kicsilány,
Sajnálom...
De tudod!!! Új hónap, új remény! Úgyhogy kitartást továbbra is!
bettinyo,
Igen, én is tapasztaltam, hogy egyes gyógynövények még be is kavarhatnak.... Van akinek +-an, de van akinek -an.... Ha az eredményeid jók, akkor az már biztató!!! Tessék készülni a PÉ-re!!!!!
nagymelinda,
Sztem az beágyazódásnak korai lett volna.... Akkor most nov.6. körülre nem várod, igaz?
Korai még a teszt... Csak türelem és hátha +-at terem!!!!
Kitartást!
nálam semmi különös... Kedden dpo.9. görcsöltem.Szerdán elkezdtem barnázni reggel (wc papíron) az volt a dpo.10., kicsi görcsök, és csaknem leszakadt a derekam. Este megint pár csepp barna. Másnap, csüt reggel dpo.11. kicsi barna, egész nap semmi, este picike, de halványabb, már inkább sárgás... Ma reggel már szinte észrevehetetlen a barnaság, de nem fehér, inkább sötét sárgás.... Görcsök múlóban, szurkálás... Na, akkor most ez mi lehet. Nem akarok tüneteket produkálni, de néha kovájgok, mert olyan furcsa a szám..., olyan nem igazán érzem néha az ízeket, meg rosszabbul viselem a szagokat. Görcsök nincsenek, csak érzem a hasam..., mármint hogy ott a méhem...
.
Ma mennék Cardio fight órára, de nem merek... Mert mivan HA!?
De az is lehet, hogy úgy járok, mint előző hónapban, amikor hasonlóan elkezdtem barnázni a mensi előtt 1 héttel... csak akkor nem voltak ilyen -remélhetőleg nem beképzelt - tüneteim....
Ha a PÉ-hez nézem, akkor hétfőn kellene megjönni, mert akkor van a PÉ-től 14 nap. Ha az előző mensihez 28 napot, az szerda.... Hőmet 2 napja nem mérem, mert akkor úgy gondoltam megint a mensim hülyéskedik...
enci?????
Többiek???