Új privát üzeneted érkezett!

Csajok nem tudjátok mennyibe kerül Dévisznél a clamydia szűrés?
renci82

Pipus a néger kacsás Samu volt Érden? nála én is voltam, méghozzá az első nőgyogyis szűrésemen életemben... utána 3 évig nem mentem sehova :) elrettentem.. és hozzá soha nem is mentem vissza...

Nicolebaby: nagyon remélem hogy azért ott lapul benned egy kis babeszemjankó:)

banya: ne csüggedj,ha most nem akkor a köv.re jól felvitaminozod magad és feltöltődsz minden jóval és az sikerül 

littletigrincs
Érd

Nicole milyen az a Progi injekció? neked mennyi volt az érték,ha nem titok?
littletigrincs
Érd

littlergrincs jó hallani felőled.Banya sajnálom,h szivárog,tudosíts még mi van veled.Niki reggel hivj!!!Vagy valami,6kor már fennt leszek.Renci nekem a kenettel együtt 15.000 volt decemberben.
Holnap majd jelentkezem.Puszi mindenkinek.
ani8603

ani ügyes legyél :) gondolatban veled! puszii
littletigrincs
Érd

köszi littlegrincs.Niki érted jobban izgulok,mint magamért:)) El ne felejts engem!
Banya érted is izgulok,holnap jelentkezz!
ani8603

ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rajtad a VILÁG szeme!!!!!!!!!!!!!!

Én vettem tegnap a Rossmannban egy (ilyenről még nem is hallottam) 12,5-ös tesztet. Reggel első vizeletből full negatív...s ha ez még nem lenne elég, totál megjött...nem pecsételek, mensizek.

Hétvégén még sajnálom magam egy kicsit, aztán újult erővel vágok neki a jövőnek.

Ani, beszámolni, mennyi lett!!!  SZORÍTUNK
banya00

banya, nagyon sajnálom :(    Próbáld feldolgozni, ha van kedved menj el tornázni (én ezt tettem és jó volt a lelkemnek :)    és utána újult erővel menj tovább!!!!   A köv. tuti sikerül már!!!!!

littletigrincs, tényleg az a hülye Olawuy Sámuel volt Érden (én érdi voltam 15 évig...)    soha soha többé nem mennék SZTK-ba azóta :(

Nicolebaby, drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ani, fogom a kezed, hajrá!!!!!!
pipus75

Banya, sajnálom, de ha kell sírd ki magad, örjöngj, szenvedd meg majd engedd el az egészet és amit Pipus mond tényleg használ, menj tornázni, nekem is jót tett...

Pipus tudom, hogy érdi voltál azért is tudtam, hogy ki volt a gonosztevő aki ezt tette :) én voltam már magánnál is és sztk-ban is, és azóta mindenhol még sztk-ban is sokkal jobban bántak az emberrel, mint ő... szóval  nem az sztk-s orovosokkal van a baj, hanem vele...

Nicole írjál, hogy mi van!

Ani: drukk-drukk-drukk :)
littletigrincs
Érd

Most van a műtőben az Ani :)   drukk!!!!
pipus75

Sziasztok Lányok!

Huh...tegnap olyan mélyponton voltam, hogy láttam a föld magját!!

Délutánra és mára már megszűnt a barnázás!!!!Ez egy jó hír, viszont a párom nem bírt 10-es tesztet hozni, csak 25-öst és még este (negyed tízkor) én marha megcsináltam egyet,  negyedórával pisilés után! Eredmény egy csík, totális kiakadás, abbahagyom, ez volt az utolsó lombik, genetikai selejt vagyok, megátkozom az összes terhes nőt....stbstb.

Úgyis tudjátok sajna mi zajlik le ilyenkor!!!
Egész éjjel bőgés kb. éjfélig, utána elaludtam... és felébredtem éjjel 2-kor!!! Megcsípett a hülyekígyó, persze megint kirohantam csinálni egy tesztet, mert 2 óra alvás után már az volt a véleményem, hogy kifogtam egy gyárihibás tesztet és majd a mostani. Pisi végigfut, persze megint negatív lett, hogy ismét 2 órán keresztül bőghessek...

Így telt a tegnapi napom és az éjszakám, de mára teljesen megnyugodtam, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy fogalmam sincs mi van!!! Várok, várok, várok.....
nicolebaby

Hé te NŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, azért vigyázz azzal a "megátkozom az összes terhes nőt"-tel, mert félek az átkoktól :(
pipus75

Littletigrincs a progiinjekció szerintem hasonló az utróhoz, csak ezt izomba kell adni! Gondolom ezáltal jobban felszívódik, de sajnos még nem tudom mondani mennyire eredményes, mert látod nem alakulnak simábban a dolgok a szurival.

A progieredményeim változóak voltak: nem minden hónapban vagyok defektes ezt már észrevettem!!!
Decemberben a luteális fázisban 2 volt az érték, szóval ez a 0-val egyenlő, de januárban egy 52-es értéket sikerült produkálni!!!

Valahogy nagyon furik a hormonjaim, lehet hogy csináltatok egy tök friss kivizsgálást, ha ez a kör nem sikerül!!!
nicolebaby

Na jó Pip, Te nem voltál benne
Ez csak ilyen "miért én vagyok a legszerencsétlenebb ember" rinya, mikor az összes éhező, és koszos afrikai nőnek mindeféle vitamin és orvosi felügyelet nélkül születik babája egy trágyadomb közepén....
Szóval ilyen gondolatok kavarogtak a fejembe, meg olyanok, hogy bezzeg mindenféle senkiházi nőnek, akik nem is akarnak, mégis potyogtatják kifelé, és ráadásul ha már sok van otthagyják a konyhakövön, kuka mellett, patakba dobják és stb.

Szóval ilyenkor ölni tudnék!!!!

nicolebaby

:(((   ez így van Nicole :(
pipus75

Sziasztok csajok!
Most jöttem Dévisztől, találkoztam anival. Nem mondom a hírt, majd ő elmeséli

Én hívtam reggel Déviszt, hogy megjött és reggel negatívat teszteltem. Azt mondta, induljak, mert ki kell zárnia a méhen kívülit.

Az van, hogy talált sárgatestet, tehát elindult a baba..... aztán sajnos eltűnt.
Április 24-én találka újra.
banya00

Banyusz nagyon sajnálom

De elindult a baba és ez nagyon pozitív!!! És hogy volt sárgatest az meg mégjobb!!! Sajnos nekem az sem volt egy csomó esetben....

Most töltődés és utána új erővel tudsz nekiállni a következő, sikeres körnek!!!

Nagy puszi!!!!!!!!!!
nicolebaby

Nicole jaj görcs állt a gyomromba amikor olvastam az érzéseidet, mert ezen mindenki átmegy mikor kudarc van...
és igen a gondolatok, azok a gyilkos, fájdalmas gondolatok, hogy hány olyan ember van aki nem is vigyáz, nem hogy vitamint nem szed de még vizzel se nagyon találkozik és születnek az egészséges gyerekeik..
de AZOK NEM mi vagyunk, a saját életünket kell élni és meg is fogjuk kapni az a gyereket :))

Pipus is nagy példa rá :)

Banya ez tényleg jó, hogy elindult, neked a progi szinted rendben van?

Nicole: nekem mikor először és utoljára nézték lombik előtt akkor a 23. napon 1 volt mostmár tudva az nagyon Gááááz...
hallottam erről az izomba progiról, nem fájt nagyon mindened? és ezt meddig kellett vagy kell adni? és vajon mennyi lett tőle...

Ezek szerint most reggel nem teszteltél? Ha úgy érzed és lesz 10-es erősségüd akkor tesztelj reggel, az megmutatja, én a 12. napon teszteltem 10-el és ott volt az a nagyon alig látható 2. csík, de ott volt...
és az jó jel, hogy nem barnázol...
pusziii
littletigrincs
Érd

Tigrincs: Nekem napi egy alkalommal kell a szurit adni, a popsimba felváltva! A leszívás utáni napon kellett elkezdenem, úgyhogy ez már a 16. a mai napon. A 21. napig biztosan nyomni kell, elvileg 12. hétig adható. Nem fájdalmasabb beadáskor mint a többi szuri, de most már a 8. db egy kupacon, egy kicsit kellemetlen. Be van csomósodva az egész, olyan a fenekem, mint egy karfiolrózsa. De tudod a baba érdekében mindent túl lehet élni!

Most aludtam az előbb egy két órát és pisilés után sajnos megint barnázós lett a papír!
Megőrülök....
Tesztgyártás csak és kizárólag hétfőn a 17. napon!!
A sárgatestelégtelenség miatt a ciklusom sem 28 napos (28-36-ig összevissza), ezért nekem a hétfő a nem várt legbiztosabb napja!

Addig semmi....
És talán elválik végre mi lesz.....
nicolebaby

Banyusz akkor en lattalak,mi akkor ertunk oda amielott pont bementel Deviszhez .Ani volt akivel dumcsiztal?na akkor mostmar lattalak mindkettotoket :-)
renci82

sziasztok!
11 petesejtem lett,ebből Kálmán 10-et tudott megszurni.Sajnos a sperma iszonyat kevés lett,majdnem ki kellett olvasztani a fagyasztotatt.De mégsem:) Holnap telefonálni kell 10kor Kálmánnak,szorítsatok.Kaptam progeszteron injekcíót,ami kemény 55.000Ft-ba kerül Holnaptól kell szurni,remélem hatásos lesz.
ani8603

Szia Ani Drága!

De jó, hogy megjöttél Ügyes voltál nagyon!!!!
A szuri nekem is ennyibe került, de én már nem is számolgatom a lombikba fektetett összeget.....
Ügyesen szúrjatok, egyik nap egyik popsi, másik nap másik! Nekem már lilaság is van a szurkáktól és kezd bekötni....

Nagyon drukkolok és írjál holnap hány babci indult el!!!!!

Szoríííííííííííííítttttttttttttttttooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk!
nicolebaby

ani, jó volt látni téged! SZORÍTUNK!!!!! Örülök, hogy nem lettél túlstimus

renci, sajnos nem néztem, ki jööt utánam, kicsit el voltam foglalva a gondolataimmal
De igen, amikor kijöttem az a hálóinges, álmos szemű leányzó ani volt

a progiszintem fogalmam sincs, mennyi... azt honnan tudom? valamelyik vérvételi lapon rajta van?
banya00

A progid a vérvételi lapon találod, a 20-22. napok között kellett menni vérvételre. És a luteális fázis értékét nézték!!!

De lett sárgatested és ez szupi!!!!!!!! Szóval volt mi táplálja a kicsit!
Ha jól tudom a 12. hétig ebből táplálkozik az embrió
nicolebaby

ügyi vagy ani remélem sok marad belöle és hamar vissza is kapod őket.

nicolebaby én is kaptam szurit csak nekem az a furcs, hogy te popsiba adod nekem hasba kell nem tudom, hogy mi a külömbség.

banyus fel a fejjel mindjárt itt lesz április hamar el jön, hányadik stimud lesz az??
zsuzso2119

Hát Zsuzso lehet, hogy a te szurid más fajta...
Gondolom, hogy a hatása nagyjából ugyanaz, bár az izomba adandó lehet hogy előbb felszívódik talán és a hatóanyagot is erősebbre tippelem. De nem vagyok gyógyszerész, sajna nem tudom mi a különbség
nicolebaby

Csajok,énis kaptam progi szurit.Egy bajom van hova kell szurni?has vagy fenék?Valami P betűs de nem tudom mert még nem ért haza vele a férjem.De mintha Prolutex lenne,lehetséges?
reggel 8-kor kell szurni,este 6kor meg utrot kell nyomnom.
ani8603

Szia!

Itt a leírás, hogy hova hogyan kell beadni.
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=& ... GQ&cad=rja

Hasba és izomba is beadható. Hasban kevésbé macera, de kevésbé hatékony. Izomba nehezebb, de hatékonyabb.
nicolebaby

köszi Niki,na ezt énis megtaláltam,de nem nyitja meg a gép.
ani8603

Intramuscularis alkalmazás

Válasszon egy megfelelő helyet (a bal vagy a jobb comb m. quadriceps femoris izma). Tisztítsa meg a területet és adjon be egy mély injekciót (a tű 90°-os szögben legyen). A készítményt a helyi szövetkárosodás minimalizálása érdekében lassan kell beadni.

Subcutan alkalmazás

Válasszon ki egy megfelelő területet (a comb elülső oldala, a has alsó része), tisztítsa meg a területet, határozottan csípje össze a bőrt, és 45–90° közötti szögben szúrja be a tűt. A készítményt a helyi szövetkárosodás minimalizálása érdekében lassan kell beadni.

nicolebaby

köszönöm:)
ani8603

sziasztok! Megnéztem a progiszintemet a vérvételin, 8,10 ng/nl az jó?
 ani, már nagyon várom az eredményt!!!! azonnal írj!

zsuzso, nekem a második lesz. csak az a baj, hogy április 24 előtt nem jöhet meg. Ha 28 napokkal számolok, ahogy nekem meg szokott jönni, akkor április 14 körül fogok mensizni...tehát nekem tolódni fog egy hónapot.

Azt mondta Dévisz, márciusban újabb vizsgálatok kellenek. Clamydia, baktériumtenyészet, EKG, meg még vérvételek, rákszűrés.... ez mindegyik indulásnál friss kell? A clamydia meg a rákszűrés érthető, hisz lejár az egy év márciusban. De a többi? Mire kell számítanom?
banya00

Helló Banyusz!

Hányadik napon mentél el a vérvételre? A referencia tartomány luteális fázisban: 2,3-56,6
Szóval benne vagy a tartományban, tehát jónak számít.
Ha 20 nap körül voltál az jobb lenne, mert utána rohamosan emelkedik a napok múlásával.
Nekem 20. napon 2 volt.
Most a januárinál 22 napon 52 ng/nl

Ezek a vizsgálatok gyorsan megvannak, biztosan lejárt az egy év!
De ha nem, akkor lehet, hogy kíváncsi a friss hormoneredményeidre.
Az EKG gyorsan megvan, háziorvos és kb. 5 perc!

Ani már nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!
nicolebaby

Sziasztok lányok jó reggelt.

Van egy rossz hírem banyus és nicolebaby be állok a kis selejtesek közé ma én is el kezdtem barnás folyást  alkotni sajnos. irány hétfön a dévisz. 

zsuzso2119

Zsuzso tesztet csináltál????
nicolebaby

6 szép kis sejtünk lett:) A biológus szerint jók és elképzelhető h hétfőre megmaradnak.Azt mondta,h el kellene vinni öket balszocitáig.Na majd meglátjuk.
Zsuzso,teszt???
ani8603

ani, az nagyon jó!!! nekem a 14-ből csak 2 maradt meg... Jajj, úgy örülök!!!!!!

zsuzso, még nincs veszve semmi... a barnázás még nem jelenti, hogy elment a baba. Csak ha megjön, az a gáz. Csinálj tesztet!!!!!

Niki, Veled mi újság? Barnázás elmúlt?
banya00

Ani, pénteken nem találtam már a parkolóban a párod, ezért nem szóltam neki
banya00

Helló Banyusz!

Dehogy múlt e!!!l Ez szivat csütörtök óta!!!!

Az agyamra megy, hol van hol nincs...de inkább van....

Most takarítok, persze lájtosan!
Déviszhez csak akkor megyek ha rendesen megjött!
nicolebaby

reggel néztem csajok de én csak egy egyszerű tesztet és az egy csíkot mutatott. 
Ez van meglepödtem vona ha sikerűl.
zsuzso2119

pipus!!

neked volt olyan amikor aludtál, hogy kicsit le ver a víz??
nekem minden rossz beülti után onnan tudom, hogy nincs siker mert le ver a víz este és nem tudom, hogy mért olyan mint amikor gyulladás van a szervezetedben és ki akarja dolgozni. nálunk ez a baj sajna és nem tudom ez mért van.
Pedig mindent megtettem érte mert nem én kötöttem a cipőm hanem a párom ha mentünk sétélni direkt nem hajolgattam, talán a sok pihi sem jó neki de egyedűl meg nagyon unatkozom mit csináljak. Beszéltem velük ettem sok husit vizet mit tegyek nekem már csak egy esélyem van meg a fagyasztottak de ott ki kell  fizetnem a beültit.
Adj valami jó tanácsot kérlek!
zsuzso2119

Ezt nektek küldöm itt fél áron vannak a babaruhák föként neked pipus mert te már anya leszel.
zsuzso2119

Niki, tényleg csak light-osan!
Én csajok olyan szinten vérzek, mint még soha! Ömlik belőlem. Soha nem volt ilyen intenzív

Most éppen egy kis patiszon főzeléket csinálok. Meg csináltam egy nagytakarítást. Két hete csak ilyen himi-humi takarítgattam, nehogy megerőltessem magam. Na, most láttam az eredményét

Lefoglalom magam. Pénteken voltam megnézni a konditeremben a tornát, kedden kezdek. Már alig várom! Meg szoli, torna, light-os kaják... mert ez nekem jár!
Egy időre elfelejtem a husit, meg a kúpot
banya00

Szia Zsuzso!

Én nem vagyok Pipus, de képzeld én is pont így vagyok mindennap, de csak amióta a szurit kapom.
Valószínűleg a progi megemeli a testhőmérsékleted, ettől van ez az "izzadásos hőhullám".
Én pont délelőtt huzatoltam, mert ugyanezt tapasztaltam ebben a körben, mint amit leírtál.
A testhőm. 36,6 és 37,3 fok között mozog!
Figyu, sztem ne keress magadban hibát, biztos vagyok benne, hogy itt mi MINDENT megpróbálunk és megpróbáltunk a baba érdekében!
nicolebaby

Jól teszed Banyusz, kapcsolj ki teljesen, amennyire csak lehet

Már én is szeretném, ha vége lenne ennek a nagy-nek!!!!
nicolebaby

Basszus, ez beteges.... gyorsan csináltam egy kis deszertet is.... a párom örömére.
Pörgök ezerrel.
banya00

Niki, Te hétfőn tesztelsz?
banya00

...és közben ezerrel szól egy kis latin mix
banya00

csípő jobbra, csípő balra...risza-risza
banya00

Ez tök jó, a párom azt üzeni ez a helyes hozzáállás és a desszertből küldjél!!!!
nicolebaby

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?