Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eladó egy GRACO STERLING MOCCA babakocsi.

- újszülött kortól használható,
- háttámlája négy pozícióba állítható,
- ötpontos biztonsági öv,
- hatalmas bevásárló háló,
- meleg lábzsák,
- elso kerekei dupla bolygósak, hátsó kerekei szimpla, nagyobb, fékezheto kerekek.
- a baba elott nagy játszó tálca és üvegtartó,
- a tolókarnál cumisüvegtartó és pakolós rekesz van. (leszedhetö)
- lapra csukható
- szintén GRACO-s autósülés csatlakoztatható rá

Irányár: 25 000.- Ft.

Elérhetöségem: recuska@freemail.hu
Telefon: 20/801-3223

Kép
tündér

A fenti hírdetéshez több fotó található feljebb ezen az oldalon.

Tündér
tündér

Eladó a képeken látható nagyon jó állapotú babakocsi.
3 fokozatban dönthető; állítható tolókar (két
irányban tolható); kétféle tálca és lábzsák
(az egyik a téliesített, a másik melegebb
időben); nyáriasítható, oldala-háta lecipzárazható;
Ötpontos öv; fékezhető nagy kerekek; esövédö.
Könnyű tolni!! Ára: 31000 ft
Tel.: 06/70 3611577 vagy 06/70 5693509

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

ABC Design Novus3 háromkerekű babakocsi eladó, lábzsákkal, mózekosárral, sötétkék-bézs színű (a kép csak illusztráció). Alig egy évet használt, jó állapotban van. Ára: 45e Ft
KépKép
ambipur

Eladó 2 db. esernyő méretűre csukható babakocsi.
Mindkettő több fokozatban dönthető, kerekei rögzíthetőek ill.bolygóállásban is tolható.
Darabja 5000 ft.
20-3116933
pkinga

Eladó egy Hartan márkájú iker babakocsi
Jó állapotban, bolygókerekes, alul van tárolórekesz, az ülések vízszintesig, külön-külön dönthetőek, a tolókar magassága állítható. Érd: Soproni Rita 06/30-280-4439
Irányár: 35 ezer forint
Kép
sopirita

Keresek Roan Jolly Joker babakocsit kislányom részére Budapest és környékéről. Ajánlataitokat a kerekes97@invitel.hu címen várom ár megjelöléssel. Ha van képetek, azt is küldjetek róla.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Eladó Graco Voyager babakocsi, szürke-sárga. Újszülött kortól használható, nagyméretű bolygosítható kerekek, 4 pózicióba dönthető háttámla, van hozzá lábzsák. Ár: 20.000.- Ft.
Hordózó (és egyben autósülés)is van mely rápasszol (travel system) ár: 20.000 Ft.- Érd: mionzi@freemail.hu
Kérésre képet küldök szivesen.
aliz

HAUCK SPACE 6 BABAKOCSI ELADÓ!
Új, 3 hónapot használt, újszülött kortól használható sportkocsi, mely szürke, egy irányból tolható, fogójánál tároló tálcával, lábtartóval, játszó tálcával, nagy bevásárló kosárral, esővédővel, fekvőfelületén kivehető téli betéttel, biztonsági övvel, 4 pozícióba dönthető háttámlával,elöl bolygosítható kerekekkel, nagy fekete - fehér kupolás, apró kockás napfény tetővel, kémlelő nyílással, hozzávaló mózeskosárral, levehető, mosható huzattal. Kérésre képet küldök.
Ár: 28.000. -- Ft
06-20-451-49-38
berkizsuzsa@yahoo.com

[url=https://lilypie.com][img:c37a7aaad1]http://lb4f.lilypie.com/ByQ9p2.png[/img:c37a7aaad1]
[url=https://lilypie.com]Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kókusz

Sziasztok!

A november 17-én és december 9-én meghírdetett Graco Sterling Mocca babakocsi elkelt.

Tündér
tündér

Chicco Casual márkájú esernyőre csukható babakocsi, nagyon hasonlít a Plikóra, kis különbségekkel. 3 pontos az öv, levehető karfa, állítható tolókar, 4 fokozatban vízszintig dönthető, összecsukva megáll a kerekein...stb.Nagyon klassz, belül vízálló a huzata.
A képen nincs rajta alul a bevásárlóháló, mert kimostam, de egyébként van, még ha kicsit viseltes is...
Az őszi börzén vettem 20-ért, de nem használtam azóta sem, csak itt áll. Fotózok még, ha kell.
15.000,-
Újpesten
Kép
Kép
Kép
ellimami

A kettővel feljebb hirdetett Hauck babakocsi ára változott, hely hiány miatt sürgős, Ár: 25000,-

[url=https://lilypie.com][img:c37a7aaad1]http://lb4f.lilypie.com/ByQ9p2.png[/img:c37a7aaad1]
[url=https://lilypie.com]Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kókusz

Eladó egy Tempo esernyő-babakocsi megkímélt állapotban. Háttámlája 5, lábtartója 2 pozícióba állítható. Naptetővel nem rendelkezik, de ezt én télen-nyáron kiválóan tudtam helyettesíteni egy leimpregnált napernyővel.
Keskenyre csukható, nem nehéz, de sokkal masszívabb, mint sok társa.
Ára: 9000,- Ft Tel: 0630 4447614<!--attachment: sportkfek-146749.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*230.5*Tempo+eserny%26amp%3botilde%3bkocsi+lefektetve*sportkfek%2eBMP --><center><pre>
KépTempo eserny&otilde;kocsi lefektetve
sportkfek.BMP (230.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
sisike

Eladó egy Tempo esernyő-babakocsi megkímélt állapotban. Háttámlája 5, lábtartója 2 pozícióba állítható. Naptetővel nem rendelkezik, de ezt én télen-nyáron kiválóan tudtam helyettesíteni egy leimpregnált napernyővel.
Ára: 9000,- Ft Tel: 0630 4447614<center> <pre>
<table>
<td align=center valign=top> Kép
230.4 K <td align=left valign=top> <font size=1>sportkfek.BMP</font>
"Tempo eserny&otilde;kocsi lefektetve" </pre> </pre> </center>
sisike

Ára: 9000,- Ft Tel: 0630 4447614<!--attachment: sportkfek-146752.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*230.5*Tempo+eserny%26amp%3botilde%3bkocsi+lefektetve*sportkfek%2eBMP --><center><pre>
KépTempo eserny&otilde;kocsi lefektetve
sportkfek.BMP (230.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
sisike

15.000 Ft.-ért Eladó ABC Design babakocsi, kevés km.-t futott!
+ lábzsák, (téli) + esővédő!!!
- esernyő alakúra csukható,
- Támlája több fokozatban (majdem vízszintesig) dönthető,
- Alul bevásárló kosár!
- A tolókar 360 fokban forgatható.
- Három pontos biztonsági öv.
- Az első kerekek bolygósítható, a hátsók lefékezhetőek.
Telefon: 06-20-435-36-84

Kép
giggancs

18.000 Ft.irárnyáron eladó Pierre Cardin babakocsi, nagyon keveset használt.
- LÁBZSÁK + ESŐVÉDŐ !!!
- Több fokozatban teljesen vízszintesig dönthető háttámla,
- Mindkét irányból tolható,
- Első kerekek bolygósíthatók, hátsók fékezhetők,
- Alul bevásárlókosár,
- A kupola oldalt zippzárral felhajtható, (szellőzés)
- Lábtartó állítható,
- 5 pontos biztonsági öv,
Telefon: 06-20-435-36-84KépKép
giggancs

A január 5-én feladott hírdetésem Roan ügyben már nem alkalmas.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Új Peg-Pérego babakocsik, hordozók, mózesek, etetőszékek, kellékek.....

Akciós babakocsikkal és Modulos csomaggal várjuk!
Természtesen az alábbi termékek is rendelhetők!

Aria,
Pramette,
Pliko P3,
AT4,
Atlantico,
Venezia,
Piumotta,
Giovane,
Culla,
Dinamico babakocsik,
testvér és ikerbabakocsik,
Prima Pappa,
Dondolino
Prima Pappa Rocker etetőszékek,
Primo Viaggio gyermekülés,
Navetta mózeskosár,
bébikompok
lábzsákok
esővédők,
napernyők,
és egyéb kellékek, kiegészítők nagy színválasztékban és kedvező áron rendelhetők! A termékek újak, 2 év garanciát vállalunk!!!
Érdemes benézn!
http://olcsobban.uw.hu Kép
magika2004

Magika2004!

Az jó, hogy egyfolytában emlegeted, hogy érdemes benézni az olcsobban.uw.hu-ra - nem tudom, hogy fűződik-e hozzá valami érdeked - bocsi, de ha valaki ennyiszer emlegeti akkor ez természetes, hogy az emberek eszébe jut. Tudod nekem az a furcsa, hogy én felhívtam az ott megjelölt számot, és egy hölggyel beszéltem, hogy hogyan is működik ez az egész, és nekem elég furcsa, hogy előre ki kell fizetni valaminek az árát és majd utánna megkapom. Szerintem ilyen közel 100.000 Ft-os tételeknél utánvétellel kéne intézni az ilyen dolgokat, még akkor is, ha az eladó nem bízik a vevőben, hiszen itt jelen esetben a vevőnek miért kéne bízni az eladóban?

Arról meg nem is beszélve, hogy annyival azért nem olcsóbb, hogy az ember csak úgy utánvétel vegye meg. Itt a PegPerego P2 Completto 72.990 Ft míg a Brendonban ahol meg lehet nézni, ki lehet próbálni, tuti, hogy nem vernek át ugyan ez 79000 Ft. Azt gondolom, hogy aki ennyit tud adni egy babakocsiért, az elmegy az üzletbe és ott megveszi.

Bocsi, hogy leírom a véleményem, de engem személy szerint nagyon zavar ez az utánvételes megoldás.

Kép

Kép
mtücsök

IKERbabakocsi eladó! Bergon típusú 5 hónapot használt még garanciális, teljesen új állapotú, egymás meletti ikerkocsi esővédővel, szúnyoghálóval, lábzsákkal, pelenkázó táskával együtt eladó. Mindkétirányból tólható és fékezhető, felfújható gumikerekű.
Irányár: 60.000,-Ft
Érd.: vargaikrek@kabelnet.hu 06/70-384-6751
vargaikrek

Kajtex Karen 4 3 funkciós, mózeskosaras babakocsi külön sportrésszel és a babakocsi mintájával azonos babatáskával kifogástalan, újszerű állapotban eladó. Két irányból tolható, tolókar magassága állítható, nagy tömör gumi kerekei révén a legrosszabb terepen is jól tolható,ringató funkció, kupolája spec. szellőzővel ellátva. Mózeskosara külön is használható. A sportrész háttámlája 6, lábtartója 5 pozícióba állítható. 5 pontos bizt. öv, levehető karfa, fém bevásárlórács, központi fék, vastag lázsák tartozik hozzá. Egy mozdullattal laposra csukható.
Kérésre minden változatban tudok képet küldeni.
Ára: 40.000 Ft (újonnan táskával 60.000 Ft)
Tel: 06-20/425-8690 vagy kerekes97@invitel.huKépKép

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Hauck City Shopper 6 eladó
Új!
20900,- ftKép
edit72

Kedves Tücsök!

Nem kell elnézést kérned, hiszen véleménye mindenkinek van, így nekem is! :o))
De nem értelek pontosan! Mi zavar az utánvételes dologban :o)
Ha telefonon is beszéltünk már, akkor miért nem ott fejtetted ki a fenntartásaidat?
Nem egy embert sikerült már meggyőznöm arról, hogy nem vagyok rossz ember és nem azért csinálom, hogy becsapjak másokat.
Sok fórumon lehet utánaolvasni, hogy mennyi olyan emberke van már, aki a nálam vásárolt babakocsijával vagy etetőszékével boldog és elégedett.

Ami pedig az árakat illeti: nem lehet minden sokkal olcsóbb, mint máshol. De nagyon sok minden lényegesebb kedvezménnyel rendelhető, mint az Általad említett áruházban. Hiszen ezért kezdtem el foglalkozni vele.
Kérlek, ha kérdésed van, nyugodtan hívjál fel, beszéljük meg!

Ági
magika2004

Kedves Ági!

Örülök neki,hogy vannak emberek akiket sikerül meggyőznöd, és boldogok a nálad vásárolt termékkel.

Egyébként ezeken az oldalakon számomra egyáltalán nem derült ki, hogy te azért "reklámozod" annyira ezt az oldalt mert bármi közöd is lenne hozzá. Ebből kifolyólog, miért kéne tudnom, hogy te az a lány vagy akivel én beszéltem telefonon?Kép

Bocsi nem utánvételt akartam írni, mert azzal nem is lenne semmi bajom, hogy amikor pl. csönget a postás és hozza nekem a babakocsit én kifizetem neki, hanem azzal, hogy én előre kifizetem és majd egyszer megkapom a terméket. Ne haragudj, hogy én ilyen bizalmatlan vagyok, de úgy gondolom, hogy a mai világban 100.000 Ft nem kis pénz, és kis hazánkban túl sok a megbízhatatlan ember.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Szia tücsök!
én pl ismerem Ágit,miután vásároltam már tőle,és én nagyon meg vagyok elégedve vele,meg a babakocsit is sokkal olcsóbban adta mint pl brendon,ahol még a színek közül sem lehetett választani,mert kb 2féle volt,szóval nekem okés volt így ahogy voltKép
sajnálom hogy bizonytalan voltál vele kapcsolatban,asszem ennek inkább fordítva kéne lennie...
mariann
zmariann

Kedves Tücsök!
Köszönöm válaszod! :o)
Meggyőzni nem szeretnélek. Ha Te úgy gondolod, hogy ezek mellett a feltételek mellett is megéri Neked nálam vásárolni, szeretettel várlak!
Szia Mariann! Remélem, látlak mihamarabb, kis szívtipró lassan kezd hiányolni! :o))
Ági
magika2004

CAM Apollo Shopper a készlet erejéig akciós áron, 29.990 Ft helyett 24.990 Ft-ért megrendelhető. Számlával, garanciával, futárral házhoz szállítva (1.300 Ft). Lábzsák van hozzá, esővédő külön rendelhető (1.900 Ft).
Bővebb info a weboldalon: http://www.bambino.hu
Tel.: 20/333-1988
Ági Kép
Vendég

Keveset használt, Chicco Ponee XS szuperkönnyű babakocsi eladó Székesfehérváron. 1 gombnyomásra lapra csukható,nagy bevásárlókosárral, 5 pontos övvel, búratetővel, első kerekei bolygósíthatóak, illetve fixálhatóak.
Kérésre képet tudok küldeni.
Ára: 15.000 Ft.
Érd: musii@mnmail.hu
musi

www.ipage.hu/babaholmiolcson

akciós babakocsijaink vannak !

üdv

20 371 3335Kép
margit1

Iker Babakocsi
Bergon típusú ikerbabkocsi eladó! 5 hónapot használt még garanciális, teljesen új állapotú, egymás meletti ikerkocsi esővédővel, szúnyoghálóval, lábzsákkal, napernyővel pelenkázó táskával együtt eladó. Mindkétirányból tólható és fékezhető, felfújható gumikerekű, osztott háttámlás.
Irányár: 50.000,-Ft
vargaikrek@kablenet.hu
06/70-384-6751
vargaikrek

Eladó júliusig garanciális Bergon babakocsi Szolnokon.
Jellemzői:

-5 fokozatban dönthető háttámla
-két irányból tolható
-zárt téli vég és külön sport kar
-lábzsák
-nagyon jó rugózás
-nagy bevásárlóháló
-átfordítható kupolatető ami le is szerelhető
-két fül meghúzásával lapra csukható
-kivehető mosható huzat

Ár: 23.000 Ft -ért SÜRGŐSEN!!!!!!+Ajándékba egyszerű, napfénytetős, két pozícióba dönthető háttámlás Philippo esernyőkocsit adok.

Még képek: http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=8596

Érdeklődni a sutababu@freemail.hu címen, a 70/6395240, v. 17 óra után az 56/230-383-as telefonszámon Kép
sutababu

3asiker babakocsi kerestetik

Peg Perego Triplette tipusu hármasiker babakocsit keresnék. Ha van valakinek, kérem keressen a
nettke3@yahoo.com e-mailen!

Kép
nettke

A december 3-án hírdetett chicco babakocsi és brestil etetőszék és játék elkelt.
toth

Babadiszkont
Pelenkázós Kiságy és sima Kiságy, Emeleteságy, pierre cardin többfunkciós Babakocsi, Sport Babakocsi, háromkerekű Babakocsi, Négyfunkciós Babakocsi, Autósülés, Etetőszék, Járóka, Utazóágy, Baldachinszett, Kiságy, Hordozó, Galériaágy, Gyerekbicikli, Bébikomp, olcsón eladók !
T: 20 329 32 42
www.ipage.hu/babaholmiolcson
BabadiszkontKép
margit1

Eladó egy hagyományos mózeskosaras, sportkocsivá alakítható babakocsi, bundazsákkal, nagy kerekekkel, tágas tárolókosárral, állítható tolókarral, vízlepergető világosszürke huzattal, könnyen összecsukható. Csak pár hónapig használtuk. 18.000 Ft 06302921010, mignon@axelero.hu\popjpeg{152853,}
begi

Az általam hirdetett Graco babakocsi + hordózó elkelt.
aliz

Eladó használt Pierre Cardin 2 funkciós babakocsi 16.000 Ft-ért :

- 3 fokozatú, vízszintesig dönthető háttámla,
- két irányból tolható,
- első kerekek bolygósíthatók, hátsók fékezhetők,
- alul bevásárlókosár,
- A kupola oldalt zippzárral felhajtható, (szellőzés)
- Lábtartó állítható,
- 5 pontos biztonsági öv,
- lábzsák, esővédő, szúnyogháló

dettas@index.hu

Kép
dettas

Az általam 2005.január 31-én hírdetett Bergon babakocsi elkelt!
sutababu

Eladó egy Peg Perego típusú testvérfelállós sport babakocsi. Ár:20e Ft. T:06-30-507-4522
barcsi

Óbudán eladó egy BERGON típusú babakocsi. 2 oldalról tolható,a tolókar állítható,téliesíthető,alul nagy bevásárló rész van, nagy kerekei vannak,a hátámla több pontban dönthető/már újszülöttkortól lehet használni/.
Irányár:22000Ft
Hívj és az árban megegyezünk!!!
tel:06305291828
Kép
zpetra

Kép
zpetra

Kép
zpetra

2funkciós (pierre cardin) bebego babakocsi eladó!

2 irányból tolható, 3 pozícióban(vízszintesig) dönthet&otilde;,
lapra csukható, hátsó kerekek fékezhet&otilde;k,
els&otilde; kerekek bolygósíthatók vagy fixálhatók
tép&otilde;zárral levehet&otilde; (mosható) huzat,
zárt, mózeskosárrá alakítható.
Tartozékok: 2féle lábzsák, alsó bevásárló háló

Ajándékba adok hozzá való esővédőt!

ár:17500ft

www.babacucc.gportal.huKép
zmariann

Eladó egy alig használt Bergon Lux tipusú babakocsi (októberig garanciával). Két irányból tolható. A háttámla 6 fokozatban dönthető, a tolókar és a lábtartó is több fokozatban állítható. Téliesített lábzsák, 5 pontos biztonsági öv, nagy bolygósítható kerekek. Ára: 30000 Ft.
Érd.:06-30/9306-012
kekrisztina@axelero.hu

Kép
kkriszti

Eladó egy még nem használt, Hauck Shopper 6 babakocsi dobozában.

- nagyon könnyű szerkezetű
- 3 pozícióba állítható háttámla
- pohártartó a tolókarnál
- nagy bevásárlókosár
- első kerekei bolygósítható
- hátsó kerekei fékeztethető

Ára : 20.000 ft

Érd.: 06-70-521-16-92

Ugyanitt újonnan, bontatlanul MAxi Phone Total 3 légzésfigyelő és bébiőr készülék is eladó.
Ára 22.000 ft ( bolti ára 36-40ezer között)

Kép
soso

Az általam meghírdetett BERGON babakocsi elkelt!
zpetra

PEG PEREGO 3 funkciós babkocsi 2004-es modell kifogástalan állapotban eladó, (mózeskosár, sportváz, sportkocsi, téli-nyári lábzsák , esővédő + ajándék hozzá tartozó pelenkázótáska) ár: 70e ft

Peg Perego Aria sport babakocsi eladó szintén tavalyi modell ár 20e ft

e-mail: vanda1977@axelero.hu tel.: 06-30-958-7912

KÉPET TUDOK KÜLDENI!!
memo

Óbudán eladó egy Hauck Shopper XL babakocsi,nagy kerekei vannak ,elöl bolygosíthatóak,a hátsók fékezhetőek,alul nagy bevásárlórész,a háttámla 3 pontban dönthető.
Irányár:13000Ft
tel:06205207492
Hívj és az árban megegyezünk!!!
utimi

képeket is csatolok!
Kép
Kép
utimi

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?