Új privát üzeneted érkezett!

Szia GAbi!

Igen, írj még róla légyszi!
A.
Névtelen
 


Sziasztok!

A 33. hétben vagyok és most hagytam ott a kórházat, ahol eddig terveztem, hogy szülök. Ezért keresek kórházat, orvost és szülésznőt, ahol fogadnak, és akik nincsenek augusztusban épp szabadságon. A terminus szerint aug 24.-én születik a baba, de plusz-mínusz két hét simán belefér. Pesti vagyok egyébként.
Kérlek titeket, hogy aki tud valamit/valakit javasolni, írjon!
Köszönöm:
Kíváncsi
 


Kiváncsi, én nem tudok segíteni, hacsak nem jösz Vácra szülni.Kép Régen "láttalak", úgyhogy beugrottam köszönni! KépÉn amúgy aug. 5-re vagyok kiírva. Kép
Puszi: Bellana
 
 

 
 

Kíváncsi!
Sztem kicsit más a Te eseted, mivel nem laktál itthon a terhesség első hónapjaiban, ez nem ugyanaz, mintha "csak úgy" orvost váltanál.
Gondolom, kissé tartasz az ilyenkor előforduló elutasítástól...
Én a Péterffy Kórházat ajánlanám. Jó az orvosi gárda, ha császárra kerülne a sor, ott azt nagyon profin végzik, nem kimondottan "sztárkórház", és van csecsemőosztálya is (PIC?).
És még nincs is messze TőletekKép.

Jó egészséget!
Csi
 
 


Én a Margitot tudom jó szívvel ajánlani ("extra" dolgokra is fel vannak készülve), azon belül is a Sztanyik dr-t, de, hogy mikor van szabadságon, azt nem tom.
 
 


Schöph-Merei-t semmi esetre se válaszd, arról csak rosszakat hallottam, de azt nagyon sok helyről. Én a Szabolcs utcában szültem, ezt nyugodt szívvel tudom ajánlani. Jól felszerelt kórház és jó az orvosi gárda is.
Tudod már, hogy milyen nemű? Gondolom jó lenne már egy kislány a csapatba Kép
Jó szülést kívánok
Kriszta

Kép

KépKép
 


Kedves, rég nem látott nevek! Kép
Már érdemes volt idejönni! Kép
Juli,
a Margitot nem készülnek bezárni? Ilyeneket hallottam...
Csi,
Péterffynek utánanézek!
 


Úgy volt, de "leszóltak fentről", így mégis marad. De még, ha bezárnák is, az biztos, hogy nem idén nyáron.
 
 


Kíváncsi!
Tudod, tartson össze a családKép
Ha orvost kellene ajánlani, akkor az Asbót Ákost mondanám.
Én ugyan a MÁVban szültem, de ha váltanom kellene, hozzá, és a Péterffybe mennék.
Persze, ez is csak egy tippKép

Szia
Csi
 
 


Sziasztok!

N y a n y a 6 7 !

Miért nem ajánlod a Schöpf-Méreit? Mi a gond vele? Írd meg légyszi! Én Oláh Kingához járok oda és azt tervezem, hogy ott fogok szülni! Első babával vagyok egyelőre csak 12 hetes.

Szia Ildi
 
 


Ildi76
Egy barátnőm szült ott és majdnem meghalt a babája, mert nem látták el megfelelően. Az oltást, amit még a kórházban meg kellett volna kapnia elfelejtették beadni. Egy másik ismerőssel a dokija úgy viselkedett, hogy az felháborító. Nem titkolta, hogy szereti a pénzt és közölte vele, hogy adjon már a nővérkéknek is valamennyit. Azóta az előbb említett barátnőm is hallott hasonló esetekről, de mivel engem szerencsére nem érint így nem mentem bele a részletekbe, de ami a barátnőmmel történt már épp elég volt. Nem olvastam a Schöpf-Méreis topikot, lehet, hogy ott találsz hasonló sztorikat. Én arra a következtetésre jutottam, hogy lelkiismeretlen, hanyag dokik dolgoznak ott, tisztelet a kivételnek. Persze nem akarok senkit megbántani, de az ember hall mindenfélét, jót rosszat egyaránt és én erről a kórházról még jót nem hallottam.

Kép

KépKép
 


Szia Nyanya!
Szerintem mindenki a sajat dokijaval elfogult es persze ezaltal azzal a korhazzal ahol o dolgozik.Sajat tapasztalat hianyaban , masok velemenyere hivatkozva igy azert ez eros kritika szerintem, hogy mindenkit lebeszelesz hogy a Schofibe ne szuljon.
 
 


Anitus
Ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, akkor talán meg is értetted volna. Ezek megtörtént dolgok. Ez a barátnőm történetesen babanetes és az esetét részletesen leírta a Schöph-Méreis topikban Muki(vagy Réka) néven. Te nyugodtan szülj a Shofiben, remélem a te babád nem kerül majd életveszélybe az orvosok hanyagsága miatt. Csak egy valamit ne felejt el, a növérek zsebét is teletömni pénzzel, mert erre itt külön felhívják a figyelmet Kép
Még valami, ha tapasztalatod van vagy tudsz valamit a kórházzal kapcsolatban, miért nem írod le? Ha pedig nincs és nem is akarsz ott szülni akkor mit akarsz itt? Vagy netán ott dolgozol és félsz, hogy kevesebben viszik oda a lóvét. Én leírtam valamit, ami nem velem történt meg, de akit érdekel át tudom irányítani ahhoz a lányhoz akivel megtörtént, csak épp most nincs internet közelben költözködés miatt. Nem csak a vak világba beszéltem és nem a buszon a tömegből kihallatszó sztorit írtam le. Azt gondolom én legalább érdemi információval szolgáltam, veled ellentétbe, aki csak kötözködni jöttél ide.
Ezennel be is fejezem itteni csevegésemet, mivel ez amúgy sem a Shöph-Méreis topik.
Kriszta

Kép

KépKép
 


Szia Nyanya!
Barki elolvasna az en es a Te hozzaszolasod akkor az is azt mondana hol kotozkodtem en?Meg nezd mar meg az en hangnemem es a Tied.Mert kell egybol igy reagalni es letamadni az embert?Mi az hogy en mit akarok itt?Amit Te tarsalogni, beszelgetni, megvitani dolgokat, amit en teszek nyugodt hangnemben.Egyebkent meg nem dolgozom ott, csak most kerultem a Schophibe meg ott nem szultem.Most szoltam eloszor itt, de tobbet nem is jovok, mert rogton lehurrogjak az embert.
 
 


Kedves Anitus!
Te nem információért jöttél és nem is azért, hogy információt hozz, csak azért, hogy lehurrogd a hozzászólásomat. Ez nem társalgás.
Én a hozzászólásommal segíteni szerettem volna azoknak, akik kórházat keresnek. Hozzászólásomat lehet elhinni vagy nem elhinni, de akinek felkeltette az érdeklődését utánanézhet a hitelességének. Ezzel még senkit nem beszélek rá vagy le. Nem csak a saját tapasztalat lehet hasznos információ. Persze az biztos, hogy hitelesebb.

Kép

KépKép
 


Szia lányok!

Én is leírtam már a véleményem az említett kórházról a topikjában. Vissza lehet keresni ha valakit érdekel. Mindenesetre SOHA nem mennék oda vissza.

Bellana
 
 


Sziasztok!

Én, mint volt Schöfis szeretnék beleszólni a "vitába". Szerintem ott is biztosan vannak jó orvosok. Az enyém pl. nagyon szimpatikus volt és anyukám is hozzá járt. Őt 10 éve kipakolták és az akkori nővérke gárda nagyon jó volt. Egy probléma volt, hogy még a steril vattát és a fájdalomcsillapítót is nekünk kellett bevinni neki.
Nekem is volt ott egy műtétem és felszólítottak, hogy minden értéket (még a fülbevalót is) küldjek haza. Furcsa volt, de nem volt alaptalan. Elég fura alakok tudnak ott megjelenni.
Egy barátnőm szült ott - akkor még közös dokinknál- és ő szerinte egyedül a Dr. Csaba jött be hozzá minden nap és kérdezte meg hogy van! A furcsa az volt, hogy a gyerekeket etetésre fegyveres biztonsági őr kisérte.
Nem szabad és nem is akarok általánosítani. Biztos mindenki meg van elégedve a kórházzal és a saját orvosával, különben nem szülne nála a szabad orvos választás korában. Én választottam és váltottam! Ez mindenki egyéni döntése!
Barbara
 
 


Hahó!

Eredetileg nem akartam írni, de ez a fegyveres biztonsági őr dolog meglepett. Én egy hónapot feküdtem a Schöpfiben középidősen, és aztán ott szültem a lányomat, de soha nem láttam, hogy biztonsági őr kísérte volna a gyerekeket. (Ez tavaly májusban és augusztus végén volt.) Én alapjában véve elégedett voltam a kórházzal, a dokimmal és a szülésznőmmel teljesen, volt nagyvizit is minden nap, ahol a saját dokimon kívül más is megkérdezte, hogy hogy vagyok, a nővérek is (egy kivételével) teljesen normálisak voltak, nekem a csecsemősökkel sem volt bajom, ha kérdeztem, akkor válaszoltak, az tény, hogy nagyon el voltak havazva. Arra engem is figyelmeztettek, hogy vigyázzak az értékeimre, és zárjam a szobát (a hajléktalanokat is ide hozzák szülni pl., elnézést a becsületes hajléktalanoktól). Hozzátartozik a dolgokhoz, hogy én a harmadikon voltam fizetős szobában, ezen az emeleten csak ilyenek vannak. Ja, a kislányom oxigénhiányosan született, és a gyerekorvos rögtön vetetett vért a köldökcsonkból, hogy lássa, hogy mi a helyzet, és vissza kellett járni kontrollra (még most is, a lányom 10,5 hós), szóval nálunk ilyen szempontból is oké volt a dolog teljesen. Réka történetét olvastam, tényleg szörnyű, és elképesztő, hogy ilyenek is megtörténhetnek, szerencsére velem nem történt ilyesmi. A fő ok viszont, ami miatt mégis máshol fogom szülni a következő babámat: ha nem lett volna szabad hely a fizetősben, vagy a baba-mama szobában, akkor olyan szobába kerülök, ahová csak három óránként hozzák a babát, és ez számomra elfogadhatatlan. Joggal kérdezhetitek, hogy az elsőt miért itt szültem mégis. Azért, mivel akkor ezt még nem láttam ilyen határozottan. És szerencsém volt, hogy volt helyünk, így velem lehetett a pici. Volt más is, ami nem igazán tetszett (pl.: automatikus beöntés, borotválás, gátmetszés; semmi víz vajúdás közben; pótlás, teáztatás), de ezek számomra elhanyagolhatók ahhoz képest, hogy a baba mindenképpen velem maradhasson. Szóval én inkább pozitívan tudok nyilatkozni a kórházról, mégsem fogok visszamenni.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


helyesbítek
A dokikkal Réka is meg volt elégedve, csak a csecsemősökkel nem

Zsizsa
Elmondtál minden rosszat, de azt mondod pozítívan látod, de azért mégsem szülnél ott mégegyszer. Hmmm Kép

Kép

KépKép
 


Nyanya,
Kép Én azt írtam, hogy "INKÁBB pozitívan tudok nyilatkozni a kórházról", ami ugye azt jelenti, hogye nem kizárólag pozitívan, és mivel az ember (én legalábbis) a tökéletességre próbál törekedni minden téren (legalábbis miután rájön, hogy mit szeretneKép), keresek egy olyan kórházat, amelyikkel teljesen elégedett vagyok. Az "inkább" azt is jelenti, hogy nem ajánlgatom a kórházat úton-útfélen mindenkinek, de azt is, hogy soha nem mondanék olyat, hogy bárhová, csak ide ne. Szerintem sajnos még sok kórházban van beöntés, borotválás, gátmetszés, pótlás, teáztatás. A szülésznőm meg olyan szupi volt (meg egy-két nővér), hogy őt borzasztóan sajnálom otthagyni (a dokiról nincsenek igazán szülés közbeni emlékeim, már nagyon máshol jártam, amikor szerepe lett). Szóval szerintem nem a Schöpfi a gödör legmélye (mondjuk, ha nem sikerült volna fizetős szobába, vagy baba-mama szobába kerülnöm, akkor azt nagyon nehezményeztem volna). Még egy csomót írtam, de azok már túl részletbe menő dolgok voltak, ezért kitöröltem őket, mert a végén olyan hosszú lett, hogy volt rá esély, hogy nem olvasod el.Kép A lényeget leírtam. Még annyit, hogy a 20. héttől veszélyeztetett terhes lévén, nekem nagy megnyugvás volt, hogy van koraszülött intenzív, ahol rögtön megfelelő ellátást kap a babám, ha véletlenül nagyon korán érkezne. Na, még így sem lett rövid, de remélem, most már érthetőbb, hogy mi volt a célja az előző hozzászólásomnak.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Zsizsa
Ok ok értem, csak kötözködni volt kedvem Kép

Kép

KépKép
 


Nyanya
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Kedves Nyanya!

Köszönöm a válaszodat! Azóta végleg döntöttem! Megvan a kórház, ahol szülni fogok (még közelebb is van) és remélem a dokiban sem csalódok - jövőhéten megyek hozzá először!

Szia Ildi
 
 


Ildi76
És melyik mellett döntöttél? Láttam nézted az Istvánt és a Tétényit. Hallomás alapján nekem a Tétényi lenne szimpatikusabb. Én is ott születtem, de nem emlékszem semmire Kép

Kép

KépKép
 


nyanya!!!
szia! direkt téged kerestelek, hogy vagy?? mi újság veled?
ha itt válaszolsz, majd ide visszanézek!
mégegyszer szeretném megköszönni azt a sok bíztatást, amit tőled kaptam!! nagyon jól jöttek, és sok szükségem volt rá, és látod, meg is lett az eredménye! már a 14. hét vége felé járunk, eddig minden rendben. már a párom is társ ebben a dologban is, beszél a hasamhoz, sokat simogatja! örülök hogy minden jól alakult. az anyja lassan beletörődött a "tragédiába", de mi már nem foglalkozunk vele, meg azzal, amiket mond.
köszönöm!!
bagzer-eszter

KépKép

KépKép
 


Válaszoltam az öreglányoknál Kép

Kép

KépKép
 


Sziasztok lányok,

Én is most szeretnék váltani orvost és kórházat, sok jót hallottam a Péterfyben dr Tarnóczy Péter főorvos úrról. Tud nekem vki segíteni? Elérhetőség, magánrendelés díja ...
e-mail: kiloise@freemail.hu
Köszönöm
 
 


Szasztok!

Szült-e valaki a Kistarcsai kórházban Szentágotai Ferenc dokinál?Én eddíg egyszer láttam,nagyon szimpi volt és még csak terven a második baba,de jó volna hallani róla valakitől,aki már szült nála. varadiszter@gmail.com.Légyszi írjon,aki ismeri.
 
 


Kedves lányok!Nem tudom az orvost kereső kismama talált e jó kórházat?? érdekelne.. Én a II.sz. Nőin dolgozom. a kórházakról az a véleményem, hogy mindenütt van jó és kevésbé jó orvos. Mindegyik máűshoz ért mert szülészeten belül rengeteg szakág van-onkológia,terhesség,meddőség...-. A Schöpf-Méreiről nekem szomorú emlékem van mert ott halt meg a barátnőm babája tavaly. Ha nálunk szült volna lehet,hogy még élne,bár nem tudom. Viszont Ti jó ha tudjátok ,hogy a munkahelyemen van az ország 2.legjobban felszerelt babaintenziv osztálya. Nálunk is vannak jó, aranyos és kevésbé aranyos orvosok, de sosem itélkezhetünk egy ember, vagy egy eset alapján. Sok sikert és boldog babázást. Irigyellek benneteket, mert nekem nem akar összejönni sajnos. Andi


Édesanyák és édesapák kezdeményeztek petíciót az egészségügyi miniszterhez a szabad szülészet- és szülészorvos-választás korlátozása kapcsán. Itt találod a részleteket, és töltheted le a petíciót, valamint az aláírásgyűjtő ívet.


Vissza a rovat főoldalára

Az egészségügyi törvény tervezett változásai jelenlegi formájukban kihatással lesznek a szabad kórház-, valamint a szülészorvos-, szülésznő-választásra. Alapvetően egyetértünk az egészségügyi reform szükségességével, és a hálapénz visszaszorításának szándékával, álláspontunk szerint azonban a szülést nem lehet a többi orvosi beavatkozással együtt kezelni. Az érzelmi, bizalmi szempontok mellett az is megkülönbözteti az orvosi beavatkozásoktól, hogy egy természetes folyamatról van szó, melynek főszereplője az egészséges anya, és amely előre nem tervezhető, sem időpontját, sem lefolyását tekintve.

Ezért petíciót fogalmaztunk az Egészségügyi Miniszterhez, melyben erre a speciális helyzetre hívjuk fel a figyelmet, és kérjük, hogy továbbra is korlátozás és térítési díj nélkül választhassák meg a nők, hogy hol és kivel szeretnének szülni. Kismama-barát intézkedéseket is javasoltunk, amennyiben mégis mindenképpen szükséges a térítési díj bevezetése.

A petícióhoz támogatóként csatlakozni a mellékelt aláírásgyűjtő ív aláírásával lehet. Kérjük, hogy az aláírásokat kizárólag a mellékelt aláírásgyűjtő íven, illetve annak fénymásolatain gyűjtsék, mert az aláírások csak így lesznek érvényesek! Az aláírásgyűjtő ívekre az aláírásokon és a személyi adatokon kívül semmilyen más megjegyzést, dekorációt nem szabad tenni. Az aláírásgyűjtő ívek hátoldala teljesen üres kell, hogy legyen. Az aláírásgyűjtő ívhez nem szabad hozzácsatolni semmilyen más papírt. Kérjük, az aláírásgyűjtő ívek sokszorosításánál vegyék mindezt figyelembe!

Az aláírásgyűjtő ívet minden 18. életévét betöltött, választásra jogosult magyar állampolgár aláírhatja. Egy választópolgár a kezdeményezést csak egy aláírással támogathatja. Az aláírásgyűjtő íven az aláíró olvasható neve, lakcíme (irányítószámmal) és aláírása kell, hogy szerepeljen.

Kérjük, az aláírásgyűjtő íveket minden lehetséges fórumon terjessze, és amennyiben további gyűjtés céljából átadja más személyeknek az üres aláírásgyűjtő ívet, akkor mellékelje hozzá a petíció és a kísérőlevél másolatát is.

Az aláírt íveket legkésőbb 2006. december 15.-ig szíveskedjen eljuttatni a következő címre:

KOCSISNÉ PÉTERFY HAJNAL
1399 Budapest, Pf.:701/268

Köszönettel:

A petíció kezdeményezői:

Boksay Rita Ferbert-Vadász Ágnes Gurzóné Tuskán Ildikó
Kocsis Gábor Kocsisné Péterfy Hajnal Szebeni Jánosné
Vass László Vassné Csípai Nikoletta

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=314

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
16 hetes kismama vagyok és az I. számú klinikára járok - amíg a törvény ki nem tilt a szuper új rendelet miatt. Ismeri valaki Dr. Demeter Attilát? Nagyon szeretnék róla tudni. Milyen nála szülni? Anyagilag mit jelent? Eddig nagyon elégedett vagyok vele. EMBER csupa nagy betűvel.
Köszi!
 


Sziasztok!

Én a János Kórházban szültem 2005.05.18-án Dr. Zsolnai Csabánál.
Sürgősségi császáros voltam. (Sajnos)
Rendes szülésre készültünk a férjemmel. Az egész várandóságom problémamentes, mennyei érzés volt. Ezért nagyon megijedtem, mikor közölték, hogy baj van és sürgősséggel megcsászároznak.
Pici fiunk egészségesen-gyönyörű babaként jött a világra.
Ha a Zsolnai doktor úr nem ilyen jó orvos és nem dönt olyan gyorsan, ahogyan tette, akkor a fiam akár szellemi fogyatékos lehetne, vagy legrosszabb esetben meghalt volna.
Szeintem Ő nagyon emberséges, lelkiismeretes és rendkívül jó orvos. :D Kép
Mindenkinek ajánlom.

Üdv,

Bea

Derdák Bea


Sziasztok!

Jár most valaki a János kórházba Zsolnai Csaba doktor úrhoz?

Szívesen cserélnék tapasztalatokat,

elöre is köszi

N.
 
 


Sziasztok,

Én egy elrettentő történetet szeretnék megosztani veletek Dr Patai Kálmán-ról. Látni fogjátok hogy hiába választotok egy jó orvost ha vannak "Patai Kálmánok" akik mindent megtesznek hogy ne az döntsön akiben megbíztok.

Lányok,
Ismeri valaki dr. Patai Kálmánt a SOTE II.ről?
[/url]


Tisztelt Édesanyám, Várandos Kismamák :) Uj vagyok az oldalon. Bemutatkoznék: Monika vagyok.


2. Babocámat várom,immáron 6 hetes terhesen.

Elsö gyermekem 4 éve született,a szülésem 4.5 orás volt..nehéz lenne irni a szülés után történt dolgokrol! Nem kértem epidurált..félelem nélkül mentem szülni..de annál nagyobb rettegéssel hagytam el a Korházat 2 hét után. Sajnos a velem történt dolgok megviseltek.Sem választott orvosom nem volt,sem szülésnöm,ügyeletben szültem anno.

-Mára el is feledtem,el is engedtem a nehéz részét a lelkemböl,pozitivan állok ezen babám szüléséhez -

Viszont-ami nagyon lényeges..szeretnék nagyon jol választani.

Mint Korházat,mint orvost,s szülésznöt. Szolid,emberséges,kedves,türelmes,odaado orvost és szülésznöt szeretnék,szo szerint vágyom rá.S egy olyan Korházat-ahol a szülöszoba is otthonos,nyugodtan és rendezett körülmények közöttt tudok majd vajudni -majd szülni-ahol -mint egy család tudunk majd jelen lenni a szülésem alatt.  Kérem önöket,benneteket,hogy ajánljatok nekem Korházat ,orvost,szülésznöt. Köszönöm Tisztelettel : Monika

im25
Budapest VII. kerület
 
 


Sziasztok!

Én is új vagyok még itt és az a kérdésem lenne, hogy valaki szült itt Dr. Horváth Zsoltnál? (Jahn Ferenc Dél -Pesti kórház) 
Ha igen, mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
A Kórházzal kapcsolatban???
Érdemes szülésznőt és dokit is fogadni, vagy elég az egyik? S melyik?
Próbálok felkészülni lelkileg a szülésre, de minél többet foglalkozom a témával annál jobban be vagyok rezelve.
Nem szeretnék rossz élményt.
20 hetesek vagyunk

"Nézzék csak meg jól a terhes nőt: azt gondolnánk, átmegy az utcán, vagy dolgozik, vagy éppenséggel szól önökhöz. Tévedés. A gyerekére gondol. Nem fogja bevallani, de kilenc hónap alatt nincs perc, hogy ne gondolna a gyerekére. Jó, figyel arra, amit mondanak neki, csak nemigen hallja. Bólogat, de igazából fütyül az egészre. Maga elé képzeli. Öt milliméter: egy szem búza. Egy centi: kagylócska. Öt centi: az asztalon a radírgumi. Húszcentisen, négy és fél hónaposan: a kitárt tenyere. Semmi. Semmi se látszik, mégis csak gyakran téved a keze a hasára. Dehogy, nem is a hasát érinti, hanem őt."
Anna Gavalda
jesse
Budapest XVIII. kerület
 
 


Sziasztok! 

Azért nyitottam ezt a topikor mert le szerettem volna írni hogy szerintem miért jó ha van fogadott szülésznőd. 

Programozott császárom volt sajnos ( természetesen szerettem volna szülni, de így alakult)...

Pintérné Hajdu Zsuzsanna volt a fogadott szülésznőm a Kistarcsai szülészeten.
Egy végtelenül kedves, nyugalmat sugárzó és szakmailag is ott van a toppon ember. Sokan mondják, hogy nem szokás szülésznőt fogadni császárnál. Hát szerintem nagyon is ajánlott. Nálam ott volt mindvégig, segített, támogatott és nem csak a műtét előtt és közben, hanem ő segített felállni a 12 óra fekvés után, ő mondta és segített átvészelni a nehezén.  (meg persze a férjem aki szintén mind végig ott volt velem. Segített a babánál és ő vitte ki a picurkámat apa mellkasára is. Ha valaki a Kistarcsi kórházban szeretne szülni szerintem szóljon neki is nagyon sokat tud segíteni. 
A szülészet is nagyon szuper. A fájdalmaimat leszámítva semmit sem csinálnék másképp szülészet és orvos/szülésznő választás szempontjából. Az osztályon mindenki nagyon nagyon kedves, a Csecsemőgndozók is ugy bánnak a piciddel mintha a sajátjuk lenne, mindent megmutatnak, bármikor szólhatsz neki és készségesen segítenek ( szoptatásban, fürdetésben, pelenkázásba stb. ) és a nővérek is nagyon kedvesek és bármi van azonnal jönnek, meg amugy néha maguktól is bejöttek megkérdezni, hogy minden rendben van e. 
Egyszóval nagyon jó kis szülészet a Kistarcsai. 

Orvosom Dr. Bokor András volt, Ő vele is nagyon nagyon meg voltam elégedve. Kedves, modern felfogású és nagyon nagyon sokat foglakozik a kismamákkal. :) 




kb. 1 órás kicsikém. :)
kincs0406
Budapest XV. kerület
 
 


Kedves Kismamák!

A lányom 37 évesen, többféle betegséggel küzdve vállalt babát.
Az az orvos, akihez hónapokig az Sztk-ba járt, nem vállalta a szülést - azzal az ürüggyel, hogy ünnepek alatt nem ér rá...
Ismerősök segítségével találtunk Dr. Vermes Gáborra (MÁV Szülészet)
A doktor úr - karásony ide v. oda - egész ÜNNEPEK ALATT  elérhető volt.
A szülés idején VÉGIG  a lányommal volt, és amikor kellett segített.

Nemcsak kitűnő szakember, hanem a szó eredeti értelmében  EMBER  is.

Mindenkinek ajánlom

Egy friss nagyi

Blénessy Albertné
blenessyalbertne
Budapest XVIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Én azt már tudom, hogy hol fogok szülni (Margit kórház), de azt már egyáltalán nem, hogy kinél is kellene O.o
Mindenkiről olvasok jót meg rosszat egyaránt...először a Magyar Dr-nál szerettem volna szülni, mert csak jókat hallottam róla aztán kissé összezavarodtam...jelenleg nem tudok választani...ki az aki nem kér vagyonokat, de mégis emberszámba vesz ez alatt a nehéz, embertpróbáló időszak alatt?!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nóri 17 hetes kismama :)
Ja és első babuc...szóval ezért is parázom rajta ennyit...
 
 


Kedves anyukák és leendő édesanyák!

Paku Patrícia vagyok a győri Széchenyi István Egyetem végzős szülésznő hallgatója. Diplomamunkámhoz szeretném az Önök segítségét kérni. Kutatásomban azt vizsgálom, hogy a szülésznőknek milyen szerepe van a várandósságra való felkészítésben és a várandós gondozásban. A kérdőív önkéntes, anonim. Nagyon szépen köszönöm előre is! További szép napot! :)

https://docs.google.com/forms/d/1VigGLV ... c/viewform
 


Kedves Torvenyesszules!
Probáltam megnyitni, amit belinkeltél Dr. Patai Kálmánról, de az az oldal már nem létezik. Így nem tudom, mi történt veletek. Amikor én szültem az első gyerekemet, akkor is ő volt az ügyeletes. Az én kedves, bájos, fiatal doktornőm már császárra akart vinni, hogy ez már nem fog menni. A SOTE szabályzat szerint viszont ezt jóvá kell hagyatni az ügyeletes orvossal, na ekkor láttam életemben először Patai doktort. Azt hittem belepusztulok, amikor megvizsgált, de azt mondta Gyerekek! Itt a baba feje, csak visszacsúszik a méhszáj, ami meg kell tartani. (hát ezért fájt az annyira) Adjanak még egy adag oxitocint és lehet nyomni. Ha ő nincs, engem visznek császárra és akkor a második gyerekkel is kérdéses lett volna a normál szülés. Nem ismerem őt egyébként, de e miatt mi hálásan tekintünk mind Patai doktorra, mind a SOTE ezen szabályzatára. Azért, ha megtalálható még valahol a te történeted, erdekelne, de csak ha nem kavar fel nagyon Téged. Jó egészséget!
 
 


Sziasztok!

Lassan orvost kellene vàlasztanom és érdeklődnék Petik Dòra doktornő àrairòl főleg a szülés érdekelne a sima és a csàszàr egyarànt illetve hogy tudnék e hozzà jàrni kòrhàzi rendelésre mert sajnos a magànrendelést nem tudom megengedni magamnak. Köszönöm a vàlaszokat előre is ☺ az e- mailem: egrireni86@ gmaol.com
 


Kedves Kismamák!
Szeretném megkérni Önöket, hogy a kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá a szakdolgozatom elkészüléséhez.
Témám a terhesség alatti depresszió és szorongás, anya-magzat kapcsolat.
Kb 10-15 percbe telik, de nagyon nagy segítség lenne minden egyes kitöltés. Előre is köszönöm a segítségeteket  További csodaszép napot kívánok!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... w/viewform


[b][size=150]@torvenyesszules[color=#00BFBF][/color]:
Szia! Megosztottad az elrettentő történetet dr Patai Kálmánról? Hol olvashatom? Most Balassagyarmaton praktizál, ami nekem helyben lenne és valaki őt ajánlotta, mint jó szakembert. Érdekelne, Te mit mondasz róla![/size][/b]
 
 


Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék,hogy van-e valakinek szülési tapasztalata DR Radványi Krisztináról?
Elvállalt terhesgondozásra, de nem tértünk ki árakra! Szült nála valaki nem olyan rég esetleg? Mennyivel kellen ekörülbelül kalkulálni nála?

Előre is köszönöm a  válaszokat!
 
 


Sziasztok,
Ahol a nagyon nem ajánlom Dr Patai Kálmánt tudom nem nagyon jó a választék de rá ne bízd magad.
Régi gyarmati dr után mentem vácra de mivel párom nem volt közelbe mentő gyarmati kórházba vitt mivel oda tartozom.
Patai volt az ügyeletes, egy megrázó élmény volt kisfiam születése.
Direkt siettette a szülést, kézzel tágítatott szülésznővel,undorító módon bánt velem illetve a szülésznővel is és egyfolytában megjegyzéseket tett fogadott orvosomra.
Gyereket bő 40 perc alatt kierőszakolta belőlem.
Az az eset amit nem lehet megnyitni pedig elég kemény hálapénz követelésről szól, mikor kismamán nem kevés pénzt akart behajtani szülés után , ez kapta fel média és elbocsátották és gyarmaton tárt karokkal fogadták akkor volt róla szó megszűnik osztály minden.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

cron