Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Megint jó nagy a termés reggeltől!
Oxigen,Mircimama!
Én is Újpesti vagyok,a Horváth cukinál lakunk (árpád üzletháznnál).Ti merre?
Érzem mozogni a picurt 2 napja!Hurrrrrrrrá!
Rita18+5

rita77

Rita: Akkor lehet, hogy mi látásból ismerjük egymást? Bár én állandóan autózom, nem nagyon nézek semerre, de ezek szerin egész közel lakuk egymáshoz Kép Ki a védőnőd?
Ugye milyen jó a babamozgás? Nálunk is van, egyre erősebben, a papa is teljesen meg van hatódva tőle Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigen!
A mi védőnénink:Cseke Ilona
A fiúk Dr bácsilya:Kálmán Mihály (az enyém is ő volt).De látom elfogtok költözni Fótra az sincs messze!!!
Rita

rita77

Gem,
Graco Ultima (Country Picnic színben) 39.990.- ft. Nekem Graco Mirage+ hordozó (travel system) volt Bencénél, amit nagyon imádtam, mert ez egy viszonylag könnyű babakocsi (10 kg), keskeny, így könnyen átfogod amikor lépcsőzől, vagy BKV-ra szállsz. Viszonylag rövid, így minden liftbe befér. Bolygós(ítható) a kereke, ami nagyon megkönnyíti a tolást, nagy bevásárlókosara van, vagány a színe (mind a réginek, mind pedig ennek), az ára elfogadható (a Mirage-t 4 éves 60.000.-ért vettük hordozóval, most ugyanaz 50.000.-ft, az ultima pedig 70.000.- hordozóval). Az Ultima jobb a Mirage-nál, mert nagyobb a tálca a baba előtt, nekem is van tálca a tolókaron (két cumisüvegtartóval), két rekeszes (egyik zárható) a bevásárlókosara, 4 fokozatban állítható a háttámla, nagyobbak a kerekei és vastagabb a váza. Sajnos képet még nem tudok küldeni (digitgép hiányában), de ha az interneten találsz ilyet, kérlek add meg az elérhetőségét, mert én is megnézném (én a google-on kerestem, de nincs). Tartozéka a lábzsák is ( a Mirage-hoz külön 5000.-ft-ért vettem anno). Egyszóval: nekem már akkor nagyon bejött, és mivel a régi összeállításból a hordozó még megvan, így adott volt a márka. Nem tudom a többi travel system típusú kocsiknál ráfikszálható-e a hordozó, ennél igen. 4 éve még nem nagyon volt olyan kocsi, aminek a hordozója fixen állt volna a kocsiban, inkább csak beletehetőek voltak. nekem ez nem tűnt túl biztonságosnak.
Jó hosszan ecseteltem a Graco előnyeit, ezért a reklámért, akár kedvezményt is kaphatnék Kép Kép

Gem, a kérdésedre a válasz:
jó anyatigrishez méltóan fogaid közé kapod a Kicsinyed (csak óvatosan a "szőrénél"), és közben összecsukod (két kézzel) a babakocsit!
KÉREM A CSOKIT!!!!!! Kép Kép Kép

Mircimarca
mircimama

Rita,

Attila u. (az OBI-val egy magasságban) Kép

Mirci (mi az Erdősor u.-hoz tartozunk)
mircimama

<pre>
Azonosító Név Életkor (év) terh. Hét terh. nap Szülés várható ideje Mennyi baba? Lány/ Fiú? Baba neve Kórház korábbi babák elhalt ter. 05.márc
1. Csmárti Márti 32 x x x x x x x Eszter, 2002. 11.hét igen
2. Betsy ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
3. Bkriszta Kriszta ? ? ? ? ? ? ? ? -
4. Gombóc ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
5. Adri77 Adrienn ? ? ? ? ? ? ? ? ?
6. Krimo ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
7. Gmr ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
8. Oxigén ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
9. Gömbölyű ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
10. Andi18 Andi ? ? ? ? ? ? ? ? ?
11. Csutkarozi Rozi ? ? ? ? ? ? ? ? ?
12. Bkriszta Kriszta 24 25 4 2005. május 12. 1 ? Ákos/Anna Szt. Imre -
13. Minyu Edit 25 25 4 2005. május 12. 1 ? Nándor/Gerda Schöpf-Mérei - igen
14. Akiren Akiren 31 23 5 2005. május 25. 1 lány Gréta Péterfy - igen
15. Gomboc Betty 27 23 4 2005. május 26. 1 ? ? ? -
16. Pipocska Andi 30 23 4 2005. május 26. 1 fiú Marcell/Zalán Péterfy - igen
17. Sygnum Éva 28 23 0 2005. május 30. 1 lány Leona Kecskemét _
18. Kriszi Kriszi 30 23 0 2005.junius 1. 1 ? ? ? 2002. Katinka
19. Beus79 Beus 25 22 4 2005. június 2. 1 ? Balázs/ Rókus -
20. Mircimama Mircimama 30 22 4 2005. június 2. 1 ? ? Szt.István Bence, 2001.05.07
21. Katica78 Kata 26 22 2 2005. június 4. 1 ? ? Kútvölgyi -
22. Bannamari Annamari 24 22 2 2005. június 4. 1 ? Gergő(Tamás)/Eszter(Lilla) Uzsoki -
23. Fejeske ? ? 22 3 ? 1 ? ? Kecskemét ?
24. Vikka Vikka 30 22 0 2005. junius 7. 1 ? Miksa/ Adél Péterfy ?
25. Adrienn 74 Adrienn ? 22 0 ? ? ? ? ? ?
26. Hajni20 Hajni 20 21 6 2005. június 7. 1 fiú Marcell Győr -
27. Andi18 Andi 25 21 1 2005.május 30. 1 fiú Dániell
28. Wica Éva 30 20 6 2005. június 14. 1 ? ? Szt. István -
29. Splendida Timi 28 20 5 2005. június 15. 1 ? ? Szt. János -
30. Johanna1975 Johanna 29 20 4 2005. június 16. 1 ? sok-sok ötlet Szt. Imre -
31. Tétényke Erzsi 26 20 1 2005.jun.19 1 lány Zselyke
32. Giggancs Zsófi 32 20 1 2005. június 22. 1 ? Noémi, Kamilla, Bence 2002. Gigi
33. Bogárka75 Zsuzsi 29 19 3 2005. június 24. 1 ? ? Szt. Imre Petra, 2003.06.27
34. Lenocs Lenocs ? 19 2 2005. június 24-26. 1 ? Kinga Kamilla Szt. Imre Panna, 2000.
35. Ezvicc Judit 24 19 1 2005. június 26. 1 ? Attila/ Jahn Ferenc -
36. Banyóci Brigi 25 18 5 2005. június 29. 1 ? ? Kútvölgyi Gyurci, 2002.08.18
37. Drika Drika 24 18 2 2005. július 2. 1 ? ? ? -
38. Mzx Mzx-Móni 29 18 1 2005. július 3. 1 ? ? Szt. István -
39. Vikó Viki 28 18 0 2005. július 4. 1 ? ? Bajcsy-Zsilinszky Szabolcs1995
40. Rita77 Rita 27 18 5 2005.júl.3. 1 ? Lili/Bence Újpesti Kh. Dávid 8, Dominik 5
41. Hanee Judit 23 17 5 2005. július 6. 1 ? Bálint/Lili Szt. Imre - igen
42. Judyt Judyt 28 17 1 2005. július 9. 2 ? ? Nyíregyháza -
43. Mmónika Mónika 32 17 0 2005. Július 11. 1 fiú ? Szent Imre _
44. Gemini ? 31 17 2 2005. Július 7. 1 ? Rebeka Kútvölgyi _
45. Farkasbogi Bogi 27 16 6 2005. július 11. 1 ? ? ? Lili, 2004.02.10
46. Vanda Vanda 28 16 2 2005. július 15. 1 fiú Péter vidék - igen
47. Mj_Móni Mj-Móni 31 16 3 2005. július 15. 1 ? Dominik/Sophie-Ann Margit Christopher, 2002.11.13
48. Tündérke Tünde 27 16 6 2005. július 20 1 ? ? ? Krisztián1995 Márk 1996 Viktória 2002
49. Anikó47 Anikó 31 12 5 2005 aug.15. 1 fiú Matthieu
50. Virga Virág 27 11 5 2005.aug.17 1 ? Lőrinc, Luca Jahn Ferenc Levente 12.19
51. Rókica Réka 30 9 6 2005.augusztus 30. 1 ? Zsuzsanna/ Olivér Szt.István _
</pre>

Kép
Kép
pipocska

Oxigen, Mircimama, Rita!

Én is újpesti vagyok, a Jókai utcában lakom, a gyerekrendelővel szemben!

Nekem még nem sikerült megtalálni a védőnőt... merre van? És mikor lehet odamenni?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszi Pipocska!

Azt hiszem valamikor én is kinyomtatom a táblázatot. Kép

Ja, a tali nekem is jó márc.5.-én!

Viki
vikó

Mirci!
Ez tényleg csokit érdemlő válasz volt! Nem is várok több megoldásra... Kép
De mégis: mi van, ha a kistigris megragadhatő szőrmennyiség nélkül látja meg a napvilágot?Kép
Gem
17+2
gemini

Pipocs!
Nekem sajna nem jó a márc.5., de majd küldök magamról egy képet, hogy veletek lehessek Kép

Giggancs!
Ez a repcsis témát még átrágjuk, én is érintett vagyok ugyanis...
Gem
17+2
gemini

Újpestiek!
Akkor jó sok védőnő-körzet van itt (is). Én dr. Gaálné Egyed Ágneshez járok a Pozsonyi útra. Mondjuk elég érdekes, mert az állandó lakcímem vidéken van, így az elején volt egy kis kavar, meg szegény védőnp nem tud beutalni sehová, mindig megyek át a háziorvosomhoz, mert az újpesti sztk-k nem fogadnak Kép

Rókica: Nem tudom, melyik védőnőhöz tartozol, de a gyermekrendelőben biztos megmondják, ha bemész, és nem is kell messze menned Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Mircimarca:
Ez az?
KépKép

Mondjuk a szín nem volt feltüntetve.

KépKép
oxigen
Györköny

Pipocska!

Köszönjük ezt a szép táblázatot!

Zselyke
20+1
tétényke

Pipocska!
A Péterfybe megyek szülni.Kép
A baba nemét nem tudjuk,és nem is akarjuk megtudni,a nevek egyenlőre:Natália/András

Kép

Kép
tündérke26

Pipocska Kép
Köszi, h megelőlegezted a fiút, de még csak a nevünk a biztos, lánynévben még nem jutottunk dűlőre, így is írtam Péter/?, szóval még a lánynevekben nem egyeztünk meg Kép.
Ez vmi jel lesz?
Írd úgy lécci Kép, hogy
Péter/Nikolett,Petra Anna?
A nemére már valóban kíváncsiak vagyunk, de ahhoz még türelmesnek kell lennünk...

Mircimarca Kép
Én kérdeztem a babakocsi márkát de így is kielégítő volt a leírás Kép. Fotót amit betett Oxigen, az?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Anikó47 Kép
Ti 12 hetesen honnan tudjátok már, hogy fiúcskát vártok?
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

PipocskaKép
Szuper a tablazat.Ugy nez ki kisfiu lesz,de majd 25-en ugyis kiderul-akkor megyunk 4D-re.Nekem is volt elhalt terhessegem a 9. heten,de inkabb ne ird be a tablazatba.
Ja,es nekem is jo a marc 5. Kép

OxigenKép
Sajnos a holnapi elokeszitore nem tudok menni,mert a baratnomtol bucsuzkodok-elutazik 1 evre.Jovo het?Kép

Kriszta es Akos 25+4

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Pipocska!
Lemaradt nálam az utolsó 2 oszlop.
Kórház: Jávorszky Ödön K. Vác
korábbi babák: Máté 2004.05.31.

Úgy néz ki, nekem is jó a tali.

Köszi:
Andi
andi18

Szia Pipocska!
Tényleg jó a táblázat. Azt hiszem az én adataim már nem játszanak, de azért leírom, hátha bekerül a sok kérdőjel helyére.
Név:Réka
életkor:25
a többi rám nem vonatkozik. Van egy babám, a másodikért pedig még edzünk egy kicsit, de már csak alig 3 hónapot!Kép(remélhetőleg)
Puszi mindenkinek, ost ismét rohanok szakdolizni!Kép(Már 4 oldal kész van!KépKépKép)

Márti!
Nem olvastam vissza mindent, szóval lehet, hogy cdsaqk én maradtam le róla:Milyen volt a hétvége?(terveknek, elképzeléseknek megfelelő és minden igényt kielégítő?)

Réka
gmr

Szia Pipocska!

Mesélj milyen élmény volt a szülőszoba látogatás Kép

Akiren
akiren

sziasztok lányok!

Mj__Móni:
Én elsőnek oda mentem, amikor már kezdtem kihízni a nadrágjaimat. Nincs nagy választékuk, amikor én voltam, 3-4 féle nadrágot lehetett kapni (ebből 3 egyféle fazon, csak más szín), de amit én vettem magamnak, az nagyon jó és szép: Valami fincsi anyagból van és elegáns. Fekete színű és csíkok vannak rajta függőlegesen (arany színű, de mégsem feltűnő). Én azt mondom: Egy próbát megér! Valószínüleg legalább 1-2 félét tudnak mutatni, és ha tetszik, viszonylag jó áron jutsz hozzá. Nézd meg!
Én is bélpoklos vagyok!

Lányok! Hol tudok olcsón venni kifogót? Ahol eddig láttam, ott darabja 1400 Ft körül volt, de én ezt sokallom érte.. nincs olcsóbban? Mondjuk 800/db? Ez mindenhol ennyi?

Gemini:
Ha nem fér fel a babakocsi, csinálni kell helyet.. áttolod egy-két öreg nénin és rálépsz pár bácsi lábára és máris elfér a babakocsid.. Kép

Oxigen:
Én majd szivesen mennék előadásra (természetesen Ákossal együtt), csak most nekem nem jó... meg tudod mondani, hogy mikor vannak előadások? Sajnos bár fent volt itt, akkor nem irtam fel. Kérlek tedd fel újra, vagy küldd el mailben! (hannak.judit@mailbox.hu)

Lányok én beteg vagyok, szörnyen érzem magamat.. hála a jó égnek nincs lázam egyelőre, de a közérzetem az pont olyan, mint amikor valakinek 39 fokos láza van.. azt hiszem, hogy most itthon maradok pár napig akkor is, ha ez esetleg csak fáradtság, vagy terhességi dolog, mert semmiképp sem szeretném hogy tényleg komolyan beteg legyek.

Jóéjt mindenkinek!

hanee (17+5)
hanee

Gemini!

Olyan babakocsit sajnos nehezen fogsz találni amit valoban egy kézzel tudsz össze csukni. Én sajnos babakocsi örült vagyok(a Giginek két éves koráig csak öt babakocsija volt)!KépKép
Az esernyő alakura csukhatokat biztos, hogy nem lehet, a lapra csukhatokat pedig elég nehéz csak ha nagyon be van járatva! Persze akkor se mindegyiket.
Nekem is jár csoki??KépKépKépKép
A repülés témát még én is feszegetem meg a dokitól is megszeretném kérdezni. De azt mondják ha minden rendben akkor lehet. A 31-35. hét után nem javasolják nagyon. Találtam egy lapot ahol egy doki válasolgat a repülös kérdésekre, majd mindjárt megkeresem!

Giggancs (20+1)
giggancs

Király volt a szülőszoba, erre számítottam. Főleg a műanyag zacsi tetszett amit a cipőre kellett húzni, meg a kéjgáz.

Kép
Kép
pipocska

Gemini!

Itt a babanet kezdö oldalán ird be a keresöbe, hogy "REPÜLÉS" és ott már kitudod választani hogy melyik rése érdekel pontosan!KépKép

Giggancs
giggancs

Szia Réka!
Igen, már írtam pár sort Egerről. Csúcs volt!Kép Tudom ajánlani azoknak, akik szeretik a hegyi klímát!

Pipocska!
Csúcs vagy! Igaz nem akartam a legelső helyre kerülni, jó lett volna a táblázat vége is, de gondolom így egyszerűbb a még ezután csatlakozók miatt!KépKépKépKép

Lányok!
Holnap kezdem a munkát! Kicsit szorongokKép, de remélem, h. hamar belejövökKép! A GYES-en lévő nagymama már megérkezett, holnaptól "ővé" Eszterke. Légyszi, légyszi, légyszi szorítsatok nekem/nekünk, h. minden rendben menjen!

Jó éjt nektek:

Márti
csmarti

Akri!

Ugye sejted, hogy a kéjgázos hozzászólás Lacitól ered.Kép
Gondolta majd ő írogat nektek, amíg én főzöm a vacsit.
Holnap leírom /azaz ma/ a tapasztalataimat.

Lányok!

Igyekszem javítani, pótolni a táblázatot, csak túl sok infó zúdult most rám.Kép

Márti!

Én szorítok, majd kérünk beszámolót az új helyről.

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok LányokKép
Ezennel szeretnék hozzátok csatlakozni. Pipocska beteszel a táblitokba? Lécci.
Azonosító: Henci
Név: Betti
Életkor: 32
terh.idő: 14+6
Szül.várh.id.: 2005. július 28.
1 baba (nevét, nemét még nem tudjuk)
Kórház: Szt. István
Korábbi babák: -
És szeretnék menni a március 05-i talira.

Nektek is szokott lenni enyhe pociszúrkálás alsó fertályon (jól írtam?)? Meg olyan érzésféleség a hüvelyben? Na én ezek miatt egy eléggé aggódó kismama vagyok. De csütön megyek a dokihoz, és úgy megvizsgáltatom magam, hogy csak na! Amúgy semmi nyűgöm nem volt a várandósság eddigi szakasza alatt, egyedül a pocim mutatja, hogy valaki növöget odabent.

Henci
henci

VandaKép
Kérdezed a szoptatóspárnát. Épp a hétvégén keresgéltem a netem ezzel kapcsolatban:
www.amobafotel.hu oldalon megnézheted, az árak itt kicsit húzósak (szerintem).
Hami-párna nevűt ajánl az Optimális Családtervezési Szolgáltatás, árakat, képeket nem találtam erről (megrendelhető: Frey Zsuzsanna tel.: 363-2229).
Ami nálam a befutó: www.hexapuzzle.hu/kismamaparna.htm lapon a Tommy kismamapárnát találod. Nekem ez teccik. Én a jövő héten ezt megrendelem. Már most jól jönne éjszakánként, mert elég kényelmetlenül alszok, állandóan forgolódok.

Henci
henci

Sygnum!
Én Cserkeszőlőn lakom, és Szentesre járok orvoshoz. Eddig még nagyon meg vagyok elégedve
( kopp-kopp)- most lekopogom- a dokimmal. A kislányt is nála szültem, azóta is hozzá járok, igaz még semmi különös gondom nem volt.
4D azonban nincs Szentesen, csak Szegeden vagy Kecskeméten. És a kettő közül Kecskemét közelebb van, és vásárolni is inkább oda járunk. CSak azt nemtom, hogy merre van ott ez a 4D ULTRAHANG!

Pipocska!
Írom az adataimat, köszi a "bevitelt"!
Fejeske, 32,5 éves, 22+4 terhességi hét, szülés várható ideje: 2005. június 1, kórház Szentes, 1 kisfiú ( név még nincs) korábbi kislány 1995.július 14 Regina
na pussz mindenkinek.
Fejeske
fejeske

Hanee!

Textil kifogó van a Tesco-ban. Nem tudom pontosan mennyibe kerül, de tuti hogy 1000 Ft alatt van. Még a dupla vastag is. Ugyanis van olyan vékony mint a rendes pelenka csak nagyobb, és van dupla vastagságú is. Ha jól tudom ez volt 1000 Ft körül, a vékony még olcsóbb. A babafelszerelésnél találod meg.

Akiren
(23+5)
akiren

Sziasztok!

Nem győzök olvasni, annyit írtok Kép!

Picuri!
Én is pont ezt akartam kérdezni, amit Te Kép. Én holnap töltöm a 12. hetet és nekem is enyhültek a tüneteim, már nem csak nap 1 óra szünet van a hányingerben, hanem akár több óra is. MÁr teljesen elszoktam ettől és néha aggódok én is, de szerintem ez normális.

Vikka!
Én egy másik rákoskeresztúri varrónőt tudok, Őt Buriusz Zsuzsannának hívják és emlékeim szerint nála még olcsóbban vannak nagyon jó cuccok.

Falina!
Nekem is ennyi idősen volt vérzés, nem csak barna és szerintem is a WC-zés miatt. Pihenj sokat és nyugi, biztos minden rendben Kép!

Vanda!
Amikor én először láttam meg az Avent mellszívót szétszedve, bizony megfordult a fejemben, hogy el kell végeznem valami egyetemet az összeszereléshez Kép. De aztán hamar belejöttem és szerintem is nagyon jó.

Hanee!
Jobbulást!

Én úgy tűnik elkaptam Levitől a betegséget, fáj a torkom, fejem, de muszáj dolgozni mennem Kép. Igyekszem teázni, öblögetem a torkom meg homeobogyózok, hátha segít.

Most rohannom kell, mert elkések.
Üdv, Virág 11+6
virga

Henci Kép
Hu, tök jó, hogy igy utána olvastál.
Egy másik topicban Cateye irta, hogy ök a Kikában vettek szopispárnát és nagyon bevált nekik!
Most azon gondolkodom, hogy anyosom és anyukám is imádnak varrni. Nem tudjátok, hogy lehet ilyen "mikrogyöngyöket" kapni?

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

HaneeKép
Köszi, akkor ellátogatok valamikor, ha nem lesz ekkora hó.

VandaKép
lehet, hogy a hasi lapulás a felfúvódás elmúlásával jön, vagy pedig azzal, hogy a belső szervek elcsúsznak jobbra-balra, helyet adva a méh-nek Kép
A fejőgép mind egy méretben van, csak attól függ milyen extrákat=cumisüvegeket veszel hozzáKép

Az AFP-vel kapcsolatban fel fogom hivni a Shöpf Mérei kórházat a 476-4458-as számon, szerdán v. csütörtökön és rákérdezek az AFP eredményre. A Margitban az AFP eredményét kézhez csak pénteken (18+0) kapom meg, mivel akkor megyek genetikai UH-ra az eredménnyel.

Mircimama, kapsz egy Kép és egy Kép
Örülök, hogy megvettétek a babakocsit, ezért a Kép és sajnálom, hogy ennyire rosszul sikerült a bevásárlás, ezért a Kép . UUUUUUUUTálom a félreinformálást! és hányszor, de hányszor megteszik!!!!

MOST KAPTAM EGY RÚÚÚÚÚÚGÁÁÁÁÁÁSTKépKépKépKép KépKépKépKép

Puszi mindenkinek
MJ-Móni
16+4
mj__móni

Sziasztok!

Nekem azt mondta egy ismerősöm, hogy a szülés előtt 4 héttel kötelezően táppénzre küldenek a munkahelyemről. Ez igaz?

A másik pedig hogy (talán kicsit korán) én is elkezdtem nézegetni a babakocsikat... de egész egyszerűen teljesen megzavart a választék. Hallottam, hogy van olyan modell aminek van autóülés része ami kivehető és egyszerűen rászerelhető a babakocsi részre. Akinek van tapasztalata ilyen témában, szivesen várom a tanácsokat. Milyen babakocsit érdemes venni? Milyet nem érdemes venni? Inkább vegyem külön a babakocsit, autóülést meg hordozót? Vagy jók azok a kombinált modellek? Lehet valahol használtan babakocsit kapni? Amiket eddig néztem, legalábbis ezek a kombináltak, elég borsos árúak (60e -től a csillagos égig).

rokica
10+0

Tejmentes blog
Életkör
rokica

MinyuKép
A Teréz Üzletházban lehet kapni. Ott a földszinten van egy részleg, ahol babzsák-foteleket árusítanak, náluk lehet kapni (a kolléganőm vett).

Henci
henci

Ez a Teréz üzletház az Oktogonnál van?
Bocs lányok az OFF-ért, de hátha mást is érdekel.

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

MinyuKép
Igen.
Henci
henci

Szépjóreggelt mindenkinek! Kép
AFP-eredmény negatív! Hipp-hipp! Kép

Giggancs!
A csokoládé természetesen jár, de ezt a témát is átbeszéljük még, egyszerűen megbolondít a választék, nem tudom, melyiket válasszam.Kép

Hanee!
Először is jobbulást! Köszi, a te megoldásod is előbbre visz (minden értelemben)! Kép

Csmárti!
Nagyon, de nagyon szorítok, biztos minden rendben lesz! Csak ügyesen!

Minyu!
Nem igazán vagyok benne biztos, hogy azt érted "mikro-gyöngyö" alatt, amit én, de azért megpróbálok segíteni. Az Üllői út elején (ha a Kálvin téri metróállomástól elindulsz az Üllőin, nem az Iparművészeti Múzeum oldalán, hanem a másikon), szerintem ott van egy "csak" gyöngyös. És ha ugyanott továbbmész, lesz egy "Kreatív Hobby" bolt, ahol ugyancsak van gyöngy+mindenféle más. Számítógépes segítséget kérhetsz a http://www.kreativhobby.hu/ weboldalon Kép

Nem tudom, tudjátok-e, de a CORA-ban baba-mama hetek vannak 2 hétig. 800-900 Ft-ért vannak rugdalózók, plusz egyéb cuccok is, és van Avent mellszívó, ha jó emlékszem 15.000 Ft-ért. (Nem tudom, hogy ez mennyire jó ár, de aki esetleg emlékszik a termék más boltokban látott árára, írja meg! Mintha nekem jónak tűnne...)

Szép napot mindenkinek!
Gem
17+3
gemini

Rokica!
Szülés előtt 4 héttel nem táppénzre küldenek, hanem ajánlatos kivenni a szülési szabadságot. Ami összesen 24 hét, amiből az első 4 hetet általában a szülést megelőzően szokták kivenni, a többi 20 pedig marad a szülés utánra. Szerintem az utolsó hónapban már semmiképpen nem ajánlatos dolgozni!
Üdv. Fejeske
fejeske

Akiren!

Köszi az infót!

Zselyke
20+2
tétényke

Jezusom, de jo nektek 24 honap.
Nalunk 6 het szules elott es 8 het, nem, nem irtam el, 8 het szules utan. Ha otthon akarunk maradni lehet, csak hat sajat zsebbol kell allni.

Vanda, en sosem irtam,hogy tudom a nemet a picurnak. Nem olvastad te rosszul, mar van egy fiam ez a masodik baba lesz. Képnem lenne persze rossz tudni

Pipocska koszi, hogy beirtal a tablazatba.

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Gem Kép
Köszi az infot. Ha jol gondolom, ezek nem "sima" gyöngyök, haenm valmi specko, talán olyanok lehetnek, mint a hungarocell. De elnézek majd a hobbiboltba is, mert ott mindig vannak jo dolgok. Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok,

Én is olyat szeretnék, mint Rokica... tehát, hogy babakocsi funkciója is legyen, de autósülés is legyen egyben.. Van ilyen? Én még nem néztem utána, én a 25.hetet szabtam ki magamnak, ami után kezdek mindent nézni....Tudom hülye babona és ne is kezdjünk újra vitázni.......:-)))

Kapcsolatanalízisről talán Bogárka irta, hogy mennyire drága és hogy szerinte felesleges. ő jobban hozzá tud szólni mivel pszichológus... Biztosan hasznos, amit a könyv ir, és meg is veszem lassan a könyvet, eddig csak könyvtári volt a kezemben, de szerintem ha otthon dumcsizunk ellazult állapotban egy szép zene mellett a bébivel, akkor az is nagyon jó. Lényeg, hogy felvegyük vele a kapcsolatot....

Ti olvastátok a Bába válaszol c. könyvet,nekem az egyik kedvencem a témában... Van benne egy terhesek teája, amit nagy szeretettel fogyasztok és mintha a paráimat el is "ittam" volna.... Van benne citromfű és az köztudottan jó az idegekre. Teljesen ártalmalan.... Ha valakit érdekel szívesen leirom, hogy mik vannak benne....A könyvet érdemes megvenni nagyon jó dolgokat ir....

Gemini és jógások: kéne menni jógára, remélem el is jutok... Szombat 10óra ugye? Amiket irtatok a jógáról azok után tényleg nem bánom, hogynem voltam pedig akkor nagyon bánatos voltam.

A lábam már jobbbbbbbbb, el sem hiszem, hogy ennyi idő után tudok járni fájdalom bicegés és bizonytalanság nélkül....

Szoptatóspárna: Én kaptam egyet karira és az nagyon jópofának tűnik, tönköllyel vagy kölessel van töltve, ami nagoyn jó nyugtató a bébicskének. A biopontban vettem és terhespárna a neve. Két funkciós a nagy pocakkal a mama aludhat vele utána pedig jó a szoptatáshoz.

Gemini: mikor is megyünk előadásra?

Szentimrések: nehogy egyedül legyek ma a tornán... Jöjjön valaki innen is. Oxi, jó lenne ha jönnél, mert a maszírt is meg kéne beszélni.:-)Persze csak ha nem vagy hulla járadt.

Hanee: jobbulást, gyógyulj, az a legfontosabb...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Minyu!
Ezek műanyag gyöngyök!

Johanna!
Jóga lezsírozva. Előadás? Én jövő csütörtökön kezdem. Jössz? Én már jelentkeztem mindegyikre telefonon.

Gem
17+3
gemini

Sziasztok!

Hanee,Virág!
Jobbulást!Pihenjetek sokat!

Márti!
Szurkolok,remélem minden jól megy!

Gemini!
Gratulálok az AFP-hez!

Fejeske!
Ha megírod az emil címedet és hogy mekyik 4D-s UH-ra mész vagy kihez (ha jól tudom 3 helyen is van),akkor szívesen "eligazítalak".

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Anikó47, te hol vagy? Csak nem Amerikában? Én is éltem ott 16 évig, és most áldom a jó döntést, hogy visszaköltöztem Magyarországra gyereket szülni. Olvasgatom a kinti terhesfórumokat, és felháborítónak tartom a kinti támogatásokat (illetve hogy szinte nincsenek).

Johanna: Hol van az a biopont ahol a párnát vetted? Én is szeretnék szoptatóspárnát, meg egy olyan párnát is ami van olyan hosszú mint én, nem tudom, mi a neve, de már láttam ilyet, angolul "body pillow" név alatt fut. Néztem a Kikában meg ilyen helyeken, de ott nem találtam.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Johanna Kép
Nem tudod, ott a biopontban mennyibe kerül a szopispárna?

Csajszik Kép
Van 1 db eladó Lelki köldökzsinór könyvem (én kaptam 3at is Kép) Szóval, ha kell valakinek, jutányos áron megválok töle (mondjuk 1500 ft).

pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

A biopont ahol én vettem a párnát a VIII. ker. Krúdy Gyula utcában van. A Mikszáth tér közelében, illetve a Baross utcai villamosmegállótól két percre gyalog. Nem tudom mennyi, mert ajándékba kaptam. Nem tudom, hogy ilyen-e amire gondoltok, de nézzétek meg, mert nagyon jó....

Gem: milyen előadás lesz jövő héten? kéne menni....én is gratulálok az AFPhez... csak igy tovább....

Praxisba hogy kell időpontot kérni, meg mondtátok, ha innnen megyek óóóóócsóóóóóbbbb...

Minyu: a könyv lehet, hogy érdekel....tényleg neked bejött?? teccccccik?
Köszi előre is Johannazsebi

Kép
Kép
johanna1975

apropó az is lehet egy jó helyszin a találkára. Egy nagoyn hangulatos teázó és még lehet, tele fincsi teákkal és sütikkel amolyan biobolt és kajálda egyben... Szóval ha érdekel lehet, hogy meg tudom kérdezni, hogy be lehet-e foglalni??

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sygnum!
Köszi előre is! narcisz1972@freemail.hu, és a Fráter György utca 17 be kellene mennem, bár lehet, hogy a havazás miatt elmarad. rendes volt a hölgy, mondta, hogy ha valami gond van csak szóljak nyugodtan! Szóval ha ilyen klassz havas, meg ónos eső lesz akkor nem biztos, hogy elmegyünk. De azért később mindeképpen el akarok menni, úgyhogy köszi a tájékoztatást
üdv.
F.
fejeske

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?