Sziasztok Csajok!
Csak most találtam Rátok, tegnap óta olvasgatlak Titeket, ami igen jó érzéssel tölt el.
Én is Dévai-s vagyok, most csinálom a 2. lombikot nála. Illetve már csak várakozom, most vagyok ET+6 napon.
Pár szóban az előzményekről: az első úgymond sikerült, de sajnos nem maradt meg a baba, sőt még megfejeltem rögtön egy abortusaszal is az első nekifutást. Dévisz csinálta, cuki volt, de ez csak csekély vígaszt jelentett... Azért összeszedtem magam a második körre, úgyhogy most várom, hogy a 3 visszaültetett kis lurkóból hány marad velünk!
A húsevés nekem is nagy mumusom. Az első alkalommal olyannyira mintaszerűen ment minden, hogy most kicsit ellazáztam, így lett egy kis víz a pocimban! LÁNYOK! TÉNYLEG TESSÉK ENNI A SOK HÚST!!!
Ennek ellenére visszaültetett három babót, mert a petefészkem nem nőtt meg, csak az a kis víz ugye...
Pipus! Megláttam a pocakos fotódat és azonnal felismertelek a váróból! Én pont punkció után vártam, amikor jöttél a párocskáddal és a cuki kis hasaddal!
Visszaolvastam, hihetetlen, hogy az előzmények után is milyen optimista vagy és milyen bíztató! Nagyon jó olvasni a soraidat! Klassz ez a sok babásodás is, ami mostanában volt! Mindig el voltam keseredve, hogy milyen lassan változik az a számsor ott a reci fölött... De talán most tényleg beindult!
Amúgy pedig MINDENKIENK DRUKKOLOK EZERREL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megosztanám veletek Apu jelmondatát: az gyerekcsinálás az nem üdülőtábor, hanem katonaság!
Úgyhogy hajrá!!!!!