Sziasztok!
Jaj, de nagyon hiányzott ez a hó!
Bár a gyerekeknek igen. Kisfiam majd kiugrott a bőréből reggel, úgy örült.
De az idén csak Apájával szánkózik (tavaly is annyit borultunk... ezt most nem vállalnám be
).
Akiren!
Írtál ezekről a méretekről. Nekem kb. ilyesmi volt mindig, de nem mondanám, hogy könnyű dolgom lett volna szülésnél. Reggel fél 8-tól este 10-ig vajúdtam. De ha a konkrét kitolásra mondják azt, hogy az ilyen méretekkel rendelkezőknek könnyebb, akkor azt megerősíthetem, mert két nyomásból kint is volt Szabolcs. Tolófájástól a végéig talán ha 10perc telt el. Ráadásul én nagyon hajlékony vagyok, de ez a tágulásban nem segített. Este 10-ig alig sikerült kétujjnyira tágulnom (pedig már rá is segítettek bbbrrrr ), aztán pikk-pakk, egyszercsak eltűnt a méhszáj.
Pipocska!
Örülök, hogy megnevettettelek!
Timi!
Köszi, próbálok sokat inni. (Eddig ment is, most, hogy nagyon kéne, nem megy úgy, mint eddig.
)
Szegény, és nagyon rossz dolog ez a vesekő? (Hülye kérdés volt?
) Folyton visszajön Neked?
Betsy!
Sok-sok gratula a Kislányodhoz!
Drika!
Az a MOM érték nem vészes, ne aggódj!!!!
Én is úgy tudom, hogy 2,5 fölött emelkedett, addig csak mérsékelten.
Réka!
Jó szakdolizást!!!!
Mircimama, Sygnum!
Köszi a válaszokat a genetikai UH-val kapcsolatban! Szerencsére ismerős által megyek, így elfogadják szóban is az AFP-t. De úgyis csak jövő hét lesz belőle, addig meg talán papíron is meglesz.
Mircimama!
Ne viccelj! Szerintem mindenki örül az ilyen jó híreknek!
És milyen szép neve van, Milán! (Mi is ezen gondolkozunk, ha fiú lesz.
)
Ez a hány hét-hány hónap dolog tényleg elég zavaros.
Tőlem is mindig kérdezik és csak hetekben tudok beszélni.
De most látom, valaki leírta, hogy is van ez.
Rita!
Remélem meggyógyul Apósod!
Ne legyél bátortalan, és írj csak nyugodtan! SŐT! Tarts velünk, amikor csak teheted!
(Én speckó emlékeztem rád.
)
Az AFP-re szerintem holnap már rákérdezhetsz. Én kedden mentem, és pénteken meg is mondták az eredményt, ezért gondolom.
Hóvirág!
Az engem is zavarna ha nem látnám a Kicsit a babakocsiban. Én is most bajban vagyok ezzel a kérdéssel, mert van egy régi kocsink, amit nagyon imádtam. De már akkor is használtan vettük, és a húgom is használta pár évet, volt már szerelgetve, mert kiesett a kereke. De annyira sajnálom. Viszont lehet, hogy mégis új kellene...brühühhühü....
Ilyet meg nem tudom mennyiért találnék, félek hogy nem 10-20 ezer forint.
Puszi:
Viki(17+2)