2014.06.13 17:04
2014.06.13 18:27
Edina, jajj de örülök Neked, bár azt sajnálom, hogy a profból nem sikerült konkrétumot kihúzni, de a lényeg, hogy sokan vannak, és minden rendben van ! Szerintem jobb is a keddi leszívás, így még nőhetnek azok, amik esetleg kisebbek, jajj biztosan sok szép petácskéd lesz, nagyon szorítok Neked.
Maci, remélem hétfőn sikerül beszélned a dokival, remélem sikerül meggyőzni, hiszen nehéz helyzetben vagy most több szempontból is... nagyon zavaros ez az egész, de tökjó lenne, hogy ha valahogy beleférnél még júliusban. Örülök, hogy találtál most egy reménysugarat, amibe tudsz kapaszkodni, így kell ezt, csak pozitívan!!!
Magdipeti, de jó hallani rólad. Örülök, hogy a lábfájáson kívül minden ok. A sírdogáláson szerintem várandó nőknél tök normális, rengeteg ismerősöm mondta, hogy soha nem sírt annyit, mint amikor babát várt. Kíváncsi vagyok nálam lesz-e ilyen . A pisilés meg, hát igen... Én mondjuk nem járok egész éjjel, de azért felkelek, és gondolom ez csak fokozódni fog. Nekem amúgy sem "normális" a hólyagom, mert az endometriózis miatt kivágtak belőle, na majd meglátjuk. Vigyázz magatokra nagyon.
Cicuci, örülök, hogy most azért rendben vannak a lábaid. Hát igen, ilyen nagy melegben azért nem lehet túl kényelmes viselet egy ilyen kompressziós harisnya. Én jövő szerdán megyek vv-re meg UH-ra az ARO-ra, de én abban reménykedem, hogy esetleg már akkor is lehet majd szívhang, mivel akkor leszek elvileg 7 hetes+pár napos, vagy akkor még korai? Múltkor a doki egy szép petezsákot látott, de azt mondta elvileg 1-2 hét mire meg tudja mondani, hogy egy vagy két baba, tehát lehet, hogy esetleg már ezt is fogja látni szerdán, szóval nagyon várom már a szerdát, izgulok, hogy minden rendben legyen. Illetve 30-án már megyek a saját dokimhoz is .
Szép hétvégét mindenkinek lányok, puszillak titeket!
2014.06.14 10:45
Sziasztok Lányok!
Tegnap nem jelentkeztem és nem is olvastalak benneteket, mert elég rossz kedvem volt, egész nap erős menstruációs görcseim voltak, és sajnos maradtak is. Nem tudom mi lehet..
Maci,
sajnálom, hogy ennyire bénán alakult a helyzet, de bár közhely, én mindig azzal vigasztalom magam, hogy hiszem, hogy nincsenek véletlenek és valamiért ennek így kellett lennie. Reméljük, hogy hétfőn csupa jó híreket fog közölni M. doki és mielőbb kezdhetsz. Jó lesz meglásd és hamarosan gyarapodni fog a Maci család .
Magdi drága,
örülök, hogy azért jól vagytok. A sírással ne is törődj, hadd jöjjön ki ami ki kívánkozik . Meg hát érthető is. Boldog és érzékenyebb is vagy most .
Viszont vigyázzál te is nagyon magadra, akárcsak Cicuci és Pauróra.
Évi,
hogy vagy? Remélem jól!! Izgulok érted is nagyon.
Lexi,
mint mindig most is köszi a sok, sok drukkolást és pozitív energiát.
Edina,
nagyon örülök! meglásd meglesz most neked is minimum öt megtermékenyült petécske! És mind szépek és egészségesek lesznek! Nagyon szorítok továbbra is. Nekem pénteken lesz az „eredmény hirdetés”, találkozhatunk, ha akkor kapnád vissza a bubiaidat .
Mindenkinek nagy ölelés!
2014.06.14 10:53
2014.06.14 11:04
2014.06.15 13:47
2014.06.15 19:39
2014.06.16 09:27
Sziasztok Lányok!
Pauróra,
semmi esetben sem haragszok rád! Ha akarnék, sem tudnék rád haragudni és ezt a legőszintébben mondom:). Tudom, hogy segítő jelleggel küldted a cikket. Eszembe sem jutott más.
Csak én vagyok nagyon érzékeny ezzel kapcsolatosan. Hiába sírtam ki már magam ezerszer ez ügyben és hiába vagyok (igyekszem:)) optimista a jövőnket illetően, mégis mindig eltörik a mécses, ha a vetélések eszembe jutnak valami kapcsán… Nagyon nehéz leküzdeni ezt az erős félelemet.
Sajnálom, hogy neked is volt már vetélésed . De hála Istennek most ott van a pocakban drága Anasztázia . Csodás érzés lehet érezni őt már „kívülről” is . Hamarosan kezeitekben tarthatjátok .
Köszönöm a tapadós energiákat, meg az imádságokat is, nagyon jól jönnek most is! A kis videót is megnézem hamarosan, csak kicsit dolgozom előbb. Ugyanis bejöttem mától, úgy éreztem jobb lesz, mint otthon csücsülni és gondolkodni és parázni...
Mert ami engem illet, bizony kicsit megint el vagyok kenődve, mert valami azt súgja, hogy nem sikerült. Ezért is nem írtam megint, hogy ne hangoljak le senkit. Lehet azért gondolom ezt, mert a görcsök továbbra is maradtak, viszont semmi más tünetem nincs, lassan a cici érzékenység is megszűnt. Mivel voltam már párszor terhes, tudom nagyjából a tüneteket, a melleim pl. mindig érzékenyek voltak… persze minden terhesség más, és lehet tünetmentes is, tudom. De félek… és olyan nehéz most valamiért bizakodónak lenni. Igyekszem azért összekapni magam . Nem tudom pontosan lombiknál, hogy mikor kezd el termelődni a hcg, de lehet nem rég és azért nem érzek még tűneteket.
Évi,
te, hogy vagy? Gondoltam rád, hogy túl vagy már az első vérvételen.
Annyira szorítok neked is! Remélem minden rendben van, és már ma szép hcg eredményt produkáltál .
Edina, Maci,
várjuk a jó híreket!
2014.06.16 10:13
2014.06.16 10:23
2014.06.16 10:51
Évi, fel a fejjel, nekem is voltak görcseim, és kb. minden pillanatban azt éreztem, hogy na most tuti megjött, és én is állandóan azt ellenőrizhettem, mint Magdipeti. Tényleg ezek az utolsó napok a legrosszabbak, de nagyon szurkolok Neked, és hát szerdán találkozunk, nagyon-nagyon bízom benne, hogy jóhíreket kapsz majd .
Magdpeti, köszi a linket, ez még jól jöhet . De jó, hogy holnap mentek babanézőbe, annyira izgalmas lehet, amikor már látod is. Ha minden igaz 30-án, amikor megyek a saját dokihoz már én is látni fogom, nagyon várom már . Én is egy csomó cserkót ettem a hétvégén, imádjuk a férjemmel .
Teljesen érthetőek az érzéseid, és szerintem jól tetted, hogy bementél dolgozni, ha úgy érzed, hogy ez segít elterelni a gondolataidat.
Tudom, hogy mindenki és minden terhesség más, és ezt már sokszor mondtam itt, de nekem se nagyon volt/van semmi tünetem. A mai napig is csak annyi, hogy többet járok pisilni (bár sokat is iszom), meg néha szúrkál a hasam, és minimálisan érzékenyek a cicijeim, de tényleg csak minimálisan. Sokszor aggódom is, hogy biztosan minden rendben van-e odabent, de muszáj vagyok bízni benne, hogy igen. Anyukám mindig mondja, hogy hát az a normális, ha nincs semmilyen kellemetlen tünet, örüljek, hogy nincs hányingerem meg ilyenek.
Nagyon szorítok érted, és imádkozom is!!!
Paurora, jajj ez annyira jó lehetett, hogy már érzitek őt, biztosan nagyon megható pillanat lehetett. Sajnálom, hogy Neked is volt már vetélésed, ezt nem is tudtam... De most biztosan rendben lesz minden, már majdnem túl vagy a felén . A dalt amit küldtél nagyon szeretem, mármint én az eredetit hallgattam nagyon sokat, amit Mariah Carey és Whitney Houston énekelt, de amúgy ezt a mesét is láttam többször is.
Edina, holnap itt a nagy nap. Annyira izgulok, hogy hány tüszőscskéd lesz, holnap várjuk majd tőled a szuper híreket.
Bucsok, sajnálom, hogy nem jött még meg, de remélem meg fog, és beleférsz még júliusban. Nekem sem késett amúgy, amikor cisztám volt, dehát ez mindenkinél más lehet. Nagyon szorítok Neked.
Maci, sikerült beszélned a dokival? Nagyon várom, hogy mit sikerült egyeztetned vele, remélem közösen kitaláltatok valamit.
2014.06.16 11:03
2014.06.16 11:05
2014.06.16 12:37
2014.06.16 13:28
2014.06.16 14:18
2014.06.16 18:02
2014.06.16 18:52
2014.06.17 11:11
2014.06.17 11:17
2014.06.17 11:35
Sziasztok Lányok!
Tegnap már nem votl időm írni, de Edina nagyon, nagyon drukkolok a sok szép petécskéért!
Bucsok,
mi másfél évig próbálkoztunk így "otthonról" mivel semmi problémát nem találtak nálunk mikor dokihoz mentünk, hogy már másfél éve próbálkozunk és nem jön össze a baba. Nálunk volt egy spontán terhesség is 2009-ben, amit sikeres terhességnek könyveltek el. Azt nem vették figyelembe, hogy vetélés lett a vége, csupán az számított, hogy teherbe tudok esni. Szerintem ezért is gondolták, hogy megint össze fog jönni.
Szóval néha behívtak vérvételre ellenőrzés céljából és néha ultrahangra. Amúgy meg peteérés előtt egy nappal terminált együttlét (tudományos nevén:)) volt javasolt. Mikor nem jött össze a terhesség másfél évig, akkor megint kivizsgáltak valamennyire. Mivel továbbra is rendben találtak minden akkor csak annyiban változott a forgatókönyv, hogy már kaptam Clostilbegytet (peteérést serkentő ún. ovuláció-stimuláló hatású gyógyszert). És ez így ment még nagyjából másfél évig. Közben 2012-ben sikerült megint teherbe esni, sajnos méhen kívüli terhesség volt.
Ez volt az a pont amikor úgy érezték, hogy na jó, akkor most már talán jöhetnek az inszemek. Abból összesen hat darab volt, három terhességgel végződött, ami nagyon jó aránynak számít, és ha az utolsó (idén márciusi) terhesség nem méhen kívüli lett volna megint, akkor M. doki folytatatta volna az inszemeket, mert szerinte ezzel a módszerrel tuti összejött volna nekünk a baba és kímélőbb módszer úgy anyagi mint egészségi szempontból. De a sors azt akarta, hogy egyik petevezetékem sem maradjon meg a korábban leírt okok miatt, így következett be, hogy mi is lombikozhatunk most. Szóval nagyon hosszú és rögös út volt ez eleddig...
Mindezt nem azért írtam le ilyen részletesen, hogy elmenjen a kedved az egésztől, vagy kiábrándítsalak a dokikból. Erről szó sincs! Rátok tuti nem fog ilyen kálvária várni. Valamiért ez a mi történetünk és ezt tudomásul veszem és megpróbálom elfogadni, hogy így alakult, ez nem senki hibája. Szóval nem tudom hány éves vagy, de csupán "tanulási jelleggel írtam le neked, vagy bárkinek aki elolvassa. Azt tudom javasoni, hogy te ne engedd, hogy túl sokáig húzzák az időt, az idődet! Mint láthatod én „megengedtem”, mert egyrészt tapasztalatlan voltam, másrészt meg hittem a dokikban. Miért is ne tettem volna? Viszont ma már biztosan másként csinálnám, mert borzasztó hosszú, nehéz, költséges, idegölő, kapcsolatot próbára tevő, kudarcokkal és gyötrelmekkel teli 7 év volt. Arról nem is beszélve, hogy közben 40 éves lettem, most meg azt hallom, hogy a korom miatt mennyivel kisebbek az esélyeim, ami való igaz is. Szóval azt kell tenni amit a dokik mondanak, de van amikor a sarkuknra kell állni és lépni kell nekünk is!
Az a három hónap egykettőre el fog rohanni! Utána meg már beindulnak a dolgok. Ne keseregj, nagyon az elején vagy még!
2014.06.17 17:52
2014.06.17 19:06
2014.06.17 19:19
2014.06.17 19:22
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|