Sziasztok!
3 napig nem voltam, és alig győztem visszaolvasni!
Adrienn, Márti, MjMóni!
Köszi a gratulációkat, tényleg jó hétvégém lett egy ilyen jó AFP eredmény után!
Móni! Kedden vették le, és pénteken már meg is mondták telefonba az eredményt. Elég gyorsak voltak szerintem.
Rókica!
Jobbulást Nektek!!!
Hanee,Szamica,Timi,Akiren,Mmóni,Falina!
Mindannyiótok Babucija nagyon-de nagyon édes! Ezek a képek szuperek!
Falina!
Még ilyen pici, és mégis milyen jól látni!
Réka!
Nagyon kedves a Párod (a rózsás írásodat olvasva)!
Guszti is nagyon aranyos baba!
Szamica!
Ezt a hanyatt fekvéses keményedést szerintem sokan írták már. Pl. nekem is ez a helyzet a legkényelmetlenebb, szerintem a Babucik sem érzik magukat túl jól ilyenkor. (Tudományos magyarázatot nem tudok adni
, de így érzem.)
Tündérke!
Egyik reggel nekem is volt egy-egy folt a hálóingemen a mellbimbóimnál. De azóta nem. Szabolcsnál már nem is emlékszem, hogyan is volt.
Hóvirág!
Ez a "használt" textil kifogó nálunk is szuperul bejött. De már rongyosra lett használva.
Vennem kell újat, max. párszor kimosom elötte, vagy mittudomén.
Pipocska!
Amit írtál, hogy oda rúg a Babád, ahova teszed a kezed szerintem igenis érzik Ők. Egyszer írtam én is, hogy éjjel a Kisfiam hozzámbújt, és a Babucim teljesen odanyomta magát, ahol Tesókája melegét érezte.
Cukorterheléssel kapcsolatban
Tesóm pár éve volt még, és nagyon rosszul volt ettől a löttytől, erre vittek neki citromot, és belenyomták. Így lett belőle egy elég édes limonádé, de legalább már iható. Én azt nem értem, hogy akkor miért nem lehet ezt alapból így csinálni??? Na majd rákérdezek, és ha lehet, viszek majd magammal citromot.
Timi!
Péntek este meglett a vizelet eredményem. Minden negatív, csak az üledéknél van az, hogy Kristály törmelék. Erre rákérdeztem, és mondták, hogy lehet vesehomok esetleg. De mostanában megyek UH-ra, és megnézik a vesémet is. (egyik este Apa megkopogtatta a vesémet, és sajna fájt rendesen. Azért remélem nincs semmi komoly.
)
Kérdés
A genetikai UH-ra mindenképp be kell, hogy töltsem a 18.hetet?
Előre is köszi a választ!
Vásárlás
Láttam volt erről jó kis levelezés
Valamilyen szinten én is babonás vagyok (még nem is vettem semmit, de nekem könnyebb a dolgom, mivel van már egy gyerekem). De azért nem szeretném totál a végére hagyni. Különben is... a babonában nem az van, hogy csak a kádat nem szabad előre megvenni???
Mindenkinek szép napot, és ne aggódjatok fölöslegesen!
Puszi:
Viki(17+1)