Új privát üzeneted érkezett!

Spendida, Wica és Gemini,
csatlakozom az olaszos részleghez.
Én összesen 1 évet éltem kint, legtöbbet Firenzében. Már bő 3 éve hazajöttem a párom miatt, de azóta is visszavágyom.
Odavagyok az országért, az olaszokért, a művészetért, a tájakért stb.-stb.
F.
falina

Jah, és bármikor kiköltöznék, ha lenne vmi jó lehetőség.
falina

Nah, most olvastam vissza feljebb is.
Nem hívtam a dokit, mert mire hívtam volna hirtelen elmúlt a fájdalom...
Aludtam egy jóthelyette.
Mivel ennyien is javasoltátok, holnap mindenképpen felhívom és kisírok egy UH-t!

Ezek szerint itt nem nagyon érzett hasonlót senki?!
F.
falina

Sziasztok!
Végre itthon ,voltunk a papánál a kórházba de egyenlőre semmi jó.
Mj Moni!
Igérem sűrübben fogok jönni.
Vikó!
Köszi a biztatást ,holnap reggel érdeklődöm az Afp miatt.Szoritsatok!
Mircimama!
Nagyon örülök,hogy te is emlékszel rám,olyan jó hogy újra veletek "lehetek".
Falina!
Nekem az első babámnál volt ez de mindenképp orvos,mert nekem akkor hematoma volt 4nap KH. és gyógyszer útána egészséges 3,75kg Dávid baba.
Puszi mindenkinek!
Rita 18

rita77

FalinaKép
AAAAAhhhhhh Firenze, ott voltunk naszuton!!! Fuu de irigyellek,masik kedvencem!! udv az olasz reszlegbenKépKépKép
ja, es ugye fekszel??? (legalabbis pihizel?)
splendida

Judyt!

Nagyon köszi a mailt.
Valószínűleg még egy párszor át kell olvasnom, hogy fel is fogjam a dolgot.
Mindenestre még mindíg le vagyok nyűgözve, annyira klassz.KépKépKép
Jó hozzá a diszperzit?
Ha azt színezem be.

Kép
Kép
pipocska

Pipocska!
Azzal nem próbáltam, de szerintem jó, csak arra figyelj, hogy jól elüssön az alap és az antik szín.Kép

Judyt+2 manó

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Örömömben elnapoltam a lányaim örömére egy dolgozat megiratását. Nekik is jó és nekem is, nem kell javítgatnom.
A nagy örömre Apa megvette a babakocsit. Most éppen le volt értékelve.
Remélem, majd lesz lakója is. A félsz azért még bennem van, előzőleg nem derült ki, hogy mi miatt nem sikerült a babaprojekt.
Honvágy: 12 éve folyamatosan honvágyam van, de most már minden Ausztriához köt. Mióta az anyukám se él, nem tudnék már Magyarországon lenni.
Vendég

Rita,
banyek én meg már 1 hete szenvedek ezzel...
Remélem tudok ma éjjel aludni.

Splendida,
fekszem szinte állandóan, de úgy tűnik ez nem elég. Kép

F.
falina

Rita,
és te hány fajdalommal telt nap után mentél anno a dokihoz ezzel?
Wazze, lehet, hogy nálam is ez lesz, mert mióta a doki megnyomta a méhem vizsgálatnál, azóta fáj. A hematóma vmi vérömleny, nem?
F.
falina

Jo reggelt!

JudytKép
Babocak gyonyorusegesekKép

HajniKép
Gratula a KispasihozKép

RitaKép
En is emlekszem RadKépKép Afp-hez megy a drukk!!

Kriszta es Akos
25+0 KépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Jó reggelt!

Tegnap nem tudtam benézni,este fél 9-kor végeztünk a dokinál,utána még moziztunk egyet.Picurom ügyesen növöget (532g),minden OK vele is és velem is.

Judyt,Hajni!

Olyan szépek a Manóitok!Úgy szeretem nézegetni ezeket a picike emberkéket.

Falina!

Vigyázz Magatokra!Szurkolok Nektek!

Rita!

Apósodnak jobbulást kívánok!

Honvágy téma:én Németo-ban és Svájcban éltem 3 évet,de mindig honvágyam volt.Utáltam ott lenni.Igaz a déli mentalitást nem lehet összehasonlítani a németekével.Én itthon jobban érzem magam.

Mircimama!

Én mindig azt mondtam,hogy nagyon szívesen szülnék Hollandiában.Pont azért,mert nem piszkálnak annyit,nincs orvos,mindent úgy csinálsz,ahogy szeretnéd (bizonyos határok között).Ja,és még haza is engednek rögtön,ami szerintem teljesen normális.Szóval most "írígy" vagyok egy kicsit.

Szép napot Mindenkinek!

Éva
22+3

Kép
sygnum

Sziasztok!
Most elköszönök egy kicsit, de visszajövök ámKép! Ma elutazunk Apával Egerbe, ha a hó is engediKép. Kicsit pihenünk, átbeszéljük a történteket, kibeszéljük a keserűséget, élvezzük a jó levegőt, a csendet, próbáljuk tényleg elengedni a már távozott babákat. Megyünk úszni, szaunázni, szóval egy kis testi-lelki simogatásKép. Szép hétvégét mindenkinek:

Márti
csmarti

Márti!
Kívánom nektek, hogy nagyon jól érezzétek magatokat.Kép

Judyt+2 manó

Judyt
KépKép
judyt

Hahó!

KÖszi a kengurus válaszokat. Tök furi, hogy szinte senkinek nem jött be. Pedig azt gondoltam, hogy milyen jó szerkentyü. Na, akkor utána nézek a kendönek.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Szia Márti,

Nyugi, a levél megjött.. és nagyon szépen köszönöm, oda fogok reagálni. Csak tegnap nem dóóóóógoztam a hó, a lábam, a baba, a köhögésem és egyéb nyalánkságok miatt, az pedig a munkahelyi mailem,de nyugodtan használhatod, amig gyesre nem megyek, vagy mire....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Minyu!
Nekünk nagyon bejött a kenguru! De azt hiszem 3 hónapos korától használtuk, nagyon kényelmes volt nekem is és Laca is nagyon élvezte, nézelődött.

Klarissza
klarissza

Márti!
Eger gyönyörű, és hó szerintem csak dob rajta. Sétáljatok nagyokat, ússzatok meg miegymás. Egy ilyen hétvége csak jót tehet a lelketeknek. És mégegy, hogy ne csak a lélek táplálásával foglalkozzunk Kép a vár tövében van egy nagyon jó rétesbolt, mindig friss meleg rétese van (kicsit borsos áron ugye), de hidd el, megéri kipróbálni!
Jó pihenést mindkettőtöknek

Gem
16+5
gemini

Olasz szekció, én is csak irigyelni tudlak titeket. Százszor belevágtam már a nyelvbe, de mindig akadt valami fontosabb, pedig életem álma az olasz nyelv. Még nem adtam fel, ha valaki tud és van kedve segíteni szívesen veszem.

Gemini: köszi a mailt, jót nevettem, jöhet máskor is.

Lábamat tegnap egy kicsit elkapta a doktorbácsi és kiműtötte a bent ragadt köröm darabkát, bocs attól aki nem jó néven veszi, ha nyersen irok a dolgokról. Nem kaptam érzéstelenítőt, bár utána azt mondta a doki, hogy ehhez többnyire szoktak...Minden esetre azt hittem lefordulok a székről és éjszaka sem ment az alvás, annyira fájt. Szegény picikém sem ad azóta sok életjelet magáról.... Remélem csak anyával szolidarit....

Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!
Megszültem a dátumokat. Most úgy néz ki, hogy nekem a következő időpontok lesznek jók:
1. előadás - márc.2.
2. előadás - febr.9.
3. előadás - febr.3.
4. előadás - febr. 17.
5. előadás - márc.1.

Te hogy állsz ezekhez?
Lábad miatt szurkolok!
Gem
16+5
gemini

Johanna!
Bocs, most látom, hogy már túl vagy a LÁB-ügyön! Leglább már letudtad!!!Kép
Gem
gemini

Olasz szekció, én is csak irigyelni tudlak titeket. Százszor belevágtam már a nyelvbe, de mindig akadt valami fontosabb, pedig életem álma az olasz nyelv. Még nem adtam fel, ha valaki tud és van kedve segíteni szívesen veszem.

Gemini: köszi a mailt, jót nevettem, jöhet máskor is.

Lábamat tegnap egy kicsit elkapta a doktorbácsi és kiműtötte a bent ragadt köröm darabkát, bocs attól aki nem jó néven veszi, ha nyersen irok a dolgokról. Nem kaptam érzéstelenítőt, bár utána azt mondta a doki, hogy ehhez többnyire szoktak...Minden esetre azt hittem lefordulok a székről és éjszaka sem ment az alvás, annyira fájt. Szegény picikém sem ad azóta sok életjelet magáról.... Remélem csak anyával szolidarit....

Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

miért ment ez el kétszööööö azt nem tudom...

Igen a lábam még kérdéses, hogy jó-e,de valami történt...

Átnézem én is az előadásokat.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Márti!
De jÓÓÓÓÓ!!!!KépKépKépHaszmnáljátok ki ezt a hoszú hétvégét!Kép Nekünk jelenleg nincs lehetőségünk ilyen kiruccanásra, de azt hiszem nekünk a legjobb most,ha mindhárman itthon vagyunk és csak játszunk,dumcsizunk, eszünk alszunk, és minden jót csinálunk. Szerintem szánkózni mi is megyünk a hét végén, mert a kisfiam most látott először havat(tavaly folyton aludt a havas séták alatt), és nagyon élvezte.
Jó pihenést!Kép

Johanna!
Jobbulást!egy-két nap alatt biztosan m8inden a régi lesz, vagyis tökéletes!Kép

Olaszosok, németesek...
összesen 3x 1 hetet töltöttem külföldön, ebből kettőt a párommal. Mivel nem beszélek túl jól semmilyen nyelvet elég érdekes volt, de mindig sikerült boldogulnunk.(na jó a Kedvesem egészen jól beszél angolul és németül is, ezért a dolog oroszlán részét ráhagytam!Kép)
Jól éreztük magunkat londonban is, Sziciliában meg aztán pláne, de a végén mégis nagy megkönnyebbülés volt hazajönni a barátainkhoz.(sajnos a család annyira nem hiányzott, pedig milyen jó lenne, ha egyszer ők is igazán hiányoznának!Kép)

Minyu!
A kengurút nem próbáltuk, de a bátyáméknak nagyon bejött, viszont hátránya, hogy csak 3-4 hóapos kortól használható. Kendőnk nekünk is volt, nagyon szerettem, egészen pici kortól tudtuk használni, de 9-10 hónaposan le kellett tenni, mert nem bírta a hátam a cipelést, szerintem ilyenkor a kengurú még használható lett volna.(azt hiszem ezzel most nem segítettem, bocs!)

Réka
gmr

Sziasztok!

Látom jó sokan éltek(nek) külföldön. Kép
Érdekes lehet!

Sygnum!

Örülök, hogy szépen fejlődik a Babád! Kép

Márti!

Érezzétek jól magatokat!!! Kép

Johanna!

Remélem hamar meggyógyul a lábad! Kép

Képzeljétek...
vikó

Csmarti,
Jó pihenést! A réteses valóban nagyon finom és a pesti árakhoz képest nem is olyan drága. A honlap amit megadtál nagyon jó, nemcsak a hordozókendővel kapcsolatban, de a babafelszerelésekkel, gyógykence-ficékkel kapcsolatban is sok hasznos (nyilván szubjektív) tanács van. Biztos nézegetni fogom ha nekikezdek vásárolni, illetve majd ha gátmasszázsra kerül sor.

Lányok,
Ma voltam AFP vérvételen és arra számítottam, hogy levesznek egy csomó vért. Miután csak egy kémcsővel vettek, kérdeztem, hogy csak ennyi, szóval nem volt vészes.

Számolósdi kedvemben voltam, így csináltam egy kis kalkulációt a hónapjainkra vonatkozóan. A hetek betöltött heteket jelnetenek.
04. hettol 2. honap
09. hettol 3. honap
13. hettol 4. honap
18. hettol 5. honap
22. hettol 6. honap
27. hettol 7. honap
31. hettol 8. honap
35. hettol 9. honap

Udv: Monika
16+3-6 (4. hónap vége)

mmónika

Mónika!
Ez érdekes, mert nekem 5 kémcsővel vettek le vért.

Judyt+2 manó
16+4

Judyt
KépKép
judyt

Klarissza, Réka Kép
Ahááá, ezek szerint mégiscsak van, akinek bejön a kenguru. Kép Köszi az infókat! És segitség ám ez is Réka, mert pl azt sem tudtam, hogy újszülöttet nem lehet kenguruzni. Bár gondolhattam volna, szegénynek a kis gerincét nem jó terhelni.
Egyébként van a www.babaszoba.hu oldalon egy csevegö oldal, adok-veszek topiccal, és tök jo cuccokat lehet venni. Nem csak rucikat, hanem mindenféle játékokat, kiegészitöket.
Na, puszmák mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
minyu

Judyt! Kép

Na jó, de Neked két manód van! Kép
(ez csak vicc volt... Kép)
Nekem kettővel vettek le.
vikó

Köszi a jó kivánságokat, remélem tényleg jó lesz, mert egy ilyen kis köröm is akkora galibát tud okozni, hogy csak na...

Nekem AFPhez csak egy kémcsővel vettek. Ti mikor mentek terheléses cukor vizsgálatra? Nekem már lehet elvileg 23.héten is. Nem korai az, vagy az nem korhoz kötött???

Márti: jó pihenést, remélem minden szuper lesz és ilyen szép napos idő lesz végig... Ez meghozta a jó kedvemet, a tegnapi kicsit lehangolt, főleg, hogy otthon dekkoltam "elzárva" a külvilágtól....

Én is éltem külföldön, de sajna nem olasz nyelvterületen, pedig az nagyon tecccccett volna.

Giggancsról nem tudtok valamit, úgy eltűnt....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Jovo heten kedden kell mennem uh-ra akkor leszek a 13. het vegen. Remelem minden rendben lesz.
A honvagyrol. En mar majd 11 eve, hogy kulfoldon elek, de meg mindig megvan, foleg amikor hazamegyek es vissza kell jonni. Az egesz csaladom otthon el es ez most a terhesseggemmel csak erosebben visszajon. Bar szerencsere anyukam megint ki tud jonni a baba szuletesere.

Elnezest, ez nem a topik lenyege, de olyan jo volt leirni.

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Johanna Kép
Én tegnap voltam, azaz 24+6 -nál. Szerintem ez nincs anniyra korhoz kötve, mint az AFP betöltött 16. hete.

Tudom, hogy még van addig 1 hónap, de talihelyszinröl van valam info? Vagy csak én maradtam le?

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok,
Fejeske, Hóvirág,
szorgalmasan kenegessétek a pocit!

Kenguru-hordozókendő:
9-10 hónaposan már a kenguruban is elég hátfájós tud lenni a cipelés, viszont a kendő felkötését tudod variálni (baba elől, vagy hátul, vagy a csípődön támaszkodva), szóval nem mindig ugyanúgy terheled a hátad a cipeléssel.

Johanna,
én karácsony előtt szenvedtem két hétig (különböző házi parktikákat kipróbálva) eredménytelenül. Végül én is a sebészetre mentem, ahol körömbenövést ugyan nem talált, de elég látványos volt a gyulladt terület. Én szerencsére megúsztam egy üveg 70%-os alkohollal és Betadin kenőccsel, melyet egy hétig alkalmaztam. Fura, hogy hasonló nyavalyáink vannak többünknek, melyek nem függenek össze az áldott állapottal. Nektek is feltűnt??? Kép

Külföld:
én a Feketeerdőben éltem félévet, ahol együtt zenéltem két pasival, akik a feleségükkel voltak kint (és nem mellesleg apa-fia viszonyban álltak egymással). Én meg tök egyedül voltam, és 2x2 napra tudott csak kijönni a családom és kedvesem. Szóval elég magányosan teltek a napjaim... én is vágytam haza, de tudtam, hogy ha ezt nem vállalom el, egyrészt sosem kapok többet ilyen ajánlatot, másrészt ebből tudtam megalapozni az első lakásomat.

Márti,
tavaly nyáron voltam először Egerben, mert a férjem ott volt gimnazista és osztálytalálkozójuk volt. Bencét Anyuéknál hagytuk és egy gyönyörű, romantikus hétvégét töltöttünk abban a városban. Ez nagyon jó ötlet volt, és kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy elterveztétek. Jó pihenést Nektek!!!Kép

Alvási pozitúra (korábbi téma):
én mindig hasonalvós voltam, ami jelen helyzetben már kivitelezhetetlen egész éjszaka. Így én most a legjobban háton tudok aludni, ami nem annyira jó Zsebinek (elvileg). Mindig lelkiismeretfurdalásom van, mikor éjszaka így ébredek, de hiába fordulok oldalra, nem esik jól még alápárnázott lábakkal sem. Zsebi sokat mocorog éjszaka is, de remélem nem érzi rosszul magát.
Van valami ötletetek, hogy mit csináljak??

Mircimarca (22!!!!) Kép Kép
mircimama

Johanna,
úgy tudom a 24-26. hét között van ez a vizsgálat Kép

Mónika,
tök jó ez 4-5 hetes váltakozású hónapszámlálás. Így nem is tűnik fel, hogy igazából tíz hónapról beszélünk. Ehhez fogom tartani magam Kép Kép

Mircimarca
mircimama

Johanna!

Nekem a 27-28. hét környékén lesz terheléses cukor vizsgálat. De nekem már volt egy a 12. héten is. Na nem azért mert gond volt, csak a mi kórházunkban 3-szor szokás a terheléses, és mind 3-szor azt a szirupot kell meginni. brrrrrrr Kép

Judyt!

Az antikolásról szóló e.mail-edet nekem is elküldöd? köszi Kép neras@freemail.hu

Akiren
(23+1)
akiren

Lányok!
Képzeljétek megvan az AFP eredményem:
MOM 1,08
korr MOM 1,14 (gondolom ez a testsúllyal korrigált érték)
Ha jól tudom ez tök jót jelent Kép! Azért várok némi megerősítést, ugye szerintetek is?

Vanda
Sajnálom, hogy még nem sikerült meggyógyulnod. Lehet, hogy nem kellene annyit dolgoznod, hanem inkább otthon a meleg ágyikóban kúrálni magad Kép? Szerintem ezt azért érdemes meggondolni!

Adri
adri77

Adri!

Az AFP tökéletes Kép Gratulálok, nincs okod izgulni. állítólag minél inkább 1-hez közelít az érték annál jobb Kép
A miénk 1,1 volt, semmi pobléma nem volt Kép

Akiren
akiren

Adri!

Tökéletes az AFP-d! Kép Csak semmi para!

Mircimama!

Az alvással ugyanígy vagyok én is. Eddig kizárólag hason aludtam, most próbálok oldalt, de mindig háton-fekve ébredek fel. Ilyenkor nekem is lelkiismeretfurdalásom van... De mit lehet tenni? Ha álmunkban úgy fordulunk... talán nem olyan nagy baj.

Én úgy gondolom, hogy nem baj az, ha néha más élményeinket is megosszuk egymással, persze ez a topik leginkább a Babavárásról szól. De nem hinném, hogy bárkit is untatna, ha elhangzik néhány sztori a múltunkból. Kép Ugye? Szerintem olyan jó, hogy így megismerjük egymást! Én nagyon örülök, hogy "idetaláltam". Kép

Na puszi:

Viki
vikó

Sziasztok,
dokit hívtam reggel a hasfájdogálás miatt, azonnal begívott, de szerencsére minden rendben! Manó már 25 mm! Kép
Részleteket majd egy kis pihi után.
Üdv:
Falina
10
falina

Összedobtam egy honlapot, ahol meséket, verseket gyüjtöttem össze.
http://minyu.ultraweb.hu
Ha gondoljátok, le tölthetitek öket. (.doc formátumban vannak) Mivel folyamatosan teszek fel kész lapokat (van egy csomü, amihez még képet gyüjtök, stb), ezért lehet, hogy néha nem elérhetö.

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok,

Akiren, Pipocska,
voltam tegnap A. dokinál. Nagyon kedves volt, bejegyzett a naptárjába anélkül, hogy nekem bármit is mondanom kellett volna, és ezért igen hálás vagyok, mert megkönnyítette a dolgomat. Kép

Hosszasan néztük a Mocorgóm, és minden testtáját jól láttuk is, de azt, hogy mi rejtőzik a lába között nem mutatta meg. Szorosan összezárta, aztán pedig keresztberakta a lábait. "úrinő" - gondoltam én, dehát ez csak találgatás, meg "feeling", ahogy a doktor mondta. Kép

Beus (te csinálod a táblát? - bocsánat, hogy ilyen hígagyú vagyok, de talán egy találkozó segít majd rajtam..., ja és, az, hogy a rendes neveteken szólítjátok néha egymást, az teljesen összezavar, csak én vagyok ilyen béna?)

vikka 21+3
baba neve: Miksa/Adél
kórház: Péterfy

KépKép
vikka

sziasztok,

Anikó: merre is élsz? biztos irtad már, csak nekem kimaradt.

Mircimama: hát akkor te is rendesen megszenvedtél vele. Én is próbálkoztam a doki előtt, kamillával, aloeverával, teafával és még sok minden mással, de semmi. De nem csoda ahol bent van egy köröm az hogyan oldja meg?

Minyu: találkáról én sem tudok semmit. Hanee aki szervezőnek bizonyult mintha kicsit eltűnt volna.

Én nyitott vagyok mindenre.....a tali terén.
Johannazsebi

Kép
Kép
johanna1975

Wikka!

Örülök, hogy neked is "bejön" a doki Kép

Hát könnyen lehet, hogy lányotok lesz, mert a mi babócánk is keresztbetette lábait, és azóta kiderült, hogy leányzó Kép

Akiren
(23+1)
akiren

Sziasztok Lányok!

Még nem teljessen tudtam ezt a két-három napot vissza olvasni, de rajta vagyok!
Igazából azért nem voltam ilyen sokáig mert elég nagy dolgok történtek mostanában. Voltam genetikai tanácsadáson ahol miután le csitriztek(32 multam)KépKép,amitöl hizott a májam, megnyugtattak hogy nagy valoszinüséggel semmi baj!! Persze kiharcoltam egy uh-t, hogy tudjam végre mi van a lába között a Manonak. Kedd délelötre kaptam idö pontot.
Aztán, közel 20 év után össze hoztam a páromat az édesanyával meg a hugával!KépKép Azota a fellegekben jár és amikor itthon van csak ez a téma. Persze nagyon örülök neki, mert legalább a gyerekeimnek lett egy nagymamájuk. Szóval ezért tüntem el egy kicsit!

Johanna
Megbütykölték már a körmödet? Biztos irtad már, csak még odáig nem olvastam vissza! Nekem a jóga után olyan izomlázam volt a combom belsö felén, hogy csak jajgattam két napig. De különben tök jó volt!

Ja lányok!
Multkor valaki érdeklödöt szoptatós meltartó után, most voltam a Máriában és 18 forintért van. Lecsatolhatós és 95 százalék pamut. Egyébként tök egyszerü, tehát semmi csipke meg cicoma. Olyan nagymama meltartó igazábólKépKép

Giggancs (19+4)
giggancs

Falina,
most már biztosan megnyugodtál, hogy minden rendben! Jobb, hogy felhívtad a Dokidat Kép

Vikka,
nyugi, én néha még azt is elfelejtem kinek szántam az adott témában a választ..., így állandóan visszakell lapoznom.
Szerencsére olyan sokan vagyunk, hogy szerintem ez egyáltalán nem ciki. Egy-egy hétvége után félnapig olvasok vissza, és egy csomó dolgoban már nem aktuális az (esetleges) hozzászólásom.
Én ezért nem is használom a saját nevemet (agyébként Andi vagyok énis, mint Vanda), mert talán ez is megkönnyíti az azonosítást.

éljenek a bénák Kép Kép
Mircimarca
mircimama

Szia Giggancs,
úgy látszik a fészekrakó ösztön nem csak a nagytakarításra érvényes Kép Kép
Mesélsz erről egy picit bővebben (már ha nem titkos)? Kép

Viki,
gondolom jeleznék a babák, ha nem lenne kényelmes a pozitúra nekik, és akkor mindenképp késztetést éreznénk a máshogy fekvésre. Azért megnyugodtam, hogy nem csak én alszom "rossz" oldalon... Kép

Mircimarca
mircimama

Giggancs,
jól írtad, hogy 18 Ft volt a melltartó? Ez vmi second hand?

Az ígért történés:
Reggel hívtam dokit, aki szerint nem normális a fájdogálás amit érzek, így azonnal látni akart. UH-n is nézett és nem talált semmi bajt szerencsére. Ciszta szokott ilyen tüneteket okozni, azt mondta.
Babóca fejlődik! Kép Párom megint lefotózhatta (doki nem tud képet nyomtatni a gépével).
Továbbra is pihennem, feküdnöm kell.
Kaptam szokásos Utro, MagneB6 mellé Nospat, de utóbbit sztem inkább hanyagolni fogom, ha nem görcsölök.
Nospával kapcs van vkinek "élménye" terhesség alatt?
Nektek vettek vért a 12. héten? Nekem nem mondta a doki, hogy milyen vizsgálatok lesznek akkor. A nyakiredő gondolom lesz. Mire kell számítani? Nem szeretnék fölöslegesen éhgyomorral sorban állni majd nála.

Minyu,
tetszik az oldalad. Csak így tovább a gyűjtögetéssel. Kép

Olaszosok,
az azonosítom a "farfallina" olasz szóból lett általam lerövidítve.
Nem olaszosoknak, ez a szó "pillangó"-t jelent. Kép

a boldog Falina
falina

Sziasztok!
Írtam az előbb,de úgy látom elszállt Kép
Na mindegy.
Kérdésem volna:Pipocska,Akiren,Giggancs,és aki még a Péterfybe fog szülni!Nektek mennyi idő alatt volt meg az AFP-eredmény?
Tőlem ma vették le,a terhesrendelőbe az aszisztensnő azt mondta,hogy jövőhéten,2.-a után érdeklődjek.De hát az alig egy hét!
Aztán az Uh-ra kértem időpontot,ahol egy nagyon bunkó nőci,aki valószinüleg a tel.csörgésre kelt fel,szinte lehülyézett,hogy az ki van zárva,hogy olyan gyorsan meglegyen az eredmény,és nmeevolt hajlandó csak 17-ére időpontot adni.
Nektek mennyi idő alatt volt eredmény?Már aki túl van rajta persze.
Jó lenne,ha tudnátok segiteni,mert most az Uh miatt mindent át kell szerveznem,másik időpontra.Az meg nem ki maceraKép
Köszi,előre is!
T.16+3

Kép

Kép
tündérke26

Akiren!
Termlszetesn megy az email.Kép

Adri!
Gratula az eredményhez.Kép

Falina!
Örülök, hogy minden rendben.Kép
Láthatnánk mi is a képet?

Vikó!
He..he..he.Kép
Nagyon tetszett.Kép

Judyt+2 manó
16+4

Judyt
KépKép
judyt

Falina,
a 12. héten vérvételre kell menned? A nyakiredőt a 12. heti UH-on nézik. Az nem vérvétel függő. Én úgy tudom, hogy a 16. betöltött héten kell menni AFP-re (éhgyomorra), addig csak ez a 12. hetu UH van. Sima laboron ( a terhesség elején) már voltál?

Mircimarca (bocs ha valam,it én nem értettem)
mircimama

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?