kell ruccannom Magyarországra, de már látom, hogy nem bízzák a véletlenre. Én már azzal is beérem, hogy biológiailag nincs akadálya, hogy várandós legyek, gyakorlatilag egészséges vagyok!