Új privát üzeneted érkezett!

Bassszusss!! Elegem van a mai napból Az előbb robbant fel a kezemben a terhesvitaminom üvegje!!!! Olyan üvegcse, amiben a bébiitalok vannak, 2 dl van benne!!
Lekerekedett az üveg alja szétrobbant
és lerepült!!! Tiszta ragacsos trutyi lett a hasam, a szőnyeg, meg a fal a konyhában!!!!!! Szerintetek?????
nicolebaby

Hát kellet pár másodperc, mire rájöttem a kép alapján, hogy mi történhetett.  Ne mérgelődj!!!!!
pipus75

Sziasztok Mindenkinek!

Most bukkantam rátok,ill. a gyakorikérdésekre írtam,és Ancsi ott ajánlotta a fórumot.Csomó kérdésem van,segítenétek majd?
Magamról annyit,hogy Dévai dokinál jan.-ban volt a 3.lombikom,és most nagyon bizakodok! Mondjuk a többinél is bizakodtam,de most talán van miért is.Jan.24-én volt a transzferem,3 pici "manót" kaptam vissza,és a 14.napon pozitívat teszteltem,azóta 2 naponta csinálok tesztet (tudom,bolond vagyok),és mindig erősebb a tesztcsík.Pénteken kell hívnom a dokit,akkor behív majd gondolom,.Viszont félek,mert 2 hétig minden nap nagyon fájt a hasam kisebb-nagyobb kihagyásokkal,puffadok,szúr.Tegnap jobb volt egy kicsit,ma megint fájdogált.Ti is éreztettek ilyeneket? Köszönöm:
Andi
dandi

Szia Dandi!

Üdv a csapatban!!! Szerintem a pozitív teszt nem csal, HCG-t csak a babák termelnek!!
Nekem is a 3. lombikom, úgyhogy nemigazán tudom milyenek a sikeres tünetek, de őszinte leszek már is nagyon keresek. Én ma vagyok a 4. napon, idáig nem éreztem semmit, tegnap volt egy kis hasszúrka, de most estére nagyon fáj a hasam.
Pipus jobban tud majd segíteni, mert ő már kismami, de szerintem a puffadás nem rossz jel!
A 30 dkg husit megeszed mindennap? Mert a fehérjére nagyon szüksége van a szervezetednek!
Ne rágódj, mert az nem tesz jót a kicsiknek, csak POZITÍVAN

Ja és várjuk a híreket pénteken
nicolebaby

Szia Nicolebaby!

Köszi a válaszodat! Drukkolok neked nagyon, akkor 7-én volt a beültetésed ugye? Eszem a húst,húst hússal,már nagyon nem bírom,de kell.Nekem a doki fél kilót mondott.Szeritem a beágyazódást érzed,azért fáj a hasad.Hány puszit kaptál Dévai Dr-tól? :)

Pénteken mindenképp jelentkezem,remélem jó hírekkel!!
dandi

Szia Dandi!
Üdv a csapatban.Pénteken énis megyek,lehet össze is futunk:)
Csajok írjatok mi volt ma éjjel:)
Holnap megyek uh-ra:)
ani8603

Szia Lánykák!

Nem tudtam ma rendesen aludni, állandóan pisilni járok!
És már a hasam is tompán fáj, olyan meg fog jönni érzés....
Egy bogyóm és egy babócám van!!!
Ani drága várom az infókat UH után!!!!!!!!!!!!!!!

Dandi neked meg küldök egy reggeli babaragacsot!!!!
nicolebaby

Szia dandi, üdvözlünk a fórumon! Harmadik alkalom? Mi volt eddig a gond?
Szerintem ne izgulj! Ha 2 naponta pozit tesztelsz, nagyon meg akarja már magát mutatni az a gyerek

Én éjszaka semmit nem éreztem Az igaz, hogy én is egyel többször keltem fel pisilni, de ennyi. Most is görcsölgetek, ahogy edig (memsis fájdalom). Egyébként én meg azt álmodtam, hogy marhára fáj a hasam bal oldala...hogy ez álom volt-e vagy sem...nem tudom. Mindenesetre aludtam
banya00

Sziasztok anyucik :)

Szia dandi!!!

A haspuffadás az a babát jelzi. Készülj fel arra, hogy mivel megtapadt a babád, lehet hogy több is, a sárgatestek ezerrel nőnek.
Nekem is óriási volt a hasam mikor 3 hét után visszamentem Déviszhez, és mondta hogy az egyik sárgatestem közel 10cm-es...  Érted????  1 db volt 10 cm.  A petefészkem is óriásira volt dagadva, azt hittem, hogy szétdurran, mondtam is Dévisznek, hogy ugye nem fog szétrobbanni????????

Szóval a hatalmasra duzzadt petefészektől olyan dagi és puffadt a pocid, ezért is kell most a nagyon-nagyon sok folyadék, (én közel 5 liter vizet ittam, az viszi le a duzzanatot a petefészekről) és ettem továbbra is a fél kg húst, mert az segített enyhíteni a fájdalmat és szurkálós érzést a pocimban.

a puffadás már nem fog lemenni. Nálunk lombikosoknál ez megmarad, erre jön a nagy pocaknövesztés :)   Mi lombikosok alapból már induláskor úgy nézünk ki, mint a normál terhesek a 3.hónapban.

Igaz csajok?????   Küldözgettük itt a pocakpuffadásos képeket egymásnak, versenyeztünk kinek van nagyobbra puffadva a pocija

Nagyon drukkolunk, gyere ám pénteken, hogy Dévisz hány petezsákot látott :)

Ani, TE pedig hívj azonnal ma Dévisz után :)

Pusszantás minden anyucinak :)

csajok, pihi van!!!!!!!!!!!  Babucotok mostanság küzd a mélyebbre ágyazódásért :)  Már odatapadtak :)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
pipus75

Szia Banya, sziasztok lányok.  Hogy vagytok mi van veletek? pénteken taliztunk amikor nektek beülti volt, nekem meg leszívás. Mi van veletek éreztek valamit?, Pipus mi van ha nem érzünk kés szórást akkor nem sikerűlt??
zsuzso2119

szijjjja zsuzso!!!!!!!!!!!!!!!
De jó, hogy TE is itt vagy :)   Mi a helyzet???? Mennyi bogyókád van? Mikor kapod vissza???  Mennyit???
Jaj, de nagyon izgi :)   Mesélj kérlek!

Nem baj, ha nem érzel szurkálást, mivel mindenki más és más..... csak azt vettük észre, hogy azért nagyon sokan éreznek mindenféle szurkáló érzést :)
pipus75

Szia Pipus, olyan jó neked, hogy te ezeken már túl vagy nem kell izgulnod mint nekünk.  12-őt szívott le és szombaton telcsi volt a Kálmánnak és kilenc maradt akkora és hátfön mentünk, hogy mi lesz beülti vagy nem és meg maradt mind a kilenc. Kettőt rakott vissza mert túl stimus lennék én hármat szerettem volna de a többi fagyasztva van még mindig van mihez nyulni ha gond lenne. nekem pétek reggel 10-re mondta a megtapedást most nem érzek semmit vagyis nem vagyok felpuffadva egy ici picit gyenge vagyok az nagy baj?? Nagyon jó lenne ha össze jönne eszek meg iszom de már lassan kihányom a húst olyan sok ez. Te hogy vagy meg a lányok mit tudsz róluk??
zsuzso2119

Pipus! E szoktunk menni sétálni az nem gond? szép lájtosan megyünk nem rohanunk.
zsuzso2119

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a biztató szavakat.

Nicolbaby,nagyon kezdő vagyok,mi az a babaragacs?

Banya: ez a 3.alkalom,hogy miért tartunk itt,senki sem tudja....Minden rendben van nálam is,és a páromnál is,ez még rosszabb,mondtam is Dévisznek,hogy lehet,hogy jobb lenne,ha mondanának vmit,vmi bajt,betegséget,mert akkor legalább tudnám,mi ellen kell harcolnom,mit kell meggyógyítani,de minden lelet rendben mindig.De talán most jött el az időm! Viszont most tartom be az utasításokat a legjobban! 3 hete itthon vagyok,bár a jővő7en megyek dolgozni,félek,mert elég stresszes a munkahelyem.Beszélek a főnökkel.
Ti mennyit maradtatok/maradtok itthon?

Pipus,köszönöm az infókat,akkor a puffadás az "jó",csak még később gondoltam a kismama nadrágot..... Te hol jársz,mikor fog születni a manó?Tudod már hogy kisleány vagy fiúcska?
Picit azért izgulok,mi van ha mind a 3 babó megtapadt?

Ani,te még most szúrod magad?
dandi

Jaj Pipus,elfelejtettem: ha pénteken behív a doki,reggeli utrogestant feltegyem szerinted?
dandi

Zsuzso!!!!!!! De jó, hogy meglátogattál Te is minket!
12? Nekem 14-nél egyet sem akart visszaültetni...könyörögtem az egyért. Szabad hasűrid mennyi volt?
Egyébként én sem érzek semmiféle szurkálást... hogy ez jó-e vagy sem, az kiderül 2 hét múlva. De én is úgy tudom, kellene valamit érezni. Én inkább csak mensis fájdalmat érzek

Dandi, én csak a héten maradok itthon, aztán megyek dolgozni. Tudom, nem túl jó ötlet, de hát örülök, hogy eddig is ilyen toleráns volt a főnököm. Nekem is stresszes a munkahely...bank.
Tudom, hogy pipusnak szántad a kérdést, de én nem tettem fel a beülti reggelén a kúpokat, csak vittem magammal, mert a doki teszi fel a 2 órásit a beülti után közvetlenül. Nem szólt semmit, hogy nincs bent...
banya00

Persze tudom, hogy Te most nem a beültire mégy, de szerintem ez az egy alkalom, hogy nem teszed fel, nem csinál semmi rosszat.
banya00

Szia banyus!   Nekem csak 20-as volt a víz most sem több szerintem mert iszok rendesen és nem vagyok felpuffadva mint az elsőnél akkot nagyon gáz volt azt hittem, hogy ott maradok akkor..  Te hogy vagy érzel valamit??  Mikor kell megjönnie a mensidnek??
zsuzso2119

dandi, nyugodtan tedd fel az utrot, mert az nagyon fontos!!!

Úgyis csak hüvelyi UH-ot fog Dévisz csinálni, ha visszamész....  Jaj, alig várom már, hogy boldogan újságold, hogy mennyi petezsákod lett :)

Én is 3 babát kaptam vissza 3 naposakat, és csak 1 babóm maradt, de arra nagyon vigyázunk :)

Én már a 26.héten járok, pénteken kezdem a 27.hetemet.

A hasam már most akkora, mint másnak szülés előtt :)

Én két hétig maradtam otthon beültetés után, aztán irány a melóhely. Persze irodai munkát végzek, semmi cipekedés meg ilyesmi :)

Zsuzso!   Miért nem vittétek tovább 5.napig az embriókat? Hogy-hogy hétfőn már visszakaptad őket?
Furi, mert nálam 5 volt és Dévisz ragaszkodott hozzá a 3.napon, hogy továbbvigyük egészen 5.napig. Addigra maradt 2 embrióm. Ez az első sikertelen lombiknál volt.

A másodiknál már 3.napon visszakaptam a 3 db embriómat :)

Zsuzso! Figyuzz, sétálgass, de ha lehet akkor pénteken már ne mozdulj ki, hadd tudjon nyugiban odatapadni a baba. Sőt én inkább már csütörtök délutántól nyugiba helyezném magam a helyedben!!!!!!!!

Hétvégén már mozoghatsz, persze csak séta, de ezen a két napon csüt-péntek a legfontosabb, hogy ne rázkódjon a pocid, hogy szépen odatapadhassanak a babuckák.

Lilypie First Birthday tickers
pipus75

Köszönöm pipus bízom benne, hogy sikerül de kevés százalékot ad a Dévai csak nem tudom, hogy miért a kor miatt?? passz. régebben tovább vittük de a biológus néni azt mondt jobb ha bent vannak a harmadik napon. legyen igaza. Én nem vagyok felpuffadva most sem csak teli a hasam mert ettem azon kivűl meg semmit nem érzek.
zsuzso2119

Ja szép nagy pocod van jó neked.
zsuzso2119

Nálunk sem adott sok esélyt.....mégis megtörtént a csoda :)   Hit, hit és hit kell hozzá :)
pipus75

Zsuzso, nekem jövő hét szerda-csütörtökön lesz a 28-29. napom.  Elvileg akkorra NEM várom.
Én még mindig puffadt vagyok, tudod, 47-es lett a hasűrim...de nem érzem annyira szarul magam. Dévisz sokkal jobban megijesztett...aztán ki tudja, mi lesz ezután? Eddig bírtam, voltam sokkal szarabbul is, pl a leszívás és a beülti napján is és szombaton. Most egy kicsit..sőt sokkal jobb.
A köldököm alatt a hasam puffadt és kemény, mensiszerű fájdalmaim vannak. A cicik már nem kemények, s nem is olyan érzékenyek (bár ez nem jó jel  ), de kétoldalt még fájdogálnak.
Viszont amiből egy kicsit elegem van, az a WC-re szaladgálás. Eddig is sűrűn járkáltam a WC-re, ugye a 2-2.5 liter víz után. Na de hogy egy háromnegyed órás filmet úgy tudok megnézni, hogy 3-szor kell megállítani...nem túlzok, 10 percenként mennem kell...és mindig egy csomót pisilek, nem csak inger van Ennyit azért nem iszok. Több jön ki, mint amennyi bemegy, az tuti.
banya00

jajj, pipus! olyan szép kis csini pocakod van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
banya00

banya, ez így van. Én is 10 percenként futottam pisilni és mindig teli hólyaggal. Nem tudom, honnan jön a sok víz, de amig pisilési inger van, addig jóóóóóó :)

Éjjel is én 6x mentem régen pisilni beültetés után, most már van úgy, hogy kibírom 2x-i pisiléssel reggelig :)
pipus75

Csajok, én nagyon izgulok ám Értetek!!!!  Ez a legizgibb időszak, a várakozás....   Nicolebaby, hogy bírod ki tesztelés nélkül a tervezett időig????   Hát én csajok anno nem bírtam. Hétfőn kaptam vissza a 3 napos embriókat és vasárnap reggel halvány pozi tesztem volt :)   elvileg az a 9.nap leszívától :)
pipus75

Köszönnyük pipus, hogy gondolsz ránk bizzunk  benne, hogy sikerül mindenkinek ha nem akkor legközelebb talizunk ott banyus.igaz én meg mondtam, hogy többet nem megyek mert elég ebből a sok szuriból meg a húsból. már csak a fagyasztottakat veszem igénybe.
zsuzso2119

Úristen csajok, mennyi hozzászólás volt maNem bírlak követni Benneteket!!!

Dandi: a babaragacs egy olyan kis kedvesség, amit az éteren keresztül szoktam küldeni a csajoknak, olyan jókívánság féle dolog, rásegítés a törpi kapaszkodásához!!!

Pipus olyan cuki a hasad én is szeretnék egy ilyent!!! Szerintem ki fogom bírni tesztelés nélkül, nem szeretnék csalódni és így biztosan kismami leszek 21 napig!!! Jó a taktika????

Üdv Zsuzsó a csapatban!!!!!

A tüneteim (behaltok): böfögés, olyan érzésem van, mintha csöpögne a magzatvizem (nem kapok Utrót) szóval ilyen nyálkás folyás, és alhasi feszülés Na Pipus doktornéni, erre kérem a magyarázatokat!!!

Ani gyere már az UH eredményekkel!!!!!!Lécci!!!!
nicolebaby

Pipus nekem egy kicsit hányingerem van ez miért van mit tudsz mondani??csak reménykedni tudok, hogy ott vannak a babák.
zsuzso2119

Sziasztok Lánykák!

Nem tűntem ám el, csak megy a munka ezerrel. De most benéztem és drukkolok nektek NAGYON!!
:)

Puszi mindenkinek!
jasmine75

Voltam uh-n. 
Ma van a 7. ciklusnap. 
Jobb oldalt van egy 10mm-es és négy db 8mm-es.(azt hiszem 6-os is elhangzott) 
Bal oldalt van öt db 8mm-es és 7-6-5mm-ek. 
Sajnos a nyálkahártyám nagyon rossz, 4mm-es:(( Ezt kell növelni,vörösbor remélem segít majd. 
Pénteken ujabb uh.

ani8603

Szia Jázminnnnn!

De örülök, hogy megjöttél

Nagy pussszzzz!!
nicolebaby

Szia Ani Ügyesen növeszd a nyálkahártyát ahogy megbeszéltük!!!

Zsuzso!!!! Na neeeeeeeeeeeeeee! Már hányinger????Gyorsak ezek a törpik!!!
Biztosan ott vannak a babók, tessék hinni benne!!!!!Most lesz az ideje a becuppanásnak!!!
nicolebaby

Csajok!

Ezen már gondolkodtatok?

Nikigáborja

A terhesség bejelentése:

1. (férjem orra alá dugva a terhességi tesztet) Hány vonalat látsz?... És tudod ez mit jelent?

2. (páromnak) Szivem már megintcsökkent az egyföre jutó jövedelem a családba, 1-el

3. (Párodnak) Nemtudod mennyibe kerülegy csomag pelenka?

4. Most olyan lesz, mint a koliban: mindig hány valaki és eltörik minden porcelán! (cseta)

5. Látod ezt a csíkot a hasamon? Na ez a terhesség egyik jele, de nekünk megvan a többi is.:-)

6. Hoztunk nektek egy új családi fotót (ultarhang kép előbányászása...)

7. (anyukadnak) Ezeket a baba ruhákat a Tina babájának vettem.. dee azt hiszem megtartom....

8. (emberemnek tv nézés közben): szivi, azt hszem, babánk lesz. Azt csinálsz, amit akarsz, csak engem hagyjál békén!)

9. Mi van akkor ha 2 hete késik?! (szőke nő)

10. Családi vacsora, 9-en ültünk az asztalnál. Erre a párom: Jó étvágyat mind a tízünknek!

11. (párodnak) Nos, a hírek szerint tökéletes génekkel rendelkezel. Hát majd nemsoká meglátjuk!

12. (szüleidnek) Tudtátok hogy levelezőn nem kell tandíjat fizetni, ha gyes-en vagy?Úgy örülök, hogy 9 hónap múlva ingyen tanulhatok!

13. Hűha! Drágám azt hiszem lyukas volt a gumi:) /Hibli/

14. Terhes vagyok!! Ez van!

15. (Barátnőnek) Persze hogy ennyi kiló vagyok hiszen ketten állunk a mérlegen

16. (anyukádnak) Most nézd meg .... Hát nem felcsináltak ?

17. (anyukádnak) Kedves Szüleim! A rendőrségen óvadék ellenében átvehettek. A kocsitok darabjai a 15.km kőnél. Amúgy két hét múlva unokátok születik! Szerető lányotok... by Marisch

18. (barátnőidnek) Most már értem, miért jelezte a horoszkópom azt, hogy hamarosan új férfi érkezik az életembe.

19. (apukádnak) Még mindig szeretnéd, ha lenne a családban egy ügyvéd vagy orvos? Mert én megtaláltam az ideális jelöltet. Csak türelmesnek kell lenned kilenc hónapon át, és találkozni fogsz vele.

20. (anyukádnak) Ha mész az ABC-be, kérlek, nézd meg, milyen babapelenkákat lehet kapni.

21. (barátnőidnek) Nem tudok jönni Edit születésnapjára, mert a heti nogyógyászati vizsgálatra kell mennem.

22. (barátnőidnek) Ha a hasam méretén akartok gúnyolódni, nos, nem a sok csokoládétól akkora!

23. (barátnőidnek) Melyikotöknek tetszene egy keresztmama szerep?

24. (barátnőidnek) Fogadok veletek 50 ezer forintban hogy nekem elobb lesz gyerekem, mint nektek.

25. (apukádnak) Mit szeretnél jobban, ha az unokád papinak vagy nagypapának hívna?

26. (párodnak) Ha kilenc hónap múlva feleségül veszel, akkor családi pótlékot fogsz kapni. Hát nem zseniális?

27. (párodnak) Ha a hétvégére kikölcsönözzük a 9 hónap címu filmet, elárulok neked valamit.

28. (párodnak) Biztosan nevetni fogsz, emlékszel arra, amikor elfelejtettem bevenni a tablettát?

29. (barátnőidnek) Nem szeretem az uszodákat, de beiratkoztam egy víz alatti fájdalommentes szülési kurzusra.

30. (barátnőidnek) Én már leállíthatom bármikor a tabletta szedését - és azonnal teherbe esem, amikor csak akarok.

31. (barátnőidnek) Úgy látom, a kerek formák jönnek divatba. Hamarosan intenzíven követem majd ezt a tendenciát.

32. (apukádnak) Mielott felidegesítenéd magad, tisztázzuk: az apa nem szélhámos. Egyelore nem akar feleségül venni, de megígérte, hogy foglalkozni fog a gyerekkel. Máskülönben nagyon szeretjük egymást.

33. (párodnak) Mikor is történt velünk az a mókás dolog, amikor megpattant az óvszer?

34. (párodnak) Meg leszel elégedve, mert nem sokára a melleim a duplájára nonek, a libidóm is érzékenyebben fog muködni. Méghozzá hormonkészítmények nélkül!

35. (apukádnak) Van számodra egy jó hírem, bár lehet, hogy nem fog tetszeni: odaköltözöm egy szektához! Nem, csak vicceltem. Együtt fogok élni a legjobb barátoddal! Nem, ez is tréfa volt. Az igazi hír az, hogy állapotos vagyok. Most megkönnyebbültél?

36. (apukádnak) Akkor végre felnottnek tekintenél, ha lenne egy gyerekem?

37. (anyukádnak) Tudom, hogy nosztalgiával gondolsz vissza a cumiztatós korszakomra. Hát hamarosan újra csinálhatod.

38. (anyukádnak) Emlékszel, a náthám miatt pont akkor hiányoztam az iskolából, amikor a védekezésrol esett szó.

39. (anyukádnak) Ha legközelebb kötni akarsz, rózsaszínu fonalat vegyél. Még hasznos lehet.

40. (párodnak) Hát erre tudsz-e felelni: kinek nagyon finom a bore, kinek kell a fenekét hintoporozni, és ki sírdogál éjjel 3-kor, mert enni szeretne? Szabad a gazda? A következo szülinapi ajándékod.

41. (párodnak) Lemondom a nyári korzikai autós túránkat. Keress helyette egy olyan üdülohelyet, ahol gyermekmegorzéssel is foglalkoznak. Tudod, sosem lehet tudni!

42. (párodnak) Nem vetted észre, hogy csak két jegyet vettünk, hárman mentünk be a moziba?

43. (párodnak) Szeretnéd magad látni egészen picikének?

44. (párodnak) Akkor is szeretnél, ha tíz kilóval nehezebb lennék? Mondjuk, a nagyobb hasam miatt.

45. (párodnak) Találd ki, miért hagytam abba a dohányzást!

46. (párodnak) Ma kipróbáltam a terhességi tesztet. Nagyon érdekes volt a vizsgálat.
nicolebaby

Jaj lányok!!! Az uram garázdálkodott a loginommal
Bocsi, de Ő is olvassa a fórumot
nicolebaby

Valahogy gondoltam,h valami ilyesmi lehet:)
ani8603

pipus neked mennyire volt pontos a meg tapadás ahogy ők mondták??  nicolbaby, banyus, hogy vagytok éreztek valamit én nem sokat de bízom, hogy ott vannak a pocakban.
zsuzso2119

Mizu kismamik?Hogy vagytok?
ani8603

sziasztok lányok!!!!

GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRKKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAA  !!!
Rosszalkodunk???? Rosszalkodunk???? 

Nicolebaby, nagyon jó fej a párocskád :)

zsuzso, nekem Kálmán azt mondta, hogy csütörtökről péntekre hajnali 1 körül fognak tapadni a babák..... és csütörtökön már estefelé olyan nagyon szurkálós volt az egész pocim és kb. este 11-kor éreztem azt a hatalmas szúrást, mikor levertem a telcsimet az ágy támlájáról, annyira fájt :)    Tehát jól saccolt Kálmán :)

Elvileg nekünk már egészen az 5.naptól oda tudna tapadni bármikor, az a lényeg, hogy szépen ki tudjon bújni az embrió a petesejt burkából, mert utána azonnnal tapad a méhnyálkahártyához.

Nekem AHA-zták a petéimet, így nagyon könnyen kibújtak a petesejt burkából a babuckák :)

pipus75

Nekem beülti után hányingerem a hülye hcg tartalmú ovitrelle szuritól volt :)
pipus75

Köszönöm nekem is AHA volt mindkettővel akkor ma este nézhetem, hogy fáj e vagy valami?? reggel hajnalban a jobb petefészkemnél volt egy nagyobb fájdalom de meg lehet, hogy csak a pisi miatt nem tudtam a bal oldalon fefüdni mert arra esett le a poci és így fájt a jobb oldal. És mi van ha nem érzek semmit?? akkor  szarban a haza??  nekem egy kicsit van hányingerem gyenge vagyok de nem vészes.
zsuzso2119

Csajok,bakker nekem nem AHAzzak meg még kicsi vagyok hozzá 
Van köztetek olyan aki csak hason tud aludni?Beülti után h oldjátok meg?
ani8603

ani, addig lehet hason aludni, míg nem nő nagyra a poci. Nagyon sokan alszanak még az első három hónapban hason :)
pipus75

zsuzso, bizony ma délutántól holnap reggel tuti beágyazódnak a babucok :)   lessed :)  Nem biztos, hogy bármit is érzel.

Mikor én anno kétszer terhes lettem a nagyokkal, soha semmit sem éreztem :)  Csak most lombiknál volt ilyen szurkálásom, amúgy sosem :)

Nem törvényszerű, hogy bármit is megérezz az egészből.

Nagyon drukkolok :)
pipus75

Tuti nem fogok merni ugy aludni
ani8603

Pipus az is normális, hogy nem kell annyit pisilnem igaz nem is íszom annyit nem vagyok úgy felfújodva pici pocim van de nem vészes, nem olyan amikor at első volt akkor rengeteg volt a vízem azt hittem, hogy ott maradok akkor.  

banyusékkal mi van, hogy vannak tudsz róluk valamit??
zsuzso2119

zsuzso, hát nem tudom...elvileg ha sokat pisil az ember, az jó jel......  remélem, csak azért nem pisilsz sokat, mert TE ilyen fajta vagy :)

pipus75

Sziasztok! Én most egy kicsit leültem. Kezd minden tünetem elmúlni.
A cicik már nem duzzadtak, a hasam sem olyan puffadt már. A mensiszerú fájdalom is kezd alább hagyni... kicsit elszomorít...
banya00

Jaj banya, ne keseredj már el!!!  Lehet, hogy már beágyazódott :)     Nekem sem fájt a cicim!!!
pipus75

Banyus ha meg vígasztal nekm sem fáj a cicim szerintem akkor a hormonok miatt fájt amit adott a doki akkor azt hittem szét durranak. 

Pipus akkor az normális ha most nem fáj?, mikortól fájt neked??

Banyus ne add fel csak ott vannak én is nagyon reménykedek.
zsuzso2119

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?