Új privát üzeneted érkezett!

MircimamaKép
Hát igen, ezen már én is sokat gondolkoztam. 40 hét az inkább 10 hónapos terhesség mintsem 9, azonban egy hónapban van ugye átlagosan 30 nap. 4 hétben viszont 28 nap van. A különbség oka ez lehet, hogy inkább 10 hónapnak tűnik a terhességKép, pedig nem annyi.

De ha akarod számolni a hónapjaidat, akkor szerintem érdemes a kiirt szülés időpontjához számítani a hónapokat. Vagyis ha mondjuk június 2-ra vagy kiirva, akkor május 2-án vagy betöltött 8 hónapos, április 2-án betöltött 7 hónapos és igy tovább visszafelé. Hát én igy számolom a hónapokat Kép Kép Kép

Ja, most látom, Bogárka már megírta, hát csak koptatom itt a billentyűket Kép.

BetsyKép
GRATULA A JÓ EREDMÉNXHEZ!!!!!
Minden rendben lesz a kislánykáddal. Hihetetlen, hogy min mentetek keresztül. Sajnálom... ezek szerint az előző két baba genetikai hiba miatt ment el?

Pipocska, nekem is voltak, vannak rémálmaim. Szülés előtt azt álmodtam, hogy senki sem akar a kórházban segíteni a gyerekemen és rohangáltam az újszülöttel a karomban egyik orvostól a másikig. Iszonyat volt...

Rita77Kép
Hát tudod nagyon haragszunk rád, mert nem jöttél Kép Kép Kép Én nagyon is jól emléxem rád Kép és ugye mostmár nem fogsz itthagyni minket hosszabb időkre?

Praxisba 14 hetesen? Akkor lehet, hogy nekem is érdemes lenne bejelentkeznem? Már annyira kiváncsi vagyok.
mj__móni

Vanda!
Csatlakozom Judithoz: boldog névnapot!

Judith!
Klasszak a kölkök! Sok erőt hozzájuk, nem lehet semmi két pockot hordozni magadban!

Vikka!
Vasárnap OK.

Gem
16+4
gemini

Sziasztok lányok!

Na megvolt a 4D-s uh. És 100 %, hogy kiskrapek. Kép Olyan édes volt. Kép)
Akit érdekel képek az albumomban Hajni20 néven.
Azért rakok fel egyet. Kép

Hajni 21+1Kép
Vendég

Sziasztok!

Jaj, de nagyon hiányzott ez a hó! Kép Bár a gyerekeknek igen. Kisfiam majd kiugrott a bőréből reggel, úgy örült. Kép
De az idén csak Apájával szánkózik (tavaly is annyit borultunk... ezt most nem vállalnám be Kép).

Akiren!

Írtál ezekről a méretekről. Nekem kb. ilyesmi volt mindig, de nem mondanám, hogy könnyű dolgom lett volna szülésnél. Reggel fél 8-tól este 10-ig vajúdtam. De ha a konkrét kitolásra mondják azt, hogy az ilyen méretekkel rendelkezőknek könnyebb, akkor azt megerősíthetem, mert két nyomásból kint is volt Szabolcs. Tolófájástól a végéig talán ha 10perc telt el. Ráadásul én nagyon hajlékony vagyok, de ez a tágulásban nem segített. Este 10-ig alig sikerült kétujjnyira tágulnom (pedig már rá is segítettek bbbrrrr ), aztán pikk-pakk, egyszercsak eltűnt a méhszáj. Kép

Pipocska!
Örülök, hogy megnevettettelek! Kép

Timi!

Köszi, próbálok sokat inni. (Eddig ment is, most, hogy nagyon kéne, nem megy úgy, mint eddig. Kép)
Szegény, és nagyon rossz dolog ez a vesekő? (Hülye kérdés volt? Kép) Folyton visszajön Neked?

Betsy!

Sok-sok gratula a Kislányodhoz! Kép

Drika!

Az a MOM érték nem vészes, ne aggódj!!!!
Én is úgy tudom, hogy 2,5 fölött emelkedett, addig csak mérsékelten.

Réka!

Jó szakdolizást!!!! Kép

Mircimama, Sygnum!

Köszi a válaszokat a genetikai UH-val kapcsolatban! Szerencsére ismerős által megyek, így elfogadják szóban is az AFP-t. De úgyis csak jövő hét lesz belőle, addig meg talán papíron is meglesz. Kép

Mircimama!

Ne viccelj! Szerintem mindenki örül az ilyen jó híreknek! Kép És milyen szép neve van, Milán! (Mi is ezen gondolkozunk, ha fiú lesz. Kép)

Ez a hány hét-hány hónap dolog tényleg elég zavaros. Kép Tőlem is mindig kérdezik és csak hetekben tudok beszélni. Kép De most látom, valaki leírta, hogy is van ez.

Rita!

Remélem meggyógyul Apósod!

Ne legyél bátortalan, és írj csak nyugodtan! SŐT! Tarts velünk, amikor csak teheted! Kép (Én speckó emlékeztem rád. Kép)

Az AFP-re szerintem holnap már rákérdezhetsz. Én kedden mentem, és pénteken meg is mondták az eredményt, ezért gondolom.

Hóvirág!

Az engem is zavarna ha nem látnám a Kicsit a babakocsiban. Én is most bajban vagyok ezzel a kérdéssel, mert van egy régi kocsink, amit nagyon imádtam. De már akkor is használtan vettük, és a húgom is használta pár évet, volt már szerelgetve, mert kiesett a kereke. De annyira sajnálom. Viszont lehet, hogy mégis új kellene...brühühhühü.... Kép Ilyet meg nem tudom mennyiért találnék, félek hogy nem 10-20 ezer forint.

Puszi:

Viki(17+2)
vikó

Hajni!
Gratula a kukishoz!

Gem
16+4
gemini

Hajni20!
Nagyon édi a kis srác.Kép
Annyira ari, ahogy a kis kezecskéjét a fejéhez emelgeti.Kép
Van már nevetek?

Judyt+2 manó

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Megjöttem a dokinénitöl.
A cukros lötyi annyira nem volt gáz, én rosszabbra számitottam. Mindenkinek ajánlom, hogy vigyen egy fél citromot, mert igy még türhetö volt a dolog.
Babuckával minden rendben, medence végü, 1 héttel kisebb a koránál (mint eddig mindig) és már majdnem 700 grammos!
Képet nem kaptunk, de videot igen, majd megprobálom megint lefotozni, és feltenni az albumba.

Puszkálok mindenkit.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Judyt, HAjniKép
Cukik a babucik!!!

VikoKép
Hat nem tul jo dolog, de en mar kezdtem hozzaszokni. Ugy ertem nem ijedek meg ha van egy kovecskem. Akkor aztan igen sok tea, (sor+kave, de ezek most ugye kilove) es ma mar lehet itthon kapni egy jo gyogyszert (Rowatinex, veny nelkul is) persze ezt sem tudom hogy most lehet-e. Es akkor varja az ember hogy tavozzon az a nyavajas. Egyebkent szerintem orokoltem a hajlamot, apukam, anyukam, nagymamaimnak mind van/volt. Anyunak akkor is volt mikor engem vart, es mehetett a korhazbaKép. Mikor mesz uh-ra?? Akkor kiderul egyertelmuen. Egyebkent ha elindul a ko, es gorcsol az ember az a legrosszabb, akkor a falat kaparja az ember. De en ugy latonm, neked mas lehet. Erzekeny a vesed, lehet hogy homok (az meg nem volt nekem) es vmivel fel lehet oldani..De az is lehet hogy egesz mas bajod van, vagy semmiKép

VandaKép
Boldog nevnapot!!
Van uj vizelet eredmenyed??

Udv mindenkinek!
Timi
(20+0)
splendida

Sziasztok,

Minden "frissen" látható Manónak és Anyukájának gratulálok!!! Édesek a Babák! Kép

Köszönöm szépen a hetel-hónapok kérdésemre a válaszokat. Kép Kép Eszembe sem jutott, hogy visszafelé számoljam a hónapokat. Ezért már érdemes volat ma reggel felkelni, ja és persze a tél látványa sem utolsó.
Bencével csak addig volt nyűgös a reggel, míg a házból ki nem léptünk, utána nagyon élvezte a havat (pedig 7-kor még nem is volt nagy hó). Kép

Babakocsi:
Az én kocsim (Graco) sem átfordítható, de ez nálunk sosem okozott gondot. Bence kicsinek is, és most is szívesebben nézelődik (engem így is eleget lát Kép ). Úgy vettem észre, hogy amelyik átfordítható, annak jóval hosszabb a tolókarja, ami bkv közlekedésnél inkább hátráltató tényező. Ahogy már tárgyaltuk az emberek hozzáállását a terhességhez, hát hasonló a babakocsival közlekedő anyukákhoz is, így én szeretem inkább a magam erejéből megoldani a közlekedést (és talán nagyobb esélyem van, hogy nem szólnak be).

Rita,
én is emlékszem Rád, és örülök, hogy megint itt vagy. Remélem Apósod állapota hamarosan javulni fog, és mire a Babátok megérkezik, addigra már Ő is együtt tud örülni Veletek!!! Kép

Tegnap meséltem Milán születéséről (Hollandiában), és este beszéltem is a Mamájával. Képzeljétek, hogy reggel 3.40-kor született és 8-kor már otthon voltak!!!! Én meg csodálkoztam, hogy az Istvánban a császárosokat is hazaengedik 3 nap után (én még egy hetet voltam bent)... Éjjel egykor kezdett folyni a magzatvíz, 3.10-re értek a kórházba és rá 30 percre meglett a Baba. Nem vágtak, de nem is segítettek Neki, amikor Milán feje már kint volt. Orvossal nem is találkozott, két szülésznő segítette a szülést. Este lefeküdtek aludni, s mire reggel a Kislánya felkelt, megjött a Kistesó! Ez aztán az igazi gólya... Kép

Mircimarca (21+5), aki egy hét múlva kezdi meg a hatodik hónapot Kép Kép
mircimama

Kedves Kismamák!

Köszönettel vettem a "hozzámszólásokat", szót is fogadok mindenkinek. És van új a nap alatt!
Tegnap este a szokásos, ( és kedvenc) hasviszketésem átment kipirosodott hasviszketésbe!DE JÓÓ! Van már valakinek "ilyenje"??? Alig birom megállni, hogy ne vakarjam agyonig, de akkor meg olyan piros lesz mintha csalánkiütéses lennék.
Mivel kenjem? mit csináljak? Ja! és mi jön még a hátralévő 4 hónapban???
Üdv. Fejeske
fejeske

Sziasztok!

Volt valaki 4D UH-on a 12. hét környékén? A férjem szerint nem érdemes, mert úgysem látszik semmi, engem viszont nagyon érdekel. A fiammal voltunk a 11. héten, az volt az egyetlen ami normálisan sikerült. Sajnos képet nem kaptunk, csak videót, a videónk meg rossz, így nem tudom emlékeztetni a férjemet.
Nem fognak hülyének nézni, ha már ilyen hamar elmegyek?
Köszi, Virág
virga

Szia Fejeske,
én tegnap voltam védőnőnél, és nekem is ugyanez a bajom, amit ecseteltem is Neki. Legnagyobb meglepetésemre tudod mit ajánlott? Azt a fürdető kenőcsöt, amit az újszülötteknek írnak fel receptre (a gyógyszertárban megveheted vény nélkül is, ha nincs kisbabás ismerősöd, akitől tudnál kérni). Kérdeztem, hogy ezzel fürödjek? mire közölte, hogy nem, hanem fürdés után hidratáló kenőcsként kenjem be vele a pocakom. És tényleg NAGYON JÓ!!!! Kép(Unguentum hidrofil)

Mircimarca
mircimama

Virga!
Azok az orvosok akik a 4D-t csinálják eredetileg is ajánlják, hogy a 11-12. héten csináltasd meg az elsőt, aztán 18-20 hetesen és így tovább. Szóval a 40 hét alatt 4szer tanácsos szerintük elmenni oda is!
Én a jövő héten megyek a 23. hétben leszek, de azt mondta a hölgy, hogy így is jó lesz! mármint megnézni a picit! tőlünk 50 km, így nem tudok állandóan menni, merthát pénz és idő! és kórház ahová járok az is 30 km. De a dokim azt mondta nem rossz dolog, menjek el legalább egyszer, nagy élmény, és sokmindent ki tudnak zárni. Kecskeméten is orvos néz, meg Szentesen is!
A doki szerint ez már csak jó lehet! Lényeg, hogy kinevetni nem fognak, menjél csak ha tudsz!
Csá
Fejeske
fejeske

Sziasztok!

Bevallom kicsit elveszettnek érzem ennyi kihagyás után köztetekKép. Főleg ha esetleg a taliról is lemaradunk majd a fekvés miatt. Jó lenne, ha addigra már rendbejönnék, mert én is szivesen elmennék, de egyenlőre sajna semmit se tudok igérniKép.
Jövő héten kedden megyünk a Praxisba, már nagyon várom. Nem is elsősorban a neme (bár nagyon érdekel az isKép), vagy a mozizás miatt, inkább a magunk megnyugtatása végett ez a sok minden után. Utána lesz a kórházban is a genetikai (csütörtökön).

Gemini!
Neked a Szabó a dokid, ugye?

Tétényke!
SziaKép. Vigyázz Te is magatokra!

Barbi!
Szuper a képKép.

Johanna!
Köszi, most megnyugodtam kicsit. Nekem egyáltalán nem mondta meg a dokim a telefonba a MOM értéket hiába kérdeztem, ezért aggódtam. De akkor nem teszemKép.
Előadásra én is nagyon szeretnék eljutni, de ez egyenlőre biztos nem fog menniKép.

Vikó!
Engem csütörtökön néztek uh-on, és azt mondta az uh-os doki, hogy menjek vissza 2 hét múlva a genetikaira, mert elég pincurka még ahhoz, hogy rendesen átnézze.

Minyu!
Én próbáltam anno a kengurut a fiammal. Hát mit ne mondjak nagyon nem jött beKép. Ha valamivel próbálozom ismét, az a kendő lesz.

Szex téma: Nálunk épp forditott a helyzet, mint néhányatoknál. Mi már 1 hónapja nem szexelhetünk, és bevallom nagyon nehezem viselemKép. Nekem anno a szülés után ment el egy jó időre a kedvem. állandóan hulla fáradt voltam, folyton a gyerek körül járt az agyam. Szóval szerintem most próbáljátok meg igazán élvezni egymástKép.

Pizzamama, Betsy!
Gratula a kislányokhozKép.

Drika!
Várunk az uh. eredménnyel, de biztosan nincs miért aggódnód ilyen eredmények mellettKép.

Rita!
Üdv. itt újraKép!

Judyt!
Nagyon jók a képeitekKép.

Réka!
Sok sikert a szakdolihozKép!

Vanda!
Nagyon boldog névnapotKép!

Hajni!
Édes a kissrácKép. Mintha sirdogálna, vagy rosszul látom?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok,

HÁt nem dobtatok fel a körömágy műtéttel kapcsolatosan. pedig holnap este majdnem biztos, hogy megejtik, mert jobb nem lett, sőőőőőőőőőőőt.... Kész vagyok, nem elég a terhesség, a hó, egy kis köhögés és még ez is. De miért???Annyira nem hiányzott. Tényleg leszedik az egész körmöt? Hát én ezt nem vágom, hogy miért....

Gemini: én még nem tudom, mikor menjek jógázni, egyáltalán fogok-e tudni mozogni, miután holnap este 1/29kor begyek be a sebészetre.Hú, de jól hangzik....

A SZEX témához még csak annyit, hogy a párom eléggé megértő, de néha félek, hogy mi lesz, ha egyszer mégsem lesz az és máshol keresi majd a boldogságot. Mert azt is meg tudnám valahol nagyon mély érteni, hiszen Ő engem imád, velem szeretne szerelmeskedni, de soxor fáradt vagyok, nem kivánom, fáj ez fáj az, hát neki is eléggé uncsi lehet. Miért nincs náluk is egy "faroklelohasztó" hormon a terhesség és a szoptatás ideje alatt. Bocs, ha egy kicsit vulgáris voltam. Egyébként megkérdeztem erről a dokimat, mármint nem a lohasztóról, hanem, hogy normális-e ez a dolog.. És azt mondta, hogy a nők 80-90%val ez történik terhesség alatt... Szóval fel a fejjel lányok, mi normálisak vagyunk, a pasikat kell egyzenünk...

Én ma még ki sem mozdultam, ilyen nagyon ritkán fordul elő velem... Nem bírom a bezártságot, nem tudom mi lett volna, ha a dokim fekvésre itél. Mondjuk igy is mosok, főzök takarítok, elmaradt dolgaimat tudom legalább intézni itthon.

Tegnap voltam dokinál, szegényre 2 órát kellett várni, mert műtött, voltak nem éppen vidám műtétek. Én nem értem ezt a vetélés dolgot, hogy lehet, hogy még 25-30 hetesen is döntenek babák úgy, hogy mégsem ide akarnak jönni??? Olyan fájdalmas. Na jó nem akarom az egyébként sem vidám témát itt tovább feszegetni. Lényeg, hogy nálam minden okés volt, a bébicske szépen fejlődik, korának megfelelő. Méhszáj zárt, minden szerve okés Zsebikének és tök jól vagyok ilyen szinten. Csak a lábam fáááááááááááj. Aúúúúú....

Kútvölgyisek: mikóóóóóóó megyünk előadásra? jó lenne. Ti már gondolkodtatok szülésznőn?

Vanda: boldog névnapot...(én sajna nem tudok képeket varázsolni, de egy szép virágot képzelj ide):-))

Máti: megyek és olvasok egy kis emilt...

Ja és a neme nem derült ki, mert nem akartam az egyébként is késésben lévő dokimat ezzel fárasztani, mert tök mindegy. Ha fiú fiú, ha lány lány... "A lényeg, hogy egészség legyen meg térerő."...-Emil Rulez idézet...

Mindenkinek szép napot

johannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Virga,

Szerintem nem fogsz csalodni, 12 hetesen mar majdnem teljesen ki vannak fejlodve, csak hat meg nagyon picikek. Ha megteheted szerintem nyugodtan menj, mert mindenfelekeppen megeri.

Judyt,
Csoda arik a babak. Vigyazz magatokra! Megneztem a 14. heti kepeket, szerencses alkatod van, ugy nez ki csak hasra hizol.Kép

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Banyóci!

Remélem hamarosan rendbejössz. És ha a legközelebbi talin nem lehetsz ott, akkor majd a következőn!!! Ne szomorkodj! Kép

Fejeske, Mircimama!Kép

Én már évek óta használom azt a hidrofiles babakrémet, mert nagyon érzékeny a bőröm (a kezemen). Ezzel mosok kezet sokszor, de ha nem, ezzel kenem be utána. Nem szívódik fel egykönnyen, de tényleg jó! És olcsó. Mondjuk most kaptam Anyukámtól egy Garnier testápolót (nagyon száraz bőrre, olyan barackvirág-színű a doboza)és az nagyon szuper. Illetve a hasamra az Avonos "csíkmegelőzőt" Kép használom. Ha arra nem is fog használni, akkor is tuti jó az állaga, nagyon jól puhítja a bőrt. Szerintem próbáld ki Fejeske!

Pussz:

Viki
vikó

Johanna!

Szerintem egyáltalán nem tuti, hogy az egész körmödet leveszik. A páromnak sajna már jópár ilyen beavatkozásban volt része, és csak valamennyit kivágtak belőle. Ezer helyen csinálták már neki, de utoljára asszem a Klinikákon, és azóta nincs vele semmi gond! Ez már jópár éve volt. Remélem Te is valami jó dokihoz kerülsz ezzel és nem fog többet fájni a lábad! Kép

Vanda!

NAgyon boldog névnapot kívánok!!! Kép

Viki
vikó

Judyt

megnéztem a képeket, cukik nagyon... és szép nagyok már...

Márti: hová irtál nekem? mert nem kaptam meg... sajna. pedig várom ám... johanna1975@freemail.hu erre küldtél? vagy másikra?

JOhanna

Kép
Kép
johanna1975

Vanda,

én is, én is,
nagyon boldog névnapot kívánok ! Kép Kép Kép

Mircimarca
mircimama

Sziasztok lányok Kép
Mindenkinek köszönöm a kedves kívánságokat!!
Jól esik, hogy így gondoltatok rám! Kis huncutság van a dologban azért, mert hogy a rendes nevem Andrea KépKépKép, úgyhogy ezt a rengeteg üdvözlést 'elteszem' áprilisra Kép!
De mégegyszer köszi, tök jól esett Kép.
Cserébe Nektek:
Kép

Most nem tudok visszaolvasni, laborból laborba járok, és munkám is van rengeteg. Szóval az ismételt vizeleteredményem is rossz lett, így ma urológusnál jártam, ahová holnapra tenyésztésre kell vinnem vizeletet. Annak elvileg jövőhéten van meg az eredménye, s ha meg van milyen baci van bennem, célirányosan fognak további gyógyszer felírni. Addig is kamillás ülőfürdőznöm kell és nagyon sokat innom. Kicsit el voltam kenődve tegnap (akkor tudtam meg az újabb eredményt) Kép, de mára már jobban vagyok. Ebben a helyzetben nyilván a babánkért izgulunk, hogy hozzá ne kerüljön át ez a sok baktérium Kép. Állítólag a méhlepény nagyon meg tudja szűrni a dolgokat, de nem kis izgalommal telnek a napjaink. Kedden megyek AFP vérvételre is.

Vanda
15+5 (vagy 16+1)

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a támogatást Kép

A dokim, szerint is teljesen okék az értékeim, és mondta, hogy ne hallgassak másra, főleg ne idegeskedjek olyan miatt amit agy vadidegen doki félvállról odavet.
Meg van az uh eredmény:
BDP: 42mm
AC: 134mm
FL:27mm
mellső falon tapad, de azt mondta a doki nem vészes mert mélyen. Fejvégű fekvés. Minden okés volt Kép Kép Kép Nagyon happy vagyok. csak sajna a kép nem sikerült jól, mert nem igazán lehet belőle semmit kivenni, bemozdult a drága Kép
Persze az elején nem akart mozogni aludt, fel kellett ébreszteni.
súly: 260g
Legközelebb 4 hét múlva kell vissza mennem, így szerintem most beiktatunk végre egy 4Dset csak a látvány kedvéért.

Vanda: Boldog Névnapot!!! Kép

Pusz,
Drika
drika

Johanna!
Ezer bocs, elfelejtettem megnézni a dátumokat... pótlom holnapra, remélem...Kép
Örülök, hogy jó lett az UH-d, a körmöd miatt meg ne parázz, mert árt a kis lénynek!
A "lohasztó" témád megihletett.... küldtem e-mailKép

Banyóci!
Igen, dr Szabó a dokim.
De kár, hogy te jövő hét csütörtökön mész genetikaira. Én pont egy héttel később. Nagy lett volna ott összetalálkozni!
A találkák időpontja egyelőre márc5 és ápr9, fordulj Hanee-hez, ő a főorganizátor.

Pusza mindenkinek

Gem
16+4
gemini

Én már megint ittKép. Kezdek egész jól belejönni a fekve irásbaKép. Meg most egy pár napja nem is fájok annyit és kicsivel kevesebbet is vérzekKép. Csak az a baj, hogy nem igazán merem beleélni magam, mert eddig is elég hullámzó volt ez a dolog. Van hogy napokig úgy néz ki, mintha múlófélben lenne, aztán kezdődik előlrőlKép. Múlt hét hétfőn kértem a dokim, hogy csinálja meg nekem a hüvelytükrözést vagy mi a pontos neve ennek a vizsgálatnak. Bár az megnyugtató volt, hogy ott sem látott rendellenes dolgot, de azóta újra több volt a vérzés.

Johanna!
Nagyon szoritok a műtéthez!
Szülésznőt a fiammal annak idején nem fogadtam, de egy nagyon kedves és szimpatikus nőt sikerült kifognom. Gondoltam, hogy most majd megfogadom Őt, de nem is tudom, hogy ott dolgozik e még, mert a bent töltött idő alatt egyszer sem láttam. Ellenben volt egy másik hölgy, aki nagyon szimpi volt. Ő foglalkozott velem a legtöbbet amig bent voltam, nagyon kedves volt. Lehet, hogy Ő lesz nálam a nyerőKép.

Vikó!
Köszi, aranyos vagyKép. Hát remélem is, hogy nem leszek végig fekvésre itélve.

Vanda!
A méhlepény valóban rendkivüli módon védi a babát. Gondolj arra, hogy neki az égvilágon semmi baja sem lehet. Szoritok neked és jobbulást kivánok!

Drika!
Látod? Én mondtam, hogy minden oké leszKép. Nagyon örülökKép.

Gemini!
Csak azért kérdeztem, mert nekem is Ő a dokimKép. Biztos vagyok benne, hogy össze fogunk még futni. Vagy a rendelőben vagy a kórházban, de valahol biztosKép. A cukorterhelésre nekem pl. egy elég tág intervallumot adott meg, hogy mikor csináltassam (febr. 05-20. között). Majd összehozzuk úgy, hogy legalább ott összefussunkKép. Oké?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Johanna!
A plus7.hu-s címedre ment a mail. Egyszer arról írtál nekem. Ugye használod még azt? Jajjj! Remélem!!!Kép

Judyt!
Megjött a levél, köszönöm szépen!Kép

Márti
csmarti

Sziasztok,
mivel még mindig barnázgatok néha, így nem nagyon merek hozzátok irogatni.
1 hete meg van ez a alhasi fájás. Csak fekve nem fáj a méhem. Múltkor meg sétáltam 2*5 percet és utána egész nap eléggé fájt a méhem még fekve is úgyanúgy. És hogy ne unatkozzam, a jobb oldalon is fáj, ott a legtöbbször. Pisilni is sűrűbben járok azóta.
Ti felhívnátok a dokit ezekkel?
Ami van még, hogy nekem még mindig nem feszül a cicim, semmit, már nem is teltek... Help!
Falina
9+5
falina

Banyóci!
De jó de jó de jó! Kép
Nekem még nem mondott időpontot cukorterhelésre, csak UH-ra adott papírt febr10-re, és kb febr.20. körül kell hozzá mennem megint. A cukorterhelés pontosan mikorra esik?
Tényleg jó lenne, ha ott tudnánk találkozni!!!
Vigyázz magatokra, csak semmi ugra-bugra (vígasztalásul csak annyit, hogy örülj, hogy nem idegesítenek a munkahelyeden... nekem például tegnap jól kijutott...)

Gem
16+4

Ui.: Babócám most ébredezik és intenzív gluggyolásba kezdett...KépKépKép de jó neki, hogy ő akkor alszik, amikor csak akar...Kép
gemini

Falina!
Hívd a dokid!

Gem
gemini

Banyóci Kép
Igen, reménykedünk Kép. Egyfolytában, mindig, valamiért..
Ez a hüvelytükrözés hogy zajlik le?

Falina Kép
Sárgatesthormont pótlást szedsz (utrogestan pl.?). A méhed fájhat attól is, hogy növekszik, pl. nekem is a mai napig fáj. Erre szedhetsz magnéziumot, próbáld ki előbb a MagneB6-ot, s ha túl gyengének bizonyul, akkor a Magnerotot. Előbbiből 3*1-et, utóbbiból 2*1-et kezdésnek. A dokidat meg hívd fel nyugodtan, legfeljebb megnyugtat vagy behív egy UH-ra!!

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda,
mindkettőt szedem.
F.
falina

Falina!
Szerintem is kellene egy uh!!!

Márti
csmarti

Falina,
mikor kéne Dokihoz menned? Csatlakozom Gemhez, Szerintem is hívd fel!!! Inkább többször feleslegesen hívd, mint egyszer későn!!!

Mircimama
mircimama

Falina Kép
Akkor azóta talán már meg is tetted, tényleg hívd fel az orvosodat. Kérj tőle egy UH-t (amit jó esetben magától felajánl), hogy minden rendben van-e odabent. Drukkolok!! És pihenj, ha feküdni jól esik, tedd azt!
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Viki!

Szerintem most is nézz körül a neten használt babakocsik után, mert 20e Ft-ért is léttam már olyat, ami megért volna egy telefonálást, és hátha le tudod alkudni. Én itt is nézelődök, hátha kifogok valami szuper ajánlatot.

Rita!

Édesek a fiaid!!

Vanda/Andi!

Neked is boldog névnapot mostanra meg tavaszra is Kép Kép

Splendida!

És milyen volt az a 2x1 hónap kint olaszországban? Én 7 évig éltem kint, jó volt, elég volt Kép Az otthon mégiscsak otthon.

Nagy pusszancs az összes újnak!

Mégnagyobb pusszancs a sok szép babócának!

Úgy érzem egyre érdekesebb lesz ez az egész, képzeljétek, majd a végén, amikor kezdenek megérkezni az első babócák!! Kép

Puszi

Wica 20+1
wica

Mircimama, Vikó!

Köszi! már voltam a gyógyszertárban és megvettem a krémet, bár a gyógyszerészhölgy nem igazán volt odáig az ötletért. Igaz azt mondta, hogy ez egy valóban jó krém és " biztos" jó lesz! De tudjátok! úgy mondta mint aki nem ért hozzá! Na mindegy! 235 Ft-volt, bekentem már eccccer itt a m.helyen, de még viszket! De azért kitartok! lényeg, hogy segítettetek! Ja! és most 4kor megyek veszek egy köntöst! mert az már nagyon kell!
Mindenkinek puszika!
F.21+5
fejeske

Wica!
És merrefele éltél 7 évet? (Én egy évet éltem kint (Rm), de már jónéhány éve itthon vagyok. Azért sokminden hiányzik, még mindig...)

Gem
16+4
gemini

Falina!

Szerintem is hívd fel a dokid!

Fejeske!

Remélem a köv. "kenés" után már nem fog viszketni! Kép

Wica, Gem!

De jó lehetett Nektek!!! Ott élni.... jajj, én annyira imádom őket! Azt a temperamentumot, az országot! Rajtam ez meg is látszik, sztem előző életemben valahol arra élhettem, meg az egész családom is olyan, van nálunk élet rendesen. De eddig csak 2 hétig voltam ott folyamatosan, nem is akartam hazajönni. Kép Na jó, abbahagyom az álmodozást! Kép

Wica!
Köszi a tippet babakocsi ügyben! (Bár még az is lehet, hogy kapok. Kép)

Viki
vikó

\blueGemini!

Én is Róma (Pineta Sacchetti)és Viterbo (Rómától kb 80 km északra).Még 95-ben mentem ki tanulni, 2 évre, aztán egy kicsit kintragadtam egy fiú miatt, aki majdnem a férjem lett, de még időben észbe kaptam. A maradék 5 évben dolgoztam ruhabolt, ékszerbolt, aztán ennél a cégnél ahol most vagyok, de közben átkértem magam haza Kép
Nekem is sok minden hiányzik (barátok,meleg,tengerpart,jó pizza,prosciutto crudo con melone), de annyira hiányzott az otthonom 7 évig, hogy az hogy itt lehetek nagyobb boldogsággal tölt el Kép. És miért vagy Gemini, van ikred, vagy te ilyen jegyű vagy?

Wica
20+1
wica

WicaKép

Szuper jo volt, egy Kutatointezetben voltam, Napoly mellett (avellino). Engem az embereknek az elethez valo hozzaallasa nagyon megfogott! Es nagyon baratsagosak voltak, osszevissza kenyeztettek. Hat egy evre esetleg el tudnam kepzelni kimenni egy kicsit, de het ev? Elhiszem hogy mar hazavagytal. MErre voltal? Dolgoztal/tanultal? Azert akkor mar jol tudhatsz olaszul!! Na azt meg szivesen megtanulnam en is!
Udv,
Timi
(20+0)
splendida

Vikó

Jó volt kint, meghatározó volt az életemben, de valahogy mindíg "idegen" maradtam, annak ellenére, hogy tőlük telhetően befogadtak. Kedvesek voltak velem. De hiányzott itthon sok minden, persze látogatóba most is szívesen járok ki!
Mondjuk a hiányérzetemet részben kárpótolja a sok őrült olasz akivel együtt dolgozom, és az, hogy elég sűrűn a munkámból adódóan is ki kell/kellett (most azért mellőzöm az utazgatást) menni a központunkba, Ancona mellé. De most befejezem, mert lehet, hogy sok emberkét nem is érdekel az én kis élettörténetem. Elnézést kérek!!

Wica 20+1
wica

Wica!
Írtam hosszasan neked, de elszállt Kép
Szóval a Gemini az ikrek jegyből jön....
sajnos most nem tudok mindent megint leírni

Gem
16+4
gemini

Splandida!

Már válaszoltam is a kérdésedre Kép
Egyébként a déliek teljesen mások mint az északiak, Róma környékén teljesen vegyes. Én is imádom a délieket, bár néha kicsit túl lazák, amihez hozzá kell szokni, de Nápoly és Avellino, nos, elhiszem, hogy hiányzik Kép Kép
Egy kis nosztalgia a télben Kép

Kép

Wica
20+1
wica

Wica
Egyébként én is olaszokkal dolgozom, de ez mégsem ugyanaz, mint kint élni, lemenni a bárba és érezni az életvitelüket. Én is idegen maradtam, bármennyire is jól tudtam a nyelvet, bármennyire is megpróbáltam átvenni a stílusukat... ezzel együtt szép volt, jó volt, de örülök, hogy itthon vagyok. Csak néha elönt a nosztalgia. És furcsa csak egy pár napra kimenni, mert kimész és már jössz is vissza. De talán tényleg ne traktáljuk a többieket ilyenekkel...

Gen
16+4
(egy sorstárs)
gemini

Kép
Oké, majd folytathatjuk magánban.
Csak egy uccsó kérdés: hol dódózol most?

W
wica

Wica
E-mail címed?
Gem
gemini

Wica
E-mail ment

Gem
gemini

WicaKép
Koszi!Uh, elontott a nosztalgia engem is. Olyan pizzat sehol nem lehet enni, mint arrafele (most farkasehes vagyok, azert csak a pizzara tudok gondolni, de nagyon sok elmenyben volt reszem arrafele)..Olyan jo nektek (Geminivel) hogy beszelitek is a nyelvet!

VandaKép
Sajnalom a rossz eredmenyt! NE felj a picurnak prioritasa van!!! NEm lesz baja!

Na Ciao mindenkinek,
en mentem haza (nemetet tanulni, fujjjjjKép remelem ezzel nem bantok meg senkit, de nekem most nehezen megy a fejembe Kép)

Timi
splendida

Johanna! Johanna!
Megtaláltad a levelet? Él még az a címed? Jó helyre küldtem, és neked?KépKépKép Teljesen elbizonytalanodtam!Kép

Márti
csmarti

Lányok!
Akit érdekel a hordozókendő, ezen az oldalon tud tájékozódni: (kicsit keresni kell, de megtalálható!)
www.nandu.hu

Márti
csmarti

Fejeske,
Nekem meg nagyon hámlik a hasam egy jó pár hete és ha harisnya meg szűk nadrág van rajtam én is vakarózok.
Eleinte babaolajjal kenegettem, de áttértem a Milupa krémre, mert a kisfiammal is azt használtam és akkor nagyon jó volt. Most semmit sem ér (illetve ha többször bekenném egy nap). Visszatértem a babaolajhoz és most már nem viszket, csak egy kicsit hámlik.

Mircimama,
Azt hiszem én is kipróbálom a gyógyszertári kenőcsöt!!

Üdv.
Hóvirág
Hovirág

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?