Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, igyekszem naprakész lenni, de sokszor nem megyKép annyit irtok, ami persze jó...

Most már igazi boxmeccesk vannak, és Mj Móni, nekem is pont igy jelentkezett ez a manó. Semmi kis kaparászás, csikizés napokon át, hanem egy hatalmas jobb egyenes...
Most ha a hátamra fekszem (tv-zés céljából, kb 5 percig biromis), kivülröl is látszik,hogy rugdos,mert olyankor tuttira beindul.
Én ha lehetne sem tudnék a hátamon feküdni, szó szerint fulladást érzek, nem kapok levegöt,minden bajom lesz. Na, ezek után képzeljétek el a 35 perces Uh-ot...Párszor felültem,mert nem akartam elájulni.

Itt nálunk a 35-36-ik héten csinálják a kenetvizsgálatot,kötelezö jelleggel, és ezek szerint idöbenKép

Remélem mindenki jól van, és növesztgetitek a pocitotkat, az enyém nö,mint a gombaKép

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Mircikém!

Igen ez már a hatodik.KépKép
Kiváncsi vagyok mi lesz majd a finisben, de az még odébb van.Kép

Gem!

Ez nagyon jó volt.Kép
Erre lehet számítani majd főzés közben?Kép

Aki tudja!

Hol lehet a babaneten regisztrálni ehez a Praxisos témához?

Akri!

Aranyos vagy, hogy kiváncsi vagy a GYEMEKEMRE.KépKép
Ma nagyon rossz délelöttöm volt.
Szinte mindíg "együtt" ébredünk. Ma meg nem volt még fenn, mikor keltem. Megsimiztem, még mindíg semmi. Pedig arra általában reagál.
Na mindegy gondoltam.
Felkeltem, tettem, vettem.
KÉT óra múlva még mindíg csönd. Na akkor elkezdtem pánikolni, hogy valami baj van. Feltettem a fülhallgatót, és kakaóra állítottam a zenét. /Erre előző nap reagált, pedig nem hallgattuk hangosan/ Erre sem reagált. Bármit csináltam: semmi, semmi, semmi.
Na akkor elkezdtem tökre sírni, és gondoltam leszaladok a védőnénihez, hogy hallgassa meg a szívhang hallgatójával, hogy van-e szívhang.
Na, ahogy ott ültem, kaptam egy "itt vagyok anyát".
Azóta is mocorog. Szegény, csak biztos szeretett volna aludni egy jó nagyot, ahogy az apukája szokta, én meg nem hagytam.Kép

Virga!

Akkor nem találkozunk pénteken a Praxisban, mert én később megyek.Kép
Wikka!

Tudod, hogy nálunk minden dokihoz menetelnél van vizelet vétel?

Vikó!

Akkor a vérvételre lehet, hogy azért mennek olyan korán, mert azt hiszik, hogy később már nem lesz friss vérük??Kép /Ez csak vicc volt/

yellow{Hanee!}

Most, hogy mondod, Lacinak is vannak néha rémálmai.Kép
Tel.szám jöhet mindentől függetlenül, bármikor kellhet.
Egyébként tényleg aggódósabb lettem./Biztos a sok rossz hír is rátesz.Láthatod abból is amit fentebb írtam Akrinak/

Fejeske!

Viszerekről: Nekem a terhesség előtt nagyon csúnya volt a lábam. A térdhajlatban csúnya, vastag zöldes-lila erek voltak. Igaz csak 2 centisek, de gáz volt, és fájt is. Főleg melegben, vagy ha túlerőltettem. A combomon, a vádlimon, és a bokáim környékén pedig seprűerek. Azok is lilák. Emiatt évek óta nem is hordtam szoknyát.
Tavasszal elinjekcióztattam.
Elég jó eredménye lett, bár kicsit lassan gyógyult. Kifejezetten azért csináltattam meg, mert mondták, hogy terhesség alatt hajlamosak kijönni, ezek az erek, főleg ha öröklödő dolog is. Nálunk az anyunak, és a mamának is van.
Én még most lekopogom, hogy elég jó. Nem igazán jött ki újabb.
Terhesség alatt nem fognak vele csinálni semmit, de utána érdemes megcsináltatni.
Viszont azért mutasd meg valakinek, mert vannak rá jó krémek. Nem mindegy, hogy fájdalmas-e, vagy sem.

Sygnum!

Én mindíg azon képedek el, hogy valaki hogyan tud hason aludni.Kép
Világ életemben háton alvós fajta voltam.
Ha hason próbáltam, akkor úgy éreztem, hogy összenyomom a tüdőm, meg a mellem./Pedig nem volt nagy/Kép
Most is legtöbbször csak háton megy az alvás. És egyre jobban fáj is a gerincem. Gondolom azt is nyomja a Picúr.
Tegnap viszont direkt figyeltem rá, hogy oldalt aludjak el, és érdekes módon úgy is keltem.
Ma még a hátam sem fájt. Lehet, hogy az éjszakai tehermentesítés miatt?Kép

Mj-Móni!

Küldök a nevedben egy mailt Haneenak, mert azért kéri, hogy írjuk meg neki e-mailben az időpontokat, mert azt könnyebben nyilván tudja tartani a saját gépén, mintha innen kellene összebogarásznia, hogy kinek milyen időpont felel meg.
Jó hétvégét.Kép

Kép
Kép
pipocska

Bocs Hanee!

Hanee

Kép
Kép
pipocska

Hanee!

Tedd fel légyszi a mail címedet!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehetőleg a profilodbaKépKép

Kép
Kép
pipocska

LÁNYOK!

Főleg Péterfysek, de amúgy mindenki!

Nézzetek át a Szülészetek, kórházak>>Péterfy szülészet topikra. ÉRDEMES
Most szült egy lány. Császárral, ahol a párja is bent lehetett. Részletesen leírta, és képeket is tett fel.
Megjegyzem: Abkarovics doki is szerepel a történetben.
Goldeneye néven írt.

Kép
Kép
pipocska

Lányok!

Hányadik hétnél illik megfogadni a dokit a szüléshez?

Falina
falina

Sziasztok!

Csak bekukkantottam ide is, nem biztos, hogy lesz időm elolvasni azt a rengeteget, ami történt a héten Kép

Haladok előre a minősítővel, de érdemben csak 10-e után leszek, addig igyekszem olvasgatni most már majd sűrűbbn, mi történik... És mivel 5-én megyek 4D-re, biztos teszek majd fel képet a manóról Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok,

Bár csak 1 napot hagytam ki, igy is nehéz mindent elolvasni.

Hüvelykenet: hát tényleg fontos volna vetetni, én azt gondoltam volna, hogy mondjuk a havi szűrű vizsgálatba is beletehetnék.Hiszen ha a bacik nem okoznak gondot, akkor nehéz nekünk észrevenni, hogy van-e vagy sincs. Szerintem a terhesség alatt mindenki fogékonyabb a bacikra, ott lent nagoyn védtelenek vagyunk. Na de majd megkérdezem a dokimat, hogy mit gondol a dologról....

Én nem hiszem, hogy nekem volt hepatitisz szűrésem, de erre is rá kell ezek szerint kérdezni. Lányok: miért nem megy ez flottabbul az EÜ rendszerben? biztosan drága, de aztán, a betegség kezelése nem drágább... prevenció, ez lenne a lényeg, de ezt nem látják át a dokik.

Én sajnos eleve orvos ellenes vagyok, bár mostanában sűrűn kell őket látogatnom. Főként a lábam miatt... sajnos nem gyógyul. és nem akarták levenni a körmöt, igy megint megkínoztak de rendesen. Azóta sem értem, hogy éltem túl, amikor a nyílt húsba belemászott a pasikám érzéstelenítő nélkül és belenyomott gézdarabkákat. Én 3 napja nem alszom, üvöltök a fájdalomtól... remélem hamarosan vége lesz.

Ugye a babámnak emiatt nem lehet semmi baja? egy helyi fertőzéstől? ami a lábon van....

Babám szerintem a fájdalmaim miatt nem is mozgott olyna aktívan mostanság, mint szokott, de hát érthető, hogy a fájdalom hatására behúzza fülét farkát... én is ezt tenném....:-))

Mi is készülünk Uh-ra, de még nem jelentkeztünk be a praxisba, ezek szerint, tolongani kell a helyekért. :-))) Mit mondtatok, oda van valami kedvezmény, ha innen megyek?

Jógások: sajna nem tudok menni, mert konkrétan a wc-ig való eljutás is problémát okoz....Húúúúúúúúúú, de fáj.....

Örülök, hogy ti jobban vagytok, vagy legalábbis nem panaszkodtok ennyit....

Hanee: talihelyek szerintem a következők lehetnének: Vörösoroszlán teázó, Kicsi a világ teázó. Nem tudok elérhetőségeket, de a pestiestben vagy akár tuti itt a neten is rajta vannak.

Johannazsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok lányok!

Mj___Móni:
Kérlek add meg az e-mail cimedet is, hogy felvehesselek a listára, de az volna a legjobb, ha küldenél egy mailt, hogy jelentkezel. A mailcímem hannak.judit@mailbox.hu.
A 4D-s ultrahanggal kapcsolatban tökéletesen érthetőek az indokaid és valószínüleg a végtelenségig vitatkozhatnánk ezen a dolgon, én alapvetően arra gondoltam, hogy egy jó minőségű / felbontású ultrahang készülék is ér éppen annyit, mint a 4D-s készülék, viszont az ingyen van Kép
Ráadásul (erről korábban már irtam) kevés készülék van, ami ténylegesen 3D-s képet csinál a gyerekről. A legtöbb készülék sima 2D-s és abból csinálnak softwarrel 4D-s képet. Azt nem tudom melyikek ezek, de a főnököm mesélte, hogy ez igy van, mert korábban ilyen készülékekkel is foglalkozott (mielőtt hozzánk jött dolgozni). Persze én ezzel nem akartam senkinek sem elvenni a kedvét, de minden esetre érdemes megnézni, hova megy az ember. Ha adhatok egy tippet, a Parxist és a Győrffy Mátyást tudom ajánlani bárkinek (egészségügyis berkekben őt tartják a legjobbnak). Bár én még valóban nem voltam, információim azért vannak Kép Szóval menjetek nyugodtan, én csak kötekszem Kép

Pipocska:
Abszolút megértem az aggódásodat és bevallom, jól is esik kicsit, hogy igy szinte ismeretlenül is aggódik értem valaki Kép A telefonszámom 06-20-222-74-98. De felírhatják a többiek is, a tali szervezése miatt úgyis meg fogom adni mindenkinek Kép Nameg fel is hívhattok, ha van valami, kedves aranyos ember vagyok és örülök nektek Kép Kép Kép
És kérlek ne aggódj túlságosan! Az árt a szépségnek Kép

Falina:
Szerintem bármikor fogadhatsz dokit, de a 12-13. hét után érdemes.. sőt, ráérsz vele a 16. hét körül is Kép Én még nem is beszéltem a dokimmal erről, habár ő valószínüleg egyértelműnek veszi, hogy nála szülök.
Erről jut eszembe! A Szent Imrében hogy lehetne megtudni, hogy milyen szülészek vannak? És ha szeretnék bemenni megnézni a szülészetet, azt hogy lehet elintézni szerintetek?

Johanna:
A hüvelykenetről és egyebekről még annyit: Nekem asszem pont most újúlt ki az előző probléma.. gyorsan használtam is a gyógyszert amit az orvos adott.. És nesze, itt a bizonyíték, hogy miért lenne fontos a szülés előtt legalább 4-5 héttel kenetet venni, majd a szülés előtt ismét! Mert egy makacsabb fertőzés vissza is térhet a kezelés ellenére.. mindez annak ellenére, hogy nekem ezelőtt soha nem volt semmi bajom Kép Ezekután (annek ellenére hogy most megint kikezelem magamat a gyógyszerrel) amikor két hét múlva visszamegyek az orvoshoz, kérni fogom, hogy vegyen kenetet és vizsgálatsson ki és az utolsó idióta kis baktériumig mindent irtson ki belőlem (ráadásul páromat is elküldöm orvoshoz, mert ha szegény elkapta tőlem a kezelés ellenére, akkor még vissza is fertőzhet, ráadásul nem biztos, hogy nála van tünete a dolognak). Szal én azt mondom, hogy akár bármikor is mondhatjátok a dokinak, hogy legyen olyan kedves és vegyen kenetet.. egy csomó betegség van, aminek tünete sincs az emberen és hónapokig képes lappangani.. én mostmár elkezdtem aggódni emiatt egy picit, isten tudja miket hordozok magamban, amikkel árthatok a picimnek.. ki is vizsgáltatom magamat jóóóól Kép

A sebed miatt a babádnak nem lehet semmi baja, viszont arra kényesen figyelj, hogy ne gyulladjon, ne fertőződjön el, mert ha lázas leszel, az viszont árthat neki. Inkább járj többször kezelésre, akkor is ha fáj.. idővel jobb lesz (persze én ezt könnyen mondom, sosem volt ilyen problémám).. hova jársz sebészetre? Esetleg ajánlanám neked a Fehérvári úti rendelőt.. ott normálisak az orvosok.. de majd megkérdezem a barátnőmet, hogy melyik orvos jó orvos pontosan (ő ott dolgozott egy ideig).

Köszi a hely-tippeket Kép Utána nézek a neten ma Kép

hanee (17+3)
hanee

Jó reggelt!

Johanna!
Nincs valami helyi gyulladáscsökkentő kenőcs,amit használhatnál most is?Vagy esetleg vmi fájd.csillapító hatású?Kérdezz rá?Próbáltad már jegelni?Jobbulást kívánok!!

Pipocska!
Elképzelhető,hogy jobb helyzetben volt a gerinced oldalt fekve vagy a változatosság tett jót.Szerintem próbáld váltogatni a testhelyzeteket.

Falina!
Azt hiszem,ez dokifüggő.Én nem is kérdeztem rá,mégis egyértelmű volt neki,hogy nála szeretnék szülni.

Szép napot!

Éva

Kép
sygnum

Johanna!

Írtam neked a másikra.

Hanee!

Édes vagy, hogy te meg a szépségemért aggódsz.Kép
Nekem nem ingyenes a sima uh sem .4000 ft. Viszont a terhes magánrendelés, az csak 3000.
Sima uh-t akkor csinálnak csak ha én kérem. A kötelezőre viszont a kórházba hívtak.Kép
Én mindenképpen szeretnék mozizni, mert a 12. hét óta nincs a Kispicurról "fotom"./Akarok csinálni neki albumot is, ahoz pedig ugyebár feltétlenül kellKépKépKép/

Kép
Kép
pipocska

Hahó!

Mivel most nem nagyon van forgalom, benéztem más topikokra, és tök jó dolgot találtam. Beteszem, hátha titeket is érdekel.

Irénke
Új felhasználó
Azonosító: Irénke

Üzenet száma: 24
Mentés: 08-2004
Elküldve 2005 Január 28 péntek - 20h 45:

----------------------------------------------------------------

----------------
Kedves Kismamák!
Ajánlom figyelmetekbe a kismama és baby ruha gyártó műhelyem.
Kaphatók nadrágok, overállok is, pólók, felsók, topok, blúzok,

kardigánok, ingkabátos és zakós kosztümök, és még sok minden.
Most akciós nadrág vásár, betétes és fűzős fazonban, pamut

elasztán anyagból, szinekben, 2500.--- 3800.-ig
Minden tavaszi kötényruha most CSAK!! 2000.- ft
Póló akciós vásár, két darab vásárlás esetén 1000.- ft /db.
Csecsemő ruhák, kapucnis kabátkák, himzett kispólók, nadrágok,

kiscipők, sapikák, előkék,
56-80-as méretig.Most kacsás és süncikés himzéssel.
Takarónak is használható különleges pólya, huzattal:80X80-as,

4000.- kispaplan, 110x70-es 2700.- fejvédő 1200.-
Polár takaró 1800.-
Kis tételes modellek, baba és mama barát árak!!
Hivjátok Irénkét!30-501-45-27
....Váci műhely, ami Pesttől nem távolság!!

Kép
Kép
pipocska

Mindenki szánkózik???Kép

Kép
Kép
pipocska

Pipocska.. nem azért, de körülbelül ezek az árak vannak a Brendonban is Kép
hanee

Hanee,
a nadrágok is ilyen árban vannak? Azt hittem 7e fölöttiek a Brendonban!
Falina
falina

Szia Falina,

Terhesnadrágokat nem tudom, mert nem néztem (én szerencsére kaptam unokatesómtól, csak egy nadrágot vettem magamnak, de azt az Emanuelle nagykerben Budaörsön). Én a babaruhákra mondtam.. a brendonban is lehet kapni 2000 Ft-ért rugdalózót (sőt én az egyiket 1200-ért vettem, mert le volt értékelve a nyári cucc) és pl. 700 Ft-ért vettem ott bodyt és 300-ért zoknit.. ennél olcsóbban valószínüleg kevés helyen lehet. Sokan mondják, hogy a Brendon milyen drága, ami bizonyos szempontból igaz is, na de ott is lehet találni jó árban lévő holmikat Kép Szóval azért érdemes ott is körbenézni.. nameg azért nem utolsó dolog, hogy van választék, nem is pici.. Persze az a legolcsóbb, ha az ember nem vesz semmit Kép Kép

hanee (17+3)
hanee

Én is főleg a kismama ruhák miatt tettem fel, mert azoknak az árát sokallom egy cseppet.

Hanee!

Pihentél egy kicsit?
Reggel tele voltam energiával. El akartam menni babacuccot nézelődni, meg szánkózni.
Mire Laci felkelt és oda jutottunk, hogy tényleg jó lenne valamerre elmenni, addigra úgy elment a kedvem + le is fáradtam, /nem tudom mitől, nem nagyon csináltam ma semmit csak kiporszívóztam/ hogy igazából az orromat sincs kedvem kidugni.
Ha ez így fog menni, marha jó lesz, mert Laci is úgy van vele, hogy ráérünk még vásárolni. Csak nekem addigra lehet, hogy élni nem lesz kedvem.
Vagy ma csak valami front van, azért vagyok ilyen?

Kép
Kép
pipocska

sziasztok Lányok!

Azután érdeklödnék, hogy van-e valakinek tapasztalata egy hat hónapos manoval a hasban valo repülésröl? Hát ez igy nem túl magyarosra sikeredet, de mindegy. Persze azt hozzá tenném hogy még soha nem ültem repülőn!!

Giggancs (19+6)
giggancs

Sziasztok!
Szuperül sikerült az ultrahangunk. Most már 1000%, hogy kisfiú rejtőzik a pocimban. Minden oldaláról megmutatta magát, nagyon együttműködő volt. Videókazin megvan minden, de a fénykép miatt későn szóltam, már nem tudott jó poziciót találni. Most próbáljuk számitógépre vinni az anyagot. Abból majd talán ki tudunk vágni egy-két érdekes képkockát. Nagyon ari volt, amikor szopizta az ujját.

Én egész héten az álomkór miatt szenvedtem. Eddig szerencsésen elkerült minden kezdeti nehézség (hányinger, álmosság, mellfeszülés stb.
), de ezek szerint nem végleg. Mondjuk Máté fiam sem könnyitette meg a dolgom. Volt olyan éjszaka amikor tizszer kellett hozzá felkelnem. Szegény már nem nagyon tud szopizni, pedig éjszaka különösen fontos volt még. A megoldást most a fagyasztóban lévő anyatej készlet biztositja, de az is max. 1,5 hónapig elég már.

Nem tudjátok, hogy létezik-e még a Megatoys valahol vagy már teljesen megvette a Brendon. Karácsony előtt próbáltunk bejutni, de zárt ajtóknak ütköztünk és nem volt semmi kiirva.

Az első szülés nekem nagyon simán zajlott. Este 3/4 8-kor elfolyt a magzatviz. Ekkor telefonáltam a dokimnak, ettem egy keveset, majd elindultunk a kórházba. 9-re értünk oda. Az ügyeletes orvos megvizsgált és közölte, hogy ebből 2 óra múlva gyerek lesz. Ők is azonnal hivták a dokimat. Ekkor még 4-5 perces nem túl erős fájásaim voltak. Végül csak az utolsó 30-40 perc volt durva. És valóban 11-re meg is született Kismanó 3950 g-mal. Szóval nem volt pici baba. A méreteim az ideálistól eltérnek, igaz a csipőbőségem elég nagy. A derekam inkább szélesebb, a mellbőségem kisebb volt szülés előtt, bár ez tulajdonképpen nem befolyásoló tényező. Kép Az igazsághoz még az hozzátartozik, hogy a szülés előtt hetekkel már két ujjnyira ki voltam tágulva, igy ez is segitette a gyors szülést. Az egészben az orvosi beavatkozások voltak a legrosszabbak.

Mátéval szülés előtt csak hanyattfekve tudtam aludni és egyikünknek sem lett semmi baja tőle. Most is inkább ez és a jobb oldalon megy, a bal oldal kimondottan kényelmetlen és fáj tőle a pocim.

Bocsi, egy kicsit sokat irtam magunkról.
Ha valaki Vácra akar jönni, egyeztetnék időpontot.

Andi és Danibaba
20+6
andi18

Szia Andi18!

Mi volt abban az utolsó 30-40 percben ami annyira durva volt??Kép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok,

Pipocska:
Én a mai napomat egy az egyben teljes pihenéssel töltöttem.. mondhatjuk agymosásnak is, mert megnéztünk (kötelező családi programként) 8 részt a Csillagkapuból Kép Most fejeztük be és mostmár teljesen elfáradtam a videozásban és a fekvésben.. annyira, hogy megyek is aludni Kép Kép

hanee (17+3)
hanee

Szia Pipocska!

A doki gondolom már ment volna haza, ezért siettette a történéseket. Ahogy kézzel nyomta a hasamban lefelé a gyereket sokkal jobban fájt mint a fájások. Amikor Máté kibújt, akkor meg nem várták meg a méhlepény megszületését, hanem azt is igy kézzel próbálták kinyomni-húzni belőlem. Ez nem sikerült és mivel összetörték a lepényt ahelyett, hogy megkaptam volna a babát, műtét következett. Katéter, altatás és hatalmas vérveszteség. Másnapig meg sem kaptam a fiamat. Ekkor jöttek az utóhatások. A vérveszteség miatt felülni sem tudtam az ágyban egy jó darabig, mert folyton elájultam. Még 3 nap múlva is csak tolókocsiban tudtam wc-re menni, ha a párom vagy valamelyik szobatársam eltolt odáig.
Ezeket most nem szeretném megismételni.
A kórházban, ahol most fogok szülni baba-mama szobák vannak, ami nagyon jó, de hozzátartozó a "fertőzésveszély" miatt nem jöhet be. Hát most ezen filózok, hogy mi van akkor ha mindez megismétlődik és a párom nem lehet mellettem.
Ez volt a gyors szülés ára. Ja és az, hogy hiába volt gátmetszés, mind a gátam, mind a hüvelyem végig felrepedt és azt is varrni kellett. Szerencsére ezt az altatásnak köszönhetően nem élveztem végig.
andi18

Sziasztok!

Andi!
Ez iszonyú,amit leírtál.Nem értem egyes dokik miért ilyen szemetek.Mert ez szerintem az.Kihasználják,hogy a vajúdó nő nem mer tiltakozni.Sőt!Tájékoztatási kötelezettségük van,nem is csinálhatna semmit anélkül,hogy elmagyarázná mit és miért csinál.A páciensnek meg joga van nem beleegyezni.Ezek után előre elmondom a dokimnak,mit nem szeretnék (+a páromnak is elmondom,mit ne engedjen csinálni velem).
Kívánom Neked,hogy ezt mégegyszer ne kelljen átélned!
Megatoys van a Soroksári úton,nemrég voltunk ott.Nézd meg a honlapjukat (megatoys.hu)

Éva

Kép
sygnum

Andi!

Hát ez számomra is döbbenet. Főleg amiatt, mert ő a fogadott orvosod volt ha jól vettem ki a soraidból. Az meg végépp felháborít, hogy mint írtad, várhatóan egy elég gyors kimenetelű szülésről volt szó, mégis rágyorsítottak az amúgy is gyorsan zajló dolgokra.
Ez tök gusztustalan, hogy hiába lehetett volna egy tökéletes szülésélményed, elcseszik azért, hogy minél előbb haza mehessenek. Te pedig még fizessél is érte. Ráadásul bónuszként kapsz 3 szenvedős napot pluszban.
Melyik kórházban volt ez?
Ha tudok olvasni a sorok között, akkor a mostani kórházad a Szent Imre. Úgy tudom ott divat az, hogy nem mehetnek be a látogatók, de még az apuka sem.
Mindenesetre én a te helyedben előre letisztáznám a dokimmal, hogy mi az amit nem ENGEDEK. Ha csak nem életveszély miatt csinálják. De gondolom a méhlepényt nem életvezsély miatt paszírozzák ki a páciensből.

Kép
Kép
pipocska

Akri!

Jöttök holnap a szüléselőkészítőre?

Vikka!

Neked is figyelmedbe ajánlom.Kép

Kép
Kép
pipocska

Szia Pipocska!

Igen, fogadott orvos volt, de azóta persze messze elkerülöm. Ez a Schöpf-Méreiben volt és most Vácon fogok szülni, nem megyek oda vissza mégegyszer. Hozzáteszem, hogy ez csak a dokin múlt és nem a kórházon. A szülésznő nagyon rendes volt és próbált segiteni amennyit tehetett. Azt még kihagytam, hogy Oxitocinnal is gyorsitották ezt az elsőre amúgy is igen gyors szülést.
andi18

Sziasztok!

Giggancs!
Van itt a Babaneten egy topik a repülésről azt hiszem. Írd be a keresőbe biztos kiadja Kép.

Előkerestem a kismama nadrágjaimat, mert hamarosan nem lesz mit felvennem Kép. Most még a régieket hordom, de már reggel ki kell gombolnom, este pedig a cipzárt is lazítanom kell Kép.

Üdv, Virág (11+4)
virga

Sziasztok!
Látom nem csak nekem volt ilyen"rossz" élményem az első babánál ,nekem inditották 2 hét túlhordás miatt,csak annyit 26órát vajudtam.

Ma voltunk a gyerekekkel Dobogókőn,nagyon jó volt friss levegő,nagy 30cm hó ők szánkóztak én meg sétáltam ,útána meg 2órát aludtam.

Amit Andi18 leírt tényleg borzasztó de biztos ,hogy a következő sokkal szeb élmény lesz.

Rita 18+4

rita77

Pipocska!

Ugye Te a Péterfyben fogsz szülni? Csak az elöadás miatt kérdezem, mert engem érdekelne. Valahova felirtam, hogy mikor mi van , de most nem találom.

Virga!
Köszi szépen, megnézem!

Giggancs (19+7)
giggancs

Szia Giggancs!

Holnap lesz 17.30-kor a IV. emeleten, ahol az uh-t csinálják.
A múltkor megbeszéltük Akrival, hogy találkozunk, de mi egy kicsit késtünk, mert még Wc-t kellett keresnemKép, és addigra már mindenki ült, így nem tudtuk egymást elérni. Most okosabban szeretném összeszervezni.Kép
Ha jöttök, és tudod hozni a párodat, akkor érdemes. Sok kispapa van, és aranyosakat kérdeznek. Ha érdekel még valami szólj.

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok Lányok!
Újra itt vagyok! Remélem, h. mindenki jól van!!! Köszönöm utólagosan is a jó kívánságokat a hétvégével kapcsolatosan! Remekül sikerült, jól éreztük magunkat, csodálatos időnk volt (végig sütött a NapKép), szóval megérte elmenni. Jót tett! Sajnos a rétest nem sikerült megkóstolni, de majd legközelebb!Kép Egerben nem volt hó, viszont Szilvásváradon 40 cm. Most jöhetnek a hétköznapok, keddtől a munka!

Kútvölgyisek!
Nem jön vmelyikőtök kedden du. a kórházba? Akkor kell visszamennünk a szövettani vizsgálat eredményéért. Olyan jó lenne összefutni vkivel!Kép

Márti
csmarti

Sziasztok,

Most regisztráltam magam. Eskuvonk elott is sokat forumoztam, nagyon hasznos volt es izgalmas, egyutt atelni az eskuvore keszulodes pillanatait a tobbi szervezo menyaszonnyal. Most pedig mar a babat varjuk, hihetetlen, es fantasztikus. Egy szo, mint szaz, nagyon kivancsi vagyok, mi tortenik veletek. Julius 2-re vagyunk kiirva, most leptunk be az 5. honapba. A Schopf-Mereibe jarunk. Eddig minden rendben volt. Olvasok mindenfele konyveket a terhessegrol. Most olvastam a Lelki Koldokzsinort. Valaki tudja esetleg, hol lehet elerni a Raffai vagy Hidasi doktort? Nagyon erdekesnek talalom a kapcsolatanalizist. Egyszer legalabb szeretnek elmenni hozzajuk kiprobalni.
Zoi
zoi

<pre>
Azonosító Név Életkor (év) terh. hét terh. nap Szülés várható ideje Mennyi baba? Lány/ Fiú? Baba neve Kórház korábbi babák
1. Bkriszta Kriszta 24 25 3 2005. május 12. 1 ? Ákos/Anna Szt. Imre -
2. Minyu Edit 25 25 3 2005. május 12. 1 ? Nándor/Gerda Schöpf-Mérei -
3. Betsy ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
4. Akiren Akiren 31 23 4 2005. május 25. 1 ? Dániel/ Péterfy -
5. Gomboc Betty 27 23 3 2005. május 26. 1 ? ? ? -
6. Pipocska Andi 30 23 3 2005. május 26. 1 ? Marcell/Zalán Péterfy -
7. Beus79 Beus 25 22 3 2005. június 2. 1 ? Balázs/ Rókus -
8. Mircimama Mircimama 30 22 3 2005. június 2. 1 ? ? Szt.István Bence, 2001.05.07
9. Katica78 Kata 26 22 1 2005. június 4. 1 ? ? Kútvölgyi -
10. Bannamari Annamari 24 22 1 2005. június 4. 1 ? Gergő(Tamás)/Eszter(Lilla) Uzsoki -
11. Hajni20 Hajni 20 21 5 2005. június 7. 1 ? Marcell/Mara Győr -
12. Bkriszta Kriszta ? ? ? ? ? ? ? ? -
13. Gombóc ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
14. Wica Éva 30 20 5 2005. június 14. 1 ? ? Szt. István -
15. Splendida Timi 28 20 4 2005. június 15. 1 ? ? Szt. János -
16. Johanna1975 Johanna 29 20 3 2005. június 16. 1 ? sok-sok ötlet Szt. Imre -
17. Adri77 Adrienn ? ? ? ? ? ? ? ? ?
18. Virga ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
19. Krimo ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
20. Bogárka75 Zsuzsi 29 19 2 2005. június 24. 1 ? ? Szt. Imre Petra, 2003.06.27
21. Lenocs Lenocs ? 19 1 2005. június 24-26. 1 ? Kinga Kamilla Szt. Imre Panna, 2000.
22. Ezvicc Judit 24 19 0 2005. június 26. 1 ? Attila/ Jahn Ferenc -
23. Banyóci Brigi 25 18 4 2005. június 29. 1 ? ? Kútvölgyi Gyurci, 2002.08.18
24. Drika Drika 24 18 1 2005. július 2. 1 ? ? ? -
25. Gmr ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
26. Mzx Mzx-Móni 29 18 0 2005. július 3. 1 ? ? Szt. István -
27. Vikó Viki 28 17 6 2005. július 4. 1 ? ? Bajcsy-Zsilinszky fiú, 1995.
28. Oxigén ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
29. Hanee Judit 23 17 4 2005. július 6. 1 ? Bálint/Lili Szt. Imre -
30. Rita77 Rita ? ? ? ? ? ? ? ? ?
31. Fejeske ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
32. Judyt Judyt 28 17 0 2005. július 9. 2 ? ? Nyíregyháza -
33. Mmónika ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
34. Farkasbogi Bogi 27 16 5 2005. július 11. 1 ? ? ? Lili, 2004.02.10
35. Vanda Vanda 28 16 2 2005. július 15. 1 ? ? ? -
36. Mj_Móni Mj-Móni 31 16 2 2005. július 15. 1 ? Dominik/Sophie-Ann Margit Christopher, 2002.11.13
37. Tündérke Tündérke ? 15 6 2005.július 20 1 ? ? ? 3
38. Gömbölyű ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
39. Andi18 Andi ? ? ? ? ? ? ? ? ?
40. Csmárti Márti 32 ? ? ? 1 ? ? Kútvölgyi Eszter, 2002.
41. Gemini ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
42. Vikka ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
43. Sygnum ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
44. Csutkarozi Rozi ? ? ? ? ? ? ? ? ?
45. Adrienn 74 Adrienn ? 21 6 ? ? ? ? ? ?
</pre>

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Megpróbálkoztam egy táblázattal.
Akinél az adatok nincsenek kitöltve, azért elnézést, de arra már nem maradt kapacításom, hogy mindenkit végigböngésszek.
Írjátok meg, és beteszem.
A január 6-ai táblázatot próbáltam kibővíteni.
Aki teljesen kimaradt, jelezzen.

Kép
Kép
pipocska

Zoi Kép
Üdv közöttünk. Én is a Schöfibe járok Kép
Raffai és Hidasi elérhetöségét megtalálod az új Kismama magazin végén, ahol cimjegyzék van. Én is olvastam a könyvet, és bár érdekesnek találom, nekem kicsit furcsa, hogy szerintük csak náluk lehet ilyen kapcsolatot kialakitani a babákkal.
Na, pusz mindenkinek.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Pipocska!
Köszi a táblát Kép!
Felteszem ide az adataimat: Nevem: Virág, kor: 27 év, terhességi idő: 11 hét 5 nap, szülés várható ideje: 2005. augusztus 17. baba száma: 1, baba neme: ? Baba neve: Lőrinc ?/Luca? Kórház: Jahn Ferenc, korábbi babák: Levente 2002. 12.19.

Zoi!
Üdv körünkben Kép!
Sajnos Raffai ügyben nem tudok segíteni, de itt a Babaneten is van egy topik erről asszem, keress rá, vagy esetleg a google-n is próbálkozhatsz Kép.

Most mennem kell készülődni, ma már megyek dolgozni. Pedig már olyan jól belejöttem megint az itthonlétbe.
Üdv, Virág 11+5
virga

Még mindig én Kép!

Zoi!
Találtam két topikot: Fogamzás/várandósság/szülés - Várandósság - Pszichoanalízises babák és Pszichoanalízises babák, megszületett babák mamái számára.
Én elég borsosnak találom az árakat. Az egyik topikban ezt írta az egyik anyuka aki járt Hidas doktorhoz: "Nekem a következőt mondta első alkalom 6.000 Ft, utána alkalmanként 4.000 Ft egészen addig, amíg el nem éred a 199.000 Ft-ot. Onnéttól kezdve 4.500 Ft/alkalom és aztán 50.000-ével mindig + 500 Ft." Hááát, nem semmi összeg!

Na,most már tényleg megyek mert elkések.
virga

Jó reggelt Mindenkinek!

Zoi!
Üdv közöttünk!Kép

Pipocska!
Látom, most te vetted a kezedbe a táblázatot. Nagyon ariKép vagy, és köszi! Nálam nyugodtan törölheted a ?-eket! A kislányunk nevét beírhatod Eszter (2002), illetve azt is megjegyzésként, h. elhalt terhesség (11. hét).

Johanna!
Olvastam a leveled, köszi! Sok gyógypuszi a lábadra!Kép

Jógások!
Volt ismét "minitali" szombaton?Kép

Találkozó:
Én úgy kódoltam magamban a korábbi infók alapján, h. márc.5-én lesz. Akkor ez most nem biztos?

Szép napot mindenkinek:

Márti
csmarti

Pipocska!

Nagyon ügyes vagy, hogy megújítottad a táblázatot. Nálam nincs sok kérdőjel, tudsz rólam mindent Kép A Dánielt törölheted, most úgy néz ki, hogy akkor a leányzó Gréta lesz Kép

Hétvégén megint szülő látogatóban voltunk. Most jelentettük be, hogy mindkét nagyszülő 1. unokája lány lesz Kép nagy volt az öröm, és azzal leptük meg őket, hogy vettünk egy kis zoknit, és fél-fél párt odaadtunk a leendő nagymamáknak. Telejesen meghatódtak. Azt mondták, majd ha megszületett, összehozzák a kiszoknikat Kép

Este megyünk a felkészítőre Kép Kép Kép Kép Olvastam, hogy ti is ott lesztek Kép Ismertetőjegyeim most is ugyanazok, amit multkor írtam, rövid barna haj, Kép ez nem változott. Szerintem kék kertészfarmer lesz rajtam, a tetején pedig egy világoskék farmering.
Lacit a narancssárga pufi dzsekijéről meg fogom ismerni (ugye abba jön?), és gondolom a hozzá legközelebb álló lány leszel majd te Kép Kép
Azért írd meg, hogy miben leszel....
Mi megpróbálunk megint ugyanoda ülni, mint múltkor.

Akiren
(23+4)
akiren

Akri!

Igen, Laci abban lesz, én meg a kék farmer, csíkos póló kombinációban.Kép
És hosszú sötétkék szövetkabiban.
Remélem most bejutok szülőszoba nézőbe.Kép

Márti!

Muszály voltam a kérdőjeleket betenni, mert különben kihagyja a táblázat-formátKép
De kitalálok valami mást.Kép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.
Pipocska!
Nagyon aranyos vagy a táblázat miatt(meg úgy egyébként is).
Az adataim:
Életkor:27
Terh.hét:18
Terh.nap:+5
Szülés vár.idej:2005.Júl.3
Mennyi baba? 1
Lány/Fiú:??
Baba neve:Lili,Bence,
Kórház:Újpesti.Kh.Szül.
Korábbi babák:Dávid(8év)
Dominik(5év)
Köszönöm szépen.
Most megyek "dolgozni"DU.jövök.
Rita 18+5

rita77

Sziasztok Kép

Jól elmaradtam a beszélgetésben... a múlt héten majd' minden nap a melóhelyemen dekkoltam estig Kép, le kellett mondanom két kedves barátosnős-randit is. A hét még mindig rázós lesz, de talán már nem annyira. Így a múlt hét szerdai baba-mama fókuszra se jutottam el Kép, viszont most szerdán ha törik-szakad, megyek megint!

A hétvégén megvettük a mellszívót Kép. Már régen kinéztem az Avent Isis-t és amit itt is ajánlottatok. Nekem nagyon tetszik, annyira örültem neki Kép. Nagyon kellemes a fogása és mindenhol extra-puha szilikonos, hogy ne irritálja a mellet. Vettünk hozzá anyatejgyűjtő-zacsikat is. Nagy volt a boldogság Kép! Most már csak legyen tejem és használhassam is.

Lányok, nektek a mellbimbótokon megjelentek ilyen fehéres-gombtűfejnyi "izé-szerűségek"? Ott fog kijönni a tej Kép? (Jót kérdezek ugye Kép?)

A 15 hétről a 16. hétre valamennyit nőtt a pocim Kép. Apuval büszkén nekiláttunk fotózni is (az ő pocakja sem maradhatott ki a buliból, egy kis rásegítéssel persze). A hétvégén teljes baba-lázban égtem, lefotóztam pár body-t, rugit, ott hajtogattam-tettem-vettem Kép. Nagyon jó érzés volt. Betettem az újabb képeket az albumunkba.

Holnap reggel megyek vissza a kórházba érdeklődni, elkészült-e a bacitenyészetem, s ha igen, az eredménnyel du-n vissza vele a dokimhoz.
Ettől függetlenül holnap egyébként is mennem kell gondozásra is a védőnőmhöz, illetve leveszik a vért AFP-re. Még szerencse, hogy ez nem éhgyomri, direkt rákérdeztem Kép. Maszatkát már régen láttuk, úúgy megkukucskálnám hogy minden rendben van-e Vele Kép.

Pipocska Kép
Látom táblázatos lettél Kép Nálunk a nevek Péter/?, és vidéken szülök.

Üdvözlök Mindenki Újat KépKép Boldog babavárást, és üdv köztünk régi-újak Kép

Csmárti Kép Mi Szandán lakunk.

Puszi
Vanda
16+3 (vagy 16+5)

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok,

Köszi a tanácsokat és gyógypuszákat a lábamra...Nagyon jól esik. Hát a péntek éjszakához képest már szuperül vagyok, az alapállapotot még nem nyertem sajna vissza, de majdcsak javul. Szépen lassan. sajnos télen nehezen gyógyul minden.

Folyás téma: nekem is azt hiszem lett egy kicsi, baba nélkül rá sem hederintenék, de igy... Azt hiszem felrakok valami baciölőt... Utálom a gyógyszereket, de a baba miatt azért nem árt.

Kapcsolatanalízisről annyit, hogy szerintem a könyvet tényleg érdemes elolvasni, aztán pedig szépen otthon lefeküdni és egy nyugis zene mellett beszélgetni a babával. Ehhez nekem nem kell kétszázezerért orvos. Persze biztosan nagyon jó és szuper, de azért kicsit soknak tűnik az ára.

Giggancs: azt hiszem a 6. hónapban még lehet repülni, de ez eléggé egyéni.. és persze utána is orvosi engedéllyel. Nekem az egyik rokonom éppen karácsonyra jött haza 6,5 hónapos terhesen Kanadából, tehát lehetni lehet. De neked kell érezni, hogy mennyire szeretnél vagy nem. Én lemondtam a repülőutat, majd inkább megyek szülés után....

Gemini: voltatok jógán? Milyen volt. Vagy akárki más aki volt... Sajna én örültem, hogy járni tudok egyáltalán....

Márti: lehet, hogy mennem kell a dokihoz, de remélem nem. Ha a folyásom és fájdalmaim erősebbek lesznek, megyek. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.....

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok! Kép

Pipocska! Kép

Nagyon tetszett az a "nincs friss vérük" Kép Jót nevettem szombaton rajta.
Na és, hogy a nevemet pont zölddel írtad!!! Az a kedvenc színem! Kép

Hanee!

Remélem az üledékkel kapcsolatban igazad van, és nincs semmi vesebajom! Kép

Andi!

A szüléseddel kapcsolatos történet tényleg megdöbbentő.
Ez nem történhet meg még egyszer. Meg azért, hogy az első Babájukat várókat se ijesszük meg túlzottan, azért ez nem egy gyakori dolog. Nekem pl. nem volt ilyen rossz élményem (leszámítva, hogy egy egész napot vajúdtam Kép, de megérte!).

Olyan fura
Hétvégeken, amikor otthon vagyunk, nem ficánkol annyit a Babucim, de itt a melóhelyemen nagyon gyakran. Azt a következtetést vontam le ebből, hogy valószínűleg nem tetszik Neki ez a folytonos ülés, és ezért reklamál szegénykém. Amikor pl. buszozok, metrózok, akkor is nagyon be szokott indulni. (Katasztrófa, hogy milyen kényelmetlen ez a BKV!) De itthon, csak szépen pihizik. Kép Néha túlzásba is viszi, egy idő után bepánikolok, és próbálom felébreszteni. (A gonosz anyuka. Kép)
Ti, hogy vagytok a mozgással? Mikor aktívabb a Babátok?

Holnap reggel megyek genetikai UH-ra. Nagyon izgulok.
Nektek is vannak mindenféle nemnormális képzelgéseitek a különböző vizsgálatok előtt? Én mindig úgy parázok ilyenkor. A párom le is szokott szídni miatta.

Pénteken körülnéztünk a Tesco-ban. Hatalmas bevásárlást műveltünk Babavárás terén. Kép Vettünk egy cumisüveget, és egy textil kifogót. Kép
Aztán elnéztünk az IKEÁba is (pelenkázós szekrénykét szeretnék), de ott semmi nem volt. Nekem hatalmas csalódás volt ez az üzlet. Óriási tér, 600 étterem, büfé, gyerekmegörző, 1-2 szekrénysor, fotel, stb Babaágyat kettőt(!!!) láttunk. Ennyi. De apró lakásfelszerelés... na aaaaz volt dögivel. Én azt hittem ez leginkább bútorüzlet. Na mindegy, most hétvégén a KIKÁba megyünk. Kép

Szombaton megy olyan jót főztünk. Volt gyümileves, nameg jó egészséges sűűűtóóódalas, hagymás krumplival. Kép Fúú, de jólesett. Aztán meg sütöttem egy kis banántortát. (Ha lúd, legyen kövér Kép) Na azóta nem mertem még mérlegre állni.

Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett! Remélem nem untattam nagyon senkit! Kép

Viki(18+0)
vikó

Andi!
Neked 4D.s UH-t csináltak most? és mennyit láttál a picurból? Nekem csüt-re van időpontom, Kecskemétre ( csak jót hallottam róluk) akkor leszek (22+6) és nagyon kíváncsi vagyok mennyit lehet látni a picikémből. Azt már tudom, hogy 99%-ig fiú, meg hogy állítólag rendbe van mindene, de olyan kíváncsi vagyok a pofijára is! (Igaz ezt már egyszer itt megvittatuk) Most szeretném ha elárulnád, neked milyen élmény volt!
Köszi
Fejeske
fejeske

Sziasztok Lányok!
Írogattam már talán itt nálatok is. Most a segítségetekre lenne szükségem: a 12. hétben járok és pár napja azt érzem, hogy lényegesen gyengültek a koraterhességi tüneteim, egyébként sem volt szerencsére soha sem erős (csak egyésznapos hányinger és fáradtság), de most szinte "semmi" bajom. A pocakom úgy vettem észre, hogy kezd növekedni, de pénteken megyünk csak UH-ra, és bizony parázom, hogy minden rendben van-e? Nektek mikor múltak el a rosszullétek, ha már elmúltak?
Köszi,

Picuri
picuri

<pre>
Azonosító Név Életkor (év) terh. hét terh. nap Szülés várható ideje Mennyi baba? Lány/ Fiú? Baba neve Kórház korábbi babák elhat ter. 05.márc
1. Bkriszta Kriszta 24 25 4 2005. május 12. 1 ? Ákos/Anna Szt. Imre -
2. Minyu Edit 25 25 4 2005. május 12. 1 ? Nándor/Gerda Schöpf-Mérei -
3. Betsy ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
4. Akiren Akiren 31 23 5 2005. május 25. 1 lány Gréta Péterfy - igen
5. Gomboc Betty 27 23 4 2005. május 26. 1 ? ? ? -
6. Pipocska Andi 30 23 4 2005. május 26. 1 fiú Marcell/Zalán Péterfy - igen
7. Beus79 Beus 25 22 4 2005. június 2. 1 ? Balázs/ Rókus -
8. Mircimama Mircimama 30 22 4 2005. június 2. 1 ? ? Szt.István Bence, 2001.05.07
9. Katica78 Kata 26 22 2 2005. június 4. 1 ? ? Kútvölgyi -
10. Bannamari Annamari 24 22 2 2005. június 4. 1 ? Gergő(Tamás)/Eszter(Lilla) Uzsoki -
11. Hajni20 Hajni 20 21 5 2005. június 7. 1 ? Marcell/Mara Győr -
12. Bkriszta Kriszta ? ? ? ? ? ? ? ? -
13. Gombóc ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
14. Wica Éva 30 20 6 2005. június 14. 1 ? ? Szt. István -
15. Splendida Timi 28 20 5 2005. június 15. 1 ? ? Szt. János -
16. Johanna1975 Johanna 29 20 4 2005. június 16. 1 ? sok-sok ötlet Szt. Imre -
17. Adri77 Adrienn ? ? ? ? ? ? ? ? ?
18. Virga Virág 27 11 5 2005.aug.17 1 ? Lőrinc, Luca Jahn Ferenc Levente 12.19
19. Krimo ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
20. Bogárka75 Zsuzsi 29 19 3 2005. június 24. 1 ? ? Szt. Imre Petra, 2003.06.27
21. Lenocs Lenocs ? 19 2 2005. június 24-26. 1 ? Kinga Kamilla Szt. Imre Panna, 2000.
22. Ezvicc Judit 24 19 1 2005. június 26. 1 ? Attila/ Jahn Ferenc -
23. Banyóci Brigi 25 18 5 2005. június 29. 1 ? ? Kútvölgyi Gyurci, 2002.08.18
24. Drika Drika 24 18 2 2005. július 2. 1 ? ? ? -
25. Gmr ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
26. Mzx Mzx-Móni 29 18 1 2005. július 3. 1 ? ? Szt. István -
27. Vikó Viki 28 18 0 2005. július 4. 1 ? ? Bajcsy-Zsilinszky fiú, 1995.
28. Oxigén ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
29. Hanee Judit 23 17 5 2005. július 6. 1 ? Bálint/Lili Szt. Imre - igen
30. Rita77 Rita 27 18 5 2005.júl.3. 1 ? Lili/Bence Újpesti Kh. Dávid 8, Dominik 5
31. Fejeske ? ? 22 3 ? 1 ? ? Kecskemét ?
32. Judyt Judyt 28 17 1 2005. július 9. 2 ? ? Nyíregyháza -
33. Mmónika ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
34. Farkasbogi Bogi 27 16 6 2005. július 11. 1 ? ? ? Lili, 2004.02.10
35. Vanda Vanda 28 16 2 2005. július 15. 1 fiú Péter vidék -
36. Mj_Móni Mj-Móni 31 16 3 2005. július 15. 1 ? Dominik/Sophie-Ann Margit Christopher, 2002.11.13
37. Tündérke Tündérke ? 16 0 2005.július 20 1 ? ? ? 3
38. Gömbölyű ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
39. Andi18 Andi ? ? ? ? ? ? ? ? ?
40. Csmárti Márti 32 x x x x x x x Eszter, 2002. 11.hét igen
41. Gemini ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
42. Vikka ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
43. Sygnum ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
44. Csutkarozi Rozi ? ? ? ? ? ? ? ? ?
45. Adrienn 74 Adrienn ? 22 0 ? ? ? ? ? ?
</pre>

Kép
Kép
pipocska

Picur!

Semmi gond nincs. Én bizony nagyon hányós voltam, de általában tényleg elmúlik a 12. hét (8-16. hétig)végén vagy enyhül. A lényeg,hogy nincs recept semmire, nincs szabály. Ne izgulj! Minden rendben lesz!
20+1
tétényke

Sziasztok!

Vikó!

Csak Pipocska kérésére irtam meg a szüléssel kapcsolatos negativ élményeket is. Senkit nem akartam megijeszteni. A "mesélős" levelem előtte pont a pozitiv dolgokat emelte ki belőle.

Fejeske!

Ha rám gondoltál a sok Andi közül, akkor nekem csak sima ultrahang volt. Azért azon is sokmindent lehet látni. Kép

Picuri!

Ez természetes, hogy ezek a tünetek a 12. hét körül elmúlnak. Ezek szerint te vagy a Tökéletes Kismama. Kép Kép

Andi
21+1
andi18

Pipocska!

Én a freemailedre küldtem az adatokat kb. 1 órája. Nem kaptad meg vagy már korábban összeállitottad az új táblázatot?
andi18

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?