Új privát üzeneted érkezett!

ancsy811207

Küldtem privit!

sziszi73

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés: az én kímélő üzemmód bérletem ma reggel lejárt, a férjem porckorongsérve begyulladt, így mától 100%os üzemmódban kell működnöm, emelni KisMackót. Elég mélyponton vagyok, kérlek szorítsatok, hogy nagyon szívós embriók legyen a pociban, akik minden nehézség, idegeskedés ellenére velem maradnak! Babásodó energiákat küldjétek ezerrel! Előre is köszönöm mindenkinek!
Cermiák, mielőbbi gyógyulást! Mézes tea, mézes tej és hagymát hagymával, az a legjobb hörgő tisztító. A húsleveshez jóétvágyat!
Bucsok, hogy vagy? Mikor tesztelsz?
Ancsy, a többiek már válaszoltak a kérdésekre. Október 4én én is megyek vérvételre ;-) összefuthatnánk ;-)
Janulám, de jó hogy írtál! Sokat gondolok Rád! Talira szerintem vmikor októberben kéne sort keríteni. Paurórának majd küldünk képet a sütiről ;-) Keresgettetek már másik intézményt?
Vkcs, sajnálom, hogy elmaradt az inszem.
Vigyorex, nekem volt kenetvétel a hsg előtt. Hajrá kezdés!! Októberben lesztek páran ;-)
Sziszi, nekem bontottak a patikába Fostimont, Cetrotide-t és Choragont. Dr M megmondta, miből mennyit váltsak ki. Én szépen sorban váltottam ki a recepteket, ahogy épp következett.
Dekatka, cuki a pocid :-)
Magdipeti, örülök, hogy Bori jól van odabent és szépen fejlődik! Bútor megérkezett?
Lexi, örülök, hogy kicsit megnyugodtál!
Akit kifelejtettem, attól elnézést!
Kismamiknak pocaksimi, leendő kismamiknak ölelés!
Küldjétek az energiákat felém, mert a béka hátsó fertálya alatt vagyok :-( :-( :-(
maci80

Szia Maci,

Eddig is küldtem, de most ezerrel küldöm az erőt és az energiát, nem  lesz semmi gond!!! Nagyon szorítok érted és a babáidnak is, szívósak hidd el!!!!

Suhannak feléd az energiák    Remélem érzed!

Puszi
fruska81

maci80

Nem lesz semmi gond! Megy a tapadós energia!

Nagyon szorítok Neked és Babáidnak!

Puszi!
sziszi73

Maci megy a tapadós energia minden rendben lesz a babákkal  .

Azért ha van rá mód kíméld magad.
Megy a drukk neked ezerrel
edina71
Budapest

Sziasztok Lányok!

Cermiák,
én augusztus végén voltam beteg, igaz csak keveset köhögtem, de a háziorvosom a hagymateát javasolta és még azt, hogy vöröshagymát reszeljek le, egy szűrőn keresztül csöpögtessem ki a levét, majd ezt a levet keverjem össze mézzel és egyem meg. Nem annyira vészes és nekem használt a sok hagymatea, fokhagymás piritós és ez a mézes-hagymás lötyi na persze jó sok citromos tea. Abból is a naturland-os tőzegáfonyás teát ittam. Olvastam hogy terhesség alatt lehet e a tőzegáfonyás ehináciás teát inni, de volt ahol azt írták, hogy igen, volt ahol azt hogy nem, úgyhogy ezekkel már nem foglalkozom  és mg annyi, ogy nekem a dokim pont azt mondta hogy aszpirint nem, csak algopiryn lehet szedni a terhesség alatt, de a 3. trimeszterben már azt sem. Szóval akkor ez is olyan, hogy egyik doki ezt a másik meg azt mondja. De biztos ami biztos, egy szemet sem vettem be Viszont ha rosszabbul vagy/leszel, akkor mindenképp kell gyógyszer, mert lehet hogy egy kezeletlen betegsggel többet ártasz a picinek, mint a gyógyszerrel amit be kell szedned.    

Maci,
nagyon drukkolok de már biztos hogy jól megharapott téged is a pici és ott marad vagy maradnak még jó sok hétig a pocidban

Paurora,
már nincs sok hátra ha nem fordul be Ani, akkor annak is biztos megvan az oka. Bízz magadban és a kislányodban! Ha császár lesz, akkor az lesz, akkor valamiért annak kell lennie. Én úgy vagyok vele, hogy nem tervezek semmit, majd lesz ahogy lesz Amúgy a Bajcsyban voltam a szülésfelkészítőn, 2 hetente van és a következőre is menni fogok, vagyis fogunk, mert jön velem az uram is, ő is had okuljon Ma vagyok pont 24 hetes és Nati cuki. Amikor befelé rugdos úgy el tud találni ezt-azt, hogy az valami eszméletlen. Szoktam neki mondani, hogy inkább kifelé rudgosson, mert azt látja apa is Tegnap a védőnő meg akarta hallgatni a szivét azzal az izével, de hát ezt nem tetszett neki, mert ahogy odatette azt a mikrofonféle fejet az én kislányom egyből el is húzódott onnan és alig lehetett egy kis szivverést elcsípni, de közben folyamatosan éreztem, ahogy mozog, amig ott feküdtem

lexi,
hogy vagy? Olyan cuki meglepit csináltál a férjednek, biztos hogy nagyon aranyos volt ahogy bontogatta a kis meglepijét

Dekatka,
cuki vagy

Nekünk megvolt a cukorterhelés és megismerkedtem a szülésznővel. A szülésznő nagyon jó fej, fiatalos, jókedvű nő, egyből szimpatikus lett nekem is és a páromnak is. A cukorterhelésre vittem még a saját bögrémet is, vagyis az uram készítette össze a kis cukor-citrom-bögre csomagot. És hát meg kell mondjam, annyira nem volt vészes az a lötyi. Mint egy túlcukrozott limonádé, de lehet sokat javított rajta a saját bögre Igaz a citrom is kellett bele. Annyit mondott a szülésznő, hogy lassan kortyolgassam el, kb. 10 perc alatt a 3 decit, nehogy visszajöjjön. De éhgyomorra még jól is esett a cukros folyadék. Aztán amikor levette a második vért is, megmutatta nekünk a szülőszobát. Tök jó fej volt, megnézhettünk mindent, kérdezhettünk tőle, nagyon kedves volt. És persze meg is nyugtatott. Ha császár lesz, akkor az uram nem jöhet be a műtőbe, ő majd addig kint lesz. De van családi vajúdó is, franciággyal, labdákkal, káddal, bordásfallal meg kötél is van. Meg úgy jó volt megnézni, hogy hova is kell majd menni. Ja és a cukrom szuper lett, az éhgyomri 4.8, cukros lötyi után 2 órával 5. Szóval hazafelé beültünk egy cukiba és ettem egy sütit  

Lányok, aki most csinálja a programot annak megy a drukk ezerrel, aki előtte áll, annak kitartás és türelem. És persze a pozitív hozzáállás a legfontosabb, hogy sikerülni fog tessék 100%-ig bízni és hinni ebben  

Puszi és ölelés mindenkinek! És a talit maximálisan támogatom 
cicuci
Budapest X. kerület

Ma reggel 5-kor kidobott az ágy, mostanába ez gyakran előfordul, úgyhogy gondoltam felnézek ide, mi újság :).

Cicuci, ez jó hír, hogy nem is volt olyan vészes a cukorterhelés, nemsokára majd nekem is mennem kell, remélem én sem leszek rosszul tőle. Örülök, hogy a szülésznő is szimpatikus, azért ez eléggé megnyugtató :).

Maci, nagyon szorítok értetek továbbra is, de sikerülnie kell, ha már ilyen szépségeket kaptál vissza. Nem lehet most könnyű, de bízz bennük, hogy veletek maradnak és próbálj meg ne ideskedni, már amennyire ezt a körülmények lehetővé teszik. Puszillak!

Fruska szurkolok Nektek, hogy sikerüljön az otthoni próbálkozással és már ne is legyen szükség az intéznivalókra ;).

Cermiák, nagyon sajnálom, hogy Te is elkaptad ezt a nyavalyát :(, én két hete kaptam el és szerencsére már jól vagyok. Én is úgy tudom, hogy csak a láz árthat a babának, a köhögés nem, de nyilván nem kellemes érzés, ahogy rázkódik a pocak... :(. Nekem szerencsére most a köhögős rész kimaradt, amin csodálkoztam is, mert mindig az szokott lenni a végén, de sokat tüsszögtem és nem volt kellemes érzés... De a baba miatt ne aggódj, itt a többiek írtak már mindenféle praktikákat, de remélem a húsleves segített és remélem hamarosan túlleszel rajta. De ha nagyon gáz a helyzet, akkor lehet tényleg érdemes megkérdezni másik dokit is, már csak magad miatt is, nem jó ez a sok köhögés. Amúgy furi dolog ez a gyömbér, mert a terhességi rosszullétre meg mindenhol a gyömbért írják, hogy az segít, bár leginkább üdítő/cukorka formájában, az úgy nyilván más, mint az "igazi".
Még nem voltam a szülésfelkészítőn, de szerintem ezen a héten elmegyek, mert nagyon kíváncsi vagyok :).

Ancsy, nem gáz, ha megvan, amikor menned kell vizsgálatra, nekem is kellett mennem anno a ciklus második napján, előtte elmentem mosdóba, és Murber doki gyorsan megvizsgált, ez nem akadály.

Vkcs sajnálom, hogy most még az otthoni próbálkozás is kimarad. Amúgy ha bizonytalan vagy a Bromo miatt, jobb ha rákérdezel, mert nekem is anno azt mondta M doki, hogy addig szedjem amíg nem szól, és mikor várandós lettem még akkor sem szólt, hogy hagyjam abba és az egyik kontrollnál rákérdeztem, hogy meddig szedjem még és akkor szinte csodálkozva mondta, hogy ja azt már nem kell szedni... szóval ha nem kérdezek rá, ki tudja meddig szedtem volna. Bár nyilván Nálad még a más a szitu, szóval valósznű, hogy szedned kell.

Vigyorex, örülök, hogy minden rendben ment és bízom benne, hogy meghozza a szerencsét, hogy itt vagy köztünk, mi biztosan szorítani fogunk és küldjük a pozitív energiákat és segítünk, amiben tudunk. Nekem nem is rémlik amúgy ez az egész rubeolás dolog hogy ezzel mi volt nálunk, nem is rémlik hogy esett volna róla szó, bár lehet csak azért, mert minden ok volt.

Janula én is benne lennék egy újabb találkozóban tökjó lenne!!!

Nálunk már egyre többet rúg a babóca. Kedden megyek a hasszúrás eredménye miatt, meg megint UH kontrollra. Illetve délután bent lesz Bokor doki is, hozzá is be kell ugranom, jó hosszú nap lesz, szerintem kb. fél 11-től este 6-ig ott leszek a SOTE-n, mert a genetikán tutira nem végzek 2-3 nál előbb, és Bokor doki meg azt mondta 4 körül legyek ott, de általában várni kell rá, mivel olyankor ügyelni szokott. De remélem jó hírrel szolgálhatok majd neki, ami a szúrás eredményét illeti. Nagyon remélem, hogy az tényleg jót jelent, hogy nem hívtak előbb telefonon.
Aztán szerintem jövő héten megejtem a TORCH vérvételt is, Magdi, jól emlékszem, hogy Te voltál ilyenen? Ez éhgyomros vérvétel? Remélem ott is mindent rendben találnak majd.
Hétfőn megyek elvileg utoljára munkába, elszámolok, leadom a cuccaimat, és reménykedem, hogy nem lesz semmi gond és boldogul a kolléganőm, hogy ne nagyon kelljen majd beszaladgálnom.

Jó hétvégét mindenkinek, Kismamik vigyázzatok nagyon magatokra, akiknek meg szurkolnunk kell, annak mennek a tapadós-babásodós energiák :).
lexi01
Budapest

@fruska81:
Nem tudom kérhetik-e inszem előtt is, mert nekünk egyenes út vezetett rögtön a lombikhoz.

Ha leoltottak, akkor nem lehet gond, mert Andi azt mondta, hogy ha volt már vki rózsahimlős, vagy kapott oltást, akkor kimutatható a vérében.

vigyorex

Sziasztok Lányok,

októberi tali, hurrrrráááá!!!!! Az jó lenne!!!! Nekem annyi energiát adott a múltkori és annyira szerettem veletek lenni....

Úgy néz ki, a Budai Meddőségi lesz a nyerő nálunk, mert ott nem kell várni, csak december elejéig és lehet, hogy van ismerős, aki meg tudja sürgetni a dolgot. És bízom a jelekben is: amikor elhatároztuk, hogy nem megyünk vissza a Sote-ra, másnap ketten is (egymástól függetlenül) beszéltek nekem erről a helyről és ezen belül is ugyanarról a dokiról! :)

Sokan írtatok a Boromo-ról, én az endokrinológustól úgy tudom, hogy ha terhes leszel, akkor állítják le, addig szedni kell, mert a magas prolaktin (amire kapjuk) megnehezíti a teherbe esést. De tényleg érdemes mindent figyelemmel kísérni és néha rákérdezni, mert ezek szerint itt mindenki mindent elfelejt és néha még akkor sem működik a dolog, ha te észben tartod és rákérdezel... :(

Lexi kedves, nagyon izgulok az eredményed miatt, most már mindjárt itt lesz, szerencsére hamar megnyugodhatunk most már! Biztosan nincsen vele semmi probléma, mert akkor már régen hívtak volna! 

Maci, ne izgulj, csak mi lombikosok pánikolunk, hogy ha éljük az életet normálisan, akkor esetleg nem marad ott a baba. Hány és hány anyuka van, aki 2 gyerek után terhes a harmadikkal mondjuk és emelgeti a többit, meg dolgozik is mellé és nem lesz semmi a babával, meg sem fordul a fejében! Kapaszkodik az a kicsi, ha meg kell maradnia, meg is marad! :) Szerintem ha ilyenkor nem marad ott, akkor az úgy sem maradt volna, ha az ember egész nap fekszik. Szóval ne aggódj, csak legyél óvatos, amennyire tudsz!

Cermiák, neked is megy a  jobbulós energia! Tényleg, ahogy írod, mennyire nehéz ez, hogy mindenki mást mond, mindenhol mást lehet olvasni.... ebből találd ki, hogy mi a jó neked! Csak úgy lehet ezt, ha van valaki, egy orvos vagy természetgyógyász, akiben megbízik az ember és az ő véleményét tartja szem előtt. Vagy úgy sem...? :D

Vigyorex, én is örülök, hogy ránk találtál, nekem is annyit segített ez annak idején és ez most is így van! 

Cicuci, saját bögre, mint lelki támogatás!!! Zseniális, legközelebb kipróbálom!!! :D
janula

Maci! 
Én is nagyon szurkolok neked, a legfontosabb, hogy vigyázz magadra nagyon- nagyon, pihenj, meditálj sokat, és vizualizáld, hogy pár hóap elteltével milyen boldog kismami leszel... :-) Ok, örülnék ha összefutnánk, viszon sajna nekem 2.-án kell mennem, lehet , hogy elírtam 4.-re...:-( Utána viszont már gyakrabban kell mennem, ugyhogy remélem lesz rá alkalom,h talizzunk. 

Cermiák, hogy vagy? Nem tudtam, h első lombikod, szívből gratula, hogy sikerült, remélem én is így járok..:-) Biztosan sok kelemetlenség és nyűg előzte meg, ugyhogy megérdemled! 

Éjjel alig aludtam képzeljétek, szinte csak forgolódtam, olyannyira fájt az alhasam. Ma lesz az 5. szurim. Ha nem is az az elviselhetetlen fájdalom járt át... de volt annyira kellemetlen, hogy aludni ne tudjak. Dolgozik a  cucc gondolom ez valahol természetes... Nektek milyen tünetetk jelentkeztek? Azonkívül, hogy a mensi össze-vissza jön me .. ahogyan írtátok! 

Kellemes hétvégét mindenkinek, használjátok ezt a talán utolsó napos hétvégét az évben, és sétáljatok egy nagyot... szerintem mi is kimegyünk a tópartra, és fagyizunk egyet...
ancsy811207
Budapest

@Anonymous:

Sziasztok!

Az PPKE pszichológia szakán vagyok végzős hallgató, és a készülő szakdolgozatomban a meddőség témakörével foglalkozom. Ezzel kapcsolatban az alábbi linken található kérdőív kitöltésére szeretnélek megkérni benneteket:

http://www.felmeresppkema.url.ph/index.php

A kérdőív kitöltése körülbelül 20 percet vesz igénybe.

A kérdőív kitöltése teljesen anonim.

Előre is nagyon-nagyon szépen köszönöm! J

K. Adrienn

adriennnn
Gyöngyös

Kedves Adrienn,

kitöltöttem a kérdőívet. Szeretnék visszajelezni, hogy sajnos úgy van megcsinálva a kérdőív, hogy nem lehet módosítani, ha véletlenül félrenyomtam. Ez velem előfordult a végénél egyszer és kénytelen voltam válaszolgatni a továbblépéshez, ha nem akartam előlről kezdeni. Ezen esetleg lehetne változtatni!
janula

sziasztok Lányok! 

végre eljutottam oda h írjak..köszönöm a kérdést, ma vagyok 12.napon..nem tudom még hogy sikerült-e...érezni nem érzek semmit...talán pms tüneteket...néha fáj a hasam néha nem...a cickók néha érzékenyek néha nem...
szorítsatok nagyon!!! 
ha nem jön meg akkor kb csüt körül fogok tesztelni..
puszi!
bucsok

Bucsok, nagyon szurkolok, hogy ne is jöjjön meg, hú de izgalmas, alig várom, hogy tesztelj.

Janula, szerintem az ilyen kis jelek annyira sokat jelentenek, valahogy megerősítik az embert abban, hogy helyesen döntött és jó úton jár, az meg külön jó, ha ismerős is van :). Jajj nagyon szorítok, hogy az új intézmény meghozza a várva várt "eredmény", de addig még úgyis kell találkoznunk :).

Cermiák, remélem jobban vagy már és elmúlt az a csúnya köhögős időszak.

Ancsy, igen, biztosan dolgoznak a hormonok, de szerintem ez is változó, hogy ki mennyire érzi, hogy "zajlanak" belül a dolgok. Én a Gonáról nem tudok nyilatkozni, mivel nekem az nem volt, de majd a többiek biztosan írnak valamit, hogy náluk hogy volt :).
lexi01
Budapest

@cermi??k:

igen,én is ezt remélem

vkcs

@cermi??k:

Neked(Nektek) pedig jobbulást kívánok!
Ha gondolod esetleg olvasd el
http://babafalva.hu/termeszetes-szerek-megfazas-ellen/

vkcs

@fruska81:

köszönöm aranyos vagy
már megnyugodtam
folyt köv novemberben

vkcs

@maci80:

köszönöm
én is sajnálom

Nektek pedig nagyon stram gyerköceitek lesznek,ha ennyi mindent bírnak
vkcs

@lexi01:

köszönöm aranyos vagy

vkcs

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a rám, ránk gondolást! Szerencsére jobban vagyok és ma már dolgozni is be kellett jönnöm , azért se tudtam nagyon írogatni. De mindenkinek köszönöm a segítséget, a tippeket, nemsokára jelentkezem.

Puszi!
cermiák
Budapest IX. kerület

@lexi01:

Nektek pedig egy kalappal az eredményhez!
és holnaptól kellemes pihenést a baba érkezéséig
biztos írtad már,csak átsíklottam rajta...kisfiatok lesz v kislányotok?

vkcs

Sziasztok Lányok!

Janula,

Én csupa jót hallottam a BMC-ről, egyik kollegám is odajárt, és a 2. lombik sikerült is nekik  Egyetlen egy hátrányt hallottam, hogy sokat kell várni, de hol nem? Drukkolok Nektek, és kiváncsian várom a fejleményeket!

Ancsy,

Kitartást a szurik mellékhatásaihoz, drukkolok, hogy hamar elmúljanak, és hogy hogy sikersztori legyen a vége!!

Bucsok,

Nagyon drukkolok Neked is!!

Mi hasonló cipőben járunk, mi is itthon próbálkoztunk, most én is a 2 hét leteltére várok...nehéz kivárni a 2 hetet az már tuti, de igyekszem mással lefoglalni magam! De bízom a sikerben, mindkettőnkében! 

Cermiák,

Örülök, hogy jobban vagy, egy hős vagy jobban mondva hősnő  hogy már dolgozol is! Biztos nem lehetett egyszerű bemenni egy betegség után, kitartást Neked!

Bocsi, sok a munka úgyhogy most csak ilyen röviden írok! Mindenki puszilok! Vigyázzatok magatokra!!

fruska81

@fruska81

hányadik otthoni eksön van most? tényleg úgy van hogy a closty-t 3 hónapig lehet használni és utána 3hó szünet jön? az nagyon fájna ha megint 3 hónap kiesne ha nov-ig nem sikerül esetleg.
én a sajátomban nem tudom mennyire reménykedjek :( nulla tünetem van.. de Neked nagyon szorítok! :) mikor kell tesztelj? 
nekem holnap lesz a 14.nap de nem tudom teszteljek-e vagy várjak még..... ??? 

Lexi, köszi :)

a fenti kérdés a többieknek is szól....nem akarnék megint 3hónapot várni.. ha nem sikerül nov-ben sem..tényleg így megy? nyugassatok meg hogy az otthoninál azért nem..........váltanék egyből inszemre inkább.....
bucsok

Szia Bucsok,

Nekem ez a 3. otthoni. Én nem tudok 3 hó szünetről, ne ijesztgess...gondolom M. doki mondta volna ha ilyenre kellene sort keríteni. Sőt engem azzal bíztatott hogy még egy 4. otthoni próbálkozás is lesz, mielőtt áttérünk az inszeminációra. Ennek mondjuk azért annyira nem örültem, de bízom benne hogy a legkíméletesebb módon lesz babánk! Nem hiszem hogy lenne 3 hó szünet...illetve nagyon remélem.

Többiek erősítsetek meg!!

Attól hogy nincsenek tüneteid reménykedj, tudod a remény hal meg utoljára! Van akinek semmilyen tünete nincs egész sokáig, úgyhogy ez semmit nem jelent!

Szerintem várd meg a holnapot, utána pedig tesztelj egy pozitívat!!!
Nekem csak október 12 körül nem kell hogy megjöjjön, akörül fogok tesztelni.

Szóval ne add fel Bucsok!!! Én drukkolok!!!

Puszi
fruska81

Bucsok,
nem rémlik a clostyval kapcsolatosan, hogy szünetet kellene tartani. Nekem műtétek után, túlstimulálás esetén, illetva stimu után maradt ciszta esetén kellett szünetet tartani. Igaz, hogy egyszer sem jutottunk el addig, hogy három hónapot egymás után végig csináljunk, mindig volt valami...
És holnap már tesztelhetsz, szorítok nagyon-nagyon! :)

Maci,
nem írtam még meg, de sokat gondolok rátok. Ne aggódj, meglásd rendben lesz minden! Szorítok nagyon, megy a sok jó energia feléd!

Cicuci,
örülök, hogy minden rendben veletek! Hihetetlen és egyben szuper, hogy te is már hol tartasz :).

Janula,
a budai meddőségiről csupa jó híreket hallottam, tuti jó helyen leszel, csak kezdenél már! :)
Amúgy meg én is benne vagyok az októberi találkozóban :).

Lexi,
holnap minden rendben lesz! Várom, hogy jelentkezz a jó hírekkel.

Magdi,
minden rendben? Pihegsz, készül Bori szobája? :)

Pauróra,
csütörtöktől indul a 39. hét, most már lassan tényleg a finishben vagy :).
Minden nap várom, hogy olvassam, hogy elindultatok szülni, juhéé! :)

Mindenkinek jó pihenést!
Puszi
cermiák
Budapest IX. kerület

Halihó! Na végre itt vagyok, hú lányok, nagyon hosszú napom volt ma, fél 11-től fél 6-ig majdnem végig egyhuzamban bent voltam a SOTE-n... először a genetikára kellett mennem, aztán UH, aztán megint genetika, aztán még Bokor dokihoz.
De megérte ennyit várnom, ugyanis nagyon jó híreket kaptam: a magzatvízmintavétel eredménye rendben van , a leválás visszatapadt , és most már biztos, hogy kislányunk lesz. Annyira boldog voltam és megkönnyebbültem, hogy ilyen jó híreket kaptam, el sem tudom mondani Nektek, Bokor doki is nagyon örült, remélem most már végre megnyugodhatunk és átadhatjuk magunkat az igazi örömnek.

Cermiák, örülök, hogy jobban vagy már :). Amúgy ma megint a Te dokid volt genetikán, úgyhogy ő közölte velem a jóhírt :). Úgy néz ki csütörtökön megyek a SOTE-ra a szülésfelkészítőre, majd írok milyen volt :).

Bucsok, remélem még nem jött meg, azon meg ne agyalj, ha nincs tünet, nekem sem volt szinte semmi, se egy émelygés, se egy mellfeszülés, remélem hamarosan pozitívat tesztelsz :). Ahogyan Te is fruska :).

Paurorám, lehet ezt már nem is olvasod, de nagyon sokat gondolok Rátok, remélem minden rendben van és a lehető legjobban alakul :).

lexi01
Budapest

Lexi,
ez csodálatos! Nagyon örülök! De mindannyian tudtuk, hogy ez nem is lehetne másképp

cicuci
Budapest X. kerület

Lexi, nem jött még meg, de a tesztem negatív. :( drágák vagytok hogy szorítottatok..
bucsok

Lexi,
egész este vártam, hogy írj. Tudtam, hogy minden rendben lesz :). Annyira örülök! Tényleg megérdemeltek most már egy kis nyugalmat és felhőtlen örömöt :).
Akkor most már lehet a néven gondolkodni, lehet tervezgetni, vásárolgatni, szuper! :)
Ráadásul még a dokim is közölt a jó híreket :). Remélem nekem is jó híreket közöl pénteken a 19 hetes genetikai ultrahangon. Minden percben várom, hogy megérezzem babóca mozgását, de még várat magára a kis drága.

Bucsok, teszteltél?

cermiák
Budapest IX. kerület

Bucsok,
reggeli első vizeletből teszteltél? Volt már rá példa, hogy 14. nap negatív volt a teszt, utána meg pozitív lett.
cermiák
Budapest IX. kerület

Igen reggelibol. A jobb petefeszkem nyom sztem meg cisztam is lett..:-(
bucsok

@bucsok:

Még ne mondj le róla! Szorítok!!!
vigyorex

Sziasztok, Jó reggelt!

Először is a faladatom teljesítem:  

Paurora lehet, hogy már a héten nem fog feljönni a fórumra, mert Ani a hétvégi takarítás közben cuki módon befordult, és az orvosi vizsgálaton kiderült, hogy a külső méhszáj  is nyitva van! Most pihenés van előírva! A dokija szerint Paurora a hétvégére világra hozza Anit!! Szóval kezdhetünk szurkolni!! Ha tudok új infót hozom nektek!!!

Lexi! Nagyon örölök a jó híreidnek! Nagyon nagyon szurkoltunk, és a hétvégén emlegettünk is, hogy reméljük a jó hír miatt nem hívtak eddig!! Vártuk, hogy jelentkezz, de este már olyan fáradt voltam, hogy csak elolvastam, örültünk veletek együtt, de írni már nem volt erőm.

Bucsok: nem szabad feladni! Még lehet két csíkos teszted! Paurorának sem volt két csíkk a 14.napon!!

Fruska: nem fog megjönni!! Mennek neked is a tapadós energiák!!!

Cermiák : örülök, hogy jobban vagy!! Pénteken pedig csupa jó hírt fogsz kapni! Hamarosan meg is érzed, és annál nincs jobb érzés!!

Maci: remélem jól vagy és a férjed is gyógyul! Pici Mackó(k) kapaszkodik/nak! Küldöm a tapadós energiákat!!! Bori is szurkol..kellenek a játszótársak

Janula: az új dolgok mindig változást hoznak az életünkben, kívánom, hogy neked is sikerüljön a babaprojekt, és ha ennek az az ára, hogy a Budaiba kell menned, akkor Hajrá, mi mögötted állunk ott is és szurkolunk nektek!!

És akkor Bori: Bori a hétfői uh-n hát hogy is mondjam enyhén szólva sem volt együttműködő és szófogadó!! Ez azért már előre vettit valamit  2* fél órát ultrahangozott a a Baráth Zsuzsa a kleopátrában minket, közte fél óra szünet, egy üveg kóla, ennivaló és  séta..Az eredmény 1 azaz egy darab kép Boriról, ahol látszik a nagyon édes hatalmas tenyer és talpa ( tiszta Péter!!!!!)  és a bal füle!  mert a mi drágán be van fordulva teljesen a gerincem felé a méhlepénybe, és onnan incselkedett kifele, így láthattunk egy negyed ajkat, egy fél bal szemet, egy picit hajas tarkót! És semmi többet, pedig a hölgy mindent megpróbált, kb csak nem álltam fejen..(annyira sikertelen volt, hogy a 4d uh  uh díját nem kellett kifizetni)  Szóval lehet, hogy egyszer megpróbálkozunk egy mozival..DE a súlya meg van: 1419 gr. 28 hét 3 napnál, kb 40 cm hosszú ( apjaforma, mert a lábhossza 31 hétnek felel meg) Az össz paraméter alapján is több mint 29 hetesnek felel meg! És minden oké vele! itt is megerősítették, hogy a plexus a koponyában megszünt! 
Ma megyünk újra szülésfelkészjtőre. Tegnap kész lett apukám és Péter a szekrénylegóval..3,5 órán átt rakták össze..de sikerült. Az ágy és a pelenkázó majd a jövő héten..Addig ezt a szekrényt belakom

Maci, Janula mikor is ünnepeltek? Valamelyikötők 2 ugye?

Zilás találkozó: Maradunk a Zilában? ( nekem oké! ) Mikor lenne jó nektek? És ki jönne?  Okt.10-12.-én mi elutazunk Péterrel egy utolsó kettesben( 2,5ben ) eltöltött hétévégre) de azon túl nekem bármelyik jó..szombat vagy vasárnap?

Bocsi, ha valakit kihagytam a sorból..rengetegen vagyunk már!
Szép napot mindenkinek!! Puszi

magdipeti

Lexi 

Nagyon örülök nektek , mostmár tényleg 100 %%% várhatod nyugalommal a kislányotokat 
Már jól indul a napom ezzel a csodás hirrel !

Paurora 

Csuriban kezem lábam  mindenem !!! Hihetetlen hogy nemsokára a karodban tarthatod Anit és ügyes kislány hogy éppen be is fordult !!!
Szoríítok 

Magdipeti

Bori szép méretekkel rendelnezik , és biztos ki cserfes csajszi lesz 

A poci mérettel hogy állsz ??

Maci
Szünet nélkül csuriban mindenem !! Nagyon szorítok értetek is ! 

Cermiák

Biztos minden rendben van odabent babóval !!!
Te hogy állsz pocak mérettel ??

Bucsok !
Kitartás és ne add fel ! Ez a legnehezebb időszak ! Szorítok !!!

Lányok 
Én most picit elvagyok azon gondolkodva hogy mielött újra kezdenénk én elszeretnék menni egy jó dr. hoz.
Valami miatt nemtudom mindíg az jár az eszembe hogy mi van ha odabent valami nem stimmel a petevezeték elzárodásomon kívül.  pl. mivan ha endom van ??? 
Szokott tompán nyomni , picit furin fájni  a hasam alul oldalt.
Nemtudom hogy amikor uh- nak akkor ott ez endot lehet látni vagy csak ha csinálnak valami beavatkozást ?
Bokor dokit dicsértétek nagyon lehet elmennék hozzá mert rákszűrés is kell lassan nekem.
Légyszi írjatok aki tud némi tanácsot adni nekem ebben a témában ... 

Pusza mindenkinek
evi89
Vecsés

Magdikám,
csupa jó hírek! :) Nagyon örülök, hogy Ani ilyen ügyes kislány. Paurórának meg nagyon szép és könnyű szülést kívánok! Gondolatban sokszor velük leszek :).
Bori kislány meg igen cuki :), már most egyéniség. Eldöntötte, hogy ennyit mutat és kész :).
Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik és minden rendben vele.

Zila találkozóban benne vagyok :). Az október 12. hétvége nekem sem jó, amúgy állok elébe.

Szép napot! :)
cermiák
Budapest IX. kerület

Évi,
nagyon örülök, hogy megint írogatsz :).
Pocak méretem jó nagy már most, szerintem azért is nem érzem fiacskánk ficánkolását még.

Bokor doki ugyan "csak egyszer" műtött, de nagyon meg voltam elégedve vele. Én ajánlani tudom, csak jókat hallottam rólad. És bizony nem árt kivizsgáltatni magad. Lehet egy banális ok miatt nem sikerült eddig. Én is elmennék a helyedbe.
cermiák
Budapest IX. kerület

Lexi! 

Olvastam soraidat, szívből gratulálok a jó híreknek! Nagyon örülök! :-) Szorítok, hogy ezek után is a legnagyobb rendben menjen minden...;-)

Ha szervezitek összejövetelt, rám is számíthattok! Csak majd írjátok le pontosan hol van az  "Zila" mert lövésem sincs. 

Amúgy sajna nem túl rózsás a hangulatom.. Ma  a 8. napom, hogy szúrom a Gonát, és a 6. hónapja tartó Letrox kúrámnak köszönhetően, a TSH értékem lement 26-ról 3,5-re , ez utóbbit a SOTÉ-n nézték aug. 19-én. Erre az értékre azt mondta a prof. hogy ez már frankó. Most hogy szurizok, 29-én önszorgalomból (merthogy a prof. nem küldött) nézettem erre vonatkozóan vérképet, és azt hittem rosszul leszek, 7,2 nem akartam elhinni, kis protekcióval elintéztem, hogy egy másik intézményben is vegyenek vért másnap, mert nem akartam elhinni, hogy ez reális.  Ma mentem a leletér 8,3 Csajok, ez döbbenet. Ilyen eredményem lett volna kezdéskor a prof. szóba nem áll velem. Úgy tudom 5-ös érték alatt meg sem csinálják a beültetést...:-(( Most akkor mi lesz?
A napnál is világosabb, hogy a Gona állította el az értékemet. A prof.-nak tudnia kellett volna , hogy ennek van egy ilyen hatása .. nem?  Elmentem egy vidéki pajzsmirigy szakorvoshoz, elmondtam neki mi az ábra, azt mondta emeljek 25 mikorogrammot a gyógyszeremen. A Gonapeptylt mikor említettem neki úgy nézett rám rám mint egy ufóra... sztem azt sem tudta mi az. Azt mondta fogalma sincs , hogy ez elállíthatja  az értékemet...hmmm lehet (és nézett rám vállvonogatva). Nem is csoda .. sztem nem nagyon vannak lombikos páciensei, a betegei oroszlánrészét pajzsmirigyrendellenességgel küzdő 80 éves mammerek teszik ki...:-( Ezt követően felhívtam a SOTÉT,ahol az asszisztens a prof. szavait tolmácsolva azt mondta, tegyem amit a szakorvos mondott, és szúrjam tovább a Gonát, 2-án pedig vigyem magammal a leletet, amit kaptam. Ennyi! Holnap reggel kell  visszamennem, kíváncsi leszek személyesen mit mond, de ez így nagyon nincsen jól, hogy napi 1,2 értéket megy felfelé... ez nagyon durva, és még 3 max. 4 hetem van a beültetésig... Kétségbe vagyok esve, mert endokrinológushoz ennyi időn belül úgysem kapook időpontot...:-( Hívni is megpróbáltam a melléket de fel sem veszik. 
Köszi annak aki elolvasta, és ha van valami ötletetek, véleményetek.... megtiszteltek vele.

Szép estét mindenkinek! 

Sziszi! Köszi a privi leveledet, elolvastam... Nem felejtettelek el, csak szaladgálósak most a napjaim.. de írok mielőbb..;-)
ancsy811207
Budapest

Korrekció:
Lexi! Szóval Neked gratulálok, a jó híreidnek pedig nagyon örülök! :-) 

és nem nem 5-ös THS alatt , hanem fölötti értéknél nem ültetnek be úgy tudom, sőt! El sem kezdik a kezelést e fölött..:-I  szerintem...

(előző komimban elírtam)
ancsy811207
Budapest

Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ennyien szorítattok, nagyon jól esik, olyan jó, hogy végre jobbra fordultak a dolgok :).

Magdipeti, köszi a híreket Pauroráról :)! Tökjó, hogy befordult Ani, most már akkor tényleg csak napok lehetnek hátra, jajj de jó, imádkozom értük, hogy minden rendben legyen.
A ti lánykátok meg, nagyon nevettem, amikor olvastam a soraidat, bár nyilván azért örültetek volna, ha valami érdemlegeset is láttok belőle :D, de a lényeg, hogy minden rendben van odabent, ez a legfontosabb :). Tökjó, hogy már haladtok a szobával :), lassan én is nekiállok kiszortírozni a szekrényből, amit lehet, meg elpaterolni azokat a dolgokat, amik nem kellenek, aztán jöhet a bútorok meg a többi.
Jól teszitek, hogy elmentek még kettesben hétvégézni, érezzétek nagyon jól magatokat :). Én is szeretnék még egy ilyet, meglátjuk anyagilag hogy fér majd bele.

Bucsok, szerintem se add még fel, nem jelent semmit, hogy az első teszt negatív lett, nagyon szorítok!

Évi, szerintem érdemes megnézetni magad, ha kételyeid vannak. Nekem Bokor doki az orvosom, én csak ajánlani tudom, viszont ultrahang alapján nem fogja tudni megállapítani az endót, mivel nem feltétlenül mutatja ki az UH, csak ha van már mondjuk nagyobb cisztád, akkor lehet gyanú, hogy az, de még az sem biztos, hogy endós ciszta. Panaszok alapján el szokott küldeni további vizsgálatokra, hasi MR-re, vagy pl. hólyag/béltükrözésre, és akkor ezek eredménye alapján dönthet úgy, hogy csinál laparoszkópiát, igazából csak akkor amikor benéznek laparral, akkor tudják megállapítani, hogy van-e endó, máshogy sajnos nem.
Ha szeretnél hozzá időpontot kérni, akkor készülj rá, hogy akár 1-1,5 hónapot is kell várni hozzá a magánban.

Ancsy, hú hát ez tényleg nem hangzik túl jól, de mindenképpen várd meg, hogy mit mond holnap a prof, írja majd, nagyon kíváncsi vagyok. Sajnos én ebben nem igazán tudok tanácsot adni :(, nekem Gonát nem kellett szúrnom, de hátha a többiek. Remélem azért mégis jól fognak alakulni a dolgok.

Én benne vagyok a Zilás taliban, bár nekem eléggé kiesik, de ha a többségnek jó a helyszín, akkor nekem is :). Viszonylag rugalmas vagyok, mondjatok egy időpontot, aztán meglátjuk :).

lexi01
Budapest

Drágák vagytok! el vagyok keseredve! és még meg sem jön......
a melleim fájnak de csak PMS tünet, a bimbóimmal nincs semmi, nem érzékenyek szóval semmi tünet nincs...tényleg! lányok ez most ne msikerült szerintem.. :(((( kedden volt a 14.nap. ha nem jön meg péntekig felhívjam a dokit hogy mi legyen? vagy ilyenkor mi a teendő??

én is csatlakozhatok a talihoz?  vagy ha zárt körű mondjátok nyugodtan! :) nem pofátlankodom be :)
bucsok

Sziasztok!

Köszönöm lányok az energiákat, megérkeztek (kinyitottam ajtót, ablakot ) és éreztem is. Kérlek, ne hagyjátok abba hétfőig!! A párom jobban van, sokat segít, de így is állandóan fáradt vagyok. Esténként úgy felpuffadok  Tüneteket nem figyelek szándékosan. Tesztet nem készülök csinálni (bár az egyik barátnőmtől kaptam egy "pozitív tesztet"  Megmaradt neki az inszemről. Nagyon várjuk a hétfőt...Szorítsatok lécci lécci! Nagyon köszönöm Nektek!

Lexi, nagyon örülök, hogy minden rendben! Én végig tudtam, hogy egészséges a kis hercegnő odabent ;-) Mostmár próbáld élvezni a hátralévő hónapokat! De a pakolászással azért csak óvatosan!

Magdi, köszönjük a híreket Pauroráékról. Annyit godoltam rájuk, hogy beforduljon Ani, annyira félt szegény Paurora a császármetszéstől. Ha holnap születne, egy napon ünnepelnénk a születésnapunkat  Nagyon várom a gólyahíreket! Bori már most egy kis egyéniség, jókat derültem a soraidon  Sajnálom, hogy nem volt együttműködő, de a lényeg, hogy minden rendben és szépen növöget a pocidban.

Bucsok, nekem a nagy gyerekeimnél a 7. hétig negatív tesztjeim voltak  Amíg nem jön meg, ne add föl. Ha péntekig sincs semmi, szerintem hívd föl a klinikát, hátha csinálnak egy vérvételt. A talira várunk szeretettel, örülünk, ha csatlakozol hozzánk!! 

Cermiék, örülök, hogy jobban vagy! Remélem, napró napra kevésbé kínoz a köhögés.

Ancsy, majd írj holnap, hogy mit mondott a prof. Izgulunk Érted!

Janula, nagyon drukkolok, hogy a BMC meghozza Nektek a várt babácskát! Mi is a SOTE és a BMC közt vaciláltunk anno.

Évi, de jó, hogy írtál! Persze nem árt, ha kivizsgáltatod magad, de próbálj meg nem agyalni endon, cisztán. Inkább arra gondolj, hogy egészséges vagy! Nagyon drukkolok Nektek!! Kézilabda hogy megy?

Fruska, Te mikor tesztelsz?

Cicuci, szuper ötlet volt a saját bögre ;-) Velem KisMackónál egyhúzásra megitatták a löttyöt...Édesszájú vagyok, de ez még nekem is sok volt  Örülök, hogy jól vagytok, szépen haladtok ;-)

A Zilás talit akkor tegyük 12-e utánra. Én egyelőre nem látom a hvégéinket, de ha megállapodunk egy időpontban, arra az 1-2-3 órára tuti szabaddá teszem magam  A helyszín nekem mindegy, felőlem maradhatunk is, vagy kipróbálhatunk más fincsi cukrászdát is. Alalkmazkodom a többséghez.

Lányok, a kezeket, ujjakat még nem lehet kiengedni  Hétfőn amint tudom az eredményt, megosztom Veletek, addig kérem a kezeket-lábakat csuriba tenni 
Kismamiknak pocaksimi, a leendő kismamiknak pedig nagy ölelés!
Puszi mindenkinek!
maci80

Sziasztok Lányok!

Tegnap voltam hematológusnál, ma pedig a SOTE-n.

Ma volt a 17. ciklusnapom, 2 hete úgy beszéltem meg Murberrel, hogyha jó az UH eredmény akkor majd indul a hosszú protokoll, ugyanis a lombikunk március óta húzódik.

12 órára volt időpontom, 1/4 1-kor már bent is voltam Murbernál, elfogadta a hematológus tegnapi papírját.

Az UH-n minden rendben volt, megbeszéltük, hogy 4-én szombaton kezdem szúrni a Gonapeptyl injekciót és 16-án reggel vérvétel és utána UH.

Felírta a kezeléshez szükséges összes receptet. 

Mondta, hogy 13 órára menjek vissza, mert a profhoz kell mennünk, hogy jóváhagyja a lombikot, de pontos legyek és a prof rendelőjében találkozunk! Azt is mondta, hogy: "Ne izguljak ez csak formalitás!"

Addig elküldött a Mikszáth téri patikába kiváltani a Gonapeptyl injekciót, hogy szombaton kezdhessem magam szúrni.

13 órára visszamentem, de nem a prof hívott be, hanem Murber!
Ne ez már nekem nagyon furcsa és gyanús volt!
Ugyanis az előttem lévő lánynak is 13 órára kellett visszmennie, hogy Murber lombikját jóváhagyja a prof és őt a prof. rendelőjébe hívták be! Kb. 2 percet volt ben és engedélyezte neki urbancsek a hosszú protokollt.

Bementem Murberhez és közölte, hogy "Sajnos rossz hírem van Urbancsek professzor úr nem engedélyezte a lombikot, előtte kell 1-2 inszemináció!"

Mondtam Murbernak, hogy tavaly áprilstól, amikor a méhen kívüli terhességem volt nem sikerült teherbe esnem pedig előtte mind az 5 terhességem 2-3 hónap alatt létrejött.

Mondta, hogy sajnos nem tud mit tenni!

Megkért, hogy az inszeminációk alatt szóljak, hogy csak a jobb oldali petefészekben termelődő tüszőket vegyék figyelembe!

Hát nagyon felháborodtunk és kiakadtunk ezen a férjemmel együtt!
Nagyon gondolkodunk, hogy mi is intézményt váltunk mint Januláék!

Nem lettünk volna dühösekés csalódottak, ha júliusban amikor a prfesszornál voltam ne nézte volna végég az összes papíromat!
Akkor szólt, hogy az andrológiai eredmény 1 évnél régebbi, ha újat csináltatunk akkor indulhat a lombik szeptemberben, akkor még rövid protokollról volt szó!

sziszi73

Lányok!

Az inszemináció menetét és a szükséges gyógyszerek, injekciók nevét leírnátok nekem?
sziszi73

@ancsy811207:

Szia!
Mivel mi mindent megpróbálunk, ezért írom, hogy szerintem látogass meg egy gyógynövény boltot.
Vannak növények pajzsmirigyre, ill. immunerősítés, diéta.
Veszteni való nincs, de változhat tőle jó irányba.
vigyorex

@sziszi73:

Mi Urbancsekhez kerültünk.
Nézte a papírokat. Látta a 2010-es műtétet. Látta, hogy összenövéseket oldottak de nem volt átjárhatósági. Simán elküldött volna inszemre. Elé toltam az átjárhatóságis papírt. Akkor mondta, hogy jah, hát akkor lombik.
Jó vicc. Ha nem nézetem meg önszorgalomból, és nem tudok arról, hogy nem vagyok átjárható, akkor mehettem volna a sok felesleges inszemre.
vigyorex

Sziszi,
sajnálom, hogy így alakult. Eddig nem volt egy inszeminációd sem? Nekem egy petevezetékkel végig kellett csinálni 6 inszemet. Sajnos úgy néz ki, hogy ez a protokoll.
Ha már így alakult, gondolj arra, hogy hátha összejön inszemmel is, így fele annyi gyógyszert sem kell beszedned, mindenféle szempontból kíméletesebb.
Nekem általában a ciklus 2-3 napjától kellett clostit szednem, ha rendben látott mindent az UH-n. Kb. a ciklus 8-9 napján be kellett menni megint UH-ra, ha nem látott elég petesejtet a jobb oldalon akkor, írt még fel 1-2 Fostimont. Annak függvényében, hogy miként reagáltam rá, kaptam a Choragont a 12-13 napon (vagy nem kaptam, mert nem lett a jó oldalon petécske, vagy túl sok petesejt lett abban a petefészkemben ahol nem volt petevezeték). Nekem sikerült többször is teherbe esnem inszemmel, ne add fel lécci! Sajnos tényleg sokszor bosszantó amit velünk tesznek, de ez egy türelem játék is, kitartást! Sokszor felültesen nézik át papírjainkat és sablonok alaján kezelnek :(, de azért nézzük azt is, hogy elég sok terhesség is létrejön. Szorítok, hogy sikeres legyen az inszem!

Maci, természetesen mennek tovább a drukkok! Én is puffadtam rendesen mikor teherbe estem, hajrá, hajrá kis Mackó(k) :)! Hétfőn a második vérvétel lesz?

Bucsok, nem teszteltél többet?
Én is készülök nagyon, csak ameddig dolgozik, addig sajnos nem tudom, hogy tudom megoldani.
Lexi, ma mész szülésfelkészítőre?

Ancsy, nem tudok nagyon hosszá szólni az esethez, mert nekem soha nem volt gond semmilyen hormon értékemmel. Remélem viszont ma jó híreket közöl a prof. Gondolom, csak tudják, mit csinálnak.

Mindenkinek szép napot!

cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok Csajok!

Ancsy,

Nagyon sajnálom, ami a pajzsmirigy értékedet illeti, tudod én át tudom érezni mert én is pajzsmirigy alulműködéssel küzdök tudod. Nem szedsz véletlen terhességi vitamint, amit tartalmaz jódot? Mert ha igen, akkor az simán elállíthatja a pajzsmirigy értékedet. Én is maximum csak vitamint szedek, semmi mást, mert bármilyen ártalmatlannak tűnő étrendkiegészítő el tudja állítani, ezt tapasztalatból mondom. Én nem hinném hogy a lombik-os injekció ilyet tudna tenni, mert hát sokan küzdünk ilyen betegséggel, és merem remélni, hogy a dokijaink, figyelembe veszik és nem azt írnak fel...vagy rosszul gondolom?
Mindenképpen azt javaslom Neked, hogy próbálj meg endokrinológushoz bejelentkezni, mert én is jártam olyan dokinál akiről írtál (mamik járnak hozzá szinte csak), és sajnos az a tapasztalatom hogy futószalagszerűen végzik a munkájukat, és nem igazán érdekli őket másféle probléma (pl. hogy lombikozol). Otthon meg van nekem egy doktornő neve és elérhetősége, szerintem ő viszonylag gyorsan tudna fogadni, főleg ha elmondod mi a problémád. Írok este Neked privit!! Addig is kitartás, és ne csüggedj  mire a lombikra kerül a sor még akár rendeződheti is az értéked, csak gyorsan kellene addig cselekedni!!

Lexi,

Örülök az eredménynek, biztos voltam benne, hogy nem lesz semmi probléma! Kívánom, hogy most már igazán élvezni tudd a várandóság örömeit!! Ez még nekem rejtély, mert még nem éltem át, de biztos vagyok benne, hogy boldog pillanatokat tud az ember ilyenkor átélni, ha tudja, hogy minden rendben van a Kicsivel odabent! Ezt kívánom Neked is!!!

Bucsok,

Szerintem az jó jel ha még nem jött meg, ne add fel!!! Drukkolok továbbra is hogy pozitív teszted legyen!!!

Magdi,

Köszönjük a híreket Pauróráról, szuper hogy befordult, igazi ügyes kiscsaj!  Mennek a drukkok nekik, hogy minél könnyebb szülést éljenek át!!

Gratulálok a Te kis Huncut csajszidhoz!! Igazi nagy kopé lesz, de hát egy igazi gyerek legyen is!!!

Maci,

Továbbra is mennek az tapadós energiák, nem lesz semmi gond!!! Jobbulást a párodnak! Neked pedig kitartás!!! Mikor tudod meg az eredményt?

Én majd csak október 10-re nem várom hogy megjöjjön, úgyhogy ha 12-ig nem jön meg, akkor fogok csak tesztelni. Jó lenne ha sikerülne, de nem figyelem magam, nem élem bele, mert ez már a 3. ilyen próbálkozás, rutinossá váltam

Sziszi,

Igazán sajnálom, ami Veletek történt, nem értem miért csinálják ezt, most már nem Te vagy egyedül aki így járt. Normális magyarázatot kaptál, hogy mi az oka, ha egyszer már megbeszéltétek hogy mehet a lombik??? Érthetetlen...

A Zilás taliban én is benne vagyok! Ez a Zila kávéház amiről beszéltek?

Minden Kismamának jó egészséget, és boldog pillanatokat kívánok, és a leendő Kismamáknak kitartást, szintén jó egészséget és bízzunk benne hogy minél hamarabb bővítjük a Kismamák sorát!!

Puszi, szép napot!!
fruska81

Sziasztok csajok!

feküdtem és olvasgattalak titeket, és már úgy éreztem nem bírom ki, írnom kell, de mivel azt telórol nem szeretem így 3x-i pihivel 2 óra alatt sikerült is megírni a bejegyzésem, és Ani még bent van.

Kittikata,
köszi a szurkolást! Mikor lesz a KSK, ill. a laparoszkópia? Nagyon szorítok!!

VKCS,
sajnálom hogy várni kell , kitartás. Témyleg ha most otthon hancúroznátok akkor 3-4-es ikrek lehetnének? Mi azzal a baj??!!. Viccet férre téve november a ti hónapotok lesz, csuriba a kezem értetek!!

Ancsy,
Remélem nem lesz rosszabb a pocakfájásod a szurik miatt! Kitartás!!
Mi volt ma UH-n??TSH emelkedésre mit mondtak?

Dekatka,
nálad tuti dupla a fárdtság!Tarts ki, nem akarlak letörni de én most az utolsó két hónapban dupla olyan fáradt vagyok mint az első 12 hétben. valószínű mert most nagyon gyorsan nő a manó. El se merem képzelni két kis manóval milyen fáradt lehetsz, és leszel a végén. Ha tudsz minél többet pihizz és vigyázz nagyon magadra és a két kis prücsökre! Ja és csudi szép a pocód! Most vagy 11. hetes ugye?

Edina drága,
köszönöm a szorítást!!! Én is szurkolok nektek, és ha  minden plusz vizsgálat kész amit Czeizel dokival beszéltetek, akkor remélem végül jól döntötök, legyen az az ARO-n maradás vagy a váltás.A lejárt vizsgálatokat megismétléséhez meg kitartás.

Vigyorex,
te mikor tudsz kezdhetsz? HPV-ből kimásztál már?Szorítok neked is!!

Fruska,
köszi a szurkolást neked is!!. Mi a lombik előtt otthon gyűrtük a lepedőt...anno azt mondta Murber, hogy nekünk annyi az esély mint a lottó 5-ös,hogy természetes úton manó legyen..még lombikkla se biztos ( a férjem eredménye miatt, amin persze a boszikonyhám gyógyfű vitamin kombója javított 9x-ére növelni), és lám itt van Anasztázia...természetes úton..és lassan kint! SOSE ADDJÁTOK FEL!!!!!!!

Almanna,
micsoda meglepi, olyan rég volt hogy a fórumon láttalak.Szorítok nagyon!!!! Hasrafekvés ügyben beülti után ,az én álláspontom az inkább NE, mert azzal is elnyomunk bizonyos ereket, és csökkenhet a vérkeringés.Persze ez nem szakvélemény , csak privát véleméyn.Jól tetted hogy kiírattad magad! Pihizz sokat!

Cermiák drága,
ugye szeded még a vitaminokat? ha jól számolom ma töltöd a 19. hetet. Mindjárt a félidőnél vagy!! A kis fügyis pedig hamarosan úgy ficánkol majd, hogy összetéveszthetetlenül érezni fogod!
Örülök hogy jobban vagy, amúgy a gyömbért azért lehet terhesen is, csak MÉRTÉKKEL! nekem pl. az segített sokat. Tényleg írtad hogy neketek lehet császár lesz..miért?

Cicuci,
Köszi a szurkolást neked is!!Vigyázz Natira és persze magadra. A Doppler elöli menekülés eléggé jellemző. Ani is elbújdosott mindig, sőt látszott hogy a a szívvfrekvenciája megemelkedett...a védőnő mindig mondta hogy most jólfelbosszantottuk Anit!
Gratula a szupi cukorterheléshez !

Évi,
de jó hogy megint itt vagy! Tényleg IR-rel mizu? Szedsz még merckformint? Most nem FET lesz ugye, vagy van még manó a sítáborban?? Ha az a megérzésed hogy valami nem ok odabent, akkor járj utána, még ha laparoszkópiát is kell érte majd csinálni,de érdemes megnézetni. Volt egy barinőm, ő is fájlalta a pocóját, és neki igazolták az endot, de a laparoszkópiával egyből meg is műtötték. 2 hónap múlva teherbe esett! Halgass a megérzéseidre!!! Nagyon szorítok!!

Sziszi,
Mit mondtak a  haematológián? nekem anno mikor a lombikra készültünk, akkor mondta Nemes doki, az aszpirin p-t, mert segít a megtapadásban...aztán terhesség igazolása után az 5. hónaptól szúrok fraxaparinnal, ma már napi 2x 0,4 milit.
remélem neked is minden rendben lesz. sajnos nekünk leideneseknek ezzel együtt kell élni. Még jó hogy nem homozigóták vagyunk, mert az dúrvább lenne.

Amit meg csináltak veled is...pont mint Janulánál és Vigyorexnél...mi van mostanában a proffal??
Mindenkinek megnézi a papírjait..ok jöhet a lombik majd...aztán mikor ott vagytok közlik hogy mégse... Kitartás csajszi!!!!

Janula drágám,
annyit gondoltam rád mostanában. Tudod én hiszek a jelekben, abban hogy mindig minden okkal történik. Ha bármilyen megerősítést kapsz, azt vedd komolyan, biztos jól döntöttetek. Kérlek ne hagyj itt minket!
Írj hogy hogyan haladnak majd a dolkok a BMC-ben ok???!!!! Milliószor puszillak és ölellek! Ja és októbertől már 4 kéz négy láb lesz keresztbe , csuriba érted! Aninak is szóltam ám!!

Lexi drágám,
mikor olvastam a jó híreket, olyan boldog voltam mint mikor a doki közölte hogy Ani befordult!
Éreztem én hogy minden rendben lesz, annyira szorítottam!! Most már élvezd a terhességet, és a babakelengye beszerzést! Vigyázz magadra és a kiscsajra odabent!!
Ja és köszönöm hogy te is így szorítasz nekünk!

Maci drága,
Anival szorítunk érted nagyon, sokat gondoltam rád!!! Hétfőn írj hogy mi volt, ha még nem jön ki addig Ani , akkor feltétlen olvasni foglak! Férjed hogy van? Azért túl sokat ne erölködj jó?? Tényleg kisMacinak már megkezdődött a beszoktatás? Úgy volt hogy eltoljátok picit ha lehet nem?
Hidd el stramm karatés pöttömök kapaszkodnak odabent! Küldöm folyamatosan a tapadós agykontrolos energiákat! Puszillak...áh és várom a süti képet októberben, bárhol is legyen majd a tali!!

Oh és el ne felejtsem:
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Bucsok,
ne add fel, nekem a 14. nap  még negatív volt a teszt, 10-es érzékenységüvel, és én is azt hittem megint cisztám van, aztán mégse azért késett! SZORÍTOK!!!!

Magdi drágám,
majd hívlak vagy SMS-t küldök! Vigyázz magatokra addig is!

Lányok, így nyitott külső méhszájjal már nem fogok ide ülni többet, ne haragudjatok, már ez is sok volt nekem megszakításokkal is , de az én kis szócsövem Magdi lesz majd , tőle bizti kapjátok majd a híreket rólunk. Szórítsatok hogy minden rendben legyen, és akkor is jó kislány legyen Ani mint  hétvégén az  ablakpucinál...még most is alig hiszem el hogy mégis befordult az én kis szerelmem.
Köszönöm hogy vagytok nekem és szorítottatok...amint tudok jelentkezem!

Ölelés nektek:Aurora & Anasztázia
paurora81

Cermiák, Pauróra drága...de teszteltem, és ismét negatív :( reménykedem amíg nem jön meg de....

ölelek mindenkit!
bucsok

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem a reggel.
Maci kedves, nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk neked fiacskánkkal együtt! :). Tulajdonképpen a legszebbet, a pocakosodást! :)
Én is a 40. szülinapomra (na jó, kicsit utána :)) kaptam életem legszebb ajándékát, a drága kis babánkat :).
Sok puszi és ölelés!
cermiák
Budapest IX. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?