Sziasztok!
Mircikém! Igen ez már a hatodik.
Kiváncsi vagyok mi lesz majd a finisben, de az még odébb van.
Gem! Ez nagyon jó volt.
Erre lehet számítani majd főzés közben?
Aki tudja!
Hol lehet a babaneten regisztrálni ehez a Praxisos témához?
Akri! Aranyos vagy, hogy kiváncsi vagy a GYEMEKEMRE.
Ma nagyon rossz délelöttöm volt.
Szinte mindíg "együtt" ébredünk. Ma meg nem volt még fenn, mikor keltem. Megsimiztem, még mindíg semmi. Pedig arra általában reagál.
Na mindegy gondoltam.
Felkeltem, tettem, vettem.
KÉT óra múlva még mindíg csönd. Na akkor elkezdtem pánikolni, hogy valami baj van. Feltettem a fülhallgatót, és kakaóra állítottam a zenét. /Erre előző nap reagált, pedig nem hallgattuk hangosan/ Erre sem reagált. Bármit csináltam: semmi, semmi, semmi.
Na akkor elkezdtem tökre sírni, és gondoltam leszaladok a védőnénihez, hogy hallgassa meg a szívhang hallgatójával, hogy van-e szívhang.
Na, ahogy ott ültem, kaptam egy "itt vagyok anyát".
Azóta is mocorog. Szegény, csak biztos szeretett volna aludni egy jó nagyot, ahogy az apukája szokta, én meg nem hagytam.
Virga! Akkor nem találkozunk pénteken a Praxisban, mert én később megyek.
Wikka! Tudod, hogy nálunk minden dokihoz menetelnél van vizelet vétel?
Vikó! Akkor a vérvételre lehet, hogy azért mennek olyan korán, mert azt hiszik, hogy később már nem lesz friss vérük??
/Ez csak vicc volt/
yellow{Hanee!}
Most, hogy mondod, Lacinak is vannak néha rémálmai.
Tel.szám jöhet mindentől függetlenül, bármikor kellhet.
Egyébként tényleg aggódósabb lettem./Biztos a sok rossz hír is rátesz.Láthatod abból is amit fentebb írtam Akrinak/
Fejeske! Viszerekről: Nekem a terhesség előtt nagyon csúnya volt a lábam. A térdhajlatban csúnya, vastag zöldes-lila erek voltak. Igaz csak 2 centisek, de gáz volt, és fájt is. Főleg melegben, vagy ha túlerőltettem. A combomon, a vádlimon, és a bokáim környékén pedig seprűerek. Azok is lilák. Emiatt évek óta nem is hordtam szoknyát.
Tavasszal elinjekcióztattam.
Elég jó eredménye lett, bár kicsit lassan gyógyult. Kifejezetten azért csináltattam meg, mert mondták, hogy terhesség alatt hajlamosak kijönni, ezek az erek, főleg ha öröklödő dolog is. Nálunk az anyunak, és a mamának is van.
Én még most lekopogom, hogy elég jó. Nem igazán jött ki újabb.
Terhesség alatt nem fognak vele csinálni semmit, de utána érdemes megcsináltatni.
Viszont azért mutasd meg valakinek, mert vannak rá jó krémek. Nem mindegy, hogy fájdalmas-e, vagy sem.
Sygnum! Én mindíg azon képedek el, hogy valaki hogyan tud hason aludni.
Világ életemben háton alvós fajta voltam.
Ha hason próbáltam, akkor úgy éreztem, hogy összenyomom a tüdőm, meg a mellem./Pedig nem volt nagy/
Most is legtöbbször csak háton megy az alvás. És egyre jobban fáj is a gerincem. Gondolom azt is nyomja a Picúr.
Tegnap viszont direkt figyeltem rá, hogy oldalt aludjak el, és érdekes módon úgy is keltem.
Ma még a hátam sem fájt. Lehet, hogy az éjszakai tehermentesítés miatt?
Mj-Móni! Küldök a nevedben egy mailt Haneenak, mert azért kéri, hogy írjuk meg neki e-mailben az időpontokat, mert azt könnyebben nyilván tudja tartani a saját gépén, mintha innen kellene összebogarásznia, hogy kinek milyen időpont felel meg.
Jó hétvégét.