Sziasztok,
Fejeske, Hóvirág,
szorgalmasan kenegessétek a pocit!
Kenguru-hordozókendő:
9-10 hónaposan már a kenguruban is elég hátfájós tud lenni a cipelés, viszont a kendő felkötését tudod variálni (baba elől, vagy hátul, vagy a csípődön támaszkodva), szóval nem mindig ugyanúgy terheled a hátad a cipeléssel.
Johanna,
én karácsony előtt szenvedtem két hétig (különböző házi parktikákat kipróbálva) eredménytelenül. Végül én is a sebészetre mentem, ahol körömbenövést ugyan nem talált, de elég látványos volt a gyulladt terület. Én szerencsére megúsztam egy üveg 70%-os alkohollal és Betadin kenőccsel, melyet egy hétig alkalmaztam. Fura, hogy hasonló nyavalyáink vannak többünknek, melyek nem függenek össze az áldott állapottal. Nektek is feltűnt???
Külföld:
én a Feketeerdőben éltem félévet, ahol együtt zenéltem két pasival, akik a feleségükkel voltak kint (és nem mellesleg apa-fia viszonyban álltak egymással). Én meg tök egyedül voltam, és 2x2 napra tudott csak kijönni a családom és kedvesem. Szóval elég magányosan teltek a napjaim... én is vágytam haza, de tudtam, hogy ha ezt nem vállalom el, egyrészt sosem kapok többet ilyen ajánlatot, másrészt ebből tudtam megalapozni az első lakásomat.
Márti,
tavaly nyáron voltam először Egerben, mert a férjem ott volt gimnazista és osztálytalálkozójuk volt. Bencét Anyuéknál hagytuk és egy gyönyörű, romantikus hétvégét töltöttünk abban a városban. Ez nagyon jó ötlet volt, és kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy elterveztétek. Jó pihenést Nektek!!!
Alvási pozitúra (korábbi téma):
én mindig hasonalvós voltam, ami jelen helyzetben már kivitelezhetetlen egész éjszaka. Így én most a legjobban háton tudok aludni, ami nem annyira jó Zsebinek (elvileg). Mindig lelkiismeretfurdalásom van, mikor éjszaka így ébredek, de hiába fordulok oldalra, nem esik jól még alápárnázott lábakkal sem. Zsebi sokat mocorog éjszaka is, de remélem nem érzi rosszul magát.
Van valami ötletetek, hogy mit csináljak??
Mircimarca (22!!!!)