Új privát üzeneted érkezett!

Picur!

Ott csak azt írtam, hogy én a 8-16. hét között hánytam. Valaki nem hány egyáltalán. Vagy addig hány, vagy rosszul van, amíg a baba meg nem mozdul. Valaki az egész terhessége alatt.

Emberként próbálunk szabályokat keresni, de nincs.
Örülj és élvezd, ha jobban vagy!
tétényke

Pipocska!

Köszi a táblát, ari vagy. Nálam a terhességi idő nem stimmel. Ma 21+6 vagyok. Kép kijavítanád?
És fiam lesz, Marcell.

Köszi:

Hajni 21+6
Vendég

Andi18! Kép

Jajajajaj! Ne harizz! Félre ne érts, ezzel nem akartam semmi rosszat!!! Tudom, hogy senkit nem akartál megijeszteni!!!!!

Pipocska! Kép

Köszi a táblázatot! Ha lesz egy kis időd, beírod,hogy a kisfiamat Szabolcsnak hívják?
Köszi!

Viki
vikó

Vanda!

Gondoltam megpróbálkozom vele, mert senki nem nagyon ért rá erre.
Először csak olyan megnyitósat tudtam csinálni, és már épp segítséget akartam kérni tőled, mert az alaptáblát arról másoltam, amit te tettél fel jan. 6-án. Aztán eszembe jutott, hogy van itt is formázás. Azt hiszem ezt is te mondtad. Ha nem akkor bocsi. Így legalább rögtön rá tudunk nézni.Kép
Ráadásul most eldöntöttem, hogy kinyomtatom magamnak, és ideteszem az orrom elé valahova, mert már olyan sokan vagyunk, hogy nálam néha se kép, se hang.Kép

Vikó!

Mi a bánat az a textil kifogó???Kép
Mit kell vele kifogni?
Mi is a hétvégén megyünk Kikázni. Én is azt hallottam, hogy ott legalább mindenféle van.
Ikeától én sem ájultam el.

LÁNYOK!

TETTEM BE ÚJ RUBLIKÁT A TÁBLÁZATBA.
HA NEM FÁRADTSÁG, LÉGYSZI ÍRJÁTOK LE, HOGY IDE IS, HOGY KINEK JÓ A MÁRCIUS 5. ELÉG EGY IGEN-NEM. ÍGY LEGALÁBB RÁNÉZÜNK A TÁBLÁZATRA, ÉS EGYBŐL TUDJUK.
ETTŐL FÜGGETLENÜL HANEENAK MENJEN AZ E-MAIL, MERT Ő SZERVEZI
KÖSZI MINDENKINEK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST!Kép

Kép
Kép
pipocska

Andi18!

Ez nagyon kedves Tőled, mármint hogy én vagyok a Tökéletes Kismama. Ha ez azt is jelenti, hogy állandóan parázok mindenen, mint egy teljesen nem normális, akkor ilyen szempontból, tényleg.
A 12. héten tudnak már tarkóredőt mérni, vagy az még nagyon korai?

Tétényke!
Köszi a biztatást. A helyzet az, hogy alig bírom már ki péntekig.
Csak nem azért ez a felhasználóneved, mert a Tétényiben fogsz szülni?
picuri

Picuri,

Ne izgulj, orulj neki, hogy mar jobban vagy. En szerdan toltom be a 13. hetet es kb. egy hete, hogy jobban vagyok. Ez termeszetes, hiszen lassan belepsz a masodik harmadra.

Giggancs,
Be kell jelenteni a repulotarsasagnak, hogy terhes vagy, de fennakadasok inkabb csak a hetedik honaptol vannak.
Neked inkabb lesz farsztobb viszont. Ne felejts el mindenkeppen vizet vinni magaddal, mert a repulogepi klima rettenetesen szarito hatasu. Sokat igyal, akkor is, ha nem vagy szomjas.

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Pipocska!

Ha engem is felvennél a sorba!
Ahogy láttam, hogy írod az oszlopokat, úgy írom.
Tétényke Erzsi 26 év 20 hét 1 nap 2005. június 19. 1 baba kislány Zselyke
tétényke

Picuri,
Nekem holnap lesz tarkoredo meres, mar alig varom es akkor leszek 12 hetes es 6 napos.
Ne izgulj, minden rendben lesz.

Aniko
12+5

KépKép
KépKép
aniko47

Picur!
Tényleg ne izgulj! Nem, a nevem azért az, mert ha kisfiú csücsülne a pocimban, akkor Téténynek neveztük volna. De most egy gyönyörü kislány van ott, akit Zselykének hívunk. Múlt héten tudtuk meg a 4 D ultrahangon.

Fel a fejjel! Örülj!
tétényke

Pipocska

En kimaradtam a tablazatbolKép
Aniko 31 ev 12 het 5 nap 2005 augusztus 15 1 fiu Matthieu

Koszonom
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Pipocs!
Az adataim:
Életkor:31
Terh.hét:17
Terh.nap:+2
Szülés vár.idej:2005.Júl.7
Mennyi baba? 1
Lány/Fiú:??
Baba neve: Rebeka, ?
Kórház: Kútvölgyi
Korábbi babák: nincsenek
És KÖSZI!

Csmárti!
Örülök, hogy jó volt Egerben, és sajnálom, hogy nem réteseztetek! Kép

Csmárti, Johanna, Giggancs,
Vikkával voltunka vasárnapi jógán, ami messze nem volt olyan jó, mint a Paulayban: rakás ember, hatalmas csarnok, hideg, 4 kismama és 40 nem kismama volt az átlag. És rövidebb is volt egy kicsit a szokásosnál. Viszont ingyért volt és megmozgatott egy kicsit (Apropó Giggancs, hogy vannak a lábaid???Kép)
Szombaton remélem jöttök a Paulayba, szerintem nem érdemes kihagyni!

Szombaton végülis mi is kiugrottunk a Soroksári úti Megatoysba. Nekem eddig ez az üzlet tetszett a legjobban, az első ruhákat is beszereztük (volt néhány leértékelt cucc is), de most már megszoktuk, hogy közlik velünk: "az új nyári cuccok csak májusban érkeznek". A babakocsi-választék elkábított, és ha eddig meg voltam zavarodva ez ügyben, hát most csak még jobban.

Johanna!
Sok-sok gyógyír a lábadra!

Vanda!
Fantasztikusak a képek, a kispapa-pocakon percekig fetrengtem. KépKépKép Eredeti ötlet! (Akkor én már fel sem teszem, bár nálunk is van hasonló jelenség...)

Mindenkinek szép napot!
Gem
17+2
gemini

Sziasztok!

Pipocska!
Klassz a táblázat!Adataim:
név:Éva
életkor:28
terh.hét:23+0
szül.várh.ideje:2005.május 30.
mennyi baba:1
neme:lány
neve:Leona
kórház:Kecskemét
korábbi babák:-
Köszi szépen!

Picuri!
A 12. hét környékén enyhülnek már a koraterh-i tünetek,ez normális.Nekem sajnos csak a 18. héten múlt el a hányinger,de sztem ez volt a "nem normális".Akkor viszont egyik napról a másikra szűnt meg.Ne aggódj,biztos nincs baj!

Éva
23+0

Kép
sygnum

Johanna1975!

A kapcsolatananlízisról kérdezném. Különben mit tudtál meg, hogy mennyibe kerül? Amúgy a könyv tényleg jó, de én is az árától féltem egy kicsit...

Tétényke
20+1
tétényke

Pipocska!

Én is küldöm az adataimat!

Nevem: Réka, kor: 30 év, terhességi idő: 9 hét 6 nap, szülés várható ideje: 2005. augusztus 30. baba száma: 1, baba neme: ? Baba neve: Zsuzsanna/Olivér Kórház: Szt. István, korábbi babák: nincs

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Akiren!
Hova jártok felkészítöre? Én is szeretnék menni az ifjú apukával együtt. Mit tudtok ajánlani?

Zselyke baba anyukája
20+1
tétényke

Tétényke!
Gratulálok a kislányhoz!

Lányok, nem hülyéskedek, de amióta olvasgatom a megnyugtató válaszaitokat, megint erős hányinger lett úrrá rajtam. Na nem a válaszoktól, félre ne értsétek!:-), hanem ezek szerint igencsak tévedtem, hogy ez már a múlté. És ennek most nagyon örülök.
picuri

Sziasztok!
Pipocska kiegészitésnek pár adat a táblázatba:
név:Tünde
kor:27 év
terh.hét:16
terh.nap:6
szülés helye:Péterfy
korábbi babák:Krisztián 1995,Márk 1996,Viktória 2002

Beírnád ezeket?
Köszike!
Szép napot(már amennyire szép lehet ilyen hidegbe)!
Tünde,16+6

Kép

Kép
tündérke26

Hahó,
sziasztok,
elvileg én is még éppen ide tartozom, mert június 1-re vagyok kiírva a másodikkal.
Kriszi
30
terhességi hét: 23
várható szülés: 2005. június 1.
baba: 1
korábbi baba: 1 Katinka Júlia (babanetes nickjén Cicó) szül. 2002. december 29.

Virág,
örülök, hogy itt is összefutunk Kép
Minden elismerésem, hogy dolgozol...
Üdv
Kriszi
kriszi

Elfelejtettem írni,hogy tegnap találtam egy jó kis gyűjteményt a hordozókendőkről,ha vkit érdekel.A külföldi oldalakon nagyon jó képekkel ábrázolják a kötési pozíciókat. hordozokendo.lap.hu

Éva

Kép
sygnum

Pipocska!

Az a kifogó olyan, mint egy törölköző. Csak az anyaga oan, mint a pelenkáé. A Babát kell kifogni Kép vele a vízből. (Halászháló híján. Kép) Tényleg idióta neve van... Kép Nemrég irogattunk róla egy keveset. A legtöbben azt mondták, hogy sokat nem ér, nem jó nedvszívó. De valaki még rajtam kívül azt mondta, hogy jó, ha nem vadiúj, hanem már volt használva. Én kimosom párszor, aztán tuti lesz.

Akkor lehet, hogy összefutunk a KIKÁban? Kép

Picuri! Kép

A 12.hét+pár naposan mérik a tarkóredőt. Ugye jól mondom Lányok, a betöltött 12.hét kell hozzá?

Az émelygés, hányinger nekem is a 12.hét körül kezdett enyhülni, 1-2 hét múlva teljesen elmúlt. Sokkal könnyebb így! Ki tudom nyitni a hűtőszekrényt!!! Kép
vikó

Sygnum!
Helló! Most látom, hogy Te meg Kecskeméten fogsz szülni. És voltál már 4D-n? Mert nekem épp csütörtökön kellene mennem, de a hó miatt lehet, hogy eltolódik a téma! Ja! és ha voltál, milyen volt???
Fejeske 22+3
fejeske

Pipocska Kép
Ügyi vagy nagyon! Kép
Ott az "elhat" az elhalt lenne ugye?... Előbb elhaltnak olvastam, brr mondom nem is az van odaírva, hanem elhat. (vagyis elhatározott? terhesség), látod már kombináltam.
Szóval akkor ide nekem is van információm Kép, elhalt terhességem volt: 2004. április 5., műszeres befejezés a 11. héten.
És a március 5-i tali egyenlőre "igen".

Gemini Kép
Papát természetesen megkérdeztem, szeretne-e a nyilvánosság küszöbére lépni Kép. Amúgy nem ilyen a hasa, hanem csak jól megszívta magát levegővel és kinyomta (alapjáratos pocis, de itt tripla nagy Kép). Így ő láthatóan a 8. hónapban jár KépKép.

Vanda
16+3 (16+5)

Vanda

Kép
vanda

Pipocska Kép
Nekem jó a márc. 5, ugyhogy a tábliba be lehet vezetni.
A textil kifogót én is kérdeztem, miután itt tanakodtunk kb fél órát a kolléganömmel Kép Kép

Kisterhes tünetek nekem a 12-13. héten enyhültek, bár 1-1 napra még beköszönt a róka-koma, de az már nem volt vészes.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Fejeske!
Nem voltam és egyenlőre nem is tervezem.Ha a 2D-s UH rendben van állítólag nem tudnak sokkal többet megnézni 4D-vel sem.Nem tudom,kihez mész ezt a Tankó dr. mondta.Mozizásra persze jó,ha a baba is úgy akarja és megmutatja magát.Az arcáról állítólag a 28-30. hét körül lehet igazán szép képet csinálni.

Hallott már vki a Medicor légzésfigyelőről?Vagy van esetleg vkinek tapasztalata vele?Egyáltalán érdemes venni vagy csak akkor,ha a baba koraszülött,kissúlyú stb.?Azért kérdezem,mert a Megatoysban februárban "csak" 20E Ft a kuponakciós ára és az még kifizethető.

Éva

Kép
sygnum

Picuri,
én is pont így voltam, mondta is a barátnőm, hogy mintha rólam írták volna a könyveket Kép, ne aggódj!

Johanna,
voltunk jógán, de csak ketten Geminivel. Dehát ez azért egy kicsit más volt, mint a Paulayban. Kb. 35-40-en voltunk, egy hideg, nagy tornateremben, ebből négyen voltunk kismamák. Majd szombaton jobb lesz Kép.

Hanem képzeljétek mi történt... két hete voltam jógázni, akkor a leül-terpesztnél elértem a lábujjaimat, most viszont hiába nyújtózkodtam, csak a bokámig értem Kép.

Pipocska,
az adataim:
Vikka
30, (nemsokára 31)
ma épp kerek 22 hetes vagyok
első baba
Miksa/Adél
Péterfy

A 4D-s ultrahangról nekem azt mondta egy ismerősöm, hogy nagy csalódás volt, mert annyira mocorgott a baba, hogy nem lehetett rendesen megfigyelni... dehát olyan kis helyesek a képeken, amiket ide raktatok, nekik csak biztos nem volt szerencséjük...

valamelyikőtök írta a Rákosnemtomhol-i varrónő számát, ő egy nagyon kedves néni, és én nagyon jó bordó kordbársony nadrágot vettem nála 6000.- Ft-ért. Az szerintem nem sok, a nacit pedig nagyon szeretem Kép. Ajánlom mindenkinek, sokféle ruha van nála. Csak telefonálni kell neki, és lehet menni, általában hatig.
Glavák Istvánné
1163 Bp. Kőszirt u. 6.
403-0490

vikka
22+0

KépKép
vikka

Picuri,
hát bizony, volt olyan, amikor már 2 hétig nem hánytam, na azért hányingerem az volt. Aztán Karácsony elött 3 napig, szinte semmi nem maradt bennem. De Szenteste napján valahogy már sokkal jobban voltam, kivéve a sok hányástól megviselt torkomat. Semmi hangom nem volt...
Hát ez az én sztorim...Én utoljára január 1-jén hánytam egy nagyot...
Zselyke baba
20+1
tétényke

bocsánat, mire beírtam ezt a sokat, addigra, már új lapot kezdtetek Kép

Pipocska, kihagytam
a szülés várható időpontja: 2005.június 7.

KépKép
vikka

Hát akkor nem is gáz, hogy nem voltam jógázni. Nem hangzik valami jól, amit irtatok róla. Szombaton jó lenne menni, meg lehet, hogy holnap eljutok tornára.
Szentimrések: nem jön valaki holnap terhestornára 1/25-1/26ig.Biztos jó lesz.

Ez a kifogó viccesen hangzik és tényleg még nem is hallottam róla.

Johannazsebi

Kép
Kép
johanna1975

Giggancs,
tegnap olvastam, hogy a 28. héttől egyes légitásaságok orvosi igazolást kérnek, hogy repülhetsz-e. 36. héttől viszont már nem repülhetsz.
Persze lehet, hogy ez már elavult infó. Rá kell kérdezni!

Tegnap megint volt egy kis barna, sztem a nagyon nagy erőlködéstől, amit a klotyón műveltem... Muszáj volt már a Tamarinlaxhot fordulni (aszalt szilva, zabpehely és tásai nekem semmit nem értek) és mára meg is lett a hatása! Kép

Falina
10+3
falina

Falina!

Nekem a búzakorpa vált be. Nem túl finom, de joghurtba elviselhető. Egy próbát megér. A Tamarinhoz hozzá lehet szokni állitólag.

Andi
21+1
andi18

VandaKép
Én imádtam az Avent Isis mellszívót. nagyon szupi volt, és csak elsőre tűnik nehéznek az összeszerelése, de sokáig birja a nyúzást! Én 14 hónapig szoptattam és minden szoptatás után kifejtem a tejcsit és lefagyasztottam. Majd ha fagyasztasz tejet 1-2 hét múlva engedj fel egy zacsival és próbáld ki, hogy izlik e a kismanónak, mert iszonyatosan megváltozik az ize (fujjjjjj lessz de nagyon) a fagyasztás után és nem bizti, hogy a gyereknek izleni fog.

Mikor mész AFP-re?

Képzeld, nőtt az én pocim is. Már majdnem nem jó rám a szoknyám! Képet majd rakok fel, ha lesz digigális fényképezőgépünk. Addig meg marad a hagyományos szkennelés.

LányokKép
Ma levették az AFP-t, meg a terheléses cukit is megcsinálták (azóta fáj mindkét karom a két vérvétel miatt éhgyomri és terheléses) jövő héten pénteken meg UH-ra megyek! Remélem meg fogják tudni mondani a nemétKép

HaneeKép
Az Emánuell-ben lehet venni kismamaruhát? Tbálinti vagyok és marhára érdekelne, nekem még eszembe sem jutott, hogy ott nézzek körül.

Vettem a Brendonban (ex Madrina) 7Eft-ért egy fekete kordbársony kismamanadrágot a hétvégén. Az első kismaminadrágom, amit nem anyukám varrt Kép Szupi és olcsó a több 20EFt-os nadrághoz mérten, amik ott a Brendonban lógnak a fogason. Elég lehangoló a kismamaruha választék ÁRA.

Mindenknek pusszancska,
MJ-Móni
16+3
mj__móni

Pipocska,
Regisztralni magad a Praxisba a kovetkezo e-mail cimen lehet:
http://www.babanet.hu/ultrahang.php

Adataim:
Életkor:32
Terh.hét:17
Terh.nap:+0
Szülés vár.idej:2005.Júl.11
Mennyi baba? 1
Lány/Fiú: fiú
Baba neve:
Kórház:Szent Imre
Korábbi babák:-

Lanyok,
A hetvegen jol kimozogtam magam. Szombaton a Borzsonyben voltunk, mig a parom sielt en a parkolobol felmasztam a Nagyhideg hegyre. Nagyon elveztem a havat es a napsutest. Mikor felertem, pedig neztem a sieloket. Sajnos elkovettem azt a hibat, hogy nem ettem tul sokat, regelire egy kis tejet ittam es egy szendvicset dobtam be. Fel 4 fele mig vartam a parom az utolso lesiklasabol egyszerre elkezdett homalyosodni a vilag es a labam gyengulni, nagyon megijjedtem. Nem vagyok egy ajulos tipus, de azt hiszem ez most annak a jele volt. Meg szerencse, hogy megerkezett a parom es bebotorkaltunk a turistahazba. Lenyultam az utolso db. virslit, meg rantottat kaptam es egybol jobban lettem. Valoszinuleg leesett a vercukrom, pedig ehseget nem ereztem. Legkozelebb jobban kell vigyazni, nem elfelejteni enni. Ezt elrettentesul irtam, azoknak akiknek hasonlo eszebe jutna. Masnap Galyatetore mentunk ott mar du. 3-kor beultem egy etterembe tankolni.

Picuri,
En az elso 7-8 hetben nem kivantam enni, de se hanyinger, se rosszullet. Azota tokeletesen vagyok nem erzek semmit, meg a mehem sem huzodik. Mar a 17. hetet kezdem es babamozgast, sot kapirgalast se erzek. Neha bepanikolok, hogy nincs is babam. Ilyenkor elmegyek UH-ra es akkor mindig rendben latom a kicsit. Szoval orolni kellene nekunk, hogy ilyen szerencsesek vagyunk, hogy nem nehez az attalas a szervezetunknek a terhessegre, egyelore. Persze alig varom, hogy holnap a vedononel meghallgassam a szivhangot, hogy minden rendben.

Udv: Monika
17+0 vagy kicsit tobb

mmónika

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a repüléses hozzá szolásokat mindenkinek!Kép

Pipocska!
Még nem tudom, hogy tudok e menni az elöadásra, mert még nem értem el a hugomat, hogy vigyázzon a Gigire! Amint megtudom irok4
Szeretnék a táblázatba bekerülni ha lehet.
név: Zsófi
kor: 32
terhességi hét: 20+1
szül.hely: Péterfy
Szül.vár.idő: 05.06.22.
neme: ?
nevek: Noémi, Bence, Kamilla
tesó: Gigi,02.08.27.

Köszönöm szépen, különben holnap megyek genetikai uh-ra és akkor már megtudom mondani, hogy mi van a lába közt a Manónak!Kép Remélem!!!

Giggancs (20+1)
giggancs

Pipocska, Akiren!

Sziasztok, 95 százalék, hogy este megyünk az előadásra. Igaz nem a párommal mert Ő dolgozik, hanem egy másik lánnyal aki annyi idös mint én és Ő is itt fog szülni.KépKépKép Rajtam kék kertész farmer lesz sötétkék felsővel. Vörös félhosszu a hajam és szeplős vagyok.Kép Az ötödikre kell menni?

Giggancs (20+1)
giggancs

MmóniKép
Én el sem tudom képzelni, hogy lehet elfelejteni nem enni KépKépKép Bélpoklos vagyok...
MJ-Móni
16+3
mj__móni

Olvasom, hogy néhányan jártok jógára. Azt hallottam, hogy kb. a 4. hónaptól javasolják. Hallottatok már a Brightlight jógáról, vagy jár valaki ilyenre? Jó lenne infókat tudni róla. Köszi!
picuri

Csajszik!

Próbáltam berakni a táblázatot, de valamiért nem teszi be. Majd később próbálkozom vele.
Különben is jöttek azóta még új infók.

Vanda!

Valami miatt nem tudok most az excellben egy rublikán belül több sorba írni? /Eddig ment/
Tudsz segíteni?
Az elhaltat a Márti miatt írtam be.
Tudom, hogy volt neked isKép, de most csak azét írom, aki most per pillanat velünk van- volt, és ez alatt az idő alatt történt a baj.

ESTI ELŐADÁSRA JÖVŐK!

Ha megint olyan sokan leszünk, mint a múlkor/kb. 100-120 ember/ akkor nem foglak titeket megismerni ruha alapján.
Viszont van egy ötletem. Lacin biztos, hogy az a nagyon feltűnő narancssárga kabát lesz. Úgyhogy ha láttok, egy nagyon narancssárga kabátos szívdöglesztő kis pasit /bocsi, elfogult vagyok, nem is kicsitKép/ akkor gyertek oda, az a biztos. Mellette tuti, hogy én leszek.Kép

Tétényke!

Ez természetesen neked is szól. Akri lehet, hogy nincs gépközelben. Tehát: 17.30 Péterfy 4. emelet MA

Kép
Kép
pipocska

Johanna!
Szívesen Veled tartanék, de pont akkor megyek dokihoz! Jövőhéten meg elutazunk elvileg síelni, de az 5 főből csak ketten állnak majd sítalpra (férjem és apukám), mi hárman csajok anyukámmal és Petrával csak sétálgatunk, szánkózunk nagyokat! Én már nem merek síelni, nehogy essek, aztán vmi baja legyen a babónak.
Szóval legközelebb két hét múlva tudnék menni, sőőőt, akkor nagyon szeretnék is!
Úgyhogy remélem azért akkor találkozunk!

Bogárka (19+3)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kriszi!
Jó Téged is itt látni! Nem biztos, hogy emlékszel rám, annak idején váltottunk néhány szót a "Normális gyarapodás" topicban a ropi-lányaink kapcsán Kép. Meg sokszor olvastam ám rólatok a szopi-topikban is, és mindig meg kellett állapítsam, hogy lánykáink nemcsak ropiságban, de személyiségben is nagyon hasonlítanak egymásra Kép
És ezek szerint Kistesót is majdnem egyszerre kapnak Kép (igaz Petra fél évvel fiatalabb, mint Cicó).

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sygnum!
Engem érdekelnének azok a weboldalak a kötőzőkendőről. Köszi
Gem
17+2
gemini

Tétényke!

Felkészítőre a Péterfy-be járunk, ma este 17.30-kor lesz. Ha jól emlékszem az újszülöttről lesz szó, meg a szülésznőkkel lehet megismerkedni.

Akiren
akiren

Sziasztok,

Egy rövid kis történet a pénteki babakocsirendelésről (ha még emlékeztek, írtam, hogy megyünk megrendelni):
mivel elég rossz idő volt, Párom mondta, hogy BKV-val megyünk. El is indultunk. A Lágymányosi hídig simán megérkeztünk, ott viszont nem a ráckevei, hanem a csepeli HÉV-re szálltunk. Egy kedves hölgy segítségével a Szent Imre téren átszálltunk a 48-as buszra, mely árvitt Pesterzsébetre, a Helsinki út elejére (ez a Soroksári folytatása). Onnan még 23-as busszal mentünk két megállót (Soroksári út 158. Arzenál áruház, HÉV-vel a Timót u.-nál kell leszállni). Átfagyva (1 1/2 óra utazás után) megérkeztünk a Megatoysba. Üdvözült arccal közöltem, hogy akkor megrendelném a babakocsit. Mindent felírtak és várta, hogy aláírhassam (ahogy azt előzőleg telefonban mondtak. Ezért kellett személyesen megrendelni). Nem nyújtották a papaírt aláírásra, melyen nagyon kiakadtam (közben már kezdtek felengedni fagyott végtagjaim). Kiderült, hogy kétszeresen is félreinformáltak: egyrészt mivel a Megatoys a Brendon Gyermekáruházak Kft. tagja, így ott is (Váci úton) is meg lehetett volna rendelni, másrészt telefonon is felvesznek rendelést, mert nem kell aláírni. Iszonyúan kiakadtam, mert mindehhez mi Újpesten lakunk!!! Látták a srácok, hogy jobb, ha kitalálnak valamit, mert itt botrányfelhő gyülekezik... Mentőötlet: kettészednek egy Travel Systemet, így kapot olyan színű kocsit, amit szeretnék. Gondoltam itt az ideje a mosdót megkeresni (azóta kellett pisilnem, hogy a főiskoláról elindultam 1/2 2-kor). Mire visszajöttem, kiderült, hogy megérkezett a kamion, és van külön babakocsi is!!! Szegény Párom a vállán cipelte haza a dobozt (120x30cm), amin semmilyen fogási lehetőség nem volt. Még elmentünk Bencéért az oviba, így 6-ra értünk haza. Olyan volt, mintha egésznap a hideg utcát róttuk volna. Viszont meg van a Babakocsi!!! Kép
Bencének annyira tetszett, hogy egy kicsit tologatnom kellett, majd megbeszéltük, hogy beleteszünk egy - Zsebihez hasonló méretű - babát, amit be is takargattunk, és Bence tologatta. Baromira örültem, hogy nem 30x hetesen indultam kocsit rendelni...

Pipocska,
köszi a (6 hónaposak vagyunk) megerősítést! Kedves volt a megszólítás Kép
A textil kifogót mi nagyon szeretjük. Bence imád beleburkolózni és tényleg minél használtabb, annál jobban szívja a vizet. Ugyanaz, mint a pelenka csak nagyobb. Nem véletlen, hogy ezt tesszük a babák feje alá: puha és jó nedvszívó. Én csak ajánlani tudom. Mi még most is (majd 4 éve) ugyanazt használjuk, amit még pocaklakó korában vettem. Ráadásul, ha elutaztok nyáron, kisebb helyet foglal a táskában, hamarabb szárad, és minden gond nélkül hipózhatod! Ráadásul nem 2-3 eft az ára, mint a helyes, színes, mintás (hipózhatatlan), nagy frottír törülközőknek (megjegyzem nekünk is van ilyen is, de csak otthon használom). Bocsi, ha okokoskodtam, de ez a mi tapasztalatunk.

Kriszi,
1 nap van köztünk (én június 2.)!!! Kép

Rita,
csak nem újpesti vagy, hogy ott fogsz szülni???

Mircimarca (22+4)
mircimama

Pipocska!
Elhalt terhességem nekem is volt sajna Kép ,10.héten,2004.június 17-én,spontán vetélés,műszeres befejezéssel még aznap este.

Kép

Kép
tündérke26

Gemini!
www.hordozokendo.lap.hu
Azt hiszem már leírtam,de inkább írom duplán.

Fejeske!
Te hol laksz,hogy Kmétre jössz UH-ra?

Éva

Kép
sygnum

Mirci!
Milyen kocsit is vettetek? Rákeresnék a neten. És minek alapján választottátok ki?
Kérdésem, ha valaki megválaszolja, kap egy csokit!
"Amennyiben egy babakocsi egykézzel NEM, CSAK kétkézzel csukható össze, mit csinál az anyuka a gyerekkel, miközben összecsukja azt oly módon, hogy semmi se potyogjon ki belőle, és a BKV járműre is fel tudjon szállni?
Megoldás lehet (erre magamtól jöttem rá): csak olyan BKV járműre szállni, amire magad is fel tudod emelni a nem összecsukott állapotban levő kocsit, természetesen benne a gyerekkel.
De mi van akkor, ha nem ez az alaphelyzet. Tudom, "elenyészően kicsi"Kép annak az esélye, hogy esetleg nem fog felférni a kocsi, de mi van, ha mégsem????

Gem17+2
gemini

Sziasztok!

Johanna: Én mennék tornára, ha marad elég erőm a vizsa után, a múlt héten is hulla voltam sajna...
Mindenesetre megpróbálom összeszedni magam.

Szt.Imrések: Előadás valakinek holnap? BKriszta?

Pipocska:
életkor: 28
terh.hét: 22+6
szül.várh.ideje: 2005.május 31.
mennyi baba:1
neme: szombaton kiderül, ha úgy akarja
neve: nem eldöntött
kórház: Szt. Imre
korábbi babák: -
Köszi szépen!

Bogárka: irigyellek a síelésért, mi is így mentünk volna, de közbeszólt a költözés, erre már nem marad pénz (de azért jó lesz kertesházban lakni, megéri kihagyni egyszer a síelést) Kép

Ma voltam terheléses cukormérésen, most először valami szuperügyesen vették le, nem is fáj Kép Csak eluntam az életem, nem volt türelmem annyit olvasni. Ugye jól tudom, hogy holnap már mehetek az erdményért? Kép Érdekel nagyon.

További szép napot!

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Pipocska Kép
Ráállsz a cellára, jobb egér, cellaformázás, "igazítás" fül, középen bepipálni a "sortöréssel több sorba".
Van amikor magát az excel-sormagasságot nagyobbra kell venni, hogy lásd, tényleg benne van a szöveg.
Ide (babanetre) való konvertáláskor nekem olyan volt, mintha nem venné át ezeket a formázásokat.
És Te nem tudod véletlenül, több kismamis topicban gyönyörködtem abban, hogy pl. a kismamis táblázatukban akik megszültek kaptak egy vigyori fejet a nick-jük mellé Kép Azt hogy lehet csinálni? Énisénis KépKép
Szerintem végülis tök jó ötlet lenne beírni az előzményeket (gondolok itt az elhalt terhességre) végülis az is esemény volt -sajnos-.

Mircimarca Kép
A kocsi GRACO?? Vagy ABC Olyan ismerősen hangzik hogy Travel system, légyszi Kép írd meg.
Mostmár tök tanácstalan vagyok babakocsi ügyben, eddig lehurrogtam a háromkerekűeket, de azok olyan jó fogásúak és rugózásúak (csak kinézetre idétlenek szerintem). Most láttam egy igaz négykerekű, de trapézformában van a négy kerekeke (első kettő kerék közelebb van egymáshoz), azon gondolkozok, mert nagyon jókat írtak róla. Talán BébéComfort-os.

Mj-Moni Kép
A párommal jó ideig csak néztünk a "fejőgépet" KépKép. Elsőre tényleg olyan mint egy kirakós-játék, hogy is van ez - címmel, de nem bonyolult egyáltalán.
Nekem az tetszik benne, hogy én szabályozhatom, nem motoros -bár még a gyakorlati előnyét nem ismerem. Neked teljesen fájdalommentesen sikerült elsőre is? Mi a kisebbet vettük meg, amihez a két kisebb cumisüveget adják, ha jól emlékszem arra is rá lehet tenni az anyatejgyűjtő zacsit ugye?

Egy kérdés mindenkitől:
Jó szopis párnát hol lehet venni?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Mircimarca: Én is néztem, mert én is újpesti vagyok (még). Merrefelé laksz? Én a Chinoinnál, most költözünk lassan Fótra.

KépKép
oxigen
Györköny

Pipocska: És nekem is jó lenne a márciusi tali, ha minden igaz. Kép

Hiába szétszórt vagyok ma...

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Mj-Moni Kép
Én holnap megyek AFP-re. Neked mikor lesz meg az eredmény? Nekem a pocim most kisebb, nem értem mivel függ össze. (enni ugyanúgy eszek)

Oxigen Kép
Szétszórtságból nekem is kijutott ma, most olvastam vissza, mit írtam az előbb, háát Kép érdekes gondolatmenet Kép.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?