Megcsi: Köszi a bíztatást, csak egyre közelebb vagyok a nem vártig annál jobban félek :(
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz mert ha semmi jele a menszinek, de tüneteid vannak akkor neked is nagy esélyed van, hogy két erős csíkod lesz
Viszont most megosztom veletek a förtelmes panaszomat a szolnoki korházzal kapcsolatban!!
Barátnőm hozzánk költözött ideiglenesen a kisszobába (Lili mellettünk lévő leesésgátlós ágyban alszik kivéve amikor nem mászik át hozzánk) És a csajnak (Zsuzsi) '14 december 23-án volt meg utóljára neki. Na most amikor én teszteltem akkor Ő is tesztelt és mindkettőnknek halvány pozi lett. Volt nagy öröm meg hasonlók, csak én féltem már akkor kicsit. Zsuzsi, hááááát kicsikét butácska semmi felelőség stb. Ráadául amint mondtam, hogy a terhességnek vannak árny oldala is akkor leugattak, hogy "ááá Velünk nem történhet meg semmi ilyesmio mint veled volt...." Na én itt megfogadtam, hogy nem szólok bele (a Párja Norbika kinn él és dolgozik németben, ezzel nem is lenne gond, csak hogy kijelentette, hogy MINDEN áron kiviszi Zsuzsit, hogy kinn szüljön és kint jobbak a dokik....) Na péntek este sikerült olyan szinten leugatnom a fejét és kis felelőséget belétuszkolni, merthogy csütörtök éjfél körül arra kelt, hogy görcsöl és enyhén vérzik. Pénteken délután 4 körül beráncigáltam a másfél éves gyerekemmel a sürgősségi ambulanciára (Párom melózott 8ig) és benn a korházban még csak akkor megfigyelés miatt tartják benn, meg, hogy nehogy elmenjen a kicsi. Nos akkor én haza Párom a szar idő miatt bezárt a munkatársával és hazatudott jönni (kézi autó mosó sajna így működik) És akkor vissza a korházba. Teganpi látogatásom előtt Norbi (a csaj párja felhívott hogy uh-n mondták neki, hogy petezsák látható, csak nem kéne hogy a vérrel kijöjjön.) Na tegnap rákérdeztem, hogy mi is volt az uh-n (nővértől kérdeztem) a petezsák tényleg látható, viszont abnormális. illetve 1% esélye van a kicsinek, hogy megmaradjon és 10% esélye ezen belül hogy egészséges legyen. Szóval a kisasszony szépítette nem kicsit a helyzetet. Ezért is vagyok rá nagyon mérges, mert és szenvedek majdnem egy éve Párommal, hogy babánk legyen ő meg hipp-hopp terhes lesz és semmi felelősége nincs a kicsi iránt.
Szóva ennyi ami a npokban történt. Remélem nektek jobb,
Ja tübneteim egyre erősebbek. Tegnap éjjal 2 kor arra keltem, hogy tejet KELL innom cirka másfél litert ittam meg