Sziasztok,
Lilla, Zsó, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült
Annyira megértelek bennetek, nem egyszerű talpra állni a folyamatos kudarcok után, egyre nehezebb, és végül azt mondja az ember, hogy ez nem megy tovább...
Sajnos velünk sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy mi azt elképzeltük. Először kiderült, hogy az AMH-m 1 év alatt 0,8-ról 0,3-ra csökkent, szóval lombikról lombikra romlik az állapotom. Most az 1. lombikhoz képest, amikor is elég volt 18 doboz gonal a a stimuhoz, most 66-ot kellett szúrnom!!! Ebből is csak 5 petesejtem lett, 3 termékenyült meg, végül a 2. napon ismét mind leállt a fejlődésben, így most elmaradt a beültetés. Rettenetesen magam alatt voltam, ez már a 2. eset zsinórban, hogy ez történik. Valami nem stimmel... De mi? Velem van a baj? Vagy a párommal? Van már gyerekünk (akit azóta már csodának tekintünk, és minden nap hálát adunk érte, hogy Ő van nekünk!) lehet így is gond a petesejttel? Nem tudom. Mindenesetre most úgy vagyunk vele, hogy kell egy kis szünet, vissza is megyek dolgozni, januárban kezdek, Dani megy oviba, de közben próbáljuk kideríteni, mi lehet a gond. Most kaptunk időpontot immunológiára, ilyen vizsgálaton még nem voltunk, kíváncsi vagyok rendben van-e minden. Aztán úgy döntöttünk, hogy most kicsit hagyjuk Tapolcát, megpróbálunk más irányba is elmenni, így január 6-án megyünk Pestre, a Versysbe, egy konzultációra, + első körben kivizsgáltatjuk a párom, hogy lássuk, nála minden rendben van-e. Első sorba a töredezettség vizsgálat eredménye érdekel, ez azért tud gond okozni... Aztán annak függvényében, hogy nála mi derül ki, esetleg majd az én petesejtem is megnézetjük, de én is úgy vagyok ezzel, hogy ha baj van, akkor az ellen már úgysem tudunk mit csinálni. Ha pedig úgy alakul, hogy valaha még elmegyünk lombikra, nálam már csak a stimu nélküli jöhet szóba. Az AMH-m gondolom már 0,1 körül van az utolsó lombik után, nem látom értelmét magamba tömni a sok hormont több százezer ft-ért, hogy 1-2 petesejtem legyen. 1 most is van minden hónapban, ezután azzal próbálkozunk...Hát itt tartunk, mi még nem tudtuk azt mondani, hogy vége, még megpróbálunk válaszokat találni...
Bea, örülük, hogy veled minden rendben!