Lilla, en csak 1x1 et szedek, remelem ez is eleg
Nem mondtam a dokinak, o sem hiva a mindenfele vitaminnak, szoval nem kiserletezem jobban. Mivel etrendkiegeszito azert nem is aggodom miatta, legfeljebb nem hasznal, bar vmi hatasa tuti van. Miota szedem eszrevettem, mintha vastablettat szednek, ha mar szedtel akkor tudod mi lehet a lathato hatasa
Bar en szedem meg az elevitet is, mivel maradt meg egy keves, meg a multkori akciokbol, gondoltam most elfogyasztom azt is.
Igen, a peteknek is kell kb annyi, lehet nem pontosan 3 honap hanem x nap, de kozelit. A himivarsejteknek is 72 nap kell + par, igy jon ki a 3 ho.. En is nemreg olvastam vhol.. Erdekes dolgok ezek..
Ezt neztem en is, de nem mertem igy megrendelni
Olcsobb az tuti, de nekem ez tunt biztosabbnak
Tovabba nem utaltam elore es igy is ingyen volt a szallitas a pickpakk pontra. Nem tudom, nekem igy biztosabb. Hol akarod megvenni a folsavat? en most neztem mit kaptam a gyogyszerrtarban a multkor , igaz nem tudtam milyen kell
de az 3mg-os
Sztem igen, ugyanaz, egy csomoan szedik igy, de mondtam, en nem mertem igy kiserletezni. Lehet majd a kovetkezo adagnal.
Jut eszembe, a pecsi meddosegin ajanljak az inofolic szedeset ( honlaprol tudom).
Ti most spontankodtok?
Persze remenykedem, de ugyanaz a csipkedos erzest erzem, meg a derekamban is, de majd ugyis kiderul, ezt nem marad titokban