Sziasztok! Szűcs magánrendelésére a saját mobilján kell bejelentkezni. Viszont most szabadságon van/lesz, ha jól tudom, 14-től lesz ismét. Ha két hétre ment, akkor már a héten van szabin, ha 1-re, akkor jövő héttől, nem tudom, nekem szívhangra 16-ra adott időpontot. Ha nincs meg a mobilszáma, priviben megadom.
A margit körúton van a rendelése amúgy.
Vicky, ez jó hír , hogy kezd beállni a ciklus.. a nyaralás meg... majd lesz jobb máskor.
Én jól vagyok, úgy néz ki hogy egy babó van a pocakban. Múlt héten 13mm-es volt a petezsák, benne szikhólyag. Jövő hétre sikerült időpontot kapnom a sajátdokimnál, így megelőztem szűcs időpontját, amikor adta, akkor még nem volt sajátdokim. Szeretnék még hozzá menni, megköszönni az egészet. Viszont nem tesz jót a dupla uh a babának, így elbizonytalanodtam. Lemondani meg nem akarom, ezért hívni a szabija közepén, viszont az időpont előtt 1 nappal se... majd meglátom.
Tüneteim vannak, mellem érzékeny, megnőtt, egyszer jobban, egyszer kevésbé érzem a fájdalmat. Az alhasam kezd kidomborodni, mintha teli lenne a húgyhólyagom, minden reggel nézegetjük nőtt-e az előző naphoz képest.
Persze nadrágon keresztül annyira nem látszódik, még inkognitóban vagyok a munkahelyen is. A pozitív hír utáni 1-2 hétben szúrt sokat, és enyhén görcsöltem is, de a héten már kevésbé éreztem. Inkább nehézérzésem van, mintha tele lenne az egész pocakom. Émelygés nagyon nincs, előfordult már, de nem jellemző, inkább étvágytalan vagyok, de közben nagyon éhes.
) Egyre inkább fáradok, naponta délutáni 1-2 óra alvást simán el tudnék képzelni. Most még azért vagyok ébren, mert férjemet várom haza, születésnapi sörözésre ment a haverjával, de lehet hogy feladom
Nagyjából ennyi velem, jövő heti dokilátogatásról majd jelentkezem!