Sziasztok
Ilona, íme az ész.Én pont így jártam.
A kedvesdrágaaranyosegyetlen épp halaszthatatlanul Gro.-ba repdesett/autózott/buszozott, hozzáteszem hálistennek.Így a helyettesénél szültem, illetve ő császározott és az uccsó 3 napban ő is foglalkozott velem.Tökéletesen meg voltam vele elégedve, sőőőőőőőőőőőőőőőőt.De mivel ő csak a helyettes volt, és amúgy is bent volt, mikor szültem, így az eredetileg az eredeti orvosnak szánt összegnek a 30%-át kapta.De ezt is csak varratszedéskor pár hét múlva.Ha rendes szülés lett volna, akkor persze többet.A szülésznőm(remélem találkoztok vele én imádtam, ha minden igaz és jól számoltam ki, épp az elsőn lesz nővér, Ilinek hívják)akkor kapott mikor mentünk haza, de ő az eredetileg neki szánt összegnél többet kapott,mert annyira meg voltam vele elégedve.ő az orvos pénzének majdnem a kétszeresét kapta, eredetileg pont annyi volt neki szánva, mint amennyit a Szakács kapott.Úúúúúúúúúúúúúú Ilona, de bonyolult ez így.Én szívesebben írtam volna számokat.Nem szégyenlem, és egyszerűbb lett volna.Az anesztesnek is csurrant vmi és a beteghordó fiúnak.Szegényről mindenki megfeledkezik.Pedig...
Tök jó fej,asszem Rumcájsz a beceneve.Szülés előtti napon épp röhögtünk vele, hogy szerencsétlen, mi lenne, ha engem is emelgetnie kellene(akkor voltam kb 115 kg).Azt mondta semmi gond, simán elbír.Erre másnap 4x is kipróbálhattuk.Akkor is röhögtünk.Na elkalandoztam.
Szal, én a helyettes dokinak nem adnék semmiképp annyit, mint az eredetinek szánok, mert hát ugye őt nem valószínű, hogy látod még, és hát asszem a különbözetnek tuti van jobb helye is.(mármint gondolom, nem akarok a pénztárcádba turkálni
)
Hát ennyi, azt hiszem így is bőlére eresztettem.
Lir, sztem is hagyd a fenébe.Ti vagytok a legfontosabbak. Azt az időt inkább fordítsd a párodra, nem sokára úgyis osztoznia kell majd rajtad.Sztem neked is kellemesebb és üdítőbb lenne, mint a munka.Bármennyire is szereted.
Na, puszi, megyek az én elhanyagolt férjemhez.
Jaaaaaaaaaaaaaaa és Sára növeszti a 7.-8. fogat.
I Love éjszaka.......
LÉna