Kóbor
én az ellenkezőjét észlelem: sokkal-sokkal több türelmem lett a kisfiamhoz, mióta megtudtam, hogy jön a kistesó. Mindig eszembe jut, hogy már olyan kevés időm maradt, ami csak az övé!!!
Nyúlné,
én is nagy kávés vagyok, és úgy tudom, ha eddig is ittál, nyugodtan ihatsz ezután is. Max napi 2 csészével, sok tejjel a csersav miatt. Én pont ma vettem magamnak csökkentett koffeintartalmút, de az előző terhességem alatt (főleg a végén) is simán "becsaptam" magam a koffeinmentessel.
Persze, a vérnyomit nem lehet becsapni
úgyhogy akkor a csökkentett koffeintartalmút javaslom. Csökkentettből Dougwe Egberts Karaván és Omnia létezik asszem, mentesből meg sokféle.
Csilla
Háh, én vettem ma egy kismamagatyát tavaszra!
A C&A-ban elég jók vannak, most egy tavaszi gatya akciósan csak 2690 volt. Nézz körül a babaszoba.hu-n, sokan árulják nagyon olcsón a márkás kismamarucikat az apróban meg a csevegőben is. Meg készítők is vannak, akik méretre csinálnak, ugyanannyiért vagy olcsóbban, mint a boltokban.
Na, megint jövök a napi jótanácsommal, de ezt mindenképp le akartam írni, elnézést:
Tudom, hogy még nem aktuális a vásárlás,DE. Ne vegyetek semmit újonan! Én úúúúgy megbántam azt a rengeteg lóvét, amit kisruhákra költöttem. Egyrészt amíg kicsik, nem kell sok darab, mert még nem csúsznak-másznak. Másrészt olyan hamar kinövik, nekem van 1 nagy szatyor ruha, ami nem is volt a kisfiamon!! Persze, egy-két szebb darab kell, de amúgy felesleges! Tudom, nehéz megállni. Ugyanez a többi cuccal. A méregdrága 35 ezer forintos etetőszék 1 hónapos használat után becsomagolva a pincébe került, egy 7e forintos kikás, szédszedhető viszont nayg kedvenc! Babakocsi dettó, alig használtak vannak a neten 20-50%-al olcsóbban, mint a boltban...
Mindenkinek mondom, ha most újrakezdhetném, negyedannyi lóvét költenék ezekre...
Uff, én beszéltem
Bocs a szómenésért
pusza
Penna