2014.09.10 06:03
2014.09.10 09:43
2014.09.10 11:24
Sziasztok Lányok!
Lexi, ne is dolgozz, most csak pihenj és hallgassál jó zenéket és próbálj csupa olyan dolgot tenni, ami jó neked, amit szeretsz és ami kikapcsol.
Örülök, hogy a dokid megnyugtatott. Bízzál benne, biztosan tudja mit mond.
Ami a szülésfelkészítőt illeti köszi, hogy megkérdezed. Én szívesen mennék.
A védőnőm nekem is egy héttel korábbat írt a szülés időpontjának mint a dokim, érdekes.
Ami meg a babamozgást illeti, semmiképp ne aggódj. Nekem azt mondta a tegnap a dokim, hogy nagy valószínűséggel nem fogom a 20. előtt érezni, mert első terhességnél később érezni.
Dekatka,
gratulálok még egyszer!:) Megnyitottad az ikerterhességek sorát, hajrá Lányok! Szuper!
Na és akkor rólunk.
Lányok, egy gyönyörűséges 10 cm-es, 150 gr-os kisfiú ficánkol a pocakomban . Elmondani sem tudom mennyire boldog vagyok. Valamiért azt gondoltam kislány lesz, meg is lepődtem mikor mondta a doki, hogy bizony kisherceg . Olyan boldog vagyok, hogy a munkámra is alig tudok koncentrálni.
Mindenkinek kívánom ezt az érzést! Szóval hajrá ezután kezdő Lányok!
2014.09.10 12:12
2014.09.10 12:53
2014.09.10 16:39
2014.09.11 07:21
2014.09.11 07:45
2014.09.11 08:57
2014.09.11 17:54
Lexi drága,
Köszönjük szépen! Hamarosan ti is megtudjátok! Hatalmas öröm .
Úgy néz ki minden a legnagyobb rendben eddig. Alig tudom elhinni...
Bizony, nemsokára te is jó hírekkel szolgálsz! Hogy vagy amúgy?
Vkcs,
Általában délelőtt vannak az UH-k, de változó. Attól is függ, hogy lombik, vagy inszem, vagy sima stimulálás. Aznap szokott kiderülni, h hányra is kell vissza menni.
Fruska,
Nekünk volt egy jó pár otthoni próbálkozás, de ez is sok mindentől függ… Nekünk így összejött egy terhesség, pont ezért utána még elég hosszú ideig kellett otthon próbálkozni.
Bucsok,
Volt olyan, hogy semmit nem kaptam, csak be kellett menni megnézni van-e peteérés. Amikor így nem sikerült, akkor felírtak bromot, és ezzel próbálkoztunk még egy darabig. Utána jött a Closty, majd a Closty plusz tüszőrepesztő, majd 6 inszem és a lombik. Mindenik próbálkozás legalább három hónapos volt. Lehet azért is nyúlt így el ennyire a mi esetünk, mert nekünk volt 2009-ben egy teljesen spontán terhesség és utána is jó pár még, és folyamatosan meg voltak győződve a dokik, hogy én nem fogok eljutni a lombikig, ezért erőltették az otthoni próbálkozás nálunk. Hát nem lett igazuk. Szóval, ha már a Clostynál tartasz az már előrehaladás:).
Janulám,
Nagyon köszi! Tudod igaz, hogy te jössz?!
Pauróra,
Ha minden igaz ma indult a 36. hét! Sokat gondolok rád, izgalmas lehet!:)
Magdikám,
Minden rendben? El vagy tűnve.
Maci,
Nálad mi a helyzet?
Puszi!
2014.09.11 21:04
2014.09.12 09:57
2014.09.12 12:23
Bucsok,
nem kötelező! Általában nem is szoktak ennyit csinálni. Az én esetem kicsit más volt. Nekünk az inszemekből is létrejöttek terhességek és emiatt inszemmel kellett tovább folytatni. Az nem számított, hogy a vége mi lett, csak azt nézték, hogy létrejöttek a terhességek. És, ha az utolsó inszem nem méhen kívüli lett volna (a második) ami „elvitte” a második petevezetékem is, akkor továbbra is inszemeztünk volna mert 6 inszemből létrejött három terhesség ami nagyon jó arány.
Maci,
köszönöm, aranyos vagy, át is adtam a simit, köszöni nagyon .
Nekem kettő Klion és kettő Betadine kellett. Szorítok nagyon, most jó lesz minden!
Várjuk a híreket! Ahogy Bucsoktól is.
Magdi,
örülök, hogy jól vagytok! Úgy látnám a baba szobáitokat ! Már alig várom, hogy mi is elkezdjük a hálót átalakítani gyerekszobává. Sajnos csak két szoba van így csak ez az egy megoldás maradt, de nem baj, így is jó. És a pénzszűke miatt sok mindent venni sem tudunk, de szerencsére sok jó állapotban lévő dolgot kapunk, a baráti körben mindenhol kisfiúk vannak, és nagyon rendesek a barátok, így sokat örökölünk. Még babakocsit is vagy hármat ígértek, szóval válogathatunk is . Kiságyból is több van, szóval mindent kapunk . Persze szerettünk volna újat venni, mert az egyrészt személyesebb, másrészt meg a keresgélés, a bútorok összeállítása is mind-mind a készülődés, babavárás része, de így is teljesen jó. Matricákat, meg egy-két dolgot amúgy is fogok venni . Csak azért még kicsit várunk.
Puszi!
2014.09.12 15:20
2014.09.12 17:56
2014.09.12 19:15
2014.09.13 16:34
2014.09.14 17:51
2014.09.15 07:22
2014.09.15 10:17
2014.09.15 13:35
Sziasztok lányok,
Légyszi segítsetek. Mi is itthon próbálkozunk, kaptam tüszőrepesztő szurit aug. 28-án, Murber doki megmondta mikor kell együtt lennünk a párommal. Pénteken (12-én) kellett volna megjönnie, de még mindig nem jött meg. Nem is barnázgatok, viszont a hasam már egy hete fáj kb, mintha meg akarna jönni. Állandóan rohangálok a wc-re, hogy na most tuti megjött. Szombat reggel csináltam egy tesztet, amit még kb fél éve vettem a dm-ben, de negatív lett. Most várok, ha nem jön meg holnap is csinálok egy tesztet, de most veszek a gyógyszertárban valami jót. Az injekció hatására késhet a havi? Vagy lehet más oka is, pl ciszta? Előtte szedtem fogigátlót is mert állandóan ciszták voltak, hol a jobb oldalon, hol a bal oldalon. Valaki tud erről bővebb infot? Nagyon kezdő vagyok még .
Előre is köszi,
Ági
2014.09.15 20:03
2014.09.16 15:43
Sziasztok Lányok!
Bucsok,
csak ügyesen, kapjad el a férjed. A choragont én is ügyeleten, vagy a kórházban a szülészeten adattam be.
Cicuci,
köszönöm szépen! Mivel nagyon azt gondoltam, éreztem, hogy kislány, fiúneveken nem is nagyon gondolkodtunk és ma napig nem sikerült dűlőre jutni. Ami tetszene, azok nagyon népszerűek, ami meg nem népszerű és nekem tetszik az a páromnak nem és fordítva . Szóval egyelőre megy még a találgatás. Remélem mire megszületik meg tudunk egyezni .
Bizony örülök minden ajándéknak, mert tudom, hogy borzasztó drágák a baba holmik.
Lehet mi is el fogunk látogatni a babaruhabörzére, köszi a tippet!
Örülök, hogy jól vagy és Nati szépen növöget!
Magdi,
köszi neked is az ötletet. Szét fogok én is nézni a baba-mama adok veszek oldalon. Sajnos tényleg semmire sincs mostanság időm, így minden ötlet, tipp jól jön.
Bori már most tudja mit akar, ügyes kis csajszi! Én is alig várom már, hogy érezzem már a mozgását. De azt gondolom várnom kell még 2-3 hetet…
Kérdésedre válaszolva, Pauróra helyett , ha jól emlékszem a Zilából, akkor azt mondta október 15-re van kiírva.
Maci,
én nem kaptam Cetrotide-t, ebben nem tudok segíteni, de cserében nagyon szorítok, hajrá szurik!
Ágii,
teszteltél még? A hasfájás nem jelent semmit, nekem szinte egész terhesség alatt fájdolgált. Tudomásom szerint nem késhet az injekció hatására.
Janula,
holnap indul a mandula! Gondolok rád és küldöm a sok pozitív energiát!
LExi,
várom a híreket! Vigyázzál lécci a náthával is. Próbálj sokat pihenni.
Ami a listát illeti, jó ötlet, én is tervezem elkezdeni az összeírogatást, de természetesen még arra sem volt időm… .
Mi is tervezünk elmenni baba mozira, ha találok valami jó kis akciót, elküldöm neked. Csak nekem azt mondták most még korai, várjunk legalább a 25. hétig.
Ami meg a mozgást illeti, engem első naptól letiltottak és mai napig ez van L. A séta maradt egyetlen alternatíva, így Lexi neked is ezt tudom ajánlani, nem sport, de több mint semmi. Tényleg vigyázz, hogy ne erőltesd meg magad. Én is mennék nagyon már egy kis tornára, de ha nem lehet, hát nem. Most ki kell bírni a drága babáink érdekében.
Vkcs,
mi volt az ultrahangon?
Most futok haza, puszi mindenkinek!
2014.09.16 17:28
2014.09.16 19:01
2014.09.16 19:36
2014.09.16 19:55
2014.09.16 21:00
2014.09.16 21:07
2014.09.16 21:11
Janula! Velem is eljátszották ezt idén 2 alkalommal. Márciusban közölték, hogy nem kezdhetek a következő ciklusban, mert rubeola ellen nem vagyok védett! Pedig úgy mentem 2011 októberében a klinikára, hogy vittem magammal a vérvizsgálat eredményét, ez miatt csúsztak 2 hónapot. Júniusban nem kezdhettem, mert pünkösd hétfőn volt a 3 ciklusnapom és nem voltak. Júliusban nem volt Murber doktor, a profnál "voltam. Végignézte a papírokat és közölte, hogy hiába tökéletes a hormon értékeinek, nincs gyulladás, bent ragadt tüsző nem kezdhetek, mert a férjem andrologiai lelete 2011-és és az sem lehet egy évnél régebbi hiába volt akkor tökéletes eredménye! Ne vesszen teljesen kárba a hónap felírt Clostit. Egy hét múlva Murber megkérdezte, hogy a prof miért nem indította el a rövid protokollt? Tájékoztattam őt, hogy miért az volt a válasza, hogy "Csak ez volt az akadálya?" Közben kitalálta, hogy mivel 40 éves elmúltam menjek el mammografiára, a Leiden miatt hematològusi szakvélemény is szükséges! Ezek miatt a nyáron lejárt a tüdőszűrés, a rákszűrés, mellkasröntgen, EKG, vérvizsgálat, altatóorvosi beleegyezés. Itt van szeptember és talán holnap kezdhetek! Pedigig március elején a megbeszélésen azt mondta Murber doktor a férjemnek és nekem, hogy néhány nap múlva indul a lombik program rövid protokollal! Hát ez testvérek között is 6 hónap csúszás! Megértem a dühödet és az elkeseredésedet!"
2014.09.16 21:48
2014.09.16 22:23
2014.09.17 07:45