Sziasztok!
Hát most jól megdöbbentem....
Én nem tudom mi a fászt mért az orvos....
Elő is szedem a papírt gyorsan....ááá , már elő is bányásztam...
Tehát:
"petezsáknak megfelelő cystosus képlet, melynek legnagyobb átmérője jelenleg 20 mm.......ezen belül kimutatható egy kb. 18-19 mm-es magzati echocsoport, mely saját pulsatiot mutat...vélemény:kb 5-6 htetes graviditasnak megfelelő kép..."
Hát ennyi.... ennél többet nem tudok...de ez szeintem elég egyértelmű...
Te jó ég...lehet hogy óriásbébim lesz???
Prüntyi!
De jóó hogy jobban vagy!
Képzeld, ma én is bekényszerültem egy autó hátsó ülésébe,
hát többet nem ülök be amíg terhes vagyok, mert úgy zötykölődik....remélem nem lett baja a babámnak....Ugye nem??
Ha nem mutatkozik semmilyen barnázás ilyesmi, akkor minden ok? Ugye? Nyugtassatok meg!!!!!!!!!
Kóbor!
Sajnálom a rosszulléted, remélem tényleg és végérvényesen is helyreáll a rend nálad is!!!
Falina!
Ez egy magán kft-nek az uh-s dokija volt...egy épületben van a nőgyogyim, meg a uh- meg van szemészet is, meg még biztos egy csomó minden!%
Az, hogy bemehetnek e külsősök is, nem tudom, de szerintem biztos, mivel ugye pénzes a dolog!
Az uh-ért 2500Ft-ot fizettem!És a XIII. kerületben van!Nekem a nőgyogyim egy formanyomtatványt adott beutaló gyanánt, ott beixelte, hogy terhességi vizsgálatot kér..
Ha esetleg érdekel a dolog, egy telefonszámot meg tudok adni, és ott nyíltan rákérdezhetsz,(akár személytelenül is), hogy be tudsz e jelentkezni csak uh-ra???