2014.07.02 19:34
2014.07.02 21:45
2014.07.03 09:21
@vkcs:
Valószínű igen, hogy akkor a myoma eltáv. miatt az a tuti ha még1x megcsinálják az átjárhatóságit.
Nagyon szorítok hogy az inszemmel öszejöjjön!
2014.07.03 10:07
2014.07.03 11:41
2014.07.03 15:02
2014.07.03 20:53
2014.07.04 11:34
2014.07.04 14:20
2014.07.07 17:36
2014.07.08 07:31
2014.07.08 11:18
2014.07.08 20:13
Sziasztok lányok!
Paurora, nem csodálom, hogy nehezen bírod ezt a meleget, de most elvileg jön az enyhülés pár napra, remélem kicsit fellélegzel Te is. Tökjó, hogy ilyen jófejek a melóhelyen. Szerencsére nekem is azok, bár most hogy sűrűbb időszak jön, nem tudom mennyire lesznek elnézőek, de ha muszáj vagyok elmenni dokihoz, akkor mennem kell, szóval ezen nem fogom idegesíteni magam. Nagyon durva, hogy már a 7. hónap jön, nagyon szalad az idő !
Ha ez megnyugtat a hízással kapcsolatban, én még csak 10 hetes vagyok, de már feljött 1-2 kiló... .
Vigyázz magatokra nagyon!
Magdipeti, de jó lehetett a Balcsin. Viszont a munkahelyi szitu miatt nem irigyellek De ha menni kell, hát menni kell, ez van, mit lehet tenni. De ha nagy gáz van, tényleg inkább írasd ki magad, annyit nem ér az egész. Remélem minden ok lesz a teszten meg a tanácsadáson, de miért is ne lenne .
Edina, nagyon várom majd, hogy mit mond Czeizel.
Maci, ha jól emlékszem Ti most Egerben vagytok, remélem jól telik a hét, aztán hétvégén megjön, és kezdhetsz végre, majd mindenképpen írj mi a helyzet .
Echo, Te tegnap voltál vv-n, ha minden igaz, remélem minden ok volt, és kezdhetted a stimut, írj Te is, nagyon szorítok !
Cicuci, Te hogy van, hogy állsz az esküvő szervezéssel ?
Nekem is most sűrűsödnek a dolgok a munkában, kb. szeptember elejéig lesz egy húzósabb időszak. Jövő héten még lesz egy hét szabim, akkor megpróbálom alaposan kipihenni magam és feltöltődni, mert utána nagy szükségem lesz minden engergiámra a munkában, remélem bírni fogom, aztán valószínűleg szeptember végén kiiratom magam, mert pont addigra lesz elegem a nagy hajtás után.
Ma voltam védőnőnél, szerencsére tök normális, bár totálisan összezavart, hogy most hány hetes is vagyok tulajdonképpen... Ő a beültetés napja alapján számolta a szülés várható idejét, és február 5-öt írt be, amit nem értek, mert a kalkulátorral ha a beültetés napjától számolok, akkor nekem február 3-at dob ki, jó mondjuk két napról beszélünk. De aztán meg mondott egy ilyet, hogy most 8 hetes vagyok, na ezt végképp nem értettem hogyan jött neki. Ha most én is a beültetés napjától számolom, akkor pont ma vagyok 10 hetes, úgyhogy én most ebből indulok ki. EKG-n már voltam ott minden ok, bár arról is tudnék mesélni milyen tapló volt a nő, aki csinálta... holnap megyek vérvételre, aztán remélem jövő héten Bokor dokihoz is eljutok, remélem ő meg majd mond egy tök más időpontot, hogy hány hetes vagyok . Ja meg jövő pénteken fogorvos, szerencsére a sógorom fogdoki, úgyhogy tőle legalább nem parázom .
22-én megyek utoljára az ARO-ra, 24-re pedig már bejelentkeztem kombinált tesztre.
Amúgy én is nehezen viselem a meleget, úgyhogy örülök, hogy most kicsit lehűlt az idő. Elég fáradt vagyok, a reggeli felkelés kínszenvedés, ja és kb. 2-3 óránként ennem kell, rendesen farkaséhes vagyok 2-3 óránként, úgyhogy muszáj vagyok enni, mert különben rosszul vagyok. Persze igyekszem sok zöldséget, gyümit, meg egészséges dolgokat enni, de néha csak az segít, hogy bekapok egy kiflit. Szóval így a 10. hétre már híztam is 1-2 kilót, nem tudom később mi lesz, már félek előre .
Puszilok mindenkit
2014.07.10 17:56
2014.07.11 11:28
2014.07.11 15:16
2014.07.11 18:43
2014.07.13 12:03
2014.07.13 12:44
2014.07.14 13:45
2014.07.14 19:27
Sziasztok Lányok!
Rég nem írtam, de folyamatosan olvastalak.
Egyrészről nem akartam írni mert ideges voltam nagyon, bármennyire is nem akartam, másfelől meg azért nem mert nagyon sok munkám volt meg itthon is folyton akadt valami. Na meg egyfolytában fáradt vagyok és aludhatnékom volt .
Lányok, pénteken voltam M. dokinál és képzeljétek egyelőre minden a legnagyobb rendben! Még hihetetlen számomra... 11 mm-es gyönyörűséges kis duci Pötyikénk van . Olyan szépen vert a szíve, el voltam ragadtatva a gyönyörtől. Azt mondta a doki is, hogy most nagyon úgy néz ki, hogy minden rendben lesz, de azért még egyszer szeretne látni mielőtt „elenged”. Érthető sajnos az előzmények alapján . De én most már nagyon bizakodó vagyok, nagyon bízok a mi kicsikénkbe. Most jól elviszem a tengerre és felhizlalom a mediterrán levegőn . 29-én kell megint mennem, addigra remélem óriásit nő a drágaságunk. Pénteken voltam 7 hetes és egy napos, az én számításaim alapján.
Pauróra,
bocsi, bocsi, hogy nem válaszoltam. Egyelőre úgy néz ki, hogy nekem bármelyik általad javasolt időpont jó. Hétköznap is, ha hat óra magasságában, vagy utána szervezzük.
Örülök, hogy nagyjából minden rendben van most nálatok! Bízzál a kicsi lányban, tuti meg fog fordulni, csak most még kicsit így kényelmes neki .
Ja és az Anasztáziás fotókat én is szívesen néznék, ha nem baj .
Edina,
meglásd hasznos lesz Czeizel doki, én nagyon hiszek benne! Várom nagyon a híreket.
Cicuci,
örülök, hogy minden rendben a 7 cm-es Pacával és az esküvői készülődéssel is jól haladtok. Csodálatos napotok lesz!
Magdi,
mi volt ma az ultrahangon?
Sajnos bunkó emberek voltak és lesznek, meg kell tanulni nem foglalkozni velük, még akkor sem, ha orvosok… hallgass a szívedre és a megérzéseidre. Nem csodálkozok, hogy nem kockáztatod a hasi szúrást 39 évesen…
Köszi a felvilágosítást a terhes gondozással kapcsolatos vizsgálatokkal. Én sem tudtam róla és bizony én is szabit vettem volna ki. Ahogy eddig is… Vajon már nekem is terhes gondozásnak minősül mikor voltam most M. dokinál? Vagy majd csak akkortól mikor védőnőhöz megyek és kiskönyvet kapok?
Echo,
remélem minden rendben! Ha jól emlékszem 7-én kezdtél? Szorítok ezerrel!
Maci,
tőled is várjuk ám a híreket! Remélem kezdesz hamarosan.
Lányok,
bocsika, de nincs időm most mindenkinek külön írni, csomagolnom kell, indulunk nyaralni , de mindannyitokra sokszor gondolok és veletek vagyok!
PS. Ami a plusz kilókat illeti, sajnos rám is feljött már egy kiló, pedig nem eszem többet. A hasam meg kifejezetten óriási, olyan mintha jól meghíztam volna hasra… Persze a sok vitamin is közre játszik, meg az hogy sportolni sem lehet. Na de nem panaszkodni akartam . Futok dolgomra.
Puszi mindenkinek!
2014.07.15 08:08
2014.07.15 12:51
2014.07.15 17:22
Sziasztok Lányok!
Gondoltam bekukkantok megint én is, a héten szabin vagyok, úgyhogy jobban ráérek olvasgatni a történéséket.
Maci, el sem tudom mondani mennyire sajnálom, hogy így alakultak a dolgak, ez egyszerűen hihetetlen, és gondolom mennyire nehéz ezt most higgadtan kezelni, ez nagyon bosszantó lehet . Nehéz most bármi biztatót is írnom, de ennek valamiért valószínűleg így kellett lennie. Anno én is nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy hónapokig nem kezdhetettem, bár nyilván az okok mások voltak, de aztán csak megérte több mint 3 hónapot várni a kezdéssel. Remélem Neked is hasonlóan jó vége lesz majd a dolognak. Amúgy durva ez a várólista, hogy már ennyien vannak, ez eddig nem volt ugye?
Magdipeti, nagyon örülök, hogy jók lettek az eredmények, és minden rendben a kis cseresznyétekkel, vagyis Borival . Remélem a továbbiakban is jóhíreket kapok, vigyázz magatokra .
Cermiák, többször is eszembe jutottál, hogy vajon minden rendben van-e Veletek, de nagyon örülök, hogy igen. Tényleg csak pozitívan szabad hozzáállni, az nagyon fontos . Rendes amúgy a dokitól, hogy megnéz majd még egyszer. Nagyon vigyázz magadra és a babóra .
Paurora, örülök, hogy Nálad is minden ok, és ilyen jók az értékeid . Émelygéssel hogy állsz mostanság? Nekem a Zilás talira egyedül talán az augusztus 5, amit tutira nem jó, de a többi dátumra egyelőre még nincsen semmi . Amúgy nekem hétköznap is jó lehet munka után, csak akkor később érek oda.
Cicuci, hú már nagyon jól állsz az esküvővel, remek lesz minden tutira, élvezd ki minden percét, mert olyan hamar elszalad az a nap.
Amúgy mostanság én is úgy vagyok, mint Te voltál az elején, hogy kb. 3óránként hihetetlen éhség tör rám és kb. csak szénhidráttal tudom csillapítani, pedig én előtte nem nagyon ettem ilyesmiket. De most már úgy érzem talán kezd elmúlni, úgyhogy remélhetőleg visszatérhetek majd az egészségesebb kajákra, és próbálom újra kiiktatni a kenyérféléket meg ezeket. Amúgy nálunk sajnos családilag kódolva van a hízás, rajtam kívül kb. mindenkinek van valamennyi túlsúlya, és szerintem nálam csak azért nem, mert odafigyelek mit eszem, de az elmúlt hetekben ez nem igazán ment, úgyhogy fel is jött legalább 2-3 kiló, na mindegy, remélem most már tényleg csillapodik ez az éhségérzet.
Bucsok, örülök, hogy a fogigátló ilyen jól működik, szurkolok, hogy tényleg rendbe hozza a ciklusodat és aztán szeptemberben indul a mandula . Addig is jó pihenést és nyaralást!
Edina, szuper, hogy kiadták minden leletedet, aztán mindenképpen írj majd holnap, hogy mi volt, nagyon várjuk a híreket.
Nálam, hú, hol is kezdjem: ugye tegnaptól volt Bokor doki a SOTE-n, és hívtam párszor, de nem vette fel. Mi most vidéken vagyunk a szüleimnél ezen a héten, de a férjemnek tegnap be kellett mennie Pestre, mondom bemegyek én is vele, bemegyek a SOTE-ra, hátha el tudom ott csípni a dokit. Odaértem, mondták, hogy éppen műtőben van, na mondom mindegy, várok, hátha nem lesz bent órákig. Szerencsére fél óra múlva fel is bukkant, úgyhogy "letámadtam", annyira helyes volt, konkrétan elkiabálta magát a folyosón, hogy hát " Maga terhes!!! Ez nagyon jó hír!". Mondta, hogy menjek vissza ma reggel, és megvizsgál, meg elküld UH-ra is. Így is volt, az UH-n nagyon rendes volt a hölgy, aki vizsgált, nagyjából minden rendben van, a terhességet a baba méretei alapján 11 hét 4 naposra írták, na ez már kb egy harmadik időpont . Nagyon megható volt látni a babát, a kezecskéit, meg lábacskáit, vigyorogtam végig, egészen addig, amíg nem mondott pár aggasztó dolgot...
Egyrészt azt mondta, hogy nagyon furcsa alakja van a méhemnek, talán ezzel a jellel tudnám leginkább szemléltetni: ~ . És a baba asszimetrikusan a jobb oldalon van, a bal oldalon meg egy "üreg" van. Kérdezte, hogy nem nézték korábban a méhemet? Mondtam, hogy decemberben voltam méhtükrözésen a lombik miatt, meg is mutattam a zárót és akkor azt mondták, hogy szabályos, szép méhem van, erre most kiderül, hogy hát ez egyáltalán nem szabályos... azt mondta, hogy ez most nem baj elvileg, de mindenképpen mutassam majd meg a dokinak.
Aztán a bal petefészkemben van valami 3 centis "valami". Gondoltam, hogy esetleg nem-e a stimu után maradt ott vissza valami, vagy esetleg valami sárgatestciszta, ami volt korábban is, úgyhogy ezen annyira nem is túráztattam magam.
Illetve ami a leginkább aggaszt, hogy volt egy ilyen mondat a leleten, hogy a "ductus venosusban hiányzó A hullám"... ezt nem is hallottam, amikor mondta, így nem kérdeztem rá, csak utólag láttam, utánanéztem és rendellenességre utalhat, és ezt most baromira aggaszt megmondom őszintén, nyilván az ember ilyenkor egyből a legrosszabbra gondol, de nagyon remélem, hogy feleslegesen aggódom, próbálok megnyugodni, de ez most kicsit szíven ütött. Jövő kedden megyek még utoljára az ARO-ra, illetve 24-én megyek a kombinált tesztre, hátha ott esetleg jobban látják mi a helyzet, vagy nem is tudom. Most eléggé izgulok, jajj, mindig van min...
Bokor doki mondta, hogy 2 hét múlva menjek a rendelőjébe a mindenféle leleteimmel, ne kérjek időpontot az asszisztenstől, mert úgysincs már addigra szabad időpont, csak menjek 30-án hétfőn.
Bocsi, ha kicsit hosszú voltam, nem akartalak titeket fárasztani, csak annyira vártam ezt a mai UH-t és nagyon felemás érzésekkel jöttem el, de próbálok azért pozitív maradni és nem aggódni folyamatosan.
Puszi mindenkinek!
2014.07.15 22:51
2014.07.16 12:51
2014.07.16 18:21
2014.07.19 11:03
2014.07.20 09:08
2014.07.20 19:45
2014.07.21 07:42
2014.07.21 07:48
Na elküldtem még mielőtt befejeztem volna !
Magdipeti, de jó lehet, hogy már így mozgolódik !! Együttérzek Veled a munka miatt, én is mától dolgozom megint...
Paurora, Te hogy vagy, remélem már jobban, és enyhült a fájdalom, hihetetlen mi minden történik, nem tud az ember kicsit se megnyugodni.
Nekem sem volt legjobb a hétvégém: szombaton barnázására ébredtem és nagyon megijedtem, úgyhogy vidékről bementünk a SOTE-re, de szerencsére mindent rendben találtak, és vasárnapra el is múlt.
Én holnap megyek utoljára az ARO-ra, aztán csütörtökön meg a kombinált tesztre, arra jönni fog a férjem is, ő most fogja először látni a babát, úgyhogy nagyon várjuk már mindketten, remélem minden rendben lesz .
Szép napot mindenkinek!
2014.07.22 14:13
2014.07.22 15:25
2014.07.22 16:01
2014.07.22 19:27
2014.07.22 19:54
2014.07.23 17:55
2014.07.23 19:11
2014.07.26 06:20
2014.07.28 08:09
2014.07.28 09:08
X EZT MÁR OLVASTAD? |