Új privát üzeneted érkezett!

Ikerlányaim 1 évesek lettek. Vettünk nekik cipõt (siesta magas szárú)Ha rajtuk van a cipõ mindig vezetgetni kell Õket. Egyedül még nem tudnak járni, jómagam meg nem tudom együtt vezetni õket. Amíg az egyiket vezetem a másik ordít. A cipõben nem hajlandóak mászni, lehet, hogy a magas szár vágja a bokájukat mászás közben. A szobában meleg a cipõ, de félünk szandit venni, mert mi van ha ugyanaz lesz. Ha meg nem magas szárút veszünk, akkor mi tartja a bokájukat? Légyszi adjatok tanácsot!
Köszi:
Kata
kata
 


Az elsõ alkalmakkor az én lányom is megrökönyödött, hogy van valami a lábán, és nem volt hajlandó sehova "menni". Aztán megszokta. A siesta cipõ/szandál nekünk nagyon bevált, így csak türelem. Viszont a Salvus-t nagyon nem ajánlom, mert az úgy van kialakítva, hogy ferdén tartja a gyerek a lábát. Erre nagyon figyeljetek!
Névtelen
 


Az direkt tartja ferdén a lábát a gyereknek. Ez nagyon fontos, ha a gyerek bokája dõl ez kiegyenlíti!!!!!!!!!!!!!
Névtelen
 

 
 

Salvus=Salus
Névtelen
 


Salus
[url=http://www.medem.hu/abc/10610003.HTM" TARGET="_top]http://www.medem.hu/abc/10610003.HTM[/url]
Névtelen
 


Siesta
[url=http://www.siesta-shoes.hu/" TARGET="_top]http://www.siesta-shoes.hu/[/url]
Névtelen
 


Mezitláb vagy kiscipõben?
[url=http://www.babanet.hu/faq/mozgas11.htm" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/faq/mozgas11.htm[/url]
Névtelen
 


Sziasztok!

Köszi a tanácsokat már megoldódott a probléma azzal, hogy tudnak egyedül járni. Közel egy hónapnyi vezetgetés után ez egy álom. Most már Õk akarják felvenni a szandit.

És jönnek az újabb gondok, nem fogom meg a kezedet, arra megyek amerre akarok, egyedül megyek a lépcsõn (alig múltak 1 évesek) stb. Hát nem unatkozom.

Kata
kata
 


dr. Leo cipõ
[url=http://www.elitrt.hu/" TARGET="_top]http://www.elitrt.hu/[/url]
Ugyan az a szisztémájú cipõ mint a Salus.
Névtelen
 


Sziasztok

A Leo cipőknek mindegyiknek kemény a talpa?
Vettem a manónak egy szandít és semmit sem hajlik. Ez gáz?

Üdv

Shane
Shane
 


szandit
Shane
 


A kisfiam most 8,5 hónapos és már próbálkozik az járással (már sokszor megáll egyedül!), de nem igazán tudom milyen cipőt vegyek neki, és mekkorát. Most a 18-as cipőt rápróbáltam, van kb. 1 cm a cipő orra és a lábujjacskái között, de azt olvastam a Kismama újságban (2003. szept.), hogy kell is ennyinek lenni. Szóval most 18-as a lába és augusztus vége van. Ezért szandit semmiképp nem vennék. De szeptemberre a magas száru bőr talán túlzás, vagy nem? És mekkorát nő addig a lába, no meg a hűvösebb idő miatt jön a vastagabb zokni, meg a harisnya, azt is bele kell kalkulálnom. Várjak még vele, de anyukám azt mondta, hogy a gyerek cipő nélkül nehezebben tanul meg járni, mert nincs ami tartsa a lábát, így nem érzi olyan biztonságban magát. 1 éves meg decemberben lesz, de most úgy tűnik, hamarabb fog járni. Akkor már persze magas száru, bundázott kell, gondolom. Mit tanácsoltok, mikor, milyen márkájút (hol lehet megvenni, esetleg vidéken is), és mekkorát vegyek. Köszi.
Szotákné Horváth Éva
 


Gondolom, azóta már megtanult járni a kisfiad. :-)
Az enyém 8 hónapos kora óta mászkált asztal mentén, meg szekrénybe, tárgyakba kapaszkodva, majd 10,5-11 hónapos korától elindult, de mindjárt 3-4 méteres sétákat tett. SOHA nem volt cipő a lábán, mert ha kocsicipőt adtam rá, garantáltan leszedte 2 perc alatt, akár az autóban, akár járókában.
Mégis 2 hónappal előbb indult bele a világba, mint amit a "papírforma előír".
Szerintem nem ezen múlik, hanem a készségen, tehetségen. (Viszont nem tud inni pohárból még most sem tisztességesen, holott már másfél éves lesz. Nagyon ciki!)


Sziasztok,

Találtam egy nagyszerű webáruházat, ahol minőségi gyermekcipőket lehet találni. Mindenkinek csak ajánlani tudom: http://ddsteponline.hu/
 


Sziasztok. 
Mi is sok cipővel próbálkoztunk már, végül a https://pepita.hu oldalról sikerült megtalálni azt, amivel meg tudott barátkozni. Az elején kicsit zavarba jöttünk a nagy választéktól, de kikértük több ismerősünk véleményét is, és sikerült kiválasztani, ami mindenki szerint a legjobb és legmegfelelőbb volt, illetve amit (mint később kiderült) a kislányunk is szeretett.


Első cipőt érdemes szaküzletben venni, sajnos én is mellényúltam az első gyereknél. AZtán elmentem ebbe a pici boltba ahol rengeteg nagyon jó minőséhű márkás gyerekcipő van és azóta is rendszeresen vásárolok ott.
https://www.szazlabugyerekcipo.hu/elso-lepes-cipo
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: