Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerintem estig hiába várjuk a Babus híradót. Babus apuka biztos csak estére megy haza Kép

Timurr!

Te dolgozol még, úgy emlékszem egyszer azt mondtad, hogy talán január vége felé akarod abbahagyni. Kép

Akiren
(23+1)
akiren

Helló Lányok Kép

Én is egész nap itt izgulok, tényleg jöhetne már valami hír Kép
Mondjuk, nyilván csupa jót hallunk, de most már igazán megérdemelnénk valami információ-morzsát Kép
lirian

Még vmi.
Aki még bírja érdemes elmenni a x.ker Bihari u.8sz. alatti Götz bababoltba mert 70%kiárusítás van.Babakocsik,hordozók,ruhák stb.Csak hétköznap vannak nyitva 9-5ig de érdemesebb reggel menni mert délután tömeg van és ötösével engedik be az embereket.
sziasztok
nyetus76

Sziasztok

Biztos megszületett Kristóf!Tuti.De jó talán ma már látjuk is a Babus-híradóban.Könnyesedik már most a szemem.

Akiren
Ha minden igaz még holnap,meg hétfőn dolgozom és jön az édes szabadság.

Kérek én is egy kis drukkot,ma megyek a dokimhoz.

Timurr
Vendég

Timurr!

Drukk neked is áramlik ezerrel Kép

Tisztára izgulok én is, pedig még nagyon sok van hátra nekem Kép
lirian

Szia Jammie!:-)

Te mikorra vagy kiírva? És ki a dokid?
Az előadásokra szoktál járni?

Ildi

delfinke

Úgy szeretnék egy olyan táblát feltenni, amiben már születési adatok is látszanak Kép

Angéla+Valér
angéla

Sziasztok!

Bár igen ritkán írok, azért minden nap olvaslak ám titeket. Nagyon várom én is Babus hírét!
Mi tegnap voltunk doktornéninél: minden rendben. A korát a koponya/comb alapján most 29 hétre tette, de elvileg 1 héttel idősebb őkelme/őnagysága. Nagyon kooperatív gyerkőc: tudja, hogy nem szeretnénk megtudni a nemét, és nem is mutatja! Egyelőre farfekvéses, de mondta a doki, hogy ilyentájban fordulnak meg.

Mindenkinek a legjobbakat!
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Monika!
A fitymaszűkületes műtét nálunk sokkal szerencsésebben alakult, mint gondoltuk. Mi is nagyon féltünk, hogy utána nagyon fog Kristófnak fájni, de az első néhány fájdalmas óra után már minden elmúlt.
A műtétet a Tűzoltó utcai gyerekklinikán végezte egy nagyon szimpatikus, állítólag jó kezű sebész: dr. Jenővári Zoltán. Most már tudom, bármilyen sebészeti problémával hozzá fogom vinni a gyerekeimet.
A műtét kb. 20-25 perc volt. Kristóf elötte kapott egy bódító szirupot, amitől össze és vissza beszélt, mint egy kis részeg macska. Lassított felvételként viccesen beszélt, mindenből kettőt látott, erről be is számolt, de közben ő is rötyögött rajta. Ez nagyon jó feszültségoldó volt neki és nekünk egyaránt. Az egész szoba felvidult, így nem volt olyan szörnyű a várakozás a műtétre. Szerencsére Kristóf nem sírt és nem kiabált, amikor a műtőbe vitték (a férjem a liftig kísérhette), pedig addigra már a bódító hatása szinte teljesen elmúlt. Az előző műtétre vitt kisfiú annyira sírt, mikor feltették a kocsira, hogy én is zokogtam egyet. Szörnyű volt. Szerencsére Kristóf nem volt ennyire magánál vagy fegyelmezettebb volt. (ő 4 és fél éves elmúlt és igen fegyelmezett, ha sírásról van szó. Mint egy igazi pasi, csak a szája görbül, de nem sír. Na ettől viszont én fakadok sírva, mert tudom, hogy legszívesebben zokogna, de szégyenli.).
A műtőből úgy hozták le, hogy már ébredezett, de nem volt magánál és reszketett, mint a nyárfalevél. Néhány perc kellett, mire elmúlt a reszketés és a sírás. Utána viszont megnyugodott, még nem fájt neki a seb sem, így nem is aludt. Meséltünk, beszélgettünk és órákig nézte a bátorságáért kapott legókalózok dobozát. Ez nagyon lefoglalta, csak kb. 3 óra múlva kezdett neki fájni. Akkor kapott Cataflam cseppeket, ami fél óra után hatott csak, na ezt az időt végigsírta, de utána elaludt és aludt reggelig egy óra megszakítással.
Az orvos szeméből látszott, szívesebben venné, ha bent maradnánk éjszakára, és mi is így láttuk jobbnak, mert ott tudták jegelni, volt fájdalomcsillapításra lehetőség, amit otthon nehezebben tudtunk volna megoldani. Meg persze még bizonytalan is voltam benne, mit hogyan kell csinálni. (ja, és ami miatt nem volt sima a dolog, az az, hogy Kristófnak a többszörösére dagadt a fütyije, ami állítólag nagyon ritkán szokott előfordulni. Ő peches volt, még mindig duzzadt, de már sokkal szebb.)
Kristóf egész éjjel aludt. Nem fáj neki még a pisilés sem. Csak ma éjjel ébredt fel (hétfőn délben volt a műtét) arra, hogy bepisilt, és akkor csípett. Lezuhanyoztuk és vissza is aludt rögtön.
Szóval ennél jobban nem is sikerülhetett volna. Nagyon hálásak vagyunk az orvosnak!!!
Kedden megyünk kontrollra. Amúgy a varratok kiesősek, nem kell szedni. Két-három hét gyógyulási időt mondtak, de oviba már jövő héten mehet. Persze, ha mer egyedül pisilni, mert most még fél, hogy fájni fog, ezért megkér minket, hogy mi tartsuk neki.
Különben szédületes változáson ment át. Már nem össze-vissza pisil, hanem szépen egy sugárban Kép

Bálintnak valószínűleg megoldódik magától, mert szépen hátra tudta húzni a sebész, most minden nap tornáztatjuk. Már ő is kezdi megtanulni. Nálunk a kukucskáljon volt a kulcsszó. MIkor erre rátaláltunk, azóta ez egy játék a számára. Az orvos azt mondta, hogy egy fiúnak kötelező minden nap hátra húznia a fütyijét, ez nem alternatíva és nem annak kell csak, akinek szűk!!! Ez a tisztálkodás része kell legyen. Hát ez nekünk új volt (a férjemnek is volt ilyen műtétje, így ő sem tudta. Régen ezt tabutémának tekintették az anyák, inkább nem nyúltak hozzá.).
Remélem, vele megússzuk a műtétet, de amúgy is várnék még, mert láttam, hogy a kisebbeket sokkal jobban megviselik a műtét előtti percek. Szerintem a 3-4 éves kor már jó, ha a gyerek is alkalmazkodóbb, türelmesebb. Bálinttal tuti, hogy borzalmas lenne egy ilyen műtét még.
És hogy a harmadik fiunk majd milyen adottságokkal születik, az ugye még titok Kép)

Na, megyek jelmezt készíteni holnapra. Lovag lesz Kristóf, ma megvettem a kartont hozzá. A terv kész, irány a megvalósítás!

Dorka
33+6
dorka

Dorka,
Ezt meg lehet előzni?

Angéla
angéla

Sziasztok!

Na kész a korlát, már csak az üveget hozzák bele a jövő héten, most mentek el az emberkék, hát rendesen elfáradtam, nem tudtam feküdni egész nap, nem volt időm főzni, meg ciki is lett volna, szóval most nekiállok főzni!!

Hát jöhetne már a Babus híradó tényleg!!!!

Timurr,
szorítok, jelentkezz, hogy mi volt a dokidnál!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Lányok köszönöm a drukkot,de elvagyok kenődve,erre nem számítottam.Kép4 hét múlva bekell feküdnöm a kórházba vércukor mit tudom én,már ki ment az agyamból,gondolom ami Tamesznek volt.Be kell feküdni ötszöri étkezés,öt szúrás.Most erre mit mondjak?életembe nem voltam még kórházba,és félek.És ez még csak az egyik dokim volt,szerdán kíváncsi vagyok a másik mit mond.Bár tulajdonképpen mindegy ,mert ő a fogadott orvosom és amit mond fejet hajtok,inkább legyen meg ez az egész.De akkor is nagyon félek!!!De legalább a méhszájam zárt.

Timurr
Vendég

Delfinke,

Márc. 23 a legutóbbi számítások szerint de ahányszor csak vizsgálatra megyek mindig változik, (legelőször ápr. 4 volt). Dokim az Abkarovics. Előadásokra nem járok mert nem is tudom mikor vannak, párom meg állandóan dolgozik egyedül meg nincs nagy kedvem.

Timurr,

Megtudnád írni pontosan mi a baj? (ettől a vércukor dologtól én is eléggé megvagyok ijedveKép)
jammie

Sziasztok

Teljesen kész lettem a mai levelek visszaolvasásától. Mi van már Babussal???
Percenként frissítem az oldalt, hátha bejelentkezik Babus Apuka, de sehol semmi.
Szerintek küld majd képet? vagy anyóséknál van még a gép a Föld másik részén?
Most ilyen állapotba menjek le takarítani és mosogatni?
Amúgy pont tegnap este gondoltam bele ebbe az egészbe, hogy milyen közel van már a baba születése. Hipsz-hopsz eltelt ez a 8 hónap, és lehet hogy 2 -3 hét múlva már rám is sor kerül! Az pedig nagyon-nagyon kevés idő!

Tamesz, lécci-lécci mailben írd meg mizujs Babussal! Ígérem nem tudja meg senki!!!

Timka
timka

Jammie
Nálunk a cukorvizsgálat abból állt,hogy vettek éhgyomorra vért,majd meg kellett enni egy zsemlét kefírrel vagy tejjel,aztán vettek vért megint.7.1 lett a kajás értékem és hétig jó.Elküldtek terheléses cukorvizsgálatra.Ott vénából vettek 3-szor.4.6 lett az éhgyomri-7.6 a 30 perces,6.2 90 perces és 7.0 a 120 perces.Érdekes,hogy felment majd csökkent,és megint nőtt picit.És ez nem teljesen negatív.De én ezt nem értem ,mindenhol azt olvastam,hallottam,hogy a 120 perces érték 7.8-ig jó.Különben is van olyan hely ahol közben nem is vesznek vért ,akkor mondjuk jó lenne a 7.0.Szerintem mindenhol más a szokás,úgy látszik nekem ezt dobta ki a gép.

Timurr
Vendég

Timka
A tanfolyam kedden 5-kor kezdődik. Végzel addigra a kórházban?
Szerintem biztos lesz kép Kristófról, ha nem is digit géppel, de telefonnal biztos csinálnak.
Lehet, hogy Babus Apuka már otthon ül a gép előtt, és jókat mosolyog rajtunk.

Tamesz
Nem ér a hátunk mögött mélezni senkinek!!! Kép
zsana75

Ez elég rosszul hangzikKép Nekem olyat csináltak, hogy cukroslötty és csak egyszer vettek. Tényleg ahány ház annyi szokás. Engem a védőnő ijesztget azzal, hogy a vérnyomásom magas, vizes a lábam, valószínű a cukrom is gáz lesz (hétfőre lesz eredmény) és hogy emiatt be kell feküdnöm megfigyelésre. (Toxémia?)
jammie

Jammie!

Te is a Péterfy-ben fogsz szülni? Képzeld az én dokim is Abkarovics Kép

Akiren
akiren

Sziasztok Lányok!

A Babus híradó és újdonsült műsorvezetője szól most hozzátok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy 2005.01.27-én 05:10 perckor 2700 grammos versenysúllyal és 52 cm-es rekordhosszal megláttam a napvilágot. Anyu egy kicsit ki van merülve, de könnyedén leküzdi ezeket a dolgokat, mert eljutott hozzá az a rengeteg energia, amit küldtetek neki. Ma apuci is bent volt nálunk szinte egész nap és játszottunk, öltöztetett, sőt, még pelust is cserélt!!! Kép

A születésem nél minden rendben volt, csak a fejecském akart egy kicsit nehezen kijönni. Na további nagyon kellemes estét vagy napot nektek! Holnap jelentkezek. Remélem nem haragszotok meg, ha felteszek magamról pár képet. Holnap hozom a jobbakat!!!!!

KépKépKépKép

Kép
babus2005

Húhh, nem találok szavakat, csak pityergek!!!
Babus, hatalmas GRATULA!!!!
Most csak ennyire telik tőlem.

Timka
timka

Én is itt aggódtam csendben két napja. Gyögyörű kisbabusKép Gratula és jó egészségetKép
Adri+Dóri 31+5
menjuss

Hurrráááá!!! Megérkezett a Babus Híradó! (végül is most van híradó idő a tv-ben is ilyenkor van) Kép Kép

Remélem a kis híradós átadja üdvözletemet a mamának is!! Kép Nagy-nagy gratula, Babus tiéd az első helyezés! Kép Annyira édi, komolyan mindjárt sírok! Kép

Iszom egy kis tokaji aszút (csak egy picikét) az egészségetekre! Kép Kép

r
ruzicsky

Zsana
1/2 3-től 4-ig tart a videózás, utána 5-ig torna, de most a tanfolyam miatt azt kihagyom.
Remélem lesz autóm, és akkor mindenképpen csatlakozom hozzátok.
Be kell előtte jelentkezni, vagy csak odamegyek, hogy tanfolyamra jöttem, aztán kész?
Én is szeretnék venni kendőt!

Képzeljétek, nálam is beindultak a jóslófájások (gondolom azok). Hasogat a hátamba és a pocimba is. Pedig még homeós bogyókat se szedtem és málnalevélteát se kezdtem el inni.
Viszont anniyra beparáztam, hogy gyorsan elkezdtem pakolni a kórházi csomagot.

Timka
timka

Gratulálok a kicsi Kristófhoz! Jól tippelték meg a súlyát is. Tündéri baba!
De jó nekik, hogy már túl vannak rajta egészségben, boldogságban!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Az ember nem jár erre 1-2 napot, és egyből beindulnak az események!!!

Babus!
Gratulálok a kisfiadhoz. Gyönyörű!!!

Kristóf!
Isten hozott a nagy világban!!! Kívánok neked sok sikert az életben, és még egy pár nap kitartást a kórházban. Aztán mehetsz haza a szépen kialakított szobádba...

Azért megesz a kíváncsiság, hogy most a vizsgálat miatt indult be a szülés, vagy a málnalevéltea használata végett. Szerintetek?

Brigó

Kép

Kép
brigó

Babus,
De jó nektek Kép Gratulálunk Kép

<pre>
- <center>Anyuka</center> <center>Baba kora</center> <center><blink>Szülés (várható) ideje</blink></center> <center>Baba neve</center> <center>Méretei</center> <center>Testvérek</center> <center>Kórház neve</center>
1. Babus Kép 2005.01.27 Kristóf 2700g 52cm - MÁV Kh.
2. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=cicmerák-users]Cicmerák[/url] 38+2 2005.02.08 László Gergő - - Szt. István Kh.
3. Tamesz 37+3 2005.02.14 Marcell Szilárd - - Kistarcsai Kh.
4. Nadine 36+3 2005.02.21 Gréta - Zsanett 2003.06.03 DEOEC
5. Timka 36+3 2005.02.21 Fanni - - SOTE II.
6. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=búzaszem-users]Búzaszem[/url] 36+1 2005.02.23 Hanna / János Kornél - - Semmelweis Kh. Miskolc
7. Nikcsi 36+1 2005.02.23 ??? / ??? - - Margit Kh.
8. Ági 35+6 2005.02.25 Hannah Luca / ??? - Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
9. Beatrix 35+5 2005.02.26 Ákos - Csabi 2001.04. Szolnok
10. Zsuzsa 35+5 2005.02.26 Áron - - Bajcsy Kh.
11. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=vargáné-users]Vargáné[/url] 35+5 2005.02.26 János - - DEOEC
12. Nyetus 35+3 2005.02.28 Kamilla - Dini 2002.05. Szt. Rókus Kh.
13. Monci 35+2 2005.03.01 Rita / Máté - - Szt. Imre Kh.
14. Jck 34+6 2005.03.04 Sára / Dávid - - BM
15. Maya 34+2 2005.03.08 Gellért - - Szt. István kh.
16. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=ancsimamóca-users]Ancsimamóca[/url] 34+1 2005.03.09 Kamilla / Kristóf - Barbara 1992.09.28 Kaposi Mór Kh.
17. Mano2005 34+1 2005.03.09 Fanni / ??? - - HIETE
18. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=angéla-users]Angéla[/url] 34+0 2005.03.10 Valér - - Bajcsy kh.
19. Dorka 33+5 2005.03.12 Bernát Kolos - Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE
20. Csibe26 33+4 2005.03.13 ??? / ??? - - Szt. Imre Kh.
21. Zsana75 33+4 2005.03.13 Sára / Vilmos - - Szt. István Kh.
22. Eveka 33+2 2005.03.15 Marcell? Gergely? - - MÁV Kh.
23. Ruzicsky 33+1 2005.03.16 Gellért, Bendegúz - - Szt. Imre Kh.
24. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=mtücsök-users]Mtücsök[/url] 32+5 2005.03.19 ??? / ??? - - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
25. Ildi(Delfinke) 32+3 2005.03.21 Marcell Tibor - - Péterfy Sándor Kh.
26. Hadri 31+5 2005.03.26 ??? / Barnabás - - Nagykanizsa
27. Menjuss 31+4 2005.03.27 Dóra Johanna - - Péterfy Sándor Kh.
28. Borbolya 31+2 2005.03.29 Panna / Benedek - - MÁV Kh.
29. Lirian 31+2 2005.03.29 Daniella Lili - - Schöfp Mérei
30. Zsu 31+1 2005.03.30 Alexandra - Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi Kh.
31. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=brigó-users]Brigó[/url] 30+3 2005.04.04 Jázmin / Zsombor - - Egri Kórház
32. Nebula 30+3 2005.04.04 Flóra Anna / Balázs - - Szt. István kh.
33. Pszi 30+2 2005.04.05 Kinga / ??? - Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor Kh.
34. Greenolive 29+2 2005.04.12 Áron - - Szt. Imre Kh.
35. Mónika 29+2 2005.04.12 Dorina v. Réka - Ádám Pécsi Megyei Szülészet
36. Mukika 29+1 2005.04.13 Aliz - - Szegedi női klinika
37. Zsuba31 28+1 2005.04.20 Balázs, László - Ági 1989, Orsi 1991, Ancsa 1996 Szegedi női klinika
38. Vaktyuk 27+5 2005.04.23 ??? / Patrik Csaba - - Kútvölgyi Kh.
39. Edinka 27+3 2005.04.25 Viktória - - Balassagyarmat / Kenesei Albert Kh.
40. Franyo 27+1 2005.04.27 Boglárka Réka / Dániel Vilmos - Anna Virág 2003.02.24 Szt. Imre Kh.
41. Psandi 27+1 2005.04.27 Levente - Dani 2003.04.28 MÁV Kh.
42. Gézenguz 27+1 2005.04.27 Anna v. Luca / Marcell - - MÁV Kh.
43. Neszi 26+4 2005.05.01 Laura - Patrícia 2003.02.28 Fehér Megyei Szent György Kh.
44. Pfranciska 26+4 2005.05.01 Boglárka / Benedek - - Kaposi Mór Kh.
45. Asszony 26+3 2005.05.02 Sára / Gergő - - Kútvölgyi Kh.
46. Timurr 25+4 2005.05.08 Maja / János Martin - - Kaposi Mór Kh.
47. Ildibaba 25+1 2005.05.11 Zoltán Attila - - Kútvölgyi Kh.
48. Szilvi (Patri) 24+4 2005.05.15 Benedek - Patrícia 11 éves Schöfp Mérei
49. Norkini 23+1 2005.05.25 ??? / ??? - Jázmin Sarolta 2003.02.09 Szt. Imre Kh.
50. Akiren 22+6 2005.05.27 Gréta - - Péterfy Sándor Kh.
</pre>

Angéla+Valér
angéla

Úgy örülök,olyan édes Kristóf,gyönyörű.
Gratula Babusnak és kisbabusnak,nem semmi tényleg.Olyan édes.Annyira drága.

Timka
Drukkolok, ez a hó meghozza a babákat!

Jammie
Hát a te jeleid se túl biztatóak,de remélem te megúszod a kórházat.Az én vérnyomásom itthon alacsony,amint hivatalos vérnyomásmérőt látok,egyből felmegy,mindig izgulok,nem tehetek róla.Meg a lábam is bevizesedik néha nekem is.
Hát úgy látszik nem vagyok könnyű eset.

Készül a gyerekszobánk telefonáltak,hogy kész a bútor,úgyhogy most rakjuk le a padlószőnyeget (Micimackós).

Timurr
Vendég

Timurr!

Sajnálom, ha be kell feküdnöd a kórházba, de gondolj arra, hogy minden a kicsi érdekében történik. Nem kérdezted meg a dokit, hogy most "mi bajuk van" az eredményeddel?

Jammie!
Mivel én is április 04-re vagyok kiírva eredetileg, nem bánnád, ha megkérnélek valamire? Arról lenne szó, hogy el tudnád-e küldeni nekem a pl. 24 hetes uh. eredményed (baba nagyságára - FL, BPD, stb -gondolok), mert engem most azzal szívatnak Egerben, hogy ezek az értékek, amik nekem vannak, fiatalabb babára utalnak. Viszont Pesten, amikor voltunk 4D-n, nem értették, hogy ezt mire alapozzák itt, mert teljesen a kornak megfelelők a méretek. És most kíváncsi vagyok, hogy neked milyen értékek szerepelnek, amivel idősebbnek mondják a babát. Bocsi, ha ilyenekkel zavarlak, vagy túl intim dolognak gondolod ezeket a méreteket ahhoz, hogy másnak kiadd.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Jóestét!

"Babus híradó"
mi is gratulálunk az egész Családnak, csodaszép lett Kristóf, már nagyon-nagyon vártam a képeket a kislegényről. Babus is nagyon ügyes volt és nagyon gyorsan meglett Kristóf, le a kalappal!!! Sjanálom, hogy kicsit lemaradtál a nagy eseményről, de majd a következőnél biztosan ott leszel!!!

Timurr,
igen, jól emlékszel, én a 32. héten voltam a kórházban három napig, és ötször ellenőrizték a vércukromat, egyik nap cska ujjbegyből, a második nap vénásan, ami nem volt egyszerű, a végére kipukkantak, ja és voltam szemfenékvizsgálaton, hogy eldöntsék szülhetek-e hagyományosan is vagy csak császárral. De nem kell megijedni, nem volt vészes, sőt visszagondolva hasznos volt, mert már majdnem mindenki ismer a kórházban a nővérek közül, akkor találkoztam a szülésznőnkkel, és ismerkedtünk meg, és meg is nyugodtam, az eredmények láttán. Szóval fel a fejjel, túl lehet élni!!!!

Angéla,
nagyon jó a táblázat, én is szeretnék bujfecező babát lassan!!!! Ma nagyon keményedtem, de semmi komoly, szóval még várat magára a kölök!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Babus! Kép

Nagy-nagy gratula, Kristóf baba csodaszép! Kívánok Nektek jó egészséget, sok-sok tejcsit és legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!

KépKépKép

Beatrix
beatrix28

Brigó

Nem mondta miért nem jó,azt mondta nem vészes értékek,de nem teljesen negatív,mert húzódó.Azt mondta nem vagyok cukorbeteg,de ő ezt javasolja.Mérges is vagyok,de már nyugszom,mit tehetnék,mindent megteszek a kis lurkóm egészségéért.Azt mondta addig diétázzam,jó de hogyan mit,mennyit?Persze okosan bólogattam,de most neki állok böngészni szénhidrát ügyileg.
Van ez a terhességi kiszámoló a neten,az kiszámolja mekkora a babád.
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.htm

Timurr
Vendég

Sziasztok,

Gratulálok Babusnak. Kristóf nagyon helyes. Még fel sem tudom fogni, hogy elkezdtek potyogni nálunk is a babák.

Adri
hadri

Babus!

Gratula a babához, tényleg nagyon aranyos és jó egészséget kívánok az egész családnak!

Angéla!

Nagy kérés lenne, ha a táblázatba lenne még egy oszlop, ahova azt írnád be, hogy ki hány hétre+napra szült? Egyébként a mi kis bébink kislány lesz, és a jelenlegi állás szerint a Dóra nevet kapja. Nem kell most beírnod, majd ráér, ha legközelebb írsz a táblicskuba valamit.

Köszi Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Babus
hatalmas gratula!!! Nagyon sok boldogságot és sok-sok fincsi tejcsit Kristófkának! Gyögyörű kisfiú KépKépKépKép

Andi
psandi

Ja! És Babus Apuka! Kép

Köszönjük a híradást és a képeket. Kép Büszke lehetsz Anyára és Babára egyaránt! Kép

Pihend ki Te is a fáradalmakat, és add át üdvözletünket Babusnak. Kép

Üdv: Beatrix
beatrix28

Tamesz

Kérdezném,hogy honnan vették a vért,de mint írtad változó volt,meg itt biztos az is másképp van.Nekem csak egy nap böködést ígértek be,remélem nem is lesz több,azt mondta ha jó lesz az eredmény másnap megvan akkor haza is mehetek,ha nem megyünk tovább.Mit kellett enni ott enni?Lehet hülye kérdés,de tényleg soha nem voltam kórházba,hálóingbe,meg köntösbe kell lenni egész nap?

Timurr
Vendég

Timurr!

Szerintem akkor próbálj megnyugodni, legalább tudod, hogy foglalkoznak veled, és a doki is inkább a biztosra megy.
Már néztem ezt az oldalt, és aszerint is minden a kornak megfelel, csak érdekelne, hogy másnak mégis mekkora a baba. Olyan furcsák itt Egerben...

Tamesz!
A jövő héten én is megyek szemfenékvizsgálatra.Tudnál róla infót adni, hogy ez milyen lenne? Az okát tudom, csak a vizsgálat menetét nem. Bár lehet, hogy itt ez is másképp működik.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Angéla,

a tábla nagyon jó. Nálunk kihúzhatod majd a lánynév helyét, mert kisfiúnak mondták. Ha megoldható én is kíváncsi lennék, hogy melyik baba hány hétre+napra született. Köszi

Adri
hadri

Brigó
Nem csak Egerbe furcsák.Kép

Timurr
Vendég

Angéla!
Tök jó ez a táblázat! Babusé az aranyérmes helyezés! Kiváncsi vagyok kik lesznek még a "dobogón".

Az azért az én fantáziámat is mozgatja, hogy Babusnál tényleg a vizsgálat miatt indult-e be a dolog. Én félek megvizsgáltatni magam!!!
Jó lenne már olvasni a szüléstörténetét!!! de erre még várnunk kell pár napot!

Tamesz, készülj, Te leszel a következő!!!

Timka
timka

Timurr,

A kórház miatt ne aggódj. Inkább legyen minden rendben. Én amikor bent voltam, pizsamát vittem (a hálóingtől rosszul vagyok), abba is csak aludtam. Napközben melegítőben voltam.

Adri
hadri

Babus!

Gratulálok Kristófhoz, és jó egészséget kívánok. Kép
Kíváncsi vagyok, hogy most hogy idekint van, mocorgósabb baba lesz-e, vagy megtarja régi jó szokását, és csak alszik-alszik egész nap Kép Kép

Akiren
(23+1)
akiren

Timurr,
nekem elvileg ötszöri diétás kaját rendeltek, de nem sikerült nekik, így én vittem illetve a büfében vettem kiegészítő dolgokat, mint pl kefír, gyümölcs, amiket a tízóraira és uzsira ettem... bogyót (édesítőt) teafüvet, vinni kell, mert ott max napközis teát kaphatsz, ami tele van cukorral, így én magamnak csináltam, a nővérszobában megmikrózták nekem a vizet.
Én sem vagyok gyakorlott kórházlátogató, de köntös, hálóing, papucs, pipere, evőeszköz, bögre, ásványvíz, szalvéta, bár nálunk engedték, hogy melegítőben flangáljak!!! Sok olvasnivalót és rengeteg türelmet!!!!!

Brigó,
szemfenékvizsgálat, hát nekem nem volt nagy élmény, egy szemcseppel kitágították a pupillámat, majd lezavartak a szemészetre, ahol 50 percet álltam, mert senki nem adta át a helyét, pedig már akkor sem volt kis pocakom. Nekem jó a szemem, de a csepptől egyre homályosabban láttam és marhára elszédültem, így mire bementem, már KO voltam. Ha valaki tud menjen veled, mert nem könnyű úgy tájékozódni!!! Ezután elolvastatták velem a táblát, majd egy szemésznő megnézte a szemfeneket egy marha fényes kis lámpával, de semmit nem talált, így részéről szülhetek rendesen!!!!
Szóval nem fájdalmas dolog, ne aggódj!!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Babus!

Hatalmas Gratula nektek,jo egeszseget es sok tejcsit kivanok!!!Kristof nagyon szep baba!!
Ugy orulok!Kép Kép

Babus apuka!
Termeszetesen a gratulacio neked is szol mert ugye nemi kozod azert van hozzaKép koszonjuk a kepeket!

Angela:Szuper a tabla

Mi ma voltuk dokinal, minden rendben picurka szepen fejlodik koranak megfelelo es velem is minden rendben van.Egyebkent ma en sem kaptam tul jo hirt a dokinalKép elmegy a korhazbol masikba es nem szivesen akartam videkre menni szulniKép
Viszont az orvoshoz meg ragaszkodom.Na majd kitalaom mi legyen.

Timurr: Ne legyel ideges a korhaz miatt nem egy leanyalom,de gondolj bele hogy kettotok biztonsaga a legfontosabb es talan par nappal meguszod.
neszi

Hadri, Tücsök,
Javítottam a táblát és a következő tartalmazza majd, hogy hány hétre született a baba Kép

Jammie,
Ha megírod az adataidat, akkor Titeket Kép is beteszlek a táblába.

Angéla+Valér
angéla

Megint hetek ota meg olvasni sem volt idom, es ma benezek, es mit latok?!? Kép

Babus!

Gratulalok Kristofhoz!! Nagyon ugyes voltal, hogy ilyen hamar megszuletett. Majd kivancsi leszek az egesz tortenetre. Addig is vigyazzatok magatokra, nagyon jo egeszseget es sok boldogsagot kivanok mindannyiotoknak!! Irto edes ez a kis mano! Kép

Agi

Kép
Kép
agi

Tamesz!
Köszi az infót. Örülök, hogy nem fogok belehalni!!! Én nagyon remélem, hogy nem lesz semmi probléma, mert szemüveges vagyok. Azon még nem is gondolkodtam, hogy mit szólna a doki, ha bejelenteném neki, hogy császárral kell szülnöm. Mondjuk lehet, hogy ő is támogatná, mert egyre nagyobb divat császárral szülni. Persze azért elsőre inkább a természetes mód!

Angéla!
Úgy látom van kitartásod a módosításokhoz!!!

Brigó

Kép

Kép
brigó

Tök jól beindult a topik,jó lenne ha mindig így lenne.

Tamesz
Milyen jó,hogy küldted nekem a könyvet,bele is vetem magam!

Köszi lányok a bíztatást,majd csak lesz valahogy.

Timurr
Vendég

Így üljön le az ember filmet nézni, lemaradok a lényegről!

Babus család
Nagy-nagy gratula! Kristóf igazán formás baba, természetesen várjuk a további képeket és minden infót!

Tamesz
Úgy látom, te többet tudsz Kép. Persze ha nincs felhatalmazásod Kép, akkor kivárjuk még Babusék hazaérnek és megírja a részleteket.

Timka
Számomra nem egyértelmű, hogy be kell-e jelentkezni. A www.bababolt.com -on van egy telefonszám, asszem holnap felhívom és megérdeklődöm.
zsana75

Tudtam, tudtam, tudtam!!! KépKépKép Babus és Babus Híradó, hatalmas gratula!! Kép Ez tényleg remek hír!! Kristóf pedig igazán cuki baba! Lehet, hogy megtartja pocakbeli jószokását és nyugis baba lesz? Kép Babus, jó hogy túl vagy rajta, és jó egészséget kívánunk neked és Kristófkának is!!!

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?