Új privát üzeneted érkezett!

Szia banyus! mi ez a teszt amiről beszéltek? mert nekem még nem kellett venni, ez jobb mint a többi?
zsuzso2119

zsuzso, ez csak annyiban más, mint a többi, hogy 10-es erőségű, azaz a szervezetben lévő hormonszintből hamarabb kimutatja a HCG-t.
Míg a többinél a mensi elmaradásakor, ennél a megtermékenyítés után pár nappal.
Én úgy tudom, a gyógyszertárban csak a qupido ilyen , a többi csak 20-as érzékenységű....
De ritkán lehet kapni.

ani, nem tudom... kúpozok. A betét nem véresebb, tehát nem látható, hogy meglenne. Csak szédülök és enyhén fájdogál a hasam alja
banya00

Csajok a dm-ben is lehet 10-est kapni.Zsuzsu te mikor tesztelsz?
Banya  kupozz mindenképp.Gondolunk rád!!!!És este írd meg!!!!
ani8603

zsuzso Boldog névnapot
ani8603

A DM-ben??? Mi a neve?
banya00

Igen, boldog névnapot Zsuzso!!!!

Amazon, Qupido, Valentin --- ezek 10-es tesztek.
pipus75

ani, pénteken lesz a nagy nap :)   Naná, hogy meló után ott a helyem az ágyad mellett :)
pipus75

Köszönöm szépen lányok mindenkinek.

Mikor tesztelek nem tudom mert nem merek, egy kicsit nekem is fájdogál de nagyon meg lennék lepve ha sikerülne én nem is számítok rá. de azért bízom benne.talán hétvégén megnézem ha addig nem lesz semmi gond.
zsuzso2119

Lányok és ha meg jön időben akkor nem kell tesztet nézni ugye akkor minek??
zsuzso2119

Én csak azért szerettem tesztelni, mert így tudtam, hogy elindult-e valami vagy esély sem volt....
első lombiknál volt halvány pozi tesztem, de 7 nap késés után megjött.....  dévisz is mondta, hogy kb. 10 napot éltek a babócák :(

De legalább tudtam, hogy igen is elindultak az úton.....

A leszívástól számított 10.napon reggel már lehet tesztelni 10-es érzékenységűvel. Ha ott van halvány csík, akkor baba van!!!!  Kimutatja, hidd el!
pipus75

Sziasztok Csajok!!!

Úristen mennyi minden történt ma!!

Banyusz én is biztosan tesztelnék egyet ebben az esetben!!! Ha nem kapsz 10-es tesztet ne aggódj, de szerintem szánd rá a picivel több összeget a digitális clearblue-ra! Hidd el, hogy behozza az árát, mert nem kell azon filózni, hogy a hülye csík látszik-e a papíron vagy sem! Én utoljára egy csomó bosszúságtól megkíméltem magam! (de ez csak egy jótanács, ára kb. 2000-2500 Ft)

Lehetséges egyébként, hogy a szervezeted emlékszik még a menstruációkra, ezért kezdtél el vérezgetni. Hallottam olyan kismamáról is, akinek szabályosan 2 hónapig még megvolt a piroskája!!

Este mindenképp írj!!!!?????
nicolebaby

köszönöm, nekem is egyszer elindultak de nekem is elment ki jött egy olyan kis darab belölemm mint egy kis burok mondtam dévisznek és ő mondta, hogy beindultak.
nem merek tesztelni nagyon félek a kudargtól már megéltünk egy párat sajnos.
zsuzso2119

Ani drága nagyon ügyi voltál, a nyh-t tessék még egy kicsit vastagítani!!!!

Ja és itt kell majd rákapcsolni a husira, nehogy megint víz legyen a vége!!! Túrórudit csak nassinak!!!
Gondolatban Veled leszek pénteken, a talpmasszőrnél leszek reggel 9-től és küldjük majd az energiát!!!!
nicolebaby

Nicolebaby te mikor tesztelsz látom te nagyon nyugodt vagy nem stresszelsz rajta, hogy mi lesz.. talán így van jól.

Banyus vigyázz magadra és tesztel, nehogy gond legyen ott vannak bisztosan a babák.
zsuzso2119

Zsuzso boldog névnapot kívánok!

Szerintem is hagyd a tesztelést a csudába, ha félsz tőle!!! Én is pont így vagyok vele!

Ja egyébként nekem az Utró mindig tolta a menzeszem, mikor a doki közölte, hogy nincs baba és abbahagytam a gyógyszereket, csak utána jött meg pár napra rá...
A korai vetélést sajnos nagyon könnyű felismerni, mert "csirkemáj" méretű és szerű cucc jön ki belőled!
Tudom kicsit gusztustalan, de sajna ez van!!!
Ha nekem is megjönne (de NEEEEEEMMMMMM fog) én is ellövök egy digitálist az biztos!!!
nicolebaby

Igen, és azért vagyok nyugodt, mert a stresszelés már 8 alkalommal nem jött be!!!
Kénytelen voltam a dolgokon változtatni, mert az eddigi görcsös akarásom nem hozta meg a várva-várt sikert...
Én sem tudom a tutit, de az biztos, hogy az eddigi trükkök nem jöttek be!!!
nicolebaby

Egy nagyon kedves ismerősöm (akihez talpreflexológiára járok) azt mondta, hogy a babaváráshoz:
TÜRELEM, HIT, ALÁZAT ÉS KITARTÁS szükséges!!!
Ezeknek a szavaknak a súlyát és tartalmát próbálom szem előtt tartani (kisebb-nagyobb sikerrel) kb. 3 hónapja, amióta járok hozzá!!!
nicolebaby

Sziasztok!
Végigjártam 3 patikát, voltam DM-ben, sehol nincs 10-es teszt.
Hazajöttem, csináltam egy 20-ast. NEGATÍV-abb már nem is lehet. Tök fehér volt az ablakocska, a tesztcsík meg ott vigyorgott...
banya00

Most azt sem tudom, a kúpot tegyem-e be, ne, így nem tudom, milyen mértékű a vérzés. Mindenesetre tipikus mencsifájdalmam van, a derekam is fáj, mint mikor megvan
banya00

Persze, mint moöndtam, csoda lett volna, ha összejön, de most el vagyok kenődve.
A sok húsevéstől kigömbölyödtem, a bőröm katasztrófa és ráadásul negatív a teszt...
banya00

Banya,tedd be a kupot,Ha van még ebből a tesztből akkor reggel csinálj még egyet a reggeli biztosabb!Amig nem jön meg rendesen,addig van még remény.
ani8603

banya! feltétlenül folytasd a kúpot!!!

másik:  12.napon vagy.  Nincs az a 20-as teszt, ami kimutatná a babát egy esti-délutáni pisiből.  A legkorábban is a 14.napon és reggeli legelső koncentrált pisiből tudja csak kimutatni.

Kár is volt megcsinálni így estefelé.  Nem mérvadó!

Másik:   Nagyon sokan véreznek még az első hónapban. Anyám huga 4 gyerkőcöt szült és bizony az első trimeszterben mindegyikkel mensizett.

NEM ELKENŐDSZ, HANEM BÍZOL!!!!    CSAK ÍGY VAN ÉRTELME A LOMBIKNAK!  BÍZNI A VÉGSŐKIG!!!!!   Ha baba van, és Te itt elkenődsz és feladod, akkor mit vársz a kicsikédtől, hogyan küzdjön ha TE feladod????

Tessék bízni!!!!!!   És használd tovább a kúpot!!!!!!

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
pipus75

Mi a helyzet csajok?
ani8603

banya, nicolebaby mi van veletek????? tessék jelentkezni!!!
pipus75

Sziasztok! Nálam a helyzet változatlan
Szédelgek, szivárgok... az a baj, hogy a kúp miatt nem tudom megállapítani, mennyire erős a vérzés.
banya00

nem sikerült 10es tesztet beszerezned?
ani8603

@ani8603:

Ani, írtam neked privit :)
renci82

Sziasztok Csajok! :)

olvasgatlak ám titeket, de annyira belehúztatok az irogatásba, hogy van amikor elvesztem a fonalat :)

Akik megbabásodtak óriási gratula :) vigyázzatok rá és továbbra is bízzatok...
Beültisek, stimusok... rajtatok a világ szeme! :) és a drukk

Pipus nagyon szép kismama vagy :) a fotódat még el tudtam csípni a pörgő oldalak között :)

Nekem végre tegnap 50 nap után megjött a mensim a kis pöttyöm elvesztése után, kicsit sokáig tartott, de végre...

Még nem tudom, hogy hogy alakulnak a dolgaink, lehet HA addig nem babásodok be akkor szeptemberben kezdjük a 2. lombikot (pipuskám te addigra már rég babázni fogsz :))) és csak nagy ritkán leszel velünk, hogy biztasd a régieket és az újakat...

Most nagyon rajta vagyok, hogy esélyt szeretnék adni a természetnek is.. a páromat tömöm férfi vitaminnal és C,E,D vitaminnal még q10-et akarok venni... én meg felvettem a kapcsolatot egy hormonegyensúly tanácsadóval (nekem alacsony a progeszteron szintem) és természetes úton (krémmel) juttatunk majd a szervezetembe, meg ilyenek... :))

Drukkoljatok azért, hogy hátha csoda történik :) ha meg esetleg nem, akkor a 2. lombikra olyan szuper állapotban leszek testileg, hogy az a baba meg is fog születni :)

MINDIG BÍZNI BÍZNI, HINNI ÉS REMÉLNI KELL!!!
littletigrincs
Érd

szia ani. nem, képzeld el, sehol nem lehetett kapni. Mivel otthon már csak 25-ös van, így nem is teszteltem reggel...

littletigrincs, örülök, hogy újra itt vagy! Bár mi nem írogattunk egymásnak, mert ahogy jöttem, Te akkor léptél le egy kicsit...gondolom, lekileg regenerálódni. Látom, sikerült

Jó neked, hogy természetes úton is gondolkodhattok, az lenne ám az igazi! Nekünk ez sajnos lehetetlen.
Na, mindegy, a lényeg, hogy újra itt vagy és aktívan részt veszel (részt fogsz venni) a fóromozásban
banya00

Banya aranyos vagy :)
igen kellett idő feldolgozni, elengedni... nem megy könnyen, de ha esélyt akarok akkor azt nem lehet úgy h. közben lelkileg romos vagyok...

amikor jön rossz utána jön majd a jó is :)

hm az hogy mennyire gondolkodhatunk természetes úton... inkább ez a remény része, mert nálunk úgy van, hogy  a páromnál van kevés állomány (amikor leszívás volt akkor 650.000) nálam meg alacsony a progi szint, de ezt lehet utrogestanon kívül mással is tuningolni ami nem gyógyszer...

és a sok vitamin a páromnak, és ezek után jön a reménykedés :)) de ezt az esélyt is meg akarom adni magunknak... plusz a lombik miatti felfokozott hormon állomány és a vetélés utáni újra felépülő friss nyálkahártya hátha meghozza a babát ...

Amúgy a barátnőm aki most 15,5 hetes ő az elejét végig pecsételgette, és végig hasgörcsölte, és nem is gondolt rá,hogy terhes (neki a pajzsmirigyével vannak gondok) és láss csodát ott van az a picike :)

De ha esetleg tényleg neked most nincs semmi, akkor se kenődj el! Akkor most reggel nem csináltál tesztet?
littletigrincs
Érd

@banya00:

Kedves Banya, amellett, hogy együtt érzek Veled (sokszor átéltem sajnos), hadd javasoljam a Rossmannban (mindig) kapható 10es tesztet. Nem tudom a nevét, de kb 5 féléből kell ott kiválasztani, és rá van írva a dobozára is, szóval eltéveszthetetlen! Nem is drága a többihez képest. 
A digitális tesztet a régi itteni csapat sztem nem ajánlaná, többeknél hozott sokkal később halvány csíkot, mint bármilyen más, olcsóbb verzió.
tttnora001

littletigrincs, de jó, hogy itt vagy!!!!
Örülök, hogy megint pozitívan állsz a babatémához :)

Nekem kereken 3 hónapomba telt, mire egyáltalán meg tudtam otthon szólalni babatémában.  3 hónap alatt jöttem rá, hogy az életem kalap kaka, ha nem küzdök tovább és nem megyek a köv. lombikra :(

Iszonyatosan nehezen szedtem össze magam, de annyira összekaptam magam a szeptemberi beültetésre a márciusi kudarc után, hogy én totál kizártam azt a gondolatot, hogy esetleg nem sikerülhet.

Mikor visszakaptam a bogyókat :)   akkor onnantól beszéltem hozzájuk és teljes mértékben kismamaként kezeltem magam, meg voltam győződve, hogy 9 hónap múlva látom a kicsikémet, és kész :)
pipus75

Sziasztok Csajszik!

Na én is megjöttem így délutánraEgész délelőtt feküdtem, gondolkodtam a végkimenetelen és hála ég elaludtam!!!
A reggeli nyálkás barnázás után most nem tapasztaltam semmit a wc papíron
A pocakom tompán fáj, olyan szokásos mensis érzés, de ezen kívül semmi.
A párom estére meghozza a teszteket és akkor lehet ellövök egyet este és holnap reggel is, bár nem így akartam egészen tegnap estig! Nem várom ki a jövő hét pénteket, bármennyire is utálok tesztelni...

De Littletigrincs Neked nagyon örülök, hogy megjöttél épp egy hete érdeklődtem felőled!
Sajna nekem is katasztrófa a progiszintem, én már injekciót kaptam a mostani lombiknál!
Nem tudom, hogy ennek a hülye barnázásnak lehet-e köze a progiszinthez!!!???

Banyusz ha hazaértél feltétlenül pihizz, nagyon szorítok Neked!!!
Ani holnap mindenki Veled lesz, csak ügyesen!!!

Pipus az én életem is egy "kalap kaka" gyerek nélkül, úgyhogy most minden erőmmel azon vagyok, hogy ez ne megint egy hülye vetélés előjele legyen!!!

Este jövök, most megyek pihi, mert fájdogál a hasam!!!
nicolebaby

nicolebaby, nem tudom, van-e értelme este tesztelni.....inkább reggelig várj szerintem, főleg hogy most nem tapasztalod a barnázást.

Bírd ki a hajnali első pisidig!!!!!!  Ne tesztelj este!  Túl fel van higulva a pisid az egész napi folyadékbeviteltől.

Ez csak egy tanács természetesen.
pipus75

Köszi Pip aranyos vagy, Gábor úgyis csak 20 óra felé lesz itthon, tényleg hagyom a csudába!.... Majd holnap...
nicolebaby

NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!  BABARAGACS KÜLDVE :)
pipus75

A BABARAGACSOM MÁSSZON RÁ A REGGELI TESZTEDRE ÉS HAGYJON OTT EGY JÓL LÁTHATÓ 2. CSÍKOT :)
pipus75

Lányok volt valaki mostanában Clamydia szűrésen? nekem holnap kell mennem, mert az elfelejtődött az elején  Soha nem voltam még, az hogy zajlik? simán mint egy rákszűrés? 

renci82

Köszi Pip, most ért ide!!!
nicolebaby

Renci ne aggódj, pontosan úgy!
Nem fáj!!!
nicolebaby

renci, igen pont úgy zajlik :)     Van olyan doki, aki még kacsát sem használ hozzá, csak egy vattás végű pálcikával veszi a váladékot a hüvelyből :)      ÉN még a kacsától is félek :(

pipus75

@nicolebaby:

akkor jó :) és mennyibe kerül, nem tudod véletlenül?
renci82

nicolebaby, holnap azonnal értesíts a teszt eredményről!!!!!
pipus75

@pipus75:

Dolgoztam angliában már régen, és kaptam vmi hülye fertőzést, mert többen laktunk egy házban, albérletben. El kellett mennem egy kórházba, mert már nagyon rossz volt. Vmi gombás fertőzést kaptam el, nagyon fájt már az egész hüvelyem. A kórházban egy tanuló vizsgált meg, fogalma nem volt hogy a kacsa hogy működik, és összecsípte a méhszájamat azzal a szarral... Na azóta én is parázok tőle.
renci82

littletigrincs, nem használtam tesztet reggel, mert csak 25-ösöm van otthon. De úgy néz ki, szükségtelen lesz, apró, pici alvadt vér darabkák (2 mm-esek) is találhatók

tttnora, köszi az infót, azért megrohamozom ma a Rossmannt, a következő körben hasznát fogom venni

banya00

niki, örülök, hogy elmúlt a barnázás, nem lesz baj!!!!

reggel hívj, ha teszteltél! Tudod, én 5-kor kelek

banya00

renci, na ezért félek én is a kacsától.

Nekem ez volt:   Életemben 1x mentem sima SZTK-s rákszűrésre. A fiam születése után.  Sajnos rosszul varrt össze a dokim és iszonyat szűk lett a hüvelybejáratom és az SZTK-s doki egy néger pasi volt, aki a tenyerével ütögette belém a kacsát és közben forgatta jobbra-balra és természetesen megcsípte a kacsa végével a méhszájamat, és mivel össze-vissza forgatta beszakította a méhszájamat és ömlött belőlem a vér.

Még Ő volt felháborodva az egészen.....  rohantam másnap a dokimhoz, aki aznap kezdett szabadság után és megnézett, mondta hogy  plasztikázni kéne a méhszájamat mert teljesen beszakította a néger doki.

3 hónapig ecsetelgette mire rendbehozott.

Na, azóta félek a csípős kacsától :(
pipus75

Banyus, nicolebaby ügyesek vagytok nektek ez már a 13. nap csak  így tovább bisztos, hogy ott van a babuci csak kitartás.
zsuzso2119

zsuzso, neked is már a 10.nap, nem?????
pipus75

Hát Renci nem tudom sajna mibe kerül ott Budapesten! Én soproni vagyok itt egy 10-est fizettem a rákért és a clamyért!

Jézusom Pipus, mik ezek a horror sztorik?????Bocs de előttem van egy bazi nagy néger ember képe egy kacsával.... még egy szúrást is éreztem most ott alul, mikor ezt olvastam

nicolebaby

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?