Új privát üzeneted érkezett!

Nekem még akkor sem fájt a cicim, mikor a beültetés után visszamentem Déviszhez a 21.napon.  Kb. a 6.hét után kezdett fájni.  Addig tök puha volt, nem is feszült, mint máskor szokott hónap végén.
pipus75

Csajok a piros pöttyös túrórudi is jó a fehérje bevitelre?
ani8603

:)))   ani, látom már mindent megragadsz, csak hogy ne kelljen húst enned :)

Hát ami azt illeti, elég kevéske fehérje van a túrórudiban.  Kb. 10 rudit kéne enned, hogy pótolj egy szelet husit :)
pipus75

pipus a narancs az szeles gyümölcs?? mert ettem és az  egész hasam szúrja mint amikor tele van levegővel. kérlek írj
zsuzso2119

Nem fogjátok elhinni,rosszul vagyok hányingerem van,fáj megint a fejem és lenyelek egyet és mindjárt kijön.Próbálok erős maradni de nehéz.Vettem 3 szelet hust próbálkozom......
ani8603

Helló Csajszik!

Most olvasom a levelezést, úgy érzem egy kis "parapor" került a gépezetbe!!!! Csak nem megy az aggódás ezerrel?????

zsuzso ne figyeld minden percben a tüneteket, mert így végigstresszeled a teljes 3 hetet!!! A naranccsal az volt a baj, hogy savas, valószínűleg egy kicsit megdobta a gyomorsavad!!

Én is rájöttem a "böfögéses" tünet okára: házikolbász..... de jó volt!!

Ani te már megint ki akarod kerülni a húsevést!!!
A túró rudi nem jó semmire, legalábbis nem arra, amire most Neked kellene!!!!
nicolebaby

Hát igen, a túrórudi az csak fincsike

zsuzso, ahogy nicolebaby is írta, szerintem is savad lett a narancstól. Pedig én imádom, régen nem tudtam megenni, de most nagyon megy :)

ani, küzdj a hússal, meg kell enni a napi adagot :(

nicolebaby, mikor tesztelsz???? mit érzel???????   hogy a fenébe bírjátok ki, hogy nem teszteltek vasárnap reggel egy tizessel????????????????

zsuzso, szerintem nem a narancs szúrja a hasad, hanem a baba :)
pipus75

Pipus nem tesztelek!!!!!!Nem merek!!!!!!!!!!!!!
Legalábbi a dolgok jelenlegi állása szerint!!! Nem érzek semmit, semmi tünetem nincs, csak nagyon pozitív vagyok!!!! Ez az eddigi legjobban viselt lombikom!!!

Jah egyetlen változás van, amit idáig nem tapasztaltam, de lehet, hogy nem vettem észre az utró mellett, hogy nagyon erős lett a hüvely váladékozása! De nem szedtem össze tutira semmit, mert nincs színe, sem szaga!!!
Szóval ennyi, ami másabb mint eddig!
nicolebaby

Ani neked írom: Cabernet Franc, Portugieser vagy Pinot Noir! A sauvignon nagyon testes, ha bírod a szárazat ez is mehet, de ez már nagyon combos!!!

Ezek sztem jók! Én a villányi borra esküszöm, de ízlések és pofonok!
Termelőt szándékosan nem írtam fel, hívj fel ha aktuális!!!!
nicolebaby

Két szőke nő (pl pipus?) beszélget:
- Képzeld, ma elvégeztem a terhességi tesztet...
- Húú... és nagyon nehezek voltak a kérdések?

Na ki vagyok?
nicolebaby

GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAA

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
pipus75

Nicolebaby, mázlista vagy, hogy ilyen kis rosszcsont az urad :)   Irigyellek érte!!!!!!

pipus75

Ma voltam uh-n nagyon rossz hírrel szolgálhatok:( A tüszőim megálltak a növekedésben,szerda óta semennyit nem nőttek inkább visszafejlődtek.Jobb oldalt egy 10-es 1 8-as.Bal oldalt 1 8-as a többi mind 5-s és 6-s.Nyálhahártya 5-s.Teljesen kivagyok most,de megpróbálom összeszedni magam és erős maradni és nem feladni!Bízom benne,h nem állítják le a stimulálást!Szorítsatok nekem.Az adagom duplára emelték.
ani8603

szorítunk!  Legkésőbb 1 hét múlva már túl leszel a leszíváson is és vigyorogni fogsz az ágyon, mikor beugrok hozzád meglátogatni :)
pipus75

ani, még ne keseredj el! Hogy emelték az adagot, az azt jelenti, nincs minden veszve, a doki lát esélyt. DE! Mivel emelték az adagot, tényleg egyed a husit, ne túrórudizz itt nekem!!!!!!!!!
banya00

Szió Lányok!

Ancsi ez így van ahogy Pipus és Banyusz mondja! Csak pozitívan, mint amit megbeszéltünk!!!

Remélem Mindenki jól van, Banya ma nem tudtalak hívni, mert a keresztfiam bölcsisfarsangján voltam!!! Hát tündériek voltak és tök feldobódtam!!! Már el is játszottam a gondolattal, hogy az én törpjeim kalózlányok lesznek, vagy sellők

Halló Többiek!!! Hol vagytok??????

Dandi jelentkezz lécci mi volt ma?????
Zsuzso eszed a sok husit?????
Jasmine még mindig meló??????
Littletigrincs Te is régen voltál????!!!
nicolebaby

Banya, a túrórudit már csak kínomban írtam,hátha jo, kis probálkozásnak tünt.De este 11-re sikerült lenyomnom a husit.Ma gyorsan elmentem egy citromfű oljaos stresszoldó masszázsra,meg megmutatták a bokámnál hol kell maszírozni.Hazafelé futottam,mert Dévai azt mondta h fussak,mert az beinditja a tüszöket.Na mostmár azt hiszem tényleg mindent megteszek!!!!!
Ma már dupla adag hormont kaptam és hiszem,h igenis minden jo lesz!!!!

Dandi mi volt uh-n?Bagya veled mizu?Melozol már?

Pipuskám így legyen!!!
ani8603

- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít.

Na most a lombiknál már az első naptól vonyítanak a pasik...
nicolebaby

Sziasztok Lányok!

Hosszú napom volt,de megérte! Voltam a klinikán,vagy 3 órát ott ültem. De van egy petezsákom,egy kis manó maradt meg a háromból,5+3 hetes terhes vagyok!Nagyon édi volt D.doki,kérdezte,hogy mondjam meg,mit csináltam máshogy,hogy a 3.sikerült,mert ilyenek a nők.Puszit adott, és olyan aranyosak voltak a nővérek is,Ágnes,Zsuzsa és még Kálmán is puszit adott. Az enyém a 2234-es terhesség!

Viszont most estére megint fájdogál a hasam,olyan furi érzés,mintha "folyna" bent vmi a méhem környékén.

Én is mindenkinek csak azt üzenem,mint Pipus,hogy sosem szabad feladni! 10-15% esély mondott a doki,hogy sikerül, és sikerült. Remélem nem lesz semmi gond,de most úgy előre pörgetném az időt úgy a 12 hétre.

Hétfőn megyek dolgozni,félek,stresszes (bank nálam is),majd meglátom.

Nagyon drukkolok nektek,hogy minden rendben legyen mindenkinél,tényleg!
dandi

Andikám nagyon örülök, hogy megtörtént Veled a csoda,  és vigyázz a kismanóra nagyon!!!

Látod, látod a babaragacsom???? Fogott rendesen, Pipusnak is küldtem belőle anno....

Ne forgasd az időt sehova sem, élj meg minden percét boldogságban, ezt kívánom Neked!
A melóban meg no stressz, vedd be minden reggel a "leszaromtablettát" a folsav mellé!

nicolebaby

Nagyon köszönöm Nicole neked!

Nálad is ez lesz,tudom! A Jó emberek megkapják a jutalmukat!

És tényleg használt a babaragacs. Karácsonyra kaptam szerencsebambuszt ajándékba,öntözgettem,nevelgettem,és ez is meghozta a "szerencsét".

De tiszta izgalom ez az egész,először hogy szépen nőjjenek a tűszők,utána,hogy legyen mit leszívni,majd hogy meg is terméküljenek,osztodjanak,majd hogy megtapadjanak,utána meg hogy minden rendben legyen,egészségesen!

Nagyon szorítok neked,Banyusnak,Zsuzsonak,Aninak is!!!!!!!!!!

Igen a melóban meg egyik fülemen be, a másikon ki!!!

Tegnap Valentin napon mutattam a páromnak az UH felvételt,gondlhatjátok!!!

pusy mindenkinek
dandi

Pipus,te már tudod:

Azt szeretném megtudni,hogy meddig kell járni a Klinikára Dévaihoz,most visszahívott még 24-én UH-ra, és utána? A saját nőgyógyászhoz mikor kell menni, mert úgy tudom,D nem végez terhességgondozást/szülést már.
dandi

Hát igen, innentől kezdve egy totális izgalom lesz életed végéig!!
Most majd a szülésen fogsz, utána, hogy eszik-e eleget a pici, majd mi lesz vele az oviban, aztán jól tanul-e a suliban és felveszik-e továbbtanulni és .....Ez egy anyuka dolga
nicolebaby

dandi gratulálok a picihez vigyázz rá nagyon. van valami titkod ahogy a dévai kérdezte?? tudsz nekünk valamit tanácsolni mert a leszarom tabéetta az nehezen jön be ilyenkor mert azért csak ott van bennünk a drukk..

banyus, nicolebaby, hogy vagytok?? mit éreztek? én csak mensis fájásokat már megint sajna.
ha megjön ott talizunk.
zsuzso2119

Dandi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULA!!!
De jó, de jó, de jó

Én változatlanul kissé fájdogálok, alig-alig... Viszont valami nagyon idegesít... Az arcbőrömmel nem szokott baj lenni, most meg hogy nézek k!!!!!!!!!!!!!  Az orrom tövénél mindkét oldalt, a szám mellett mindkét oldalt, az államnál és a szemöldököm belső sarkánál hámlik a bőröm...mintha megégett volna. Ilyet csak akkor tapasztaltam, ha leégett a bőröm nyáron, vagy amikor náthás vagyok, s sokat fújom az orrom...
De nem vagyok náthás és még csak szoliban sem voltam.
Mi lehet ez? Hogy megyek így dolgozni????? Zsírosabbnál zsírosabb krémeket teszek rá és semmi. Meg megjelentek patik is...komolyan, mint egy tinédzser...ezek is a hormongyógyszerektől vannak????
banya00

Lányok krinyát ismeri valamelyikötök??
zsuzso2119

Ani! Futni kellett???? Dévisz tényleg vigyáz a vonalainkra Atkins diéta, futás

Niki! Hogy gondoltad a sellőket? Hogy mennének be?
Ja, biztos nagyon édesek voltak.....

Pipus! Hol vagy???
banya00

banyus mi van veled, hogy vagy mit érzel??
zsuzso2119

Sziasztok!Megy a drukk mindenkinek!
Zsuzso2119 engem keresel?
krinya33

igen szia!
Méhpempöről írtál arrol szeretnék többet tudni. én is szedtem de nekem azt mondták, hogy stimu alatt ne szedjen mit tudsz erről mondani te hogy szedted?? és mikor?? köszönöm
zsuzso2119

Mwnnyire volt neked higítva?, mert én tisztát ettem az 5500 volt. 4500 a mézes

zsuzso2119

Szia! Én 7000-ért vettem az 50 grammosat.A stimus mensi első napjától kezdtem el enni,amíg ki nem fogyott az üveg!A második lombikomnál ettem,mert egyik ismerősömnek is ez segített,és nekem is!Szerencsére!Nem lettem túlstimuzva se,mint az elsőnél,és jó vastag lett a nyálkahártyám is!
Minden nap reggel egy kiskanállal(dobozban volt az is)ettem,igaz lekísértem sima mézzel,mert borzalmas íze volt!
Ja,tiszta méhpempőt vettem,nem higítottat!
krinya33

Sziasztok Lányok!

Hát banya, ez egy nagyon különös tünet Röhögni fogsz, én is észrevettem ezt a bőrszárazságot, de én a lábaimon és a combomon A hasam kicsit pufi és nekem is szukál a hasam alja és a petefészkek!!! A szárazságot szerintem az okozza, hogy a sok húsevés miatt, nagy a szervezet folyadékfelvétele és emiatt szárazabb a bőr+ a hormonok sem tettek jót.

A sellőkéim természetesen lábom mennének a buliba

Zsuzso nem fog az a nemvárt megjönni, most este is küldök Neked egy babaragacsot
Andinál is bejött!!!
Krinya a méhpempőt már ajánlották nekem is, ebben a körben nem használtam, remélem már nem is lesz rá szükségem, de az egyik lánynak is ez segített, ráadásul a 2. lombik előtt egy héttel spontán teherbe esett.
nicolebaby

Helló Lányok!

Hú de szép idő lesz ma!!!

Vasárnapi ebédfőzés után ki a friss levegőre, Ancsi neked futással kombózva!!!

Szerintetek lehet már rózsát metszeni???? A szakirodalom kora tavaszra írja, de már kinn vannak a rügyek kb 2 hete! Valaki kertészeti tanácsadás a lombikos mellé????
nicolebaby

Szia Krinya!

Köszönöm szépen a válaszodat, én is szedtem, de nekem azt tanácsolta a termelő, hogy a lombik alatt ne szedjem és sajnos ezért nem is szedtem. Ha most nem sikerülne, akkor a következőnél bátrabban fogok hozzá. 
Hol vetted a tiszta méhpempőt ennyiér? Mert mi drágábban jutottunk hozzá a termelőnél, de az 100%-os tiszta volt.
zsuzso2119

Szia nicolebaby!

Köszönöm szépen, én is küldök neked sok-sok babaragacsot! 
Hogy vagy? Érzel valamit? Vigyázz magadra!

zsuzso2119

Köszi Zsuzso megjöttek!
Teljesen jól vagyok, nem érzek semmit különöset, néha-néha beleszúr a petefészkembe, meg kicsit feszül a hasamalja de ezen kívül tényleg semmi

Az előbb jöttem be a kertből, megmetszettem a rózsákat, hogy szépek legyenek tavaszra és nyárra
nicolebaby

Sziasztok! Szép napsütéses nap

Niki, már Te sem vigyázol a hajolgatással??? Én már nem igazán. Minden fájdalmam elmúlt, a hasam teljesen be tudom húzni. A hasam alja picit kemény...
Semmi tünetem nincs
Se nyilallás, se hasszurka. Tök jó, hogy nincsenek fájdalmaim, nem vagyok puffadt, de sajnos ez rosszat jelent...
banya00

Helló Banyusz

De, azért vigyázok magamra az ésszerűség határain belül!!! Mik ezek a sírós arcok???
Honnan tudod, hogy milyenek a sikeres jelek?????
Nekem ezidáig mindig volt hasszurka és apró fájdogálások mégsem sikerült....

Szóval lécci ne legyél negatív, mert behúzok egy "babaállast"!!!

nicolebaby

Basszus Csajok!

Nagyon fáj a hasam és pisilésnél vettem észre, hogy a fehér papíron enyhe vér volt
Totál be vagyok parázva, most mi a sz...rt csináljak????

Írjatok lécci!!!
nicolebaby

nicolebaby

Szia Nicole!

Ne izgulj,még nincs semmi veszve! Nálam ET+10 napon volt vmi a tisztasági betéten,nem igazán tudom,hogy véres vagy barnás vmi,(már egy kicsit "megszáradt"),na akkor feladtam,hogy nem sikerült,és a 14. napon mégis pozitiv lett a teszt. !!!!

Nyugiiiiiiii!!!!! 

(bár tudom,könnyen beszélek..)
dandi

@zsuzso2119:

Zsuzso, igazából nem is tudtam mit mondani a dokinak,talán most jobban betartottam az utasításokat, az első 2 lombiknál csak a stimu alatt zabáltam a hust,most utána is,többet pihentem,de nem tudom,ezért volt-e.Vagy most teljesen már szurikat kaptam,foghatom erre is.

Drukkolok ezerrel!
dandi

Sziasztok!

Nicolebaby fekszik, ezért a titkára írogat a fórumba és felolvassa neki a válaszokat.

Na most nem tudom, hogy milyen amikor kis medicinlabda van az ember hasában
érzése van, de ilyenről regél. Remélem, hogy nem labdát fog szülni, hanem gyereket.
Labdával mit fogok kezdeni?

Na tehát ilyen tünetek és tiszta ideges. Szerintem is feleslegesen, de hát nőből van.

G
nicolebaby

Újabb tünetek.
Felment a láza 36.5-re. (Eddig is 36.5 volt neki.)
A bal oldal szúrkál, a jobb oldal hasogat. (Ez banántól van szerinte, amit 1 órája evett és megerjedt.)

A hasogatást lehet ki kellene használni. Hozok neki fát és fejszét az udvarról.
nicolebaby

Még újabb információk.
Teló mamának. Kinevette.
Anno neki is volt ilyen a nicolebaby-vel. Azta...
Akkor öröklött hülyeség.
Megnyugvás.
Ennek örömére betol most 6 (várhatóan inkább 8) db csirkecombot.
nicolebaby

Nicolebaby titkára lelépett.
Csőőőő csajok.

G.

nicolebaby

Sziasztok csajok!
Dandi gratulálok a picihez,vizsázz rá:) Várjuk a további fejleményeket.Banya ne keseredj,hiszen nem tudhatod mi zajlik benned,bízni kell!!!Nicolebaby szerintem lehetett az beágyazódásos vérzés:)
Mindenesetre baníuszom és Nikim fel a fejjel sok pozitiv gondolkodás!!!!Szorítok nektek cajok zsuzsonak is!!!!
Mikor teszteltek majd?

Banya igen futnom kell,mert lusták a petesejtjeim és ahogy futok felmegy a vérnyomásom és beindul a vérellátás és ettől beindulnak a sejtek.5percet futok de csak itthon helybenfutás.
Holnap reggel megyek és velemkapcsolatban kiderül minden.

ani8603

Ani nagyon drukkolok Neked, ügyes legyél holnap!!! Ja és mindenképp írj, hogy mi volt!!!
Én majd csak a 21. napon tesztelek, de attól is rettegek!!

Szorítok nagyon!!!
nicolebaby

Niki hivlak majd.Mi van a vércsöppödel,és a pocifájásoddal?Pihizz és egyél,csodákat tesz
ani8603

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?