Sziasztok,
vasárnap este a párom észrevette (persze nem én),hogy a hasamon bubok vannak. Mondom, jól van, jó helyen van nem zavar. Hétfő reggelre 100000 búb lett a testemen, kivéve a végtagjaimon. Megijedtem. Délre már az arcom is búbos volt, itt bőrszínű volt, a testemen meg piros. Fejem viszketett, mondom hajat mosok és megoldódik. Ó,hogyne, viszketett mint az állat és vakartam is.
Elmentem a háziorvoshoz ma, aki azt mondta vírusfertőzésem van, felírt gyógyszereket kiváltottam 3600 ft. Rohantam haza,apuhoz,minden kilincset átdomestoszoltam,hogy el ne kapjon tőlem valamit.
Aztán nekiálltam gondolkodni,hogy megyek én Tapolcára???? Anyu szerint szkafanderba! Hát nem ferőzhetek én meg senkit se,ott lincselnek meg a helyszínen!!!
Muttipipinnyó kitalálta menjünk el az ügyeletre,hátha mást mond a doki (a háziorvosomnak nincs jó híre,sőt...) Felhívta az ügyeletet, és ugyanaz volt az asszisztens,mint a háziorvosnál.Hát hogyan ne bukjunk meg? Megtudtuk,hogy ma éppen van bőrgyógyászati magánrendelés. Elmentünk. Persze sorba jöttek az időpontokra, mi hülyék vártunk csak vártunk.... utolsóként bekerültem. Gyógyszerallergiám van, a bűnős: ultraoestan. VALAKI HALLOTT ARRÓL KÖZÜLETEK, HOGY BÁRKI, NŐ LÉTÉRE ALLERGIÁS A TERHES HORMONRA??????????
Tessék itt vagyok én!
Esküszöm beszarok magamon!!!!! Most hogyan mondjam el ezt Tapolcán, ki fognak röhögni és igazuk lesz!
Na a néni 6000 Ft-ért dolgozik 10 percért. Felírt mosakodókrémet,meg mentolos viszketés enyhítő krémet. Persze ez utóbbi nem volt a gyógyszertárban. Dehát ez már hol érdekel....
Ez volt a mai nap. Már jó lesz,ha vége lesz.
Szisza, köszi a receptet,a lényeget levettem belőle és csináld is hiszen bevált! És még mindig fekszel, vagy ezután mi lesz véled?
Gabci, szurkálódsz rendesen ? Most te jössz a Szisza után, ugye tudod!!!
Puszi