Sziasztok,
pénteken estére nagyon szarul voltam, nagyon durván szédültem, ha megmozdult a fejem, aztán szombat reggel 3 ! kávé után lett 110/60 a vérnyomásom. Tehát előtte nem is volt!
Megkért az apu, hogy takarítsam ki neki a legénylakását, hát természetesen röpülve mentem, kit érdekelt,hogy szarul vagyok. Szegény 10 lépés után izzadt, egész héten nem aludtak éjszaka, úgy köhögött. Először azt mondta, azért mert asztmás aztán azért mert megfázott ( az apu egyébként orvos is, mindenkit diagnosztizál
). Szombaton éjjel aludták végig az éjszakát. Ma mentek, anyuék otthagyták délben, aztán egymás után 3 kemó infúzió folyt le neki. Semmi baja nem volt, mint egyedül az,hogy baromi éhes! Hát gyerekek, kb. 15 kő esett le a szívemről. Mondjuk lebaszcsiztam vasárnap, mert állandóan azt mondogatja, hogy mi lesz ha ő meghal, aztán mondtam neki, ha így áll hozzá, ne is menjen a kezelésekre, meg gondoljon bele, nekünk ez milyen érzés! Na mindegy, végülis az a lényeg, hogy Ő jól van, talán simán veszi az első akadályt és pusztulnak a kóros sejtek. Nekem meghagyta, hogy minden délben itassam meg a tyúkjait ( elvileg farmot akart, lett belőle 10 tyúk
), meg is tettem! Bárcsak többet tehetnék érte!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jobb is,hogy a gyerekprojektben most szabin vagyok, de jövő héten kezdünk!!!! Már várom, de persze a mostani félidőmre is rágyúrtunk!!!!! Hátha....
Szisza nem tudom mit mondjak, csak ismételni tudok: kurván vigyázz magatokra, legyen már a 12.hét, akkor megkönnyebbülnék!!!
Gabci, ne tesztelj már, hát nem emlékszel rám?????????????? Olyan vagy mint én....
Ha végig teszteled a hetet sem baj, de csütörtök még messze van és tök felesleges a mostani teszt, de ha jól esik, toljad neki! Majd csütörtökön lesz pozítiv, ne aggódj! Drukkolok, mert vagy a soros!
Megyek, ismét dolgoznom kell, amitől már fullon csömöröm van!!!!!!