Sziasztok!
Ezer meg 1 éve nem jártam Felétek, most visszaolvastam.
Elég aktív a topic
.
Sok leszek, előre is bocsesz
.
Zsuszi,
kipróbáltad a homeós bogyókat?
Krisszie,
kérdezted a Krauterblutot. Mindenki szedheti, természetesen C-vitaminnal a könnyebb felszívódás miatt.
Szuper, hogy meggyógyultál. Én is bengás voltam, meg levert... Elkezdtem szedni az Elevitet. Nekem nem volt jó a várandósság alatt, most viszont szuper. Kis doppinszer
.
Ági,
alvásgondokkal hogy álltok? Én próbáltam a napi 1 alvást, de estére totál kiütötte magát Eszter, így 2 napi próbálgatás után elhalasztottam a próbát.
Szirupbeadást sikerült megoldani?
A PC kikapcs. nálunk is elkezdődött, de igyekszem barikádat építeni. Ilyenkor megy a hiszti persze.
Érdekel még overall alá mit adunk? Ha igen, szólj, leírom. Bár sztem függ attól is, merre lakunk. Mi Szegeden, itt szerencsére nincs túl hideg.
Kaja: szopi, szopi, szopi. Teljesen ki vagyok akadva a lányomtól. Pár napja nem hajlandó szinte semmit enni. Ha sikerül valami kedvére valót találni, pár falat után kilöki a nyelvével.
Megmondom őszintén, én nem merek még felvágottakat adni, nagyon magas a só-és az "E"-tartalmuk.
Amit adok: sülttök (sajna, lemenet a szezonja), natúr jogi, gyümölcsök, kifli, kenyér, levesek szinte mindenféle), leveszöldség, hús: birka és vad kivételével mindenféle: sülve, rántva, főve a levesből. Házi szilvalekvár (cukortalan), ma gombócot főztem, azt nagyon imádta.
Keksz, ropi (szezámos, semmi E betű nincs benne).
Ennyi jut eszembe.
Brigi,
szép neve van a fiadnak! Én ha fiam lett volna, Marcell lett volna, de a Férjem leszavazott. Nekem akkor is tetszik a neve
. És persze jóképű is
.
Én ritkán használom a NEM-et, Inkább próbálom terelni a figyelmét másra. Mikor használjuk? Íme:
ha feláll az etetőszékében, ha az ágyon a széléhez megy nagyon, most a legújabb a konnektor - de beletettem a dugót.
Szerencsére Eszter nem az a "tipikus" gyerek, aki kiszedi a földet a virágból, aki belenyúl a felmosóvízbe, kukázik
...
Eddig.
Elmagyaráztam Neki, hogy miért nem szabad, nem is csinálja.
Te kérdezted a húsokat, az előbb Áginak leírtam.
Fülescsacsi,
szép a nicked
.
Szegeden merre voltatok?
Én szeretném megnézni az albumotokat, léci küldd el a linket:
bodokriszti@freemail.hu Köszi.
Andi,
mennyiszer szoptatsz? Tápit is adsz Boginak?
Mi itt Szegeden csak játszóházba járunk havi 1 alkalommal. Bár most kihagytuk a benga miatt. Viszont nagyon sok a babás ismerős, így szerencsére majd' mindennap randizunk valakivel. A házunkban pedig nagyon sok a kismama. Szerencsés vagyok ezért úgy érzem. Nyár estéken kitelepedtünk a fűre a skacokkal és jól eldumáltunk a szomszédokkal. Kb. 7-8 család. A férfiak meg locsoltak
.
Édes a lányod (és mindnekinek a picije!), hogy felvette a nacit. Én is csináltam ilyet kiskoromban
.
Fogkefét az első fog óta használjuk, bili? Megmondom őszintén nekünk 1 éves kora óta van, mert laborba kellett menni és egyik csodaszerrel sem sikrült pisit gyűjteni. Végső elkeseredésemben vettem a bilit és lőn csoda
.
Azóta állandóan hurcolássza magával, ráül (ruhában ő is).
Vigantol:
én úgy tudom, hogy a téli babáknak a születés utáni 2. tavaszig kell adni. Tehát nekünk 2005. tavaszig. Még én is adom.
Tipp:
én mostanában WordPad-on írok, amit bemásolok, ugyanis soxor szállt el az írásom.
Képzeljétek, Eszter nagyon szépen lemászik az ágyról.
És ha megkéem, hogy mondjon valamit anyának, akkor rámnéz kedvesen és azt mondja, nnnnnya
. Néha az államat is megfogja a 2 kis kezével.
Imádom
.
Mit szólnátok, ha készítenék 1 táblázatot és beleírnám az adatokat mindenkiről?
Pl.
név (nick is), Manó neve, születési adatai.
Ha benne vagytok, írátok már le léci az adatokat, ne kelljen visszaolvasni.
Bocsesz a regényért!
Puszi!
Kriszti
Ps,
milyen az idő Mindenkinél? Szegeden havazott egész délelőtt, most nem, de -4°van.