Sziasztok!
Mizu a várakozókkal???
Mennek a drukkok!
enci
Hát igen, sajnos valamiért ezt át kellett élnünk... De fel a fejjel és tovább!
Dorcikámmal 7 éve, amikor terhes voltam akkor is bebarnáztam a 6. héten. Akkor kaptam Utrogestant, és semmi gáz nem volt. Ezért gondolom, hogy most is lehet vm ilyesmi probléma... Csak ilyen soha nem volt, hogy előtte 1 héttel elkezdek barnázni... De a múlt + mostani hónap ilyen... Persze, mi meg most álltunk rá a babatémára...
Nagyon szurkolok, hogy Nektek is összejöjjön!!!!+++++++++++
Én ma már a hőmet sem mértem, sztem ugyanaz lesz, mint múl hónapban. Néha görcsölgetek+ a derekam sajog..
nyuszifül
Igen, én is gondoltam arra, hogy nem volt elég hogy csak a palástfüvet ittam a ciklus 2.felétől... Lehet kellett volna előtte a cickafark... Nemtom. Viszont olyan emlékeim vannak, hogy Kislányom érkezése előtt ittam ezeket, és mintha ott is bekavart volna egy kicsit... Nem reagáluk egyformán ezekre a gyógynövényekre... Ezért maradtam a pempőnél, az egyszer már bevállt, igaz, hogy nem maradt meg a babó, de biztos nem ezen múlt... Ha Neked nem kavar be, akkor biztos pozitív hatása is lesz!!!! Hajrá!
De a doki alap, persze. Ha kiderül, hogy progi hiány, akkor nem feltétlenül tömném magam szintetikus hormonokkal.... Nemtom mennyire lehet vm természetes dologhoz fordulni, és mennyire van emelett a doki. Ahogy eddig észrevettem nem a természet patikáját részesíti előnyben....
kicsilány
úgy bizony!!!! továbbra is drukkkkkkkkk