Sziasztok,
Egy rövid kis történet a pénteki babakocsirendelésről (ha még emlékeztek, írtam, hogy megyünk megrendelni):
mivel elég rossz idő volt, Párom mondta, hogy BKV-val megyünk. El is indultunk. A Lágymányosi hídig simán megérkeztünk, ott viszont nem a ráckevei, hanem a csepeli HÉV-re szálltunk. Egy kedves hölgy segítségével a Szent Imre téren átszálltunk a 48-as buszra, mely árvitt Pesterzsébetre, a Helsinki út elejére (ez a Soroksári folytatása). Onnan még 23-as busszal mentünk két megállót (Soroksári út 158. Arzenál áruház, HÉV-vel a Timót u.-nál kell leszállni). Átfagyva (1 1/2 óra utazás után) megérkeztünk a Megatoysba. Üdvözült arccal közöltem, hogy akkor megrendelném a babakocsit. Mindent felírtak és várta, hogy aláírhassam (ahogy azt előzőleg telefonban mondtak. Ezért kellett személyesen megrendelni). Nem nyújtották a papaírt aláírásra, melyen nagyon kiakadtam (közben már kezdtek felengedni fagyott végtagjaim). Kiderült, hogy kétszeresen is félreinformáltak: egyrészt mivel a Megatoys a Brendon Gyermekáruházak Kft. tagja, így ott is (Váci úton) is meg lehetett volna rendelni, másrészt telefonon is felvesznek rendelést, mert nem kell aláírni. Iszonyúan kiakadtam, mert mindehhez mi Újpesten lakunk!!! Látták a srácok, hogy jobb, ha kitalálnak valamit, mert itt botrányfelhő gyülekezik... Mentőötlet: kettészednek egy Travel Systemet, így kapot olyan színű kocsit, amit szeretnék. Gondoltam itt az ideje a mosdót megkeresni (azóta kellett pisilnem, hogy a főiskoláról elindultam 1/2 2-kor). Mire visszajöttem, kiderült, hogy megérkezett a kamion, és van külön babakocsi is!!! Szegény Párom a vállán cipelte haza a dobozt (120x30cm), amin semmilyen fogási lehetőség nem volt. Még elmentünk Bencéért az oviba, így 6-ra értünk haza. Olyan volt, mintha egésznap a hideg utcát róttuk volna. Viszont meg van a Babakocsi!!!
Bencének annyira tetszett, hogy egy kicsit tologatnom kellett, majd megbeszéltük, hogy beleteszünk egy - Zsebihez hasonló méretű - babát, amit be is takargattunk, és Bence tologatta. Baromira örültem, hogy nem 30x hetesen indultam kocsit rendelni...
Pipocska,
köszi a (6 hónaposak vagyunk) megerősítést! Kedves volt a megszólítás
A textil kifogót mi nagyon szeretjük. Bence imád beleburkolózni és tényleg minél használtabb, annál jobban szívja a vizet. Ugyanaz, mint a pelenka csak nagyobb. Nem véletlen, hogy ezt tesszük a babák feje alá: puha és jó nedvszívó. Én csak ajánlani tudom. Mi még most is (majd 4 éve) ugyanazt használjuk, amit még pocaklakó korában vettem. Ráadásul, ha elutaztok nyáron, kisebb helyet foglal a táskában, hamarabb szárad, és minden gond nélkül hipózhatod! Ráadásul nem 2-3 eft az ára, mint a helyes, színes, mintás (hipózhatatlan), nagy frottír törülközőknek (megjegyzem nekünk is van ilyen is, de csak otthon használom). Bocsi, ha okokoskodtam, de ez a mi tapasztalatunk.
Kriszi,
1 nap van köztünk (én június 2.)!!!
Rita,
csak nem újpesti vagy, hogy ott fogsz szülni???
Mircimarca (22+4)